Written by AbangNara | January 2nd, 2014

Ok gelaran pasangan suami isteri paling comel sememangnya wajar diberikan kepada Lisa Surihani dan Yusry. Cute dan romantis sangat mereka berdua ini. Berada di London selama seminggu, Lisa dan Yusry telah terbang ke Amerika Syarikat untuk menyambut tahun baru 2014 di Walt Disney World Resort. Seronoknya wei!!!

lisa dan yusry

Sementara masih berdua ini, memang sesuai sangat untuk berjalan jauh-jauh sambil berbulan madu. Semoga tahun 2014 ini akan ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga dalam kehidupan mereka. Sama-samalah kita doakan. Apa pun Abang Nara suka dengan salah satu gambar “firework” yang telah dikongsi oleh Lisa menerusi Instagramnya. Awesome sangat-sangat!!!

lisa dan yusry

Cantik kan? Semoga pembaca BeautifulNara juga dimurahkan rezeki untuk tahun ini dan berpeluang menikmati kehidupan yang lebih baik berbanding tahun 2013. Lagi beberapa keping gambar Lisa dan Yusry dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fareeda aisya

P.S: Ingin tampil anggun bergaya seperti Mawar Fizo? Dapatkan segera paten terbaru Fareeda Aisya. Pilihan yang pelbagai, corak-corak menarik dan terbaru dan sememangnya berkualiti tinggi. Sangat sesuai digayakan untuk semua acara. Jom layari Facebook Fareeda Nyata Jelita  untuk melihat koleksi yang ada untuk pilihan..

lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry
lisa dan yusry

48 responses to (11 GAMBAR)Yusry & Lisa Surihani Sambut Tahun Baru 2014 Di Disneyland

  1. Ralp says:

    Bagus betol lisa. Datang London hari tu, bawak mak sekali. Macam nie baru anak yang terbaik!! Tak lupa jasa mak ayah.

    0

    0
    • Baby AA Bertambah Cute Muite says:

      eh terbalik. patutnya mereka yg bawa saya ke sana.

      0

      0
      • Lembu Kurus says:

        tua2 jalan ke Disneyland macam tak sesuai je..pelik je. kalau bawak anak tu lain la cerita.

        0

        0
        • diff people diff view says:

          lain org lain cara..saya sekeluarga ok je jalan2 ke pelbagai disney world di dunia..selalunya disney tu antara lokasi persinggahan untuk 1 atau 2 hari saja, selainnya kami berjalan la ke pelbagai tempat di negara tersebut..ada kanak2 atau tidak tak menjadi issue, sebab disney tu sgt besar dan pelbagai activity menarik ada..sekadar berjalan luaskan pandangan dan have fun semasa bercuti di tempat org..itu saja..saya sendiri dah 36 tahun cukup seronok setiap kali ke disneyland sbb terlalu byk perkara yg menarik..anak2 saya berlebih2lah seronoknya..mak abah/mertua/keluarga juga seronok..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          JUJUR…….dah bosan nak muntah darah balik2 gambar diorang berjalan…
          tak jealous…cume BOSAN.
          kalau ade pon lepasni diorang pergi abu dhabi ke. jgn update. mohon.

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        untunglah kaya,
        sambut tahun baru pun kt tmpat org..
        tapi perlu ke smbut?

        0

        0
  2. lisa says:

    cantiknya lisa…

    0

    0
    • van damn says:

      perasan tak wlwpun kulit lisa ni cantik sempurna. jarang tengok dia berpakaian seksi. syabas ni lah artis contoh. tak macam pasangan cacing2 kerawit seksi sokmo.

      0

      0
  3. Cip says:

    Sweetnya…

    0

    0
    • gran tumismo says:

      “sweet” la sngt. kalo yg kaya2, cntik2, sporting2, semuanya sweet. kalo yg miskin, hodoh, x sporting, ambik gmbr dgn gaya yg sama kat malaysia, semuanya x sweet. ini la dunia skrg. semuanya duit

      0

      0
  4. gurl says:

    ROMANTIK . SWEET =]

    0

    0
  5. nenek masih dara says:

    nenek memang minat si LISA SURIHANI ni beauty with brain… tapi asek kuor cite dik lisa jer nenek pon naek boring da…

    0

    0
  6. Arrr jeles nye…tapi suka lah tgok pasangan ni, moga depa berbahagia hendaknya

    0

    0
  7. cahaya karmlya says:

    salam new year, mohon tak perlu ada komen pasal ANAK ya, itu semua diluar bidang kita, yang tahu hanya SATU…hanya DIA yang tahu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bayi yang dijangka lahir tahun 2014
      1. anak kacukan nenek ta
      2. anak jovianina gerenti comel
      3. anak linda onn??

      0

      0
      • channel gred AAA says:

        anak che ta gerenti comel
        anak jovianina – kalau ikut muka jovian comel kalau nina hancoss
        anak yusri & lisa pasti cun
        anak ct & dato k pasti cun

        0

        0
      • Anonymous says:

        TU PUN KALAU DIA ORG SUBUR….

        0

        0
  8. cahaya karmlya says:

    Nak mohon… tak perlu ada komen pasal ANAK ya, itu semua diluar bidang kita, yang tahu hanya SATU…hanya DIA yang tahu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bayi yang dijangka lahir tahun 2014
      1. anak kacukan nenek ta
      2. anak jovianina gerenti comel
      3. anak linda onn??

      0

      0
  9. well says:

    lisa surihani cantik..make up tak tebal…light je make up dia..sangat natural..kalau che ta tak make up tebal pon maybe lg better…just saying..no offense..hehe

    0

    0
  10. lily says:

    waaa, sweet + cute..

    anyway, tahun ni fazura n lisa g sambut new year kat overseas.. hujung tahun 2014 nnt, gerenti ramai giler artis smbut new year kat luar negara..haha..

    artis mmg cmtu kan.. bila sorg dah start buat baby shower, berduyun2 follow.. skng biler sorg dah start smbut new year kat oversea, x mustahil ramai yg follow nnt

    0

    0
  11. sssss says:

    hmmm….bosan la nara

    0

    0
  12. CPU PLUG says:

    lisa yg sweet..hope we meet again..kau mmg kelakar beb!

    0

    0
  13. JambuSangat says:

    Hadoii..jeles tul aku tengok dorg ni..pape pon kami sentiasa doakan kebahagiaan yusghi dan lisa sughihani till jannah..ameennn :-)

    0

    0
  14. abang yang tak bangang says:

    yusri tu mandul. ni bukan tuduhan. tapi sdara die sendiri yg cakap. dan yusri sendiri pon tahu je die mandul sebab dari kecik die pergi treatment. tapi kenapa die perlu korbankan lisa. kesian lisa. hurmm,. yusri selfish.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalo x slh dlm fb lisa surihani td ada menyatakan yg dia sedang pregnant

      0

      0
      • abang yang tak bangang says:

        kau maksud kan yg post pasal lagu yg lisa n yusri nyanyi tu ke?. yg ade gmbr lisa ngan yusri tepi basikal?. kau ni aku xtaw la skolah smpai darjah brapa. bengap bi tahap kelas pemulihan. kau mesti maksud kan ayat ‘ i did it for u BABY’ tu kan. baby tu yusri la. yg convince and persuade die suh nyanyi. adoii

        0

        0
        • Anonymous says:

          abang yg tak bangang tp BERLAGAK BODOH…aku cuma ckp kalo xsalah aku tgk kt fb lisa suruhani & yusri yg tulis kat wall yg brbunyi ” Alhamdulillah sy pregnant sebulan 2 mggu..doakan ye sbb baru lg”.. psl lagu tu aku pn tau.. aku yg membaca,ko plak yg mengeja x abis2 ye… ko yg tahap bangang sebenarnya

          0

          0
    • vowel K says:

      dia mandul or tidak, itu bukan urusan kamu..Allah yg menetapkan setiap sesuatu..belajar untuk hormat pada org lain, belajar hormat pada setiap kejadian kerana setiap sesuatu yg berlaku adalah dengan izin Allah. Tak perlu nak mengaibkan sesiapa disini, dan bila bercakap atau menulis disini ingat2lah balasan Allah terhadap perbuatan kita kelak.

      0

      0
  15. man jer says:

    Booooooooooooooo… 2-1 adebayorrrrrr!! HAHAHAA..

    0

    0
  16. Glamer Gilerrr says:

    Lisa muka cantik tp betis besar hikhikhikhik

    0

    0
    • Prof.SerbaTahu says:

      Body ok da bro..betis tu sesuai ngan body..cuma nenen tu kecik la..yusri xpandai adjust kot..hehe

      0

      0
  17. siang malam says:

    setiap kelebihan mesti ade kekurangan..

    lebih kat harta.. maybe xde anak..

    Allah tu maha adil..

    0

    0
  18. OBSERVER says:

    sebenarnya, azam saya tahun ni ialah untuk taknak tengok website ni lagi. tapi apa kan daya…. couple ni boleh la berjalan2 satu dunia, tak perlu pikir pasal duit kot. not like us, have to work hard cari duit. harga barang semua dah naik. It’s a fact, man. C’mon, seriously saya tak jealous or envious of them. cuma sick of people updating every single damn thing in their life/ lives. Sickening la…. and those selfie pics, aiyo so annoying.

    0

    0
    • adinda says:

      ehh.. knape ckp mcm tu.. bkn standard ke update gmbr pg bercuti.. sya pn klu pg jln2 kat dlm m’sia ni pn update gmbr..hehe

      0

      0
      • xrxr says:

        tak semua org update gambar bagi org tgk..manusia ni berbeza kan..ada yg update bagi semua org satu dunia tgk..ada yg hanya beri kawan2 dalam frens list tgk..ada yg hanya beri keluarga saja tgk..ada yg tak pedulik pun nak update benda begini sebab remeh..etc..

        0

        0
  19. Anonymous says:

    NK BERAPA KALI GI HONEYMOON TPI ANAK X JADI JUGAK…

    0

    0
    • douche bag says:

      kenapa mesti korang kecoh2 pasal Lisa beranak ke tak ah? pelik aku..first and foremost korang kena faham anak itu rezeki Allah..ada yg Allah kurniakan anak, ada yg tidak..hanya Allah yg tahu apa sebabnya Allah beri anak/tidak pada seseorang manusia itu..tiada anak atau ada anak semuanya adalah dugaan Allah saja kepada kita, bagaimana kita mensyukuri nikmat Allah..Lisa dgn Yusri ofcos la nak anak, semua org berkahwin pun nakkan anak..tapi kalau takde rezeki mereka, kenapa korang yg takde kena mengena pulak yg lebih2 kecoh? serious aku pelik dgn segelintir manusia mcm korang ni..tp tu laa, kalau kita belajar atau perhatikan dari sudut duniawi dan belajar ilmu agama pun, mmg Allah dah nyatakan dgn jelas yg manusia itu dijadikanNya pelbagai warna, bangsa, perangai, etc..so, aku faham yg kita berfikiran lain2..tapi bukankah kita semua perlu kembali kepada agama? so, tgk balik la asas dalam kehidupan kita…kenapa mesti kita pertikaikan rezeki yg Allah nak/tidak beri kepada kita atau org lain? patutnya syukur..bukan mengata..

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        tk beranak pon lagi bagos lah huh ! kalau tkde anak nk gi kemana2 bebas tk payah nk berbimbit2 nk dokong anak ! malam tk susah2 nk kena bangon buat susu n tukar lampin anak ..pasal nanti tk cukop tidoooo….hidop ngan laki bini aje kire ok hepening jugakkkkkkkkkkk tk pening kn kepala …lov u lisaaaaaa….

        0

        0
  20. vixen says:

    rasa jeles tu mmg la biler tgk diorg on vacation aje… tapi bila vixen tgk wajah baby vixen yg tgh tido kat sebelah ni, rasa jeles tu hilang… anak adalah anugerah Allah yg tak terkira.. walaupun vixen tak mewah ngn harta benda tapi Allah dah beri harta yang tak ternilai dan kegembiraan sejati, iaitu anak.. seorang wanita merasakan sgt sempurna bila menjadi ibu.. alhamdulillah syukur padaMu.. semoga LS & Yusry juga akan merasakan yg sama..

    0

    0
  21. tweety says:

    sangat suke tgk lisa nie..tuhan bg dye anugrah wajah yg cntik n comel..org nye x sombong..makeup simple but nice je ble kite pandang dye…xdela cm artis lain..bulu mate x tinggal..hai…besyukurla dengan bulu mata yg tuhan bgi tu…hal ank tu jgn la nk jdi cm tuhan lak…tu kan semua keje tuhan,…hanya tuhan je yg tahu ble mereka nk dikurniakan rezeki…moge mereka bahagia n lisa terbuka ati tuk pkai tdung lak…amin…

    0

    0
  22. anonymous says:

    salam.

    0

    0
  23. opocot says:

    Diorang ni lovely.. Tapi kalo diam2 husband wife lg bagus.
    Tgk Lisa ni makin lama makin mengada cara dia. Dia x gedik. Tapi mengada.
    Tau la Yusry tu hero bagi dia sbb bersuamikan orang kaya nak LV dpt Gucci dpt tapi cam mengada lah.Tgk desstinasi Air Asia.. “Mummy… Mummy..” Haaaakk Tuiihh.. meluat.
    X yah nak tayang sgt. Semua org tau la awak tu isteri Yusry n semua org tau suami awak kaya. Xyah buat2 muka cute pipi ikan emas tu.. Sebab awak dah memang cute pun orang tau. Wat2 muka ni x natural. Bab anak tu.. kuasa Allah. Mungkin Allah bg masa mereka byk bersedekah pada bayi2 yang miskin ke.. amik anak angkat ke.. sbb Allah tau masa yang sesuai utk sesuatu pasangan itu. Moga mereka dikurnaikan zuriat yang ramai sbb mereka kaya dan zuriat yang membuka mata untuk menutup aurat, besederhana, byk buat amalan soleh dan zuriat yang boleh mengajak kedua ibu bapa mereka solat jemaah bersama-sama. Amin..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    semalam saya jumpe kak lisa n family kat klia tgh cop passport…

    0

    0
  25. […] (11 GAMBAR)Yusry & Lisa Surihani Sambut Tahun Baru 2014 Di Disneyland (46) […]

    0

    0
  26. […] (11 GAMBAR)Yusry & Lisa Surihani Sambut Tahun Baru 2014 Di Disneyland (47) […]

    0

    0