Written by AbangNara | March 30th, 2016

Selamat hari jadi, selamat hari jadi, selamat hari jadi Fasha Sandha. Alhamdulillah. Selamat menyambut hari lahir yang 32 diucapkan kepada Fasha Sandha. Semoga anda dikurniakan kekuatan, murah rezeki dan sentiasa berbahagia di samping anak-anak tercinta. Suka Abang Nara tengok kegembiraan yang terpancar di wajah Fasha walaupun baru mengharungi episod duka di dalam hidupnya. Tabah sungguh wanita yang bernama Fasha Sandha ini.
fasha sandha

Satu hari nanti, mana tahu akan hadir seorang lelaki yang dapat mengisi hati Fasha Sandha buat kesekian kalinya. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to (11 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Fasha Sandha Yang Ke 32

  1. haraa says:

    Yes just go on je baby ! Insyaallah one day akan ade laki yg betul2 sesuai utk you. Harap sangat you and your ex hubby get back balik. One of my fav couple !
    Go Go Go Fasha !!

    0

    0
    • lalalala says:

      Nora Danish bila nk kawen? Asyik diusung ke merata-rata dgn jantan. Sedih tengok…

      0

      0
      • anon says:

        Kalau ade kesah pasha, mesti ade je bahlul yg mention nora. Sebenarnya aku lagi sedih tengok org mcm kau yg bizi bodi….
        Kalau minat kat sorang, jgnlah di kutuk yg sorang lagi, hati busuk betol. Nora takde kene mengena pn dlm artikle ni. Hatijah ke ni????
        Dua2 ekor pn aku tak minat tapi takde lah mengutuk…

        0

        0
        • lalalala sengal says:

          Itulah. Tengok? Malaun camni lah yg punca FS & Nora dikutuk dan juga menyebabkan perkara2 buruk timbul apabila peminat masing2 berbalah akibat menyampah dgn komen2 bangang macam tu.

          0

          0
        • Produce 101 says:

          Itulah…Tengok?..Malaun camni lah yg punca FS & Nora dikutuk dan juga menyebabkan perkara2 buruk timbul apabila peminat masing2 berbalah akibat menyampah dgn komen2 bangang macam tu….

          0

          0
        • Produce 101 says:

          Apsal komen tak kuar nih? Dah pakai email pun tak kuar. Apedaaa. Lembab dah skang kenapa.

          0

          0
        • Puiiii says:

          Tak mgutuk??? Hihihiiii yg ko pggil nora n fasha “dua2 ekor” tu bkn mgutuk ke tu?? Puuuiiiiiii

          0

          0
        • Nah..Hambek says:

          Fans ND sentap. At least Fasha tak jadi gundek.

          0

          0
        • Cili Memedas says:

          Harap Fasha x jadi mcm si Mynmar tu wei. Janda merenyam. Kawin nya tidak!

          0

          0
        • Deyyyy says:

          Sejak bila nora jadi gundek?. Kalau gituh, bolehlah cakap at least nora tk pernah jadi bohsia+bertukar2 jantan+pompuan simpanan+jalang perosak rumahtangga? Boleh camtu. Mengata & membuat cerita no 1, apakata orng cakap camtu pulak. Suka? Deyyy.

          0

          0
      • serene says:

        BONGOK..!!! ..

        0

        0
      • Anonymous says:

        fasha kena buang laki, tetiba nora yg ko petik x puas hti. kesian2. cube ko check family ko, ada x yg ke hulu ke hilir dgn llaki, klu ada, sama je ngn nora. tah2 ko pn sblm khwin sibuk ke hulu hilir kuar ngn laki ko. klu nora khwin atau x khwin pn, fasha tu tetap hakikatnya dh bercerai. klu nora khwin pn, x mmbantu fasha utk dapat jantan len atau dikutip jejai. ke ko risau mak jejai suh jejai pikat nora?tetiber nora disebutnya,tah pape.heheh.

        0

        0
      • Lalalala stupig asshole says:

        Stupig asshole…. Nutin todo sibuk hal org…fucker…nanti tgk anak ko tu hulur hilir ngan jantan tk kawin2…

        0

        0
    • Lalala Amat Bijak says:

      Jangan lah anda jadi janda ketot senang diangkut ke merata dunia. Nama keluarga anda yg busok akhirnya. Tingkatkan nilai diri anda kerana wanita ibarat permata ..anda sebegitu berharga.

      0

      0
    • Anonymous says:

      jangan kembali pada jejai fasha. cari someone yang boleh jaga u dan anak-anak u ok. yang sayang dgn u. kalau u kembali kepangkuam jejai sekira nya berlaku perkara yg sama susahkan. umur pun dah banyak. i doa kan u bertemu dgn mr. right ok yg sayang u dan anak2 u

      0

      0
  2. Anonymous says:

    yang gambar berdua tue bekas isteri izlan yusof ke? cantik betul kulit dia.

    0

    0
  3. anon says:

    Tua2 pn sambut harijadi, kebaratan betol.
    Anyway, ex eizlan tu menyebokkan diri dgn artis2 je skrg, tumpang glamer. Kalau kat luar bkn main sombong dia ni, eizlan yg baik & senyum2.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kebaratan pemende? Ko ni jenis xde life erkkk?! Ada dia minta derma ker?

      0

      0
    • Deng says:

      Anon 3:02
      Msti ko x penah celeb birthday kan?
      Actually aku pun x pernah sbb membazir je..
      Tp bab FS ni biar je la..
      Die x pkai duit ko pun kn?
      Diam2 duduk kat sudut tepi rumah sudahlaa~

      0

      0
  4. Di doakan semoga ALLAH merahmati dan memberikan petunjukNYA kepada semua hamba2NYA yang dikasihi dalam gambar ini dan kepada kita semua.

    Aaamiiiin

    Fasha Sandha ni nampaknya macam ramai yang sayang dia. Artis dan usahawan ramai yang sayang dia.

    Alhamdulillah

    Kasih sayang dari manusia yang baik dan soleh terutamanya, adakalanya adalah tanda bahawa ALLAH juga sayang pada seseorang hamba.

    wALLAHu a’lam

    0

    0
  5. zainab says:

    sambut hari jadi walau dah tua tu ikut kebaratan ekk ???? ooooo baru tahu

    0

    0
    • kebaratan says:

      hahahaha..aku baru smabut beday mak aku yg ke 60 last week..gosh..aku kebaratan rupanya.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Fasha ni mmg a very strong women.. sob sob :….)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dah boleh dah fikir2 nk bertudung.. :)

    0

    0
  8. Ros says:

    Terimalah padah di atas apa yang telah ko lakukan. Karma doesnt leave anyone. Xing!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Chill sambut birrhday anak je la pasha…
    Sweet sikit…mak mak x yah la ..over..tema bagai

    0

    0
    • me says:

      bukan org lain yang buatkan surprise party utk raikan harijadi fasha ke? mcm tak nampak dia yg organise sendiri

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Fasha mcm dah berubah je lepas cerai. Dlu pas kahwin xpkai sleeveless,skrg dah pkai blk.kat ig fasha ada satu gmbar cover majalah cosmopolitan ke vogue ntah, seksi sgt sampai nmpk yg x sepatutnya. Harap dpt kekalkan cara berpakaian masa kahwin dulu

    0

    0
  11. Anonymous says:

    pape ntah korang ni..

    0

    0
  12. laila says:

    biar laa dia nak sambut besday bertema ke hape ke . kan x habiskan duit korg atau duit kerajaan . kalau itu boleh buat dia bahagia kita doakan je laa . tak payah laa nk jeles sgt . cemburu iri hati ni perangai syaiton jaaa . kita kalau dah takmampu tegur untuk suruh dia tutup aurat dgn mulut kita tegur melalui doa supaya Allah s.w.t berikan hidayah bkn kita ngutuk mcm ni . tahukah korg yg mengutuk kena minta maaf direct dgn dia klu x dosa tu berkekalan . nak cari dekat akhirat merangkak minta maaf ka ?? peace . jgn kecam sy . klu yg kejam tu maknanya mkn cili la beb . bye

    0

    0
  13. fati says:

    PIC LAST TUH CAMANER baby tuh fasha dukung? kompius jap…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Napa tkde yg komen Fasha tak brrtudung ?
    Time cerai pat Mahkamah pakai tudung molek aje muka mcm sopan gitu ..
    Ni da free hair segala!!!
    Hahahahah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sakainya komen ko..hahakatuih!

      0

      0
    • Anonymous says:

      mahkamah syariah kene tutup rmbut la bukan sngja dia nk hipo

      0

      0
    • Anonymous says:

      dia memang free hair biarlah yang ko sibuk kenapa. sukahati dia nak pakai seksi ke apa. tak suka jangan tengok. kalau ko nak berpurdah bagai ko punya pasal takde orang nak kesah.

      0

      0
  15. ROTI PLANTA says:

    sebenarnya yang paling JELIK sekali dalam kisah Fasha – Jejai ialah MAK FASHA & MAK JEJAI hahahhahahaha. menyampah betul tgk mak fasha. nasib la ko gigih besarkan anak5 sebelum kahwin dgn ayah Elisya Sandha tu, tu la Fasha tak smpai hati nak belakang kan mak dia walauuuuuupunnnnnn mak nya cenggituuuuu. mak si jejai pulak almaklumla kerabat kannnnn, menjagaaaaa lh sangatttt. tapi geli aku tgk anak kembar pompuan ko tu RajaNoora. tak senonoh pkaian. lebih teruk dari orang asli. buat malu kaum kerabat Perak je huh

    0

    0
  16. Ramai Dah Tahu says:

    Nedim xnk kawin dgn Nora sebab nya…paham2 je lah!

    0

    0
  17. Shikin says:

    Yg suruh bertudung tu mcm warak sgt. Pergi ngaji la wey. Masok ruangan gossip ni buatper?! Pergi madrasah tu…

    0

    0
  18. Ika says:

    Yg bertudong dan berkelitop kt atas tu tentu syurga. Tak payak nak poyo sangat. Entah2 ..pakai tudong tapi mulot kalah Joyah!

    0

    0
  19. dora says:

    1 je nak ckp…fasha mmg lawa…hope jg diri & status serta anak2…semoga bertemu jodoh dengan org yg lebih menghargai..

    0

    0
  20. misya says:

    ex hubby jenis xkisah pasal anak2…kawin, bini beranak, pastu cerai…esok2 dh tua sorg2 la atas katil dh xle wat apa2…dh anak rapat gan mak…xpe fasha teruskan hidup & wat past is past…

    0

    0
  21. CCTV says:

    CUBA UOLLS TGK YG KAKI KOMEN YG ICON DIA SEMUA SAMA TUUU DIA ADALAH MANUSIA YG SAMA DAN BODOHNYA KONON BUAT DIA ADALAH INSAN LAIN²…SEDIH HIDUP KO NOK KEJAP KOMEN SEBELAHKN FS THEN SEBELAHKN NORA PADAHAL KO ORG YG SAMA!!! APA KE BODOHNYA PERANGAI KO TU….PERAKK SGT NK KOMENN YE….

    APAPUN NI KISAH FS NAPE NK KNE KAITKN NAMA ND..HAKIKATNYA FS NI SAMA JE PONN…KONON XNK SHARE SEMUA KT IG SKRG BERIYA JE AKU TGK..SO NEXT TIME XYAH NK TUNJUK KO NI SPECIAL SGT..SALAH BELAH FS JUGAK SBB MAK DIA SUKA NAW MEROYAN KT IG MENGUTUK KELORGA JEJAI…KALO AWK MARAH PON AWK PK LAH ANAK AWK TU YOO..XPASAL² TEMPIAS NYE KNE KT FS PADAHAL MAKNYE BERIYA MENGUTUK RAJA NORA…

    0

    0
    • AKU PUN TAK LETAK EMAIL says:

      HAHAHAHAHAHHAHAHA. KO DAH LAMA TAK BUKAK BN KOWTT. CUBA KAU KOMEN TAK LETAK EMAIL, AKAN KELUAR ICON CAMTU. DORANG KOMEN TAK GUNA EMAIL. ITU PASAL ICON SAMA. TEST LA. HIHI

      0

      0
  22. aku says:

    dunia dah nak kiamat oiiii…ntah2 esok lusa jer runtuh langit tu..yg korang asyik mengutuk ,..mengumpat..mefitnah nora dgn fasha..tengok gambar diam2 sudah lah..ker korang semua masih remaja yg baru kenal internet…tu yg sakan nak meluahkan kebusukan didalam hati…

    0

    0