Written by AbangNara | March 3rd, 2016

Kecomelan Nur Aurora, anak kedua Farid Kamil dan Diana Danielle memang menyebabkan ramai peminat kegeraman. Sebelum ini Abang Nara pernah kongsikan gambar photoshoot Nur Aurora oleh Camora Arts ketika di awal kelahiran. Kini Nur Aurora telah pun berusia hampir 4 bulan. Makin besar makin comel. Rasa nak cubit je.

nur aurora

Dewasa nanti confirm Nur Aurora akan cun melecun macam emaknya. Semoga Nur Aurora membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah kelak. Sama-sama kita doakan. Lagi bebreapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nur aurora

P.S: Jom dapatkan sekarang koleksi TELEKUNG EISHA COLLECTION keluaran terbaru Telekung Story. Material High Quality Cotton – kain yang sangat best dipakai. Bahagian muka yang kemas dan selesa, sesuai untuk semua jenis muka. Renda sulam eksklusif di kain dan atas kepala. Order sekarang dengan menghantar SMS/Whatsapp ke 019-236-1986 , LIKE Facebook Telekung Story atau follow Instagram @TelekungStory. Harga CUMA RM149 sahaja!

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

nur aurora

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to (11 GAMBAR)Nur Aurora, Puteri Farid Kamil & Diana Danielle Yang Semakin Comel

  1. Atoto says:

    So cute!!!!
    Tapi tak nmpak ikut muka sape, mgkin besar sikit lagi baru nmpak kot.
    Chemad mmg nmpk sgt muka diana

    0

    0
  2. Anonymous says:

    mana nenek nya ya emak diana? Farid sepatutnya jadi lelaki budiman….. sudahlah merosakkan anak orang, tentu hati emak diana pun luka…. ingatlah sejahat2 emak pun dia yang bertarung nyawa lahirkan diana……. diana pun sudah rasa jadi ibu…. tinggal tunggu anak besar. belum tentu macam mana perangai mereka…… beranak pun lari ke Australia……. yang ke dua kenapa tak lari ke amerika

    0

    0
  3. Aida says:

    congrats farid and diana ..
    diana .. u look very happy .. wish all happiness to you whole family

    0

    0
  4. mrs pip says:

    cutenya aurora
    kita tak tau ekceli apa sebenarnya yang berlaku antara diana and her mother,
    so jangan fikir yang buruk2 sahaja tentang diana …

    0

    0
  5. cik bunga says:

    anak sulung bkn main lagi sembunyi dari media..time pregnant sembunyikan perut..anak yg ke2,terang2 duk tunjuk..duan2 bukan dari rahim sendiri ke?pelik bin ajaib

    0

    0