Written by AbangNara | November 5th, 2013

Abang Nara memang kagum dengan tahap ke”grand”an majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang bakal berlangsung. Kalau sebelum ini photoshoot pre wedding mereka telah berlangsung di London, Che Ta juga turut sama ke kota Paris untuk beraksi di Eiffel Tower. Pasti wow kadaboom gambar-gambar yang akan dikeluarkan nanti.

rozita che wan paris

Dengan gaun serba hitam daripada Rizman Ruzaini, Abang Nara dah dapat bayangkan majlis perkahwinan Che Ta dan Zain bakal menjadi “wedding of the year”. Namun begitu, tarikh 11.12.13 telah dinafikan oleh Zain sebagai tarikh hari bahagia mereka menyebabkan ramai yang tertanya-tanya bilakah tarikh keramat penyatuan dua hati ini.

rozita che wan paris

Tak sabar rasanya untuk melihat gambar-gambar rasmi pra perkahwinan Che Ta yang telah dibidik oleh Annas Easkey. Pasti menarik dengan Eiffel Tower sebagai latar belakang. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris
rozita che wan paris

134 responses to (11 GAMBAR)Rozita Che Wan Di Kota Paris

  1. timohh says:

    Aisemen..over tol mak cik nie..

    0

    0
    • Ahmad Albab says:

      Tergelak baca ni.. Abg Nara sarkastik sgt ;))
      Ke’grand’an… Dah mcm photoshoot promote baju saja. Anyway, bersederhana kan lebih baik. Tp ye lah, makcik Ta & Abg Zain kan mampu. Xde hasad dengki sebesar kuman pon. Budaya pre wed photoshoot? Emmm no komen…
      Apa pun, semoga bahagia sampai akhir hayat, jgn setakat sampai majlis saja.

      0

      0
      • miss ynwa says:

        urmmm tak tahu le nak cakap pe….lantak kau lah duit ko kannn
        tapi dari membazir pre wedd smpi london paris, dlm mesia ni cntik gk kalau tahu port…membazir amalan syaiton! baik duit tu hantar jelah mak bpk ko pegi haji 18kali
        lagi mabrur gitwessss EHH lantak la..duit ko kbai

        0

        0
      • daun says:

        asal x shoot kt mekah je? :0

        0

        0
        • Olga says:

          GILA KAU NAK SHOOT N POSING KAT MEKAH NANTI KENA HALAU MCM RIHANNA!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul kata kau Daun. Buat ka Mekah kan sebaik2nya. Dpat bawak Zain
          bertaubat sikit. Che Tah dapat pahala dan Zain pun dapat pahala.

          Muka tengok pun da tak selera mak….

          Pang Pong Pang Pong….tup tup hanguuss. Sudah2lah Che Ta

          0

          0
      • wawa says:

        mesti la nak kene pakai baju meleret sejuk kotttt kalau tak pakai lapis-lapis. *rolling eyes* tapi nampak improvement berbanding dengan gambar kat london yang ada paper beg primak

        0

        0
        • mizz cerry says:

          Alahai kesiannya….melaram sakan org putih buat derk je!!!
          Kesian….posing n pakai baju cantik2 tapi orang xkenal pun….hahahahahahahahahaha

          0

          0
        • -_- says:

          Cik Mizz Cerry,

          apa yang nak kesiannya? tujuan dia ke sana bukan nak impress orang putih pun tapi nak buat pre wedding shoot, untuk dia punya kenangan, bukan untuk kisah orang kenal atau tak kenal dia. dan mana you tau orang putih buat derk je? you ada ke kat situ?

          Aku rasa lagi kesian dengan orang macam kau ni.

          0

          0
      • huhuhu says:

        Aku setuju gn ko weh..
        MAkcikkkkk Ta & Abg Zain!!!! kahkahkahkah ;p

        0

        0
      • Anonymous says:

        budaya pre wed budaya HARAM di sisi Islam… tp che ta ada kesah ke?? kalau dia kesah pasal halal haram & dosa pahala dlm Islam.. lama dah dia pakai tudung.. kuuiikuiiikuii..

        0

        0
    • RCW nyah says:

      7-1=6

      pose dia tetap sama. tetap tunjuk muka ke kiri. muka tetap keras. bosan

      0

      0
    • narareader says:

      Gila betul. nak kawin je pun, bukannya pergi ke bulan nak mengharumkan nama negara pun.

      0

      0
    • hijau says:

      dah nak kawen ni patut duk diam2 jelah, wat persiapan yg patut2 saje, bnyakkan muhasabah diri dh nak jadi bini orang balik, banyakkan berdoa, bersyukur dgn Tuhan dipertemukan jodoh semula, belajar mnjaga maruah suami,..excited2 juga, tp jgnlah over sangat che ta oiii..

      0

      0
    • Gile says:

      Macam over jerk,macam over jerk..hmmm…

      0

      0
    • lynn says:

      sudah sudah le tu nek ta. cuba tengok IC, umur tu dah berape? anak2 pun dah besar. tak malu ke diorang mak buat mcm ni. haishh. kalau duit utk buat semua ni digunakan utk sedekah kat anak yatim ke, buat surau ke, kan berpahala. ada jugak backup sikit utk ‘disana’ nanti. dah lah didunia ni seksi nak mampos :)

      0

      0
    • hmm says:

      che ta amik gambar mesti pandang arah kanan
      mungkin dia rasa sisi muka belah kiri nmpk cantik

      cantik ke?

      0

      0
    • salmiah says:

      SItua ni mengada2 x sedar diri. Senang cerita dua-dua adik beradik cik ta dan ci ayu raudah memang dah lupa asal usul……

      0

      0
    • agogo says:

      Aku pun pelik. Mana zain saidin? heh

      0

      0
    • WOW says:

      ROZITA CHE WAN ‘A GREAT BEAUTY’!
      CANTIK MENAWAN, BADAN MASIH MAINTAINED WALAUPUN DAH BERANAK DUA DAN UMUR LEBIH 40. MENJADI CONTOH UNTUK WANITA-WANITA DI SANA UNTUK MENJAGA PENAMPILAN DIRI WALAUPUN SUDAH BERUMUR. TETAP BERGETAH DAN MENAWAN. ROZITA CHE WAN RULES. YOU GO GIRL!!!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Macam ponakan che ta aja yang komen kau. Entah2 raudhah haha.

        Menyampah adalah meluat sangat

        0

        0
        • sokong wow says:

          Betul la apa yg WOW cakap tu..apa yang kau meluat sangat.. Walaupun aku pun x de la minat dengan Cik Ta tapi aku tak boleh nak menidakkan kecantikan muka dan badan dia. Sebagai pompuan aku memang kagum cara dia jaga kulit dan muka, terumtama badan sbb kbykn pompuan yg dah beranak cam aku la… lebih2 bila umur dah 4 series..memang akan kembang semulajadi. Memerlukan usaha dan disiplin yg ketat untuk jaga body tu kekal langsing cam Cik Ta tu la!
          Org tua tua cakap…apa yg buruk (cara pakaian dia, seksi dia ke apa la) kita jgn ikut tapi kalau ada kebaikan dia..tak salah kita pelajari. Badan langsing,,kulit mulus.,,kita sure happy dengan diri kita sendiri, suami pun sayang!

          0

          0
      • ROZITA YANG JELITA says:

        Aku kagum dengan Rozita Che Wan yang pandai jaga penampilan diri, jaga muka, jaga badan walaupun dah 4 series and beranak dua. Its not easy you know.Tu sebab Zain Saidin gilakan dia. Bukan Zain Saidin ajer ramai lagi lelaki2 di luar sana yang syok pat Che Ta.What a beauty!

        0

        0
        • Aduh Rozita says:

          Rozita Che Wan, 1 word ‘GODDESS’!
          What an intoxicated Beauty.Women envied you Rozita!

          0

          0
    • Selena Gemas says:

      Tersenyum puas makcik2 cleaner kat eiffel tower tu sbb dh ada tukang sapu x bergaji duk ke hulu ke hilir sapukan sampah dioarang..

      0

      0
  2. MasyNoshi says:

    tak sabar nak tgk majlis respsi Tozita Che Wan… dah lah maintain lawa…… still cm anak dara lagi…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Ikut suka hang la Cik Ta oiut suka hang la Cik Ta oi. Moga bahagia

    0

    0
  4. Baby says:

    mcm ni jadi nya bila dah tua tua baru glemer..hehe..semoga berbahagia hendak nye…ngeh33x

    0

    0
    • huhuhu says:

      setuju gn ko nokkk..
      dh tua2 br merasa glamer..gini la jadinye!
      lupa daratan. NAuzubillah…moga allah bg petunjuk jt ko Makcikkk Ta.
      Cik Ta…boleh dak aku nk ngorat anak bujang ko..bt stok anak ikan aku..haha

      0

      0
  5. Blueberry says:

    untungnya banyak duit. dan lebih untung kalau semua nie adalah TAJAAN.

    0

    0
  6. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!!

    0

    0
  7. loveydovey says:

    makcik oii… takyah laaa over sgt…. bukan anak dara lagi pon…. and one more thing…. pre wed photo makcik sorang ja ke???? si zain takdo pon….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    terpikir, brp byk beg la dia bwk tuk smbat kasut2,boot2 & handbag2 yer?gigih tul ya????

    0

    0
    • wawa says:

      agak gigih laa orang dah start duk rumah depan heater sejuk dia boleh pulak nak pre wed bagai kat sana. bukan cantik pun time ni. Malaysia wayyyy better kottt

      0

      0
  9. Aaahhh….mane si zain sardine tu?ewah….perasan modeling gtu aunty tha nie….ni lah Nama nyer lanjut usia jiwa muda…..

    0

    0
  10. chicken pie says:

    aku sejujur nye xjeles pon..aku bangga ada melayu yg banyak duit mcmni.tp 1 je aku risau,byk sgt bli beg beribu2 harga nye..kang 10 taun lagi klua melodi plak nk mtk bantuan kewangan utk byr bil hospital #hadoinyerpun retis

    0

    0
    • gile kentang says:

      xpe, zed zaidi selaku presiden pasti akan bantu, dan abg nas ahmad akan terjah…..Jangan Bikin Panas

      0

      0
  11. xtahu says:

    nape xabis2 tangkap gmbr pandang tepi je…
    sakit tengkuk ke?

    0

    0
  12. Weweeet says:

    Che Ta ni lebih konfiden pose muka sebelah side… Satu side jelah ko ye. Pose mcm kayu. Baik letak mannequin pakai gaun depan eiffel.

    0

    0
  13. fantaghiro says:

    Ank2 sape jaga….?

    0

    0
  14. Ddie says:

    Rasanya ramai yg sponsor majlis dieorg ni..tu la nampak grand sngt..entah2 zain dgn che ta tak keluarkan duit sngt pun untuk wedding dieorang ni..

    0

    0
  15. limsiewwah says:

    Apalah semua ni Che Ta. Sebagai Muslim & telah pernah gagal dlm perkahwinan kan lebih baik kalau adakan majlis doa selamat, sedekah sikit duit ke masjid & rumah2 anak yatim, buat haji/umrah drp pergi kota Paris, duit ditabur dikota yg memang dah kaya.

    0

    0
  16. Melayu Tegar 2020 says:

    korang semua ni bergosip+jage tepi kain belah orang+mengumpat ni apa dapat?

    baik tolong aku berkempen!!

    Hidup Melayu!! Hidup Umno!! Hidup BN!!

    0

    0
  17. nanti kuar melodi “hak seksi, hak shopping, hak pre wedding, pre nikah, pre itu ini sume hak saya….”
    tuu laa jawapan retis cik tah cik tot yg biase didengar….
    ni pulak hak aku nak cakap “hakktuiiihhhh lah kau cik ta…makin tua makin tak sedar diri…nak gak aku tgok ko blakon citer tanah kubur tuu, mane tau esok lusa leh sedar diri sikit…”
    ** kau berjalan sane sini sebok dgn hal kawen kau anak kau sape yg jaga ? oiittt, zain saidin jaga kottt ? hahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      rara..riri..ruru ko nk cik ta berlakon tanah kubur…tuan y berlakon tanah kubur si lana tu pn x sdr diri lagi ni ko nk soh cik ta plk…ibarat mencurah air d daun keladi j la….sok kalau dia dh jadi cam zaiton sameon..haaa baru le sdr..tu pn separuh sdr j kot…

      0

      0
  18. Anonymous says:

    haiii…no komen la..wit ko..lantak la ko nak wat pe..tpi kadang cik ta ni lebih over plk aku tengok dari ank dara y nk kawin….naik rimas plk aku tengok cik ta ni….kang kalau ckp lebih kata kita org ni jeles plk…

    0

    0
  19. nurul says:

    ensem pulak si rizman sejak kurus ni.

    0

    0
  20. Lulu Laaa says:

    Wow kampungnya Rozita Che Wan. Orang duduk kampung pun lagi modern and awesome dari dia.

    0

    0
  21. syaz says:

    Kenapa pre wed photoshoot gambar che ta sorang je? Zain tak ambik gambar ke? Walaupun aku tak berapa faham keperluan pre wedding photoshoot ni

    0

    0
  22. Anonymous says:

    aku musykil, apa la yg ada dalam kepala cik ta ni? apa perasaan anak2 dia bila berdepan dgn kawan2 yg for sure akan kutuk kaw2 pnya.
    Sama2 la kita berdoa supaya Allah bukakan hati dia utk bertaubat, menjadi muslimah dan ibu yg solehah amiin.
    Honestly tak leh angkat tgk wedding photo shoot dia ni. geli siotttttttttt

    0

    0
  23. malek says:

    Maaf..kenape aku rase mcm meluat?

    0

    0
  24. Anonymous says:

    MACAM TAIK!!!

    0

    0
  25. kak bedah says:

    Pre wedding ni perlu ke?oh ye perlu la kot utk makcik tua yg bru nak rasa.
    Dia kawin sorg2 ke.pre wedding tp pengantin laki xde.pathethic couple
    Harap berkekalan smpi ke jannah ler ye

    0

    0
  26. Anonymous says:

    hurmm….entah la cek ta nie….gmbar pre-wedding smpai ke paris….jauhnyer….kalau org biasa….gmbar pst kat tepi tasik, taman je…lagi bahagia…pose gmbar lagi nmpak cantik…..tak pyh la nak bazir duit pegi jauh2…lepas tue nak riak tunjuk kat org…..dose…

    0

    0
  27. Nok-Nok-Nok says:

    Uoalzzzzz pengomen2 semua.,

    Setelah Nok perhati beberapa ketika pasal Che’ ta ni., xde la pre wedding over2.. Just pasal masuk blog and “TAJUK” blog tu je yg buat jadi lg over. Nok bkn nak menag kn sape sbb memang Nok akui Che Ta sedikit terlebih. Hahahaha
    Nok rasa dia just pergi bercuti ngan adik dia and at the same time tangkap la gambar untuk buat video time wedding nnt. Tak salah pun sebab mmg buat video time wedding dah jadi trend kat mana2 since 10 tahun lepas.

    Kita berfikiran positif je la. TAPIIIIIIIIIIII.., bab tukar2 baju ngan beg tu yg Nok nak tanya Che Ta.. Uoalzz bwk 10 Luggage ke yg setiap posing tukar baju, kasut and beg Channel tu..?? Lepas no uoalzz mintak la royalty kat Channel sebab nak selalu tayang beg brand diaorang..!! hahahahahaha

    Daaaa……………

    0

    0
  28. Aida233 says:

    Please lah cik ta….. Tolonglah jangan bagitau sapa2 kat paris tu yang kau dari malaysia. Buat malu jer!!

    0

    0
  29. anti che ta says:

    aku sebenarnya kurang paham motip che ta ni nak pre wedding photoshoooting kat paris bagai.. dah la gmbr macam model… bukan macam prewedding punya gambar… muke dah rupe macam patung kat shopping mall je.. zain nya mana.. syok sendiri kot… bagus guna duit tu derma kat anak yatim. lebih berkat..

    0

    0
  30. peminat rozita cik wan says:

    mid life crisis si rozita cik wan!! umur 40 dah cik kak oiiii… dah nak menopouse dah…

    0

    0
  31. Lucifer says:

    komen2 yg aku baca kat atas semua cam gampang.. jeles tahap jibraun… ntah hapa2…

    0

    0
  32. wawa kidal says:

    Nak muntah hijau tgk janda terdesak nak berlaki muda ni pose..posing cm anak dara..nk pre wed bagai..xjeles pon cume kelakar..kat umah 1family tergelak tgk die..ayu n zaquan dulu pon x cenggini mse kawen dulu sedangkan dorg dulu same2 padan dara n teruna..yg si mak cik ta dah nak pangkat nenek pon x sedar diri..umur sebaye mak aku dah..mak aku siap ade cucu dah sorg sbb kawen muda..mak aku geleng kepale tgk die..hahaha

    0

    0
  33. Anonymous says:

    pic pertama tu tgn laki tang t**** che ta..malu seh..

    0

    0
  34. tinot says:

    eh anak rozita spm tawun nikan?anak nak spm mak sibuk dok shoot prewedding.ntahapehapenttahh

    0

    0
  35. Batu ladong berat says:

    Cantik nya gambo che ta posing pat France tu.

    Tapi gambar yg dia pakai skirt dgn boot kulit tinggi tu pfuhh ..kalau nk pakai nk kena CUKUR. BULU BETIS dgn BULU PEHA TAU.,
    Baru licin dan SENANG nk SARUNG BOOT ni .

    Dari penelitian aku pat gambar ni , nampak nya CHE TA .. Mmg da licin kan segala bulu. Kakinya .. Syabas syabas …mesti ZAIN suko ..

    0

    0
  36. lisa says:

    bukan peminat 2 org tu tapi biarlaaaaaa….bukan duit korang pun. dosa pahala biar Allah yg tentukan. korang ngata pun dapat dosa gak kan..buat korang mati kejap lagi..nak cari dorang camner?

    0

    0
  37. Biskut says:

    aku tak la cantek mane tp i tgk muka che ta ni dh macam pondan plak….muka botox di campur lagi dgn mekap yg over…..

    0

    0
  38. aku tak paham says:

    aku tak paham betoi la pesal che ta ni asyik tengok kiri je.. tu je ke view cantik die,, belah kanan dah kedut ekk.. org putih kat blakang sana mesti gelak.. sakai nye…

    0

    0
  39. nie says:

    kata pra perkahwinan tpi gmbr zain x de pun..gmbr che ta je penuh..

    0

    0
  40. aku yg kiut says:

    yang perabih duit DIA, yang berdosa DIA, yang seksa DIA, yang bahagialah konon DIA. tapi aku heran yang korang2 ni sume sebok2 tambah lg dosa ngutuk DIA ni apahal. aku pun memang tak suka gile kat DIA ni. tapi takat cakap dalam hati jew lah. cakap lebih2 ti dosa. dosa tanggung sendiri ok. tapi org lain wajib tegur paling kurang dalam hati. apa2 pun tegur cara baik. bukan ngutuk org. fikir-fikirkan dan renung-renungkan, INSYAALLAH…. (utk diri sendiri gak)

    0

    0
  41. kak ton comey says:

    ‘grand’ mak cik ta ni.. umur same ngn mak k.ton..
    k.ton sedar diri sebab tu’KAK TON’
    hekkk

    0

    0
  42. lisya says:

    aku bukan lah apa, kalau nak buat pre-wed photo shoot dekat mana pun, go ahead lah sebab duit dia sendiri kan, but mana zain nya? ni bukan macam pre-wed, macam syok sendiri ada lah.

    0

    0
  43. thejudgingcat says:

    pre-wed? bakal suaminya mana? ke photoshoot untuk OSCAR ni? tsk tsk tsk che ta che ta

    0

    0
  44. huhuhu says:

    Makcikkk Ta….Ooohhh MAkcik Ta….
    MAkcikkk Ta dh anta mak ayah ke haji ker? Klau x mampu nk anta mak ayah g haji, dapat p umrah pn takpa nooo..

    Jgn lupa simpan duit sikit buat beli kain putih nooo..
    Chek takut hang dok perabih duit kt sana nun smpi xcukup duit buat kenduri tahlil esok lusa..
    hang jgn lupa noo..ingak pesan chek ni.

    0

    0
  45. saya ok jer!! says:

    bukan takat rambut je kepok…. dresss pun kepok-kepok uols. haha,

    0

    0
  46. huhuhu says:

    ABg Nara take note pls :tlg bgtau makcik Ta ye.

    Kesian la tgk makcikkk Rozitaa ni..mcm org jakun.kemaruk.over.tak sedar.
    semua cukup pakej.
    AKu tau la ko tu artis vogue..hebat sgt mantopnye. tapi beringat la ckit.bpijak di bumi yg nyata..jgn asik mendongak langit jer..nti kena hempap br ko tau langit tinggi ke rendah.
    Berpada2 la nk kejar glamer pn, kte hidup ni sementara je. sedar2 la diri tu ckit,kte x minta cik ta berubah drastik tp pelan2 la berubah..jgn over sgt. ANak dara sunti pn x over mcm ni, cik Ta x malu ke? sy tnya jujur ni…cik ta xde perasaan malu ke? klu xmalu pd masyarakat, sekurang2nya malu la pd anak2 bujg tu. cik ta bukan umo 22 tahun tapi dh 42 thn. takkan la cik ta x bole pikir, tuhan bg manusia akal semua sama..tp cik ta salah guna. cik ta pnh sembahyang dak skg ni? klu cik ta jaga solat..x begini jadinye.

    Aku bcakap bknla sbb tgk gmbr prewdg cik ta ni, tp scra keseluruhan cik ta artis paling teruk akhlaknye di abad ini. Sng cter artis yg x sedar diri. Erra Fazira dlu pn ratu cantik xdela smp mcm ni, CT smp dh ada pgkt dato’ pn x mcm ni perangai, malah msh bole kekalkn sikap melayu sopan…takde pn dia cultured shock smp mcm ni skli. tetap bole laku, tetap org sayang dan sanjung. Tp cik Ta?? org meluat, org keji, cik Ta msh bole bt hati kering lg??? masyaallah.. bl nk sedar xtau la.

    Kalau cik Ta ni org mcm Mizz Nina, aku x heran la jgk…sbb nye asal keturunan dr org kaya, anak VIP, oversea, kebaratan ni semua dh makanan dia. TApi cik TA ni asal usul pn dari kampungan…ceruk sana plk tu (sorry sy x mksd nk hina cuma nk mksdkn tmpt cik ta jer) pstu jd artis kejar glamer, dh tua2 cultured shock. MAk ayah org kampung..sekolah pn biasa2 je. tp dh tua2 cik Ta jd lagu ni. Hang dak malu ka cik ta oiii? Aku tgk mizz nina dulu dh mcm org hilg agama, tp aku x heran pn. sbb dia dh mmg dibesarkn dgn hidup barat cmtu..mak bpk dia pn VIp. so x heran klu anak2 dia pn mcm tu. Tp yg cik ta ni la aku pelik sungguh la kt hang…mcm org kampung keluaq dari sawah bendang nun pstu sesat kt kota london nun… tuuu dia.. hang la tue.

    pelik sungguh la aku tgk cik ta laa ni. bahasa hang pn loghat kedah dak hilang lagi, pekat!!! tapi hang rupa western nooo..tak sedaq diri hang. bertuah bekas laki hang, takdak berat bahu tanggung dosa hang…sian mak pak hang la dpt anak celup lagu neh..

    hang patut kena celup balik masuk sawah nu, kena ayak lumpoq br hang sedar!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul betul. Tengok miss nina pun dah buat haji,alhamdulillah.

      Che Ta balek ke pangkal jalan. Kahwin tak lama da menopause Che Ta.

      Malu betul dengan anak2. Kepada anak2 Che Ta boleh tolong nasehatkan emak tak?

      Mungkin emak boleh tersedar dari lamunan yang dia dah 42. kalau kita yang komen dia ingat kita dengki.

      Agak2 apa kata exhusband dia eh…. Dah terbiat orang tua ni

      0

      0
  47. macam best jer paris tu..

    0

    0
  48. maya says:

    rasanya Che Ta ni lama da mengidam nak wat photoshoot dkt Paris kn.. mgkn la bru ni tersampai hajat dia..

    0

    0
  49. bobcat says:

    hai che ta… walaupun tanganmu kedut, tapi mintak maap cakap, ko mmg cantik… hahaha. haters sila disagree….

    0

    0
  50. mizz says:

    dia x bosan ke pose 1 pesen je..and pic sume pandang ke kanan…baju yg dia pakaitu aku rs dah nmpk mcm low class nyer style…kdg2 pakaian ni even murah tp boleh nmpk mahal bila kena dgn si pemakai…

    0

    0
  51. wawawalawalawala says:

    betul ker pre wedding pict nie?
    apasal mcm tak betul jer?? kikiki…

    0

    0
  52. miss oppssss says:

    MESTI CHE TA RASA DIA PALING CANTEK DAN PALING GLEMER KAT KOTA PARIS TU KAN (sambil dengan harapan ada international designer @ international model agency akan menawarkan dia jadi model atau duta international product dorang.. serba serbi international gitewww…)

    MCM CANTEKKK JERRRWWW…. MCM CANTEK JERRRWWWW…

    0

    0
    • huhuhu says:

      aku pn rasa benda yg sama…agaknye dia sje nk publisiti dr international la kot.
      biar org2 sna nampak,, rakyat marhein mana plk la ni dok pose tunggul kayu dpn eiffel la tepi jalan la .hadoiii la.. Saje cari market nampaknye makcik Ta..

      Loghat hang pn xhilang lg, mcm kampungan jer..tp dressup tu diaaaa kalah paris hilton kauuu! Bulu mata pn kalah merak kayangan.

      SEDAR DIRI la makcik oiii…berpada2 nk melaram tu. malu ckit kt anak2 teruna hang.

      0

      0
  53. Uhuk Uhuk says:

    Kalau bapak gulanya bekas Menteri Kewangan, nak shoot pre-wed kat mana pun mampu uolssss… nak beli kilang Chanel pun boleh sajorkkkk. Ooooppssssss ;)

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Uoalzzz., Nok tertanya2 siapak bapak gualnye ittew..????
      Bekas menteri kewangan ada la beberapa org..

      Uoalzz jgn buat finah uoalzzzz… Nok takot..!! Pak2 menteri ni nanti keluar gossip mcm artis berlakon 2-3 drama tp beli rumah 4Juta ittew uoalzzzz..!!
      Well macam Che’ ta’ ok lagi la uoalzz, dia banyak berlakon jugak and sejak 5 tahun lepas mmg muke dia selalu keluar TV Malaysia..

      Pape pun think positif je la.. maybe dia ada buat apa2 investment ker., meniaga kueh bakol ker..

      Ok., daaaaaaaaaaaaa..

      0

      0
  54. jeles la tu says:

    mesti rata rata yang mengutuk mengeji mencaci ni jenis tak lawa…(yang cantik jarang nak mengata sbb dia memang cantik so dok diam diam je) selalunya orang tak lawa ada perasaan cemburu dan dengki dengan org yang lawa….

    tu la ujian Allah..yang cantik pun di uji..nak tengok camana bersyukur ke kufur ..yang hodoh pun di uji nak tengok sabar ke tak dengki ke tak ….

    so ujian Allah antara syukur atas kecantikkan yang diberi atau sabar atas kehodohan …so Allah adil..dua dua ciptaan Nya ini di uji untuk menilai siapa yang beriman dan bertakwa..

    0

    0
  55. chanel says:

    banyak nya beg chanel 1:1 che ta!

    0

    0
  56. layann aje la.. says:

    xyah nak over sgt la kot.. blajar la dr pngalaman lps.. kang jd pape pasni, terduduk..

    0

    0
  57. Tengok je la says:

    Woi mangkuk hayun semua korang tengok je la gambar2 ni..mentang2 kutuk just type guna keyboard je.. tak faham aku ngan bangsa yg nampak ‘kekurangan’ terus buat serangan mcm perfect sgt life korang tu…

    0

    0
  58. Anonymous says:

    kalau nak tau, nek ta ni ada vvvip yg bela, vvvip tu plak husband org, kawin ngn zain tu saja nak cover line… sekian, terima kasih..

    0

    0
  59. saboo je la.. says:

    doa2 kan la moge jadi kawinnye.pastu kekal smpai akhir hayat..bukannye duk canang sne,canang sini,last2 xjd..kang malu sndiri…

    0

    0
  60. akuu says:

    Che Ta Tong Gas tu, jual tong gas leh buat prewedding sampai paris naa, pasni pr-divorce dkt italy lak ke? uwahaaha.. pepun biaq kali ni jaga cinta n kahwin ni sampai syurga, adik dah pakai tudung, che ta bila lagi? papai…..

    0

    0
  61. Anonymous says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm…tak larrrrrrat..semoga dikurniakan yg baik2 utk kamu..semoga berubah ke arah yg lebih baik..

    0

    0
  62. Rozita Che Tu says:

    aku pelik betula la ngn die ni, amek gamba pre wedding sorg2 je. cam amek gmba tok majalah je. Mane zainnye. Syok sendiri betol!! x paham aku.

    0

    0
  63. Anonymous says:

    ape la slh cik ta nie hngga sume komen asik nk brukkan die je…….die x kacau owg laen pon………doakan jela die bahagia…….

    0

    0
  64. Mamaa Adamia says:

    Cantiknya.. Tapi lagi cantik kalo utk tatapan suami saja.. Semoga dberikan hidayah Allah.. InsyaAllah ramai artis dah berHIJRAH skrg.. Alhamdulillah..

    http://ourlovebonding.blogspot.com/

    0

    0
  65. […] kredit Beautifulnara hiasan Rozita Che Wan bukanlah melambangkan status perkahwinan yg diukur dalam dalam rencana […]

    0

    0
  66. Bella says:

    ikhlas ckp che ta ni cantik xkisah la jodoh die ngan org muda tp die pakai n makeup cmne pun kenyataannye die ttp nmpk tua

    0

    0
  67. lily says:

    Kenapa Cik Ta gambar kemaruk macam first time pergi oversea? Rasanya dia dulu pramugari MAS..

    0

    0
  68. konpius says:

    Kalo ni pic pre-wed…mana zain? Ape kejadah pre-wed sorang2? Ke ni trend terbaru pre-wed? Ke ni satu konpirasi che ta yang sebenarnye di sponser shopping kaw2 sebelum menamatkan perkhidmatan untuk VVIP sebab nak kawen? ahh…ape2 je lah che ta. janji che ta bahagia walaupun zain sebagai cover. kuikuikui!

    0

    0
  69. hairan bin pelik aku says:

    gambar sume pndang arah kanan jer. xde beza pun setiap gmbar. amik gmbar pose yg sama smpi ke london n paris?!

    0

    0
  70. Anonymous says:

    NTI PAPER MINGGUAN AHAD KLUAR ‘STATEMENT SUKA HATI LA NAK BUAT PRE WEDDING KAT MANE PON’…

    0

    0
  71. baby white says:

    mcm ank dara …. jek,nk wt cmni,.,puiiiii.. klu byk duit,kawin terus jlh…dh kawin,br lh pegi tmpt2 ni..br best… bofodofo tol!!

    0

    0
  72. Datin Hangit says:

    Biaq pi la che ta ni nak wat ape.. at least che ta ni tak suke membohong peminat cm nora danish wawa zainal dan aeril. Wlupun die over kdg2 tapi die tak suke MENIPU. jadi diri sndiri. tak payah nk hipokrit sgt!

    0

    0
  73. Marliy says:

    Pre-wedding katanya…tapi gambar sorang2 je??? mana pengantin lelaki??
    PELIK…?!

    0

    0
  74. intan nur azzura says:

    Cik Ta,well done.ur my inspiration…i hot pun sbb ikut style u.kat opis i ramai betul org tergila2 kan i.tapi i sayang hubby i abg fadzli zakaria.. :D

    0

    0
  75. kiah power says:

    adoyaiii… mmg tergelak aku baca komen2 ni.. apesal eh bila crita psl cek ta je, komen2 sure lawak tahap gaban.
    bg aku bior je la dia nk bergambar kat mana pun..zain ada or xda lantak la..
    lg baik drpd si nora danish tu.. pegi london tangkap gambar bagai dh mcm laki bini..
    kawennya idok pun.
    buat cek ta, hrp2 pas kawen x de la nk pakai sexy2 or ketat2 lg. sbb sakit jgk mata dok menengok

    0

    0
  76. […] Wonderful!! Beautiful!! Kalau di Eropah, hanya Che Tak seorang sahaja yang bergaya untuk gambar pra perkahwinannya, kali ini Zain Saidin turut hadir untuk merakamkan detik istimewa mereka berdua di Bali. Memang […]

    0

    0
  77. org johor says:

    saya rasa mereka cuma buat photo shoot untuk majalah , RCW sebagai model mereka sahaja.

    0

    0
  78. Anonymous says:

    adoila che ta, berapa bijik luggage la kau bawak gi sana, tiap kali tangkap gambar mesti kau tukar handbag & kasut. sapelah yang rajin nau jinjing luggage2 kau tu.

    0

    0
  79. tasya says:

    latar belakang cantik sgt.. pandai pilih tempat.. kagum sgt..

    0

    0