Written by AbangNara | January 31st, 2013

Kalau tak silap, sudah lebih sebulan Apek dan Leuniey bergelar suami isteri. Pastinya masih dalam fasa berbulan madu. Abang Nara suka skodeng gambar-gambar mereka berdua kerana keromantisan yang dipaparkan.

apek dan leuniey

Boleh tahan kelakar dan gila-gila jugak posing pasangan suami isteri. Jelas terserlah kebahagiaan mereka. Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan sehingga ke hujung nyawa. Pastinya ramai yang mendoakan agar mereka berdua cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Confirm comel!!!

apek dan leuniey

9 lagi gambar Apek dan Leuniey selepas bergelar suami isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bumi untuk dijual

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

Baca Yang Ini Pulak:-

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 responses to (11 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Selepas Bergelar Suami Isteri

  1. pz says:

    panjangnya lidah.. yuck!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 35
    • aNak Hayam says:

      heeeuww…tk berkenan aku ngan apek…bajek hotttt….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 131 Thumb down 25
      • pengkritik tetap says:

        INI SEMUA POYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 241 Thumb down 12
        • Baby Jane says:

          awww comelnye leuniey

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 48
        • Anonymous says:

          geli aku jantan amik gambar muncung2 mulut.. tp looney tunes mmg lawo..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 11
        • Anonymous says:

          bini dia sgt lawa..
          neelofa pun tak lawa camni..

          p/s: agak2 kena delete tak ?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 357 Thumb down 22
        • i'm not a monster says:

          apek tolong baiki gigi ko…dh mcm dracula aku tgk

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 209 Thumb down 27
        • Nera says:

          budak2 kawin biasa la. . .tak sah tak bergambar camtu. . .

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 3
        • n says:

          dlm instagram dia ckp tu otak2 lah. x kanlah lidah panjang n semerah tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 132 Thumb down 4
        • Juliana Banoss says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 75
        • yuki says:

          cntikkkknyaa leunieyy bertuah apekkk lol…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 8
        • lalalila says:

          cantik,comel,cun,putih sume ade kt leuniey nie..kalah retis..xmakeup lg double cnteknye..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 12
        • cik joyah says:

          cantik nyer pompuan neyh… patut le apek kawen ngan dier

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 8
        • maria says:

          cantik lagi mpule kwalagobe!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
        • mak jemah says:

          terpikir aper yg sdang dilakukan oleh dahlia teck skrg nie???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
        • dahlia teh says:

          tengah tercirit kowt

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
        • Olga says:

          ala nokss.. baru2 kahwin mmg bau taik pun wangi! nanti bile dh bosan masing buka pekung… kita tengok je la bape lama bertahan!
          menyampah aku! org lain pun berkahwin jgak tp reserved la sikit kan.. ni x habis2 nk show off! tau la dh halal!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 33 Thumb down 40
      • milah says:

        ko dengki..hahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 9
      • amoi says:

        aku jeles dgn kulit leuniey…cantik weih..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 4
      • hanna says:

        satu aku puji – leuniey mmg cantikkk!!! sape kate x cantik mmg dengki la tu…dah sah2 org yg mengata tu mmg xde rupa yg boleh dibanggakan…hahaha

        apek – pakai braces la wey…xpadan ngan bini ko yg cantik tu…bkn tu je,gigi senget benget ni bile tua ssh nk jaga taw tak?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 30
        • Anonymous says:

          komen sopan sket xleh ker, sila hormat org tua

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 9
        • Anonymous says:

          ape yg xhormatnye?btollah tu…ko meroyan ape?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
        • ko tu sakai says:

          c hanna ngok nget, org bila dah tua gigi akan gugur secara semulajadi, gigi palsu yg akan jadi pengganti, gigi palsu dah cantek dah, ko buang pakai balik pun gigi tetap cantik sekata

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
        • Anonymous says:

          oi bongok!! abes sblom gigi org tua tu gugur xpayah jaga ke? ngoi tol lah..hahaha..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
        • Ratu minah jambu merah / biru says:

          betol minah jambu stuju ngan kau ni hanna lunie dia memang cantek cute lawa wangiiiii lagiii memang sepadan ngan apek

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
        • Roly Poly says:

          nk komen gigi org.. gigi ko tu da lawa ke??.. Allah da cipta elok.. nk ubah pekebendanye.,. bini die xckp pe2 pon… aishh.. xpham aku..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        hek elehh…lu jeles..mmg dia hot apa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • miss la ni says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 29
    • asam boi says:

      kat lidah apek tu otak2 la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      CANTIK LEUNIEY.. UNTUNG DAPAT MUKE CANTIK…
      SUBHANALLAH INDAH CIPTAAN ALLAH…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 9
    • Anonymous says:

      cantiknya leuniey ni.
      cantik sungguh ciptaan Tuhan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 7
    • kak timah says:

      leuniey dah pregnant ke??????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
    • susukering says:

      itu bukan lidah kot pz!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • kambing gurun says:

      itu bukan lidah la..itu otak2x..tgk pakai mata la bro

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  2. fae says:

    Cantiknya leuniey ni.moga pekertinya secantik wajahnya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 1
  3. Anna says:

    comeynya leuniey ni..
    suke tengok die..
    x de nak post over…
    sempoi memanjang jew..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
  4. kak Nera says:

    pok pok mu ni sero come ko wak mulot gitu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
  5. elia jejari bukan nama sebenar says:

    tengok muka diorang ni teringat lagu hindustan yang astro dok ulangg 3613761516531 kali kat astro tu semperna diorang pny kahwin… feninnnn kepala! grrr.. paperr pon me got jeloussssss hokeyyyyyy!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
  6. cicak kongkek says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 40
    • ecah says:

      lainla farid kamil diana..terang2 lgi…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • milah says:

      itu yg ko nak tgk.. mana ada istilah gigitan cinta dalam islam woi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      tkannnnnnn lah nk buat lovebite pulakkkkkkkk tk cantek la leher tu nantiiiiii jangan lah jadi pengotorrrrrrr….boleh buat lovebite kt tempat lain peeeeeeeeeeeeee !!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  7. jejailani says:

    terngiang2 lagi kat ingatan aku ni time leuniey putus tunang dulu dia kata apa?tak kenal apek ye?betullah pepatah kalau takde angin masakan pokok bergoyang..kita tggu hapdate aidil dgn tg.fiella pulakk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 5
  8. apek says:

    apek skg dah pandai buat mulut itik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  9. myself says:

    kami tahu anda berdua dah kahwin.tapi tak perlu la posing macam tu.simpan untuk diri sdr sudah.for apex, tingkatkan prestasi.takut2,lepas ni dah tak dapat jd gol keeper pasukan kebangsaan balik sampai bila2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 21
    • hanna says:

      dorang x mintak pun dimasukkan gambar dorang dlm blog2 ni…ko sengal ke ape? ko x baca nara yg g skodeng gmbar2 ni opkos la rembat skali….setakat upload kt instagram/fb/twitter salah ke? org belum kahwin pun letak xkan org dah kahwin xlehletak…ni lah manusia, x pernah puas hati ngan org..time dorang couple amek2 gambar,korang ckp nk bergambar cmtu kahwin je la..bile dah kahwin pun komplen jugak..gile kotnye ko ni,,haha… ape instagram ko ade gmbar mknan je ke? or xde intagram? hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 27
      • rojita che wan kembang says:

        Myself takdak instagram sbb dia pakai hp tiga tiga sekupang jaa.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 12
        • jijah says:

          eh hanna kau ni memang jahil bab agama ke haper…?

          pic yg tak tutup aurat diupload kt fb, twitter, instagram memang berdosa, bayangkan kalo ko meninggal tapi pic tak tutup aurat tu still ada lg kt fb…mcm mana…?? selagi ada org tgk selagi tu berdosa

          kalau tak nak org tgk, tak payah upload kt mana2 social network…ko upload kt fb pun kawan2 still blh tgk..lain lah kalau buat private, tapi rasenya pic retis2 ni selalunya buat public

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 11
        • love love love says:

          aku xdak instagram, sebab aku ni jenis tak suka share pic kt public
          apa masalahnya kalau org tak ada instagram, blh mati ker..?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 2
        • rojita che wan kembang says:

          Takdak pun aku cakap kalau takdak stegrem blh mati. Haiyo. Emo lebih.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • tak suka org hipokrit says:

        giler gamaknya c hanna tu, sy memang xder instagram, problem..?? ko tu ada instagram followers brape…?? tgk sket, tah2 followers pun ciput hahhahaha, jgn ingt org yg xder instagram tu kolot…mungkin dia tak suka bergambar or post benda2 yg bersifat peribadi kt public :P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
        • ko tu yg giler..haha says:

          xde masalah pun ade ke xde..xcakap kolot pun…tp skurang2nye retilah sket…instagram tu tempat untuk letak gambar..follower byk ke x bukan problemnye…lantak p kt dorang la nk letak byak mane pun takyah lah menyibuk…ko x suke share pic kt public ko punye pasal,dorang suke share pic kt public dorang punye pasallah..asal ko mnyibuk plak?ape plak problemnye ngan kau?hahaha

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
        • ko tu sakai says:

          ko tu yg giler..haha = hanna ker…ueeewwwkkk dia tak ada instagram tak semestinya tak tahu guna instgram, memang lah instagram tu tmpt letak gambo kau ingat tmpt letak apa HAH, komen ko jaga sket erh jgn sedap mulut jer mengata kat org

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • kira says:

          siapa ckp org yg tak ada instagram xtau guna istagram….???? aku dulu ada instagram tp skrg dah tak guna, instagram senang jer nk guna..skali tgk jer dh pandai guna..masing2 celik IT kan
          ye ker tak penting followers…?? selalu jer org promote kt twitter ” eh awak jgn lupa follow instgram saya” menyampah giler ayat tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • boring says:

        “Abang Nara suka skodeng gambar-gambar mereka berdua kerana keromantisan yang dipaparkan” ni ayat cover abg nara jer..ape2hal mest la nak kena mintak izin tuan bdn jugak nak letak lam blog dia…adoi..dunia hiburan ni mcm2 dekkkkkkkkk….x pe myself aku sokong ko…dah2 la tu letak gambar peribadi tu….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Fariz says:

        dah kawen pun xyahlah nak uplod gmbr2 mesra byk2… simpan sendiri sudah…
        hanna ni kalau da kawen mesti jenis pmpuan suke uplod gambr husband-wife dlm fb & istagram mcm budak2…attention seeker.. muak jgk kdg2 tuh… sometimes, modesty is the key… bersederhana sudahh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          orang letak gmbar lepas kawen pun salah..xkan nak letak gmbr mesra sebelum kawen pulak….aku tak rase meluat pun sebab dia cantik..lainlah kalau makcik2 bentuk empat segi buat muka duckface seperti kata kak senduk..or muke air liur basi berkerak konon bedhair look..ataupun letak gmbr mesra masa tunang kat blog..eh…nak jgk aku bagi sedas tamparan kesedaran kt makcik2 tu..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  10. acik ko! says:

    next !!! plss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  11. talam besi says:

    suke tgk apek n luniey…sgt2 sweet…d tmbh plak ngn luniey yg trsgt comey pd pndgn mate sy…moge bhgia n kekal hgga k akhr hayat….aamiin…;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 7
  12. miss mong says:

    mmg cantik lueniey..tk mekap pn cantik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
  13. Burberry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 30
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      tk payahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gigi tu yg buat apek jadi popularrrrrrrrrrrrrrrr !

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  14. ssshhhhh.. says:

    gambar dieowg mmg cool..but smpi bila nye ha nak kuar cite psal dieowg nie..???neexxttt..!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  15. Solehah says:

    comelnya diorang berdua… :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  16. budak baik says:

    lidah tu bkn betol la,,mcm otak2 je,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  17. amycool says:

    Happy tgk org happy….sweet apex n leuniey..same cantekk..same pdn..moge berkekalan ke akhir hayat…:-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  18. cik meow says:

    bosan dowh kapel ni.. dr bercinta publisiti memanjang aje. pastu asik2 cerita psl hal kawin dierg. dah dah la tu abg nara. next plsssssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      xpayah ckp lah..kalau citer org senegeri die, post kahwin 45x pun xpe..huhu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
  19. Cik Kam says:

    biarla..cik kam rase comel jer dua2..xder msalah..kalo meluat x yah tengok….lalalala.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  20. yana says:

    geli aku tgk diaorg niee…over sgat2….org lain pun kawin jgak!! jatuh maruah org kelate!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 18
  21. apik kiah says:

    apex..awat gigi hg tajam sngt?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  22. ................ says:

    walaupn aku x berapa minat dia org..tpi aku doakan dia org bahagia…pasal kontrovesi tu biar la dia berlalu…lee u nie ni aku tengok memg cantik..harap2 cepat dpt zuriat ye…mesti anaknya nti comei sb dua2 muka ada mcm cina skt….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  23. Anonymous says:

    Tak habis2 nak buat mulut juboq ayam.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
  24. Pelik says:

    pelik btl la pengomen kt BN…org dh kawin tpi wat romatis pn kena kutuk…lain la kalau y belom kawin boleh la d kutuk…..kita doakan dia org bahagia sudah la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
  25. Pelik says:

    CANTIK SI LEUNIEY NI….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
  26. Cik I Phone says:

    sungguh tu cik yana oi..memang jtuh la maruah ore kelate..pah sore2 wat perangai…adui..bola pun xtaw mne dah..to BN dah2 la post pict dorang..meluat..over giler..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • me says:

      kena terima hakikat… pasni confirm luniey ngandung masuk sini gak… pastu gmbr ngandung 3 bln.. 5 bln…7 bln…9bln… baby 1…baby 2….bla..bla…bla..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  27. leen mafia says:

    diorg lg???? =,=’

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  28. leen mafia says:

    leuniey mmg cantek.. kalo pki tudung msti lg cantek.. (skdr memuji keindahan ciptaan tuhan)..apek,.. ermmm… x minat… dua2 pon x minat…tp,.. xde cite laen ke… next plsss… =.=’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  29. mizz says:

    tergelak plak tgk lelaki buat mulut mcmtu…tak sesuailah bro…bdw leuniey mmg cantik especially kulit dia even not her fan…bl tgk org cantik ni kdg2 bg inspirasi pada diri…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  30. tiha says:

    menyampah aku!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  31. say what! says:

    diorang nk gedik + tapi dah kahwin = ok! no problem

    gigi tajam apek + tuhan yang cipta = so xleh wat ape2,no problem

    leuni comel + muka tuhan bagi dia = so ok lah,no problem…

    gamba diorang upload dekat page diorang + nara letak dekat sini = so no problem

    memang kapel nih x der msalah, x buat masalah….orang kite jer suke kutuk melebih2….

    so luney and apek semoge kekal comel ,beriman dah bahagia keanak cicit…ignore all these bitches..ranting is their food:P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 6
  32. Anonymous says:

    cantijk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  33. Chak says:

    Farid Kamil bini pregnant brapa bulan dh?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  34. dadidu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 13
  35. ada aku kesah says:

    Mulut tu kene stroke ke?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  36. aninimouse says:

    lawak tol tgk ada yg buat fb/twitter FAKE si luni..then mengaku diri tu luni..bila luni sound dgn cara baik dia jwb `yes i m fake but sy xbuat jht..sy peminat awk`..kalau peminat buat cara peminat, nape ko mengaku kt org ln ko luni.. bile kne sound di luni..ko ckp luni berlagak n bdoh smbong, sedangkn ko yg bodo..so pity..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  37. hi nara says:

    Knp ramai yg benci mereka..taukah anda semakin kita benci..makin seseorg itu dlimpahi rahmat berganda2 dari yg esa…mereka pun manusia…
    Knp kutuk mcm2 sekali…

    Back to yg kutuk kelantan…
    Kelantan pun d hinanya…haishlah manusia..kamu sakit jiwa ke apa?.kamu yg kutuk2 kelantan dah pergi kelantan ker? Aku yg pernah jejak sekali makin terkesan d hati dek pembangunan derang …

    By the way…lueniey…cantik nyer kulit hang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      pasal dorang aku ok je..xde pe nk komen pun..tp part ko terkesannnn sgt dgn pembangunan kelantan tu…kau sebenarnya asal dr hutan rimba mane?aku selalu outstaion kt sana..ok je..orangnye baik2,,tp aku xnampak ade ape2 pembangunan pun..mall dorang pun mcm mall kt pekan2 biasa je..bangunan ape lg yg ade? check mata pls

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
  38. deepred says:

    kamera yang kat cinema tu kamera samsung galaxy tu ke? cun plak tgk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. cps says:

    cantik betul 2 orang ni….memang sepadan….thanks abg nara sebab share pic dorang…
    saper kat atas tu cakap kelantan poyo erk…..meh sini nak sepakkk !!!!
    ramai plak yang tak suka kat 2 orang retis ni….yang tak suka tu mgkin muka korang huduh kan….kalo muka lawa mesti tak sakit hati tengok muka orang lain lawa ke x lawa….wakakaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
  40. Bluek says:

    Benci nya…tak abis2 lg ke nk promosi kan dua orang ni…mereka bukan artis pun…tak suka la amik gmbr nak muncung2 mulut…apa saje la…tak guna kalau wajah mcm mana cantik dan kacak sekali pun kalau takda budi pekerti pun tk guna…Rupa tak penting…yg penting HATI…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
    • hanna says:

      amek gambar mulut muncung dikira xde pekerti ke? adoilaaa…ape la malaysia ari ni…sumer x kena…kamera die,instagram die,suke hati die lah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • rini says:

        masalahnya ada blog hiburan pegi share kat public, kalu xshare nak ambik pic byk mana pun xder org heren

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          dah tu ape masalahnye? dah si nara nk amek,lantak die lah..blog die..xsuke xyah baca…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  41. umi says:

    leuniey ni cantik. muka iras janet khoo. kulit muka dia cantik. both of them sepadan. dlm astro pun tengok leuniey ni tak hipokrit. dia jadi diri dia. jangan macam ekin mawi, muka bedak sekati.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  42. dia says:

    semoga ia berkekalan bahagia selamanyaaa……
    lantak diorang lee nak wat muke mcam mana pom, dah kalau dia rasa apa yg dia buat tu chantek, lg pom dia tak pimjam muka kita nak wat mcam tuu. selagi ape yg diaorang buat tuu tak menyusahkan org lain itu dah cukup baek.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  43. in says:

    Leuniey ni mmg cntik.tak make up pun tetp lawa.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  44. Pak Tam Duda says:

    Pengalaman Pak Tam sendiri:

    Awal2 camtu lah. Dekat – bau bunga.
    Dah lama sok, Dekat – bau taik.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  45. KFLN says:

    suke pakaian leuniey sopan. tak terlalu tededah..keep it up… semoga lepas ni mendapat hidayah – amin

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  46. my boo says:

    walaupun ramai yg kureng suka dgn couple ni tp for me dorang mmg sama padan..leuniey tu cantik betul lah!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  47. LILI says:

    suke plak tgk couple ni…leuniey mmg sweet sgt… elokla kawen awal..dpt elak maksiat..alhamdulillah..(^.^)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  48. ruheis says:

    jadi2 lah…yang sorg tu gi main bola, xyah nak glamour lebih2 meluat!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  49. apek tolong bimbing isteri ko elok2…dia cantik hanya utk tatapan ko saja…peace yoo

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  50. loli says:

    time ni gerenti apek da x cari lain da.yelA bini dia kmain cantik da.dulu cr psl si jejari n dahlia muke xcantik.bdn pon xcantik.tp si leuniey ni xpyh make up berkati pon mmg cntik.kulit dia mmg i jeles.mn apek nk lps.syg gitu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  51. aslina says:

    ok apek luni…moga kekal hubungan hingga anak cucu…takmo cerai berai ekkk…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  52. keledek panas says:

    apehal byk benar gamba buat duck face..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. [...] (11 GAMBAR)Apek Dan Leuniey Selepas Bergelar Suami IsteriĀ - sekadar selingan. turut diselitkan beberapa gambar bahagia antara pasangan pengantin baru malaya ini iaitu Apek dan Leuniey [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Booooring says:

    semoga berbahagia hingga akhir nyawa…rasanya cukup lah kot letak gambar peribadi tu…simpan la tuk koleksi anak cucu je…bak kata org “org tgk pun dah nak termuntoh”…abg nara letak la cita yg best ckit…ni asik gambar pemain bola sepak je…….Booooring

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • bola says:

      xmuntah ponn..gambar masa dh halal..nara yg gigih g skodeng..best sgt ke cita artis malaysia neh?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • boring says:

        abg nara ke yg bls ni ke org yg sewaktu dgnnye…..by the way…selamat berskodeng lagi la ye….huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  55. Mat K says:

    aku sepak jugak duckface kau ni apek. tak sesuai betul dgn kerjaya kau sbg pemain bolasepak sekolah rendah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  56. aku apek jual kacang says:

    SO SUWWIIIIIIIIIITTTT!!!!! kejelesan melanda diri…sgt2 sama cantik sama padan..dua2 pun hot! cantiklah leuniey less makeup

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  57. ^-^ says:

    lueniey mmg lawa….tp klau dia pkai tdung b’gnde2 lawanye…..:-)

    peace yoo..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  58. Anonymous says:

    depe nie lg…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  59. Noks says:

    Dulu Mak x minat ngan Apek… Si Leuniey pon Mak x brape paham knape nama dia femes sbg model sbb Mak cume tgk dia dlm iklan SimplySiti je… Mase muka dorg masuk blog gosip sbb bercinta pon lg Mak tak brkenan… Pemain bola bercinta dgn model suam2x kuku, tp bleh masuk blog gosip artis… Tp sjk nampak gambar2x dorg kawen, Mak suka dgn pasangan ni. Dorg masih muda, n Mak respek kesediaan mereka utk brumah tangga di saat mereka kerjaya mereka baru nk bermula. Cuma Apek mybe blom bersedia utk bimbing isteri ke arah kehidupan Islam yg lebih sempurna. Smoga prkahwinan ni akan mnjadikan Apek lebih brtanggungjawab n jauhkn drpd sbrg kontroversi yg memakan diri. And hope kurangkanlah publisiti psl kehidupan peribadi mereka. Bkn smua org suka tgk budak2x ni bahagia… Rakyat Malaysia ni pesen kaki menyumpah n doa yg bkn2x kalau dorang dh x suka. Kalau dh 100 org doa n ckp perkahwinan dorg x tahan lama, cmne tu. Kengkadang blog artis ni pon ada share utk menentukan kbahagiaan rumah tangga seseorg artis.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  60. sha says:

    Jngan kutuk2 boleyh tak, kawe ore Kelate. Tk suke pendam je la dalam hati, perlu ke nak kutuk ape sume? Ini sume poyoooo!!!!!!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  61. luna luni says:

    cntik kulit luniey ni..mkn nasi, beras cap ape ekk????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  62. Roundtable says:

    Muka wife dia iras pelakon Janet Khoo…apa-apapun sudah-sudah le tulis cerita sebegini..bukan jeles tapi banyak lagi info lebih bermanfaat untuk disuapkan kepada pembaca..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  63. cik p.a says:

    serius..cntiknye leuniey ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. Chef Ammar says:

    Bini antey tak masak ka Apek? Nampak macam makan maggie ja. Suka, suka hati lah. Oh, sesekali teringin nak makan maggie kot kan… Lain kali suruh dia masak Kari Kambing Taljin. Suka tak? Suka tak?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Leuniey pandai masak la…apek suke die pn sbb die pndai buat pavlova..xcaye tgk la intgram diorg..
      *betol ko ckp..mmg die sesekali nk mkn megi pn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Yudiliya says:

    Bahagianya nampak apek sekarang nih…
    semoga kekal sampai akhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. to leuniey,mg meme comel,tlongla jge ktuk kelate lbih2,korang jeles ke ngan oghe kelate lawa2,petuanya make budu,kan leunoiay,pedulikan oghe nk oyak gapo pn,yg pnting kto jgo rmoh tanggo kito ye,hdup RED WARRIOR!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  67. anne says:

    alahai comel ape. biasa la org baru kawen. romantis gitu. tak faham kenapa org nak dengki. biaq pi depa la.huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. super duper cunnn! says:

    apa butaaa sgt peminat nelopak duk agung2kan si nelopa katik tu.tengokk..si luniee ni lebih soploh kali lawa pd si katik tu…kan,kan?setuju tak dgn aku?tp xde pon si lunie ni duk perasan lawa mcm si lopak tu.xde pun nak create kontobesi dgn lelaki2 jutawan,ke adik jutawan ke.pilih footballer je.abih cite.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. RATU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. RATU CANTIK says:

    tAk pAyaH NaK DenGki dgn kebahaGiAn oRang oKEyyyy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. RATU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM…
    ^__^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. AKU CANTIK says:

    kenApe nAk jeLEs dgAn tHey aLL ?
    Suka Ati diA LAh NAk jeLIr ke nAK muNcUnG Ke…
    maCaM Lah yOu tu xpeRnaH SnaP PIx cAMTU~..
    TAk hAbiS2 nAk jeLEs ngAn ORanG../
    AmbOi bukAn mAin LaGI kAsi nAsihaT BaGaI..
    YoU Tu CermIn diRi banYaK kaLi DuLu..
    DUk kutUk oRaNG baGAi..
    Duk DenGki NGaN OrAng….
    ALLAH SUKA KE??
    biArLah thEy aLL Da kaWin pOn..
    LgpOn tHey aLL mmg SweeT…
    mUKE pon Ade iRaS…
    mAY ALLAH SWT BLeSs TheM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Pening nya baca tulisan ni….banyak sangat kesalahan huruf besar dan kecil..fail

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  73. Tina turner says:

    Meme cam couple cina/jepun diorg nih.. Tp leuny meme amoi cun!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. ape2 jer says:

    muka mereka ada iras2 lah pulak…. sweet!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Anonymous says:

    cantik ke leuniey?? muka garang je aku tgk..
    neelofa muka manis…xyah senyum pun muka dia jenis air muka manis..
    sbb tu ramai yg cemburu ngn dia..sama mcm tok ti jugak..muka manis..
    org yg sllu jeles2 ni sbnrnyer mmg jeles sbb muka dorang x cukup manis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  76. Duda Berhias says:

    Pic Apek yg pakai baju kuning ittew sangat menggoda OK? Boleh imagine tak apa yang duda bayangkan? WOW. Dada bidang. Nyummm! Nyumm! Duda haus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. YoBoBoi says:

    eee….. awat lidah dia panjang sangat… silap-silap ada lagi reserve kat dalam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. annoyingg says:

    gamba sblum or slps kawen xde beze pn..same je care dorg mesra gituwww.dehell???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Anonymous says:

    huarghh..dah basiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. Anonymous says:

    Launiey cantik..tp knpe dulu die ckp x de pape gn apek?msti jejari runcing sedih tgk gmbr ni..percayalah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0