Written by AbangNara | January 31st, 2013

Kalau tak silap, sudah lebih sebulan Apek dan Leuniey bergelar suami isteri. Pastinya masih dalam fasa berbulan madu. Abang Nara suka skodeng gambar-gambar mereka berdua kerana keromantisan yang dipaparkan.

apek dan leuniey

Boleh tahan kelakar dan gila-gila jugak posing pasangan suami isteri. Jelas terserlah kebahagiaan mereka. Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan sehingga ke hujung nyawa. Pastinya ramai yang mendoakan agar mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Confirm comel!!!

apek dan leuniey

9 lagi gambar Apek dan Leuniey selepas bergelar suami isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bumi untuk dijual

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 responses to (11 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Selepas Bergelar Suami Isteri

  1. pz says:

    panjangnya lidah.. yuck!

    0
    0
  2. fae says:

    Cantiknya leuniey ni.moga pekertinya secantik wajahnya.

    0
    0
  3. Anna says:

    comeynya leuniey ni..
    suke tengok die..
    x de nak post over…
    sempoi memanjang jew..

    0
    0
  4. kak Nera says:

    pok pok mu ni sero come ko wak mulot gitu?

    0
    0
  5. elia jejari bukan nama sebenar says:

    tengok muka diorang ni teringat lagu hindustan yang astro dok ulangg 3613761516531 kali kat astro tu semperna diorang pny kahwin… feninnnn kepala! grrr.. paperr pon me got jeloussssss hokeyyyyyy!

    0
    0
  6. cicak kongkek says:

    pelik la kt leher leunie xde merah2 gigitan cinta ape..pandai diaorg cover

    0
    0
    • ecah says:

      lainla farid kamil diana..terang2 lgi…

      0
      0
    • milah says:

      itu yg ko nak tgk.. mana ada istilah gigitan cinta dalam islam woi..

      0
      0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      tkannnnnnn lah nk buat lovebite pulakkkkkkkk tk cantek la leher tu nantiiiiii jangan lah jadi pengotorrrrrrr….boleh buat lovebite kt tempat lain peeeeeeeeeeeeee !!

      0
      0
  7. jejailani says:

    terngiang2 lagi kat ingatan aku ni time leuniey putus tunang dulu dia kata apa?tak kenal apek ye?betullah pepatah kalau takde angin masakan pokok bergoyang..kita tggu hapdate aidil dgn tg.fiella pulakk

    0
    0
  8. apek says:

    apek skg dah pandai buat mulut itik

    0
    0
  9. myself says:

    kami tahu anda berdua dah kahwin.tapi tak perlu la posing macam tu.simpan untuk diri sdr sudah.for apex, tingkatkan prestasi.takut2,lepas ni dah tak dapat jd gol keeper pasukan kebangsaan balik sampai bila2.

    0
    0
    • hanna says:

      dorang x mintak pun dimasukkan gambar dorang dlm blog2 ni…ko sengal ke ape? ko x baca nara yg g skodeng gmbar2 ni opkos la rembat skali….setakat upload kt instagram/fb/twitter salah ke? org belum kahwin pun letak xkan org dah kahwin xlehletak…ni lah manusia, x pernah puas hati ngan org..time dorang couple amek2 gambar,korang ckp nk bergambar cmtu kahwin je la..bile dah kahwin pun komplen jugak..gile kotnye ko ni,,haha… ape instagram ko ade gmbar mknan je ke? or xde intagram? hahaha

      0
      0
      • rojita che wan kembang says:

        Myself takdak instagram sbb dia pakai hp tiga tiga sekupang jaa.

        0
        0
        • jijah says:

          eh hanna kau ni memang jahil bab agama ke haper…?

          pic yg tak tutup aurat diupload kt fb, twitter, instagram memang berdosa, bayangkan kalo ko meninggal tapi pic tak tutup aurat tu still ada lg kt fb…mcm mana…?? selagi ada org tgk selagi tu berdosa

          kalau tak nak org tgk, tak payah upload kt mana2 social network…ko upload kt fb pun kawan2 still blh tgk..lain lah kalau buat private, tapi rasenya pic retis2 ni selalunya buat public

          0
          0
        • love love love says:

          aku xdak instagram, sebab aku ni jenis tak suka share pic kt public
          apa masalahnya kalau org tak ada instagram, blh mati ker..?

          0
          0
        • rojita che wan kembang says:

          Takdak pun aku cakap kalau takdak stegrem blh mati. Haiyo. Emo lebih.

          0
          0
      • tak suka org hipokrit says:

        giler gamaknya c hanna tu, sy memang xder instagram, problem..?? ko tu ada instagram followers brape…?? tgk sket, tah2 followers pun ciput hahhahaha, jgn ingt org yg xder instagram tu kolot…mungkin dia tak suka bergambar or post benda2 yg bersifat peribadi kt public :P

        0
        0
        • ko tu yg giler..haha says:

          xde masalah pun ade ke xde..xcakap kolot pun…tp skurang2nye retilah sket…instagram tu tempat untuk letak gambar..follower byk ke x bukan problemnye…lantak p kt dorang la nk letak byak mane pun takyah lah menyibuk…ko x suke share pic kt public ko punye pasal,dorang suke share pic kt public dorang punye pasallah..asal ko mnyibuk plak?ape plak problemnye ngan kau?hahaha

          0
          0
        • ko tu sakai says:

          ko tu yg giler..haha = hanna ker…ueeewwwkkk dia tak ada instagram tak semestinya tak tahu guna instgram, memang lah instagram tu tmpt letak gambo kau ingat tmpt letak apa HAH, komen ko jaga sket erh jgn sedap mulut jer mengata kat org

          0
          0
        • kira says:

          siapa ckp org yg tak ada instagram xtau guna istagram….???? aku dulu ada instagram tp skrg dah tak guna, instagram senang jer nk guna..skali tgk jer dh pandai guna..masing2 celik IT kan
          ye ker tak penting followers…?? selalu jer org promote kt twitter ” eh awak jgn lupa follow instgram saya” menyampah giler ayat tu

          0
          0
      • boring says:

        “Abang Nara suka skodeng gambar-gambar mereka berdua kerana keromantisan yang dipaparkan” ni ayat cover abg nara jer..ape2hal mest la nak kena mintak izin tuan bdn jugak nak letak lam blog dia…adoi..dunia hiburan ni mcm2 dekkkkkkkkk….x pe myself aku sokong ko…dah2 la tu letak gambar peribadi tu….

        0
        0
      • Fariz says:

        dah kawen pun xyahlah nak uplod gmbr2 mesra byk2… simpan sendiri sudah…
        hanna ni kalau da kawen mesti jenis pmpuan suke uplod gambr husband-wife dlm fb & istagram mcm budak2…attention seeker.. muak jgk kdg2 tuh… sometimes, modesty is the key… bersederhana sudahh…

        0
        0
        • Anonymous says:

          orang letak gmbar lepas kawen pun salah..xkan nak letak gmbr mesra sebelum kawen pulak….aku tak rase meluat pun sebab dia cantik..lainlah kalau makcik2 bentuk empat segi buat muka duckface seperti kata kak senduk..or muke air liur basi berkerak konon bedhair look..ataupun letak gmbr mesra masa tunang kat blog..eh…nak jgk aku bagi sedas tamparan kesedaran kt makcik2 tu..

          0
          0
  10. acik ko! says:

    next !!! plss

    0
    0
  11. talam besi says:

    suke tgk apek n luniey…sgt2 sweet…d tmbh plak ngn luniey yg trsgt comey pd pndgn mate sy…moge bhgia n kekal hgga k akhr hayat….aamiin…;)

    0
    0
  12. miss mong says:

    mmg cantik lueniey..tk mekap pn cantik..

    0
    0
  13. Burberry says:

    romantik yang menggelikan…dah tu masa kahwin2 tu suka pulak buat suara mcm suara itik… manjo terlebih…

    apek, pi lah betul gigi mu tuh…pakai braces ke apa ker… tak suka benar aku tengok orang gigi berlapis nih…

    0
    0
  14. ssshhhhh.. says:

    gambar dieowg mmg cool..but smpi bila nye ha nak kuar cite psal dieowg nie..???neexxttt..!!!!!!!!!!

    0
    0
  15. Solehah says:

    comelnya diorang berdua… :)

    0
    0
  16. budak baik says:

    lidah tu bkn betol la,,mcm otak2 je,,

    0
    0
  17. amycool says:

    Happy tgk org happy….sweet apex n leuniey..same cantekk..same pdn..moge berkekalan ke akhir hayat…:-)

    0
    0
  18. cik meow says:

    bosan dowh kapel ni.. dr bercinta publisiti memanjang aje. pastu asik2 cerita psl hal kawin dierg. dah dah la tu abg nara. next plsssssss

    0
    0
  19. Cik Kam says:

    biarla..cik kam rase comel jer dua2..xder msalah..kalo meluat x yah tengok….lalalala.

    0
    0
  20. yana says:

    geli aku tgk diaorg niee…over sgat2….org lain pun kawin jgak!! jatuh maruah org kelate!!

    0
    0
  21. apik kiah says:

    apex..awat gigi hg tajam sngt?

    0
    0
  22. ................ says:

    walaupn aku x berapa minat dia org..tpi aku doakan dia org bahagia…pasal kontrovesi tu biar la dia berlalu…lee u nie ni aku tengok memg cantik..harap2 cepat dpt zuriat ye…mesti anaknya nti comei sb dua2 muka ada mcm cina skt….

    0
    0
  23. Anonymous says:

    Tak habis2 nak buat mulut juboq ayam.

    0
    0
  24. Pelik says:

    pelik btl la pengomen kt BN…org dh kawin tpi wat romatis pn kena kutuk…lain la kalau y belom kawin boleh la d kutuk…..kita doakan dia org bahagia sudah la…

    0
    0
  25. Pelik says:

    CANTIK SI LEUNIEY NI….

    0
    0
  26. Cik I Phone says:

    sungguh tu cik yana oi..memang jtuh la maruah ore kelate..pah sore2 wat perangai…adui..bola pun xtaw mne dah..to BN dah2 la post pict dorang..meluat..over giler..

    0
    0
    • me says:

      kena terima hakikat… pasni confirm luniey ngandung masuk sini gak… pastu gmbr ngandung 3 bln.. 5 bln…7 bln…9bln… baby 1…baby 2….bla..bla…bla..

      0
      0
  27. leen mafia says:

    diorg lg???? =,=’

    0
    0
  28. leen mafia says:

    leuniey mmg cantek.. kalo pki tudung msti lg cantek.. (skdr memuji keindahan ciptaan tuhan)..apek,.. ermmm… x minat… dua2 pon x minat…tp,.. xde cite laen ke… next plsss… =.=’

    0
    0
  29. mizz says:

    tergelak plak tgk lelaki buat mulut mcmtu…tak sesuailah bro…bdw leuniey mmg cantik especially kulit dia even not her fan…bl tgk org cantik ni kdg2 bg inspirasi pada diri…

    0
    0
  30. tiha says:

    menyampah aku!!

    0
    0
  31. say what! says:

    diorang nk gedik + tapi dah kahwin = ok! no problem

    gigi tajam apek + tuhan yang cipta = so xleh wat ape2,no problem

    leuni comel + muka tuhan bagi dia = so ok lah,no problem…

    gamba diorang upload dekat page diorang + nara letak dekat sini = so no problem

    memang kapel nih x der msalah, x buat masalah….orang kite jer suke kutuk melebih2….

    so luney and apek semoge kekal comel ,beriman dah bahagia keanak cicit…ignore all these bitches..ranting is their food:P

    0
    0
  32. Anonymous says:

    cantijk!!!

    0
    0
  33. Chak says:

    Farid Kamil bini pregnant brapa bulan dh?

    0
    0
  34. dadidu says:

    x habis2 kisah dieorg ni..dah nape nara ni, xde org lain ke nk update story..benci

    0
    0
  35. ada aku kesah says:

    Mulut tu kene stroke ke?

    0
    0
  36. aninimouse says:

    lawak tol tgk ada yg buat fb/twitter FAKE si luni..then mengaku diri tu luni..bila luni sound dgn cara baik dia jwb `yes i m fake but sy xbuat jht..sy peminat awk`..kalau peminat buat cara peminat, nape ko mengaku kt org ln ko luni.. bile kne sound di luni..ko ckp luni berlagak n bdoh smbong, sedangkn ko yg bodo..so pity..

    0
    0
  37. hi nara says:

    Knp ramai yg benci mereka..taukah anda semakin kita benci..makin seseorg itu dlimpahi rahmat berganda2 dari yg esa…mereka pun manusia…
    Knp kutuk mcm2 sekali…

    Back to yg kutuk kelantan…
    Kelantan pun d hinanya…haishlah manusia..kamu sakit jiwa ke apa?.kamu yg kutuk2 kelantan dah pergi kelantan ker? Aku yg pernah jejak sekali makin terkesan d hati dek pembangunan derang …

    By the way…lueniey…cantik nyer kulit hang…

    0
    0
    • Anonymous says:

      pasal dorang aku ok je..xde pe nk komen pun..tp part ko terkesannnn sgt dgn pembangunan kelantan tu…kau sebenarnya asal dr hutan rimba mane?aku selalu outstaion kt sana..ok je..orangnye baik2,,tp aku xnampak ade ape2 pembangunan pun..mall dorang pun mcm mall kt pekan2 biasa je..bangunan ape lg yg ade? check mata pls

      0
      0
  38. deepred says:

    kamera yang kat cinema tu kamera samsung galaxy tu ke? cun plak tgk

    0
    0
  39. cps says:

    cantik betul 2 orang ni….memang sepadan….thanks abg nara sebab share pic dorang…
    saper kat atas tu cakap kelantan poyo erk…..meh sini nak sepakkk !!!!
    ramai plak yang tak suka kat 2 orang retis ni….yang tak suka tu mgkin muka korang huduh kan….kalo muka lawa mesti tak sakit hati tengok muka orang lain lawa ke x lawa….wakakaka

    0
    0
  40. Bluek says:

    Benci nya…tak abis2 lg ke nk promosi kan dua orang ni…mereka bukan artis pun…tak suka la amik gmbr nak muncung2 mulut…apa saje la…tak guna kalau wajah mcm mana cantik dan kacak sekali pun kalau takda budi pekerti pun tk guna…Rupa tak penting…yg penting HATI…

    0
    0
    • hanna says:

      amek gambar mulut muncung dikira xde pekerti ke? adoilaaa…ape la malaysia ari ni…sumer x kena…kamera die,instagram die,suke hati die lah…

      0
      0
      • rini says:

        masalahnya ada blog hiburan pegi share kat public, kalu xshare nak ambik pic byk mana pun xder org heren

        0
        0
  41. umi says:

    leuniey ni cantik. muka iras janet khoo. kulit muka dia cantik. both of them sepadan. dlm astro pun tengok leuniey ni tak hipokrit. dia jadi diri dia. jangan macam ekin mawi, muka bedak sekati.

    0
    0
  42. dia says:

    semoga ia berkekalan bahagia selamanyaaa……
    lantak diorang lee nak wat muke mcam mana pom, dah kalau dia rasa apa yg dia buat tu chantek, lg pom dia tak pimjam muka kita nak wat mcam tuu. selagi ape yg diaorang buat tuu tak menyusahkan org lain itu dah cukup baek.

    0
    0
  43. in says:

    Leuniey ni mmg cntik.tak make up pun tetp lawa.

    0
    0
  44. Pak Tam Duda says:

    Pengalaman Pak Tam sendiri:

    Awal2 camtu lah. Dekat – bau bunga.
    Dah lama sok, Dekat – bau taik.

    0
    0
  45. KFLN says:

    suke pakaian leuniey sopan. tak terlalu tededah..keep it up… semoga lepas ni mendapat hidayah – amin

    0
    0
  46. my boo says:

    walaupun ramai yg kureng suka dgn couple ni tp for me dorang mmg sama padan..leuniey tu cantik betul lah!!

    0
    0
  47. LILI says:

    suke plak tgk couple ni…leuniey mmg sweet sgt… elokla kawen awal..dpt elak maksiat..alhamdulillah..(^.^)

    0
    0
  48. ruheis says:

    jadi2 lah…yang sorg tu gi main bola, xyah nak glamour lebih2 meluat!

    0
    0
  49. apek tolong bimbing isteri ko elok2…dia cantik hanya utk tatapan ko saja…peace yoo

    0
    0
  50. loli says:

    time ni gerenti apek da x cari lain da.yelA bini dia kmain cantik da.dulu cr psl si jejari n dahlia muke xcantik.bdn pon xcantik.tp si leuniey ni xpyh make up berkati pon mmg cntik.kulit dia mmg i jeles.mn apek nk lps.syg gitu.

    0
    0
  51. aslina says:

    ok apek luni…moga kekal hubungan hingga anak cucu…takmo cerai berai ekkk…

    0
    0
  52. keledek panas says:

    apehal byk benar gamba buat duck face..

    0
    0
  53. […] (11 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Selepas Bergelar Suami Isteri – sekadar selingan. turut diselitkan beberapa gambar bahagia antara pasangan pengantin baru malaya ini iaitu Apek dan Leuniey […]

    0
    0
  54. Booooring says:

    semoga berbahagia hingga akhir nyawa…rasanya cukup lah kot letak gambar peribadi tu…simpan la tuk koleksi anak cucu je…bak kata org “org tgk pun dah nak termuntoh”…abg nara letak la cita yg best ckit…ni asik gambar pemain bola sepak je…….Booooring

    0
    0
    • bola says:

      xmuntah ponn..gambar masa dh halal..nara yg gigih g skodeng..best sgt ke cita artis malaysia neh?

      0
      0
      • boring says:

        abg nara ke yg bls ni ke org yg sewaktu dgnnye…..by the way…selamat berskodeng lagi la ye….huhuhu

        0
        0
  55. Mat K says:

    aku sepak jugak duckface kau ni apek. tak sesuai betul dgn kerjaya kau sbg pemain bolasepak sekolah rendah.

    0
    0
  56. aku apek jual kacang says:

    SO SUWWIIIIIIIIIITTTT!!!!! kejelesan melanda diri…sgt2 sama cantik sama padan..dua2 pun hot! cantiklah leuniey less makeup

    0
    0
  57. ^-^ says:

    lueniey mmg lawa….tp klau dia pkai tdung b’gnde2 lawanye…..:-)

    peace yoo..

    0
    0
  58. Anonymous says:

    depe nie lg…..

    0
    0
  59. Noks says:

    Dulu Mak x minat ngan Apek… Si Leuniey pon Mak x brape paham knape nama dia femes sbg model sbb Mak cume tgk dia dlm iklan SimplySiti je… Mase muka dorg masuk blog gosip sbb bercinta pon lg Mak tak brkenan… Pemain bola bercinta dgn model suam2x kuku, tp bleh masuk blog gosip artis… Tp sjk nampak gambar2x dorg kawen, Mak suka dgn pasangan ni. Dorg masih muda, n Mak respek kesediaan mereka utk brumah tangga di saat mereka kerjaya mereka baru nk bermula. Cuma Apek mybe blom bersedia utk bimbing isteri ke arah kehidupan Islam yg lebih sempurna. Smoga prkahwinan ni akan mnjadikan Apek lebih brtanggungjawab n jauhkn drpd sbrg kontroversi yg memakan diri. And hope kurangkanlah publisiti psl kehidupan peribadi mereka. Bkn smua org suka tgk budak2x ni bahagia… Rakyat Malaysia ni pesen kaki menyumpah n doa yg bkn2x kalau dorang dh x suka. Kalau dh 100 org doa n ckp perkahwinan dorg x tahan lama, cmne tu. Kengkadang blog artis ni pon ada share utk menentukan kbahagiaan rumah tangga seseorg artis.

    0
    0
  60. sha says:

    Jngan kutuk2 boleyh tak, kawe ore Kelate. Tk suke pendam je la dalam hati, perlu ke nak kutuk ape sume? Ini sume poyoooo!!!!!!!!1

    0
    0
  61. luna luni says:

    cntik kulit luniey ni..mkn nasi, beras cap ape ekk????

    0
    0
  62. Roundtable says:

    Muka wife dia iras pelakon Janet Khoo…apa-apapun sudah-sudah le tulis cerita sebegini..bukan jeles tapi banyak lagi info lebih bermanfaat untuk disuapkan kepada pembaca..

    0
    0
  63. cik p.a says:

    serius..cntiknye leuniey ni…

    0
    0
  64. Chef Ammar says:

    Bini antey tak masak ka Apek? Nampak macam makan maggie ja. Suka, suka hati lah. Oh, sesekali teringin nak makan maggie kot kan… Lain kali suruh dia masak Kari Kambing Taljin. Suka tak? Suka tak?

    0
    0
    • Anonymous says:

      Leuniey pandai masak la…apek suke die pn sbb die pndai buat pavlova..xcaye tgk la intgram diorg..
      *betol ko ckp..mmg die sesekali nk mkn megi pn

      0
      0
  65. Yudiliya says:

    Bahagianya nampak apek sekarang nih…
    semoga kekal sampai akhir hayat

    0
    0
  66. to leuniey,mg meme comel,tlongla jge ktuk kelate lbih2,korang jeles ke ngan oghe kelate lawa2,petuanya make budu,kan leunoiay,pedulikan oghe nk oyak gapo pn,yg pnting kto jgo rmoh tanggo kito ye,hdup RED WARRIOR!!!!!

    0
    0
  67. anne says:

    alahai comel ape. biasa la org baru kawen. romantis gitu. tak faham kenapa org nak dengki. biaq pi depa la.huhu

    0
    0
  68. super duper cunnn! says:

    apa butaaa sgt peminat nelopak duk agung2kan si nelopa katik tu.tengokk..si luniee ni lebih soploh kali lawa pd si katik tu…kan,kan?setuju tak dgn aku?tp xde pon si lunie ni duk perasan lawa mcm si lopak tu.xde pun nak create kontobesi dgn lelaki2 jutawan,ke adik jutawan ke.pilih footballer je.abih cite.

    0
    0
  69. RATU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM…

    0
    0
  70. RATU CANTIK says:

    tAk pAyaH NaK DenGki dgn kebahaGiAn oRang oKEyyyy

    0
    0
  71. RATU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM…
    ^__^

    0
    0
  72. AKU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM

    0
    0
  73. Tina turner says:

    Meme cam couple cina/jepun diorg nih.. Tp leuny meme amoi cun!!

    0
    0
  74. ape2 jer says:

    muka mereka ada iras2 lah pulak…. sweet!

    0
    0
  75. Anonymous says:

    cantik ke leuniey?? muka garang je aku tgk..
    neelofa muka manis…xyah senyum pun muka dia jenis air muka manis..
    sbb tu ramai yg cemburu ngn dia..sama mcm tok ti jugak..muka manis..
    org yg sllu jeles2 ni sbnrnyer mmg jeles sbb muka dorang x cukup manis

    0
    0
  76. Duda Berhias says:

    Pic Apek yg pakai baju kuning ittew sangat menggoda OK? Boleh imagine tak apa yang duda bayangkan? WOW. Dada bidang. Nyummm! Nyumm! Duda haus!

    0
    0
  77. YoBoBoi says:

    eee….. awat lidah dia panjang sangat… silap-silap ada lagi reserve kat dalam…

    0
    0
  78. annoyingg says:

    gamba sblum or slps kawen xde beze pn..same je care dorg mesra gituwww.dehell???

    0
    0
  79. Anonymous says:

    huarghh..dah basiiii

    0
    0
  80. Anonymous says:

    Launiey cantik..tp knpe dulu die ckp x de pape gn apek?msti jejari runcing sedih tgk gmbr ni..percayalah..

    0
    0