Written by AbangNara | April 9th, 2013

Sehingga ke hari ini, masih lagi terasa kehangatan ABPBH2012 yang telah berjalan dengan lancarnya Ahad lepas. Dan setiap kali majlis anugerah, fesyen selebriti-selebriti yang hadir sudah tentu menjadi tumpuan.

nadiya nisaa

Abang Nara paling suka dengan fesyen Nadiya Nisaa. Cantik dan sopan. Tidak perlu seksi dan pelik sangat. Begitu juga dengan Fazura yang jelas terserlah ke”gorgeous”annya dengan dress serba ungu.

nadiya nisaa

Semoga lebih ramai selebriti wanita yang akan mencontohi mereka berdua dan tampil dengan pakaian lebih sopan di dalam majlis-majlis anugerah. Lagi 9 keping gambar Fazura dan Nadiya Nisaa di ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fazura dan Instagram Nadiya Nisaa.


nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to (11 GAMBAR)Nur Fazura & Nadiya Nisaa Di ABPBH2012

  1. aiskacang says:

    first

    0

    0
    • suka Sabree Abu says:

      cantik dress fazura. . >.<

      0

      0
    • Lembu Gemok says:

      cantik semuanya..nara buat entry ni nak cover balik sbb dia dah buat special entry utk lopa ker?ermmmmmmmmmmmmm….aku tau aaron aziz hansem, aku tau dia mmg ikut trend..pakaian dia mmg ikut trend la kot..tp seluar tu macam terlalu singkat jer bg aku..cam cacat aku tgk..aku tgk saheizy sam & fizz fairuz pon pakai suar cam tu tp takder laa singkat sgt..aaron aziz cam singkat macam nak gi bersilat lak aku tgk..tp maybe fesyen kot..maklum laa aku ni buta pesyen~

      0

      0
    • joyah.. says:

      nadiya nissa ni blakon mmg ok, tp aku tak suka prinsip dia yang konon sanggup berkorban apa saja asal mutu lakonan bagus.. sampai babak ranjang dia dgn bront palare dalam jiwa taiko tu, baik punya ‘main’.. penghayatan sungguh…
      awak tu isteri orang, aduyaiii

      0

      0
    • lola says:

      lastly,ada jugak pic maya karin! gojes la maya karin n fazura..
      love both of you!

      0

      0
    • Olga says:

      JUBUR ALI MENCACATKAN GAMBAR FAZURA YANG GOJEZZZ ITU

      0

      0
  2. ema says:

    cantik ain a.k.a nadiya nisaa.. simple..

    0

    0
  3. cik puan bunga says:

    sopan. ini yang kita mahu.

    0

    0
  4. saya says:

    simple dan sopan : nadiya nissa

    0

    0
  5. yuyu says:

    suke nadiya nisaa ni..ctk

    0

    0
  6. kakak neelofa says:

    dedua gojess tebabowww…..Faz, i love u!!!

    0

    0
  7. miss s says:

    x over sgt..jgn cam didie nk lalu ambil trofi pun xmuat..

    0

    0
  8. feyus says:

    manis dan cantik rupanya. lebih manis jika fazura ni bertudung litup.

    Lawak Parody Johan Yang Terkejut Besar

    0

    0
  9. aku says:

    sopan je nadiyanisa tuh..tetap cntik..xpayah nk dedah sana dedah sini..

    0

    0
  10. Cik Kam says:

    Nadiya sungguh classy!!

    0

    0
  11. nurul afini says:

    pada saya, kalau seseorang dah cantik, tak perlu mendedah dedahkan sangat dah memang tentu kita tahu dia cantik. Melalui pemerhatian saya, rata rata individu yang seksi meksi sampai kadangkala naik malu kita tengok xde lah cantik sangat pun. So, the only way utk attract orang pandang or perasan, maka tunjuklah segala mala yang ada. Kesian sangat dengan kaum lelaki yang terpaksa menundukkan pandangan mereka bagi mengelak perkara perkara buruk yang lain. Lelaki yang memandang memang suka. Tapi, antara ikan fresh dgn ikan yang terdedah lama, rasa orang beli ikan fresh kot. Just my opinion.

    0

    0
    • Anonymous says:

      suka sgt samakan pompuan ni ngan brg makan, ikan la, gula2 xde pembalut la.. korg ni ingat pompuan ni bahan utk dibaham lelaki je? makanan utk lelaki je ke perempuan ni? rendah sungguh darjat seorg perempuan ye.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tu analogi la en/cik…aduii….

        0

        0
        • Hi says:

          Analogi yg kurang sesuai, minta maaf. Kenapa nak samakan wanita dengan objek. In fact, kenapa nak samakan manusia (lelaki dan wanita) dengan objek? Walaupun seseorang itu kurang sempurna dari segi pemakaian mahupun akhlak nya, siapa kah kita untuk menyamakan mereka dengan objek, ikan dan sebagainya? You might think that it is appropriate since a lot of people use that analogy but think, are we that uncivilised that we compare our women/men to mere objects?

          0

          0
  12. Put says:

    cntiknyer fazura.tak payah dedah2..x perlu jgk nk usung kotak pru atas kepala mcm org ilang akal.

    0

    0
  13. Adzah says:

    i like nadiya nisaa

    0

    0
  14. ciku says:

    Boleh aje cantik dan gorjes walaupun tidak mendedah2 apa yang tidak patut…
    Nadiya Nisaa dan Fazura contohnya.

    0

    0
  15. anak sedara pah bedah says:

    luv fazura n nadiya nissa..sopan jer…artis2 yg dedah2 tu nak kan publisiti murahan jer…kesiannnn…..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Cantik fazura Dan nadiya…dr cara pemakaian yg simple tak over menunjukkan yg mrk ni low profile n tak perlukan publisiti murahan n perhatian mcm sesetengah artis…sedap mata memandang sweet je…1 yg saya perhatikan disini artis yg berbakat n berkualiti semua pakai simple,tak over tapi sebaliknya pula bg artis2 yg suam2 kuku n baru nak naik pakaian mengalahkan artis antarabangsa

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Nampaknya artis2 berbakat n berkualiti mcm nadiya,maya,scha,fazura berpakaian sopan simple n sweet je tak payah terdedah sana sini or pelik2 untuk menarik perhatian n menagih publisiti murahan…mana Rita n Erra???

    0

    0
  18. ................ says:

    cantik plk aku tengok nadiya pd mlm tu…fazura plk memg x dpt d nafikan y beliau memg catikkkk…wlpn baju dia org x seksi tpi ttp cantik…jgn jdi cam sesetengah artis tu..bju bkn main mahal tpi x lawa..dh mcm kulit biawak n kulit ulor pn ada aku tengok….

    0

    0
  19. mama mia says:

    Artis mcm Nur Fazura dan Nadiya Nisaa ni yang perlu diangkat menjadi artis contoh! Tak perlu untuk mendedahkan mana-mana anggota pun tapi tetap maintain menawan…
    Mereka berdua mensyukuri kecantikan kurniaan Allah SWT tanpa perlu didedahkan!
    Kepada artis yg lain mereka patut menerima “Bantuan Kain 1 Malaysia” @ BK1M :)

    0

    0
  20. una says:

    siapa kata Nadiya Nisaa tak cantik? dia 100x sweet dari cik ta!

    0

    0
  21. Jemah jematon Jr says:

    Kalo Korang nak tahu..gaun fazura tu dari label J.Mendel..pereka International dari Paris..so,kaedahnya..pereka luar pon pandai reka baju sopan-sopan..tp pereka tempatan sibuk nak buat baju ketat-ketat,warna ntahpehapa,seksimeksi,potongan kelaut and sgt kekampungan(Berapa byk labuci n bunga2 ntah nak tepek kat baju)..hazab sgt

    0

    0
    • Anonymous says:

      pajura feeling international la tu..nk pkai yg international tp serious xkna lngsung dgn dia.xsemestinye yg dr paris nmpk vogue tok ko pajura.ptt nmpk mcm bj pinjam..

      0

      0
  22. Anonymous says:

    fazura mmg cantik sngt..minat dia..

    0

    0
  23. nama saya rain says:

    baju fazura mcm baju pinjam yang tak boleh di alter

    0

    0
    • loli says:

      tau xpe..nmpk sgt bj pajura tu bj pinjam.xcantik lngsung bj pajura ni.bj feeling princess gitu..kali ni pajura xbrape nk vogue mcm slalu.

      0

      0
      • Nurul says:

        nme pn loli msti slalu pakai coli je kn..sb 2 jeles kn..nti mtk pajura blikn baju ye..owh ye,loli punye coli dh tukar ke blum..klu blum mtk pajura blikn jgk skali ye..sian loli..pakaian hari2 coli je..xmampu kn..adoiii…

        0

        0
        • loli says:

          perlu ke ko nk back up retis hipokrit mcm mek zura ni?????? loli,coli?? wth?? nmpk sgt ko ni staraf pajura..minah pprt yg br nk up….ksian..booo..

          0

          0
        • Nurul says:

          perlu ke ko nk mendengki artis secantik pajura nie..klu rse diri blum ckup cntik bek diam je..stakat nk gunakn pprt utk jatuhkn martabat org xpyhla wei..ntah2 ko harta ape pn xde..buat malu jer nk hina org tp diri sndiri habuk pun tarak..bikin malu meyy..kuikuikui….jgn nangis plak..diam sudaaa…

          0

          0
      • peminat fazura says:

        ko jeleskan si loli lolipopopo….c pazura ni gorjez sangat2….ko ni perminat si lopak yg xder keje lain nk tayang kek die tu…i love fazura gorjez sangat2…uhuuu

        0

        0
        • loli says:

          kalo aku skong neelofa pon ape salah nye. at least lofa 100x better than fazura.lofa dr family yg baik2 berada n educated.mek jura lak??? asal felda kt pahang,skolah takat pmr je da tu mnipu kata masuk kolej blaja fashion.hahahaha…fazura ni mmg busuk hati gile.prasan high class.pdhal awk tu nan hado.

          0

          0
        • loli says:

          alahai minah2 kampong skalian…batak btul uolls ni ek dgn retis mlysia. kutok sket da mlenting.aku ckp bnda yg btol kot..fazura ni mmg sgt fake.dah kne tggl dgn tmj br thegeh nak blakon.sorry yela nurul.ko hengat pajura ni kaye ke?? naek myvi je kot..

          0

          0
      • noni tidak berpihak kat sesape says:

        pinjam pon ko ador?? tak dor kan??
        klu pinjam 10 kali pon biaq p la.. jeles ke??? huh!
        mentality org jelez or busuk ati mmg cengini!

        0

        0
  24. Anonymous says:

    NADIYA NISAA MUKA TAK CANTIK DAN BADAN KURUS KERING TAK ADA YG MENARIK SEBAB TU LER TAK PAKAI SEKSI……….

    0

    0
  25. lala says:

    pakaian nadiya sopan tapi terlalu maskulin.
    fazura cantik, tapi baju kurang cantik. nasib orgnya cantik, pakai apa pun cantik

    0

    0
  26. ss says:

    bodyguard fazura pun cantik…huhuhu…tp nampak garang…

    0

    0
  27. ss says:

    bodyguard fazura pun cantik….huhuhu

    0

    0
  28. Zee.H says:

    Banyak gambar2 Shaheizy ni, kepala dia nampak besar dari tuboh dia. Agaknya dia pakai baju yang terlalu kecik…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    kan elok rambut didie yg tersangkut mlm tu..and tercabut..hahaa

    0

    0
  30. kek cokelat kesukaan aku says:

    fazura mmg antara artis yang ada aura bila berpakaian. tak nampak berat dan sesak nafas org memandang, berbanding cik ta dan yang sewaktu dengannya…

    0

    0
  31. riza_rohizan says:

    Suka sangat dgn diorang ni. Tak seksi pakai lebih menutup pun masih boleh nampak manis menawan

    0

    0
  32. nuriezz says:

    cantiknyeee ciptaan Allah ^_^

    0

    0
  33. Malebes says:

    Apa pun, still tak dpt meluputkan memori aku yg penah tgk video XXX fazura. Yuck.

    0

    0
    • fakezura says:

      tu la pasal, fazura yg mcm ni kekonon nak jadi sultanah JOhor??
      yurcckk…

      0

      0
    • kecoh siak says:

      Yuck lg prgai kau yg tgok porno. Malu sikit la. EUW.

      0

      0
      • Malebes says:

        Dah org ckp fazura si pelakon, aku tgk la. Kalo tak tgk, mcm mana nak tau. Rupanya porn actress sbelom famos. Bodoh.

        0

        0
        • jenab says:

          fitnah bertempat. tu bukan video malaysia. tu la internet dah ada kaji la ye jangan tau sebar fitnah je

          sekali tengok pun tau tu bukan fazura.

          0

          0
        • Malebes says:

          Lol aku nk fitnah wtpe takda untung rugi pun kt aku. Walau da operate idong pon still org leh tau tuh fazura. Tu la len kali nak buat sesatu bende pakai otak jgn ikut darah muda bila da tua malu.

          0

          0
  34. Hehehe says:

    I LIKE VERY MUCH BAJU FAZURA……!!!!!!!
    GOOOOOOOO PURPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

    0

    0
  35. anti rambut karat says:

    Perlu ke rambut karat?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    NADIYA NISAA – HEROIN HODOH POPULAR ABPBH 2012.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    NADIYA NISAA – PELAKON TV WANITA HODOH POPULAR ABPBH 2012.

    0

    0
  38. kakipanjangkucinghitam says:

    kalau korg jumpe fazura kt mane2, korg tegur je.. mmg friendly gila…..

    0

    0
  39. mix says:

    yeayyyy…mg tunggu2 gmbr fazura…gorjess…mlm td tunggu2 tv3 x sabar nk tgk pttnya cite dia n sam tu nape xde ek

    0

    0
  40. muhammad says:

    aku harap sangat2….abg Nara dpt stop post gamabr2 sebegini….IGT DOSA DAN HARI KEMATIAN

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Fazura..aku suka sgt2 kat dia..simple but sedap mata memandang..
    Tak mcm Didie tu…mcm kete berhias lak aku tengok…makin tua makin melalut..

    0

    0