Written by AbangNara | November 6th, 2012

Argh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar Tizz Zaqyah di kota London ini. Semuanya cantik-cantik belaka. Memang Tizz bukan sahaja berbakat dalam lakonan tetapi turut mempunyai bakat terpendam dalam bidang mengambil gambar.

tizz zaqyah di london

Tizz Zaqyah kini berada di London bersama kru produksi drama Cinta Jangan Pergi. Yang menariknya, bekas kekasih Tizz iaitu Remy Ishak adalah salah seorang pelakon di dalam drama ini. Adakah suasana romantik di London bakal menautkan kembali cinta mereka?

tizz zaqyah di london

8 lagi gambar Tizz Zaqyah di kota London yang telah dikongsi menerusi Instagramnya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

tizz zaqyah di london

93 responses to (11 GAMBAR)Tizz Zaqyah Di Kota London

  1. IzaLina says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 86
  2. cxcx says:

    errr pic ketiga tu background dia pic apa ????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  3. mek joyah says:

    comel je tiz

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 28
  4. amoi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 35
  5. zz says:

    x bleh blah gmbr no 3 tuhh..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  6. sayang salmah says:

    abang nara..kotye pon nk cilok gmbr jgn le download gmbr no 3 tu xsenonoh la… xpsl2 kene cop blog porno pulak nnt nk ke?? agk2 le…. gmbr no.7 lain mcm dada tizz cm londeh gile… hahaha..tmbh lg 1 dosa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 11
  7. leon says:

    kena balance naraa…x kan kipas tizz jee….kipas remy jugakk..pics remy pun bykkkk….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 5
    • Fiza says:

      knape lah asyik nk kutuk Tiz putih tu bonus siapa kita nk kutuk ciptaan Allah. Manusia ni asyik nk cari dosa ke ring.kalau Suka artis tu puji x cacat cela kalau benci kutuk habis2.emosi sungguh x kn sb putus cinta dgn Remy kena kutuk habis2 yg kawin lgi bercerai. Biarlah itu hak dia,dia lbih tahu dia yg lalui.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • 081112 says:

      bang nara ! cover foto2 remy dilondon & paris diinstagram byk yg “likes” tak adil tau !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. oct1883 says:

    bakat terpendam photographer? skarang semua orang ada sebab ada instagram.. :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
  9. hanto says:

    Tak minat minah ni…kaki emoooo….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
  10. Red says:

    Entah celah mana lawa ye tiz zaqyah ni.. tak cantik langsung.. gambar ye pun tak lawa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 13
  11. hacks says:

    cantik tu subjektif.. x bole nak puaskan hati smua pnghuni alam.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  12. Penghuni Alam says:

    DULU DIER NE NMPK CANTIK BERSERI…tapi skg mcm x ada aura plak…ntahlaaa mungkin kena bertudung kut baru ada serinya…semoga mendapat hidayah bertudung….amin!!!.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  13. cikikaka says:

    dia ni org ckp cantik sbb kulit putih..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
  14. ehh says:

    agak2 la nara oiii nk letak pic pn.xde sensitiviti langsung!!!!!xleh nk wat blurr ke kt gmbr porn mcm tu??!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  15. betis nad zainal berkudis!!!!! says:

    cik sayang salmah, ko buta ke ape?gmbar ke- 7 tu die letak tgn die dlm poket lah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Tu pasal arr pe saje ntah gambar no.7 tu dia letak tgn dan lagi satu dia blum kawin n if dia romen ngan jantan ke ape ke takkan londeh nye ape ntah. Lainkali siasat dulu seblum mengata.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  16. neutral says:

    lawanya tiz. bakat blakon pon xde sapa blh nafikan. mungkin org kita ssh suka die sbb maklum ngn prangai soaial die dulu. takpelah, tu hal masing2. kita sokong la dia, demi naikkan industri kita gk. dia ada bakat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 14
  17. tizzbodoh says:

    tizzzz bodoooooooo

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  18. ayam says:

    abg nara.buang je la pic kt public phone tuh.geli ak tgk.tmbh dosa je tgk.tiz ni mmg cun.mcm agnes monica.suara sexy.tp cantik btudung lg

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  19. dulu time join teater kat uni aku pernah main watak yg bernama paris sebatang pokok pisang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. geli says:

    abang nara….tolongla buang gambo no.3 tu…senak mata aq nengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  21. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    pic no 3..tu mcm nak bikin kontroversi jerlah…spa suka angkat tangan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  22. TZ ni memang cunnnnnn..muka chinese look sbb mata sepet sikit…semoga dia maintain cun lahhhhh…

    mohon kawan2 ‘Like’ dan support wedding photography page saya ..

    http://www.facebook.com/atanahmadphotography

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  23. mrs nurul says:

    nara…pls laa..kot ye pun nak letak gamba tiz tu blur kan la gamba kat blkg tu..adoyaii..nmpk sgt anda x sensitif

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  24. Gerammmm..... says:

    Ko ni kan Nara klu kata bodoh kan marah…pic lucah kt public fon tu xreti2 nk sensor ker hah!!???,,,,,,,,,,,,,xpasal ko dpt dosa btimbun sbb org tgk pic tu….sensitif skit la Bro!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  25. Wah! seronok Tiz berjalan di Kota London.. Ambik gambo di public phone lagi tu..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  26. Dolce Amyra says:

    ade 1 gmbr tiz dkt public phone tu menjengkelkan la….ngan gmbr perempuan seksi bagai…..meluat ar!!!
    harap fhm laaaa…..ni website public nk bace n tgk2 gmbr artis…tunjukkan la sikap dewase…

    hARAP MAKLUM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  27. birahnyaengkotiz! says:

    karang klu kata tiz ni birah tau la sentap peminat2 kang, ckp dosa la fitnah le..ha! tu haa tuan bdn dh bg hint~sesungguhnya itula sisi tersembunyi diri birah ni, memg secretly wish romen2 dgn abang penchenta rahsia gitewww kannn..scorpio ni memangggggg

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  28. izanie says:

    Ish2..ramai bg komen busuk ati…xabih2 dengki ngan kejayaan org….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  29. eton says:

    Abang nara sorry to say this, but kalau dah dia pose tandanya bukan dia yang ambik gambar. Orang yang ambik gambar tulah yang bijak. She just needs a good photographer. itu je.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • hakim says:

      setuju sangat…apsal plak tiz yang berbakat..dh dia duk posing opkos la yang amik gambar tu yang berbakat…apa daaaaaaa nara vongok…haha

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. kelakar baca komen korang semua... says:

    ciptaan Allah sume cantik…xde yg buruk..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. siti says:

    ada certain gmbr yg xsesuai la utk tntonan umum

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. Sha says:

    Dalam diri Tizz ada seni. Lakonan, lukisan & fotografi. Berbakat!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  33. Caramel lady says:

    Org yg selalu mengata org adalah org yg xpernah dipuji.. sbb tu, suka2 dye je nak mngata org mcm2, kesian ye idop awak.. ikot tiz la dia nak ambik gambar mcm mana pon, itu hak dia,hidup dia. dan dia cntik ke, xcntik ke, tu ape yg Allah ciptakan. kalau awk kutuk dia, brmakna awk kutuk ciptaan Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  34. young lady says:

    Org yg selalu mengata org adalah org yg xpernah dipuji.. sbb tu, suka2 dye je nak mngata org mcm2, kesian ye idop awak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. era fazira nak cakap pulak says:

    bulat mata ku melihat gambar ke-3….aishhh..x senonoh..motop??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. ko saper nak komen lebih2? says:

    meluat aku baca komen orang yang suka mengadili .. tu lah salah satu punca banyak sangat kes buang bayi sekarang … masyarakat yang terlalu menilai. dangkal!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • saya says:

      Bayi kena buang, masyarakat yang menilai kau kata dangkal. Habis tu orang yang buat dan buang bayi tu kau nak sanjung? Sepatutnya kelakuan mereka berzina tu yang kau kata dangkal. Kalau tak zina, takde lah bayi tu.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        org buang bayi x patut sanjung, org yg menyebabkan bayi tu dibuang pun dpt syer sama rata. sbb masyarakat macam ko la, lebih ramai bdk2 buang anak. jgn nak mendongak sgt,silap2 nnt kau pun berzina. nak elakkan zina bkn dgn mencemuh tp tunjukkan contoh yg elok!.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. c'liey says:

    maaf! gambar memang cantik, kalu boleh padamkan gambar yang tersenonoh tu… walaupun nak berkongsi tapi berpada-pada…. semua yang lihat dapat dosa kering…. malu…pun ada

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. nurul says:

    yang abg nara pun satu, kalau dh nmpk pic tu ada unsur2 tak senonoh, tak payah publish la. website ni semua lapisan masyarakat baca. haihhhh.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. akukate says:

    remove la pic no.3 tu…ape ke bodoh sgt pegi publish, bkn dewasa je tgk blog ni.. budak2 sekolah pon tgk.. :(

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. doa says:

    gambar no. 3 tu, buat aku berselera ………ha ha.kena tutup lappy cepat. layan bini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. la la la says:

    fap fap fap fap fap fap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  42. Congratulations! TizTizTiz You have won a huge place in my heart. You must come and take it or you will never be happy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. cengkih says:

    hmm…tiztiztiz…rasanya tak perlu kot nak letak gmbar mcm tu. tak kira la apapu niat dia. makin menyampah la dgn dia ni. flirt dgn suami org la. yg suami org tu sama je menggedik. dua2 perangai mcm @#$$$###

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0