Written by AbangNara | January 22nd, 2013

Satu perkara yang Abang Nara hormat kepada Anzalna ialah keterbukaannya dalam mengakui dirinya sudah berpunya. Kalau selebriti lain bukan main cuba untuk menafikan, Anzalna dengan penuh tenang memberitahu yang Hanif Zaki adalah kekasihnya.

anzalna dan kekasih

Memang sama cantik sama padan kedua-duanya. Sweet je mata memandang. Untunglah Hanif dapat kekasih secantik Anzalna. Semoga cepat-cepat masuk meminang untuk dijadikan mahkota hati. Amboi ~~ Ayat romantis pulak Abang Nara nie. Hehehe.

anzalna dan kekasih

Kepada Anzalna dan Hanif, semoga kekal bahagia buat selama-lamanya. Lagi 9 gambar pasangan bercinta ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih

anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih
anzalna dan kekasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

207 responses to (11 GAMBAR)Anzalna Nasir Dan Kekasihnya, Hanif Zaki

  1. Anonymous says:

    tengok anzalnah teringat c lopa.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Anzalna ni dahla tak cantik, nampak gedik je dlm gambar ni.. dasar betina gatal anzalna ni.. mcmlah ko sekor ada bf, takyah nak show-off bf sgtla.. tak hot pun bf ko.. hakktuiihhh…!!

      0

      0
      • AlisyA says:

        xperlu lah nak haktuih bagai..doakan diorg lg bagus..

        0

        0
        • Anonymous says:

          manusia ni de masalah.. cikit2 haktuuii.. haktuiii..sakit tekak ke sedare?burung aku pun sakit tekak.. pagi2 da bunyi arrkk.. arrkk..arkk

          0

          0
        • Anonymous says:

          peluk2 mcm pelacur je betina. terang2 berpeluk2 bagai. haktuihhh.. benci artis murahan mcm anzalna.. haktuihhh

          0

          0
        • anzalbiatch says:

          pada yg komen kena delete, satu je aku nak ucapkan, PADAN MUKA korang. pandai nak kata blog nara pilih kasih, korang tu pun sama. bila ada cerita pasal lopak, tak tentu betul pun korang kutuk, fitnah, mencarut, caci dia.

          bila anzalna ada bukti depan mata tonggek, pakai seksi, tunjuk tetek, laga tetek dgn lelaki korang diam je, puji2 konon anzalna lagi bagus, padahal hado! kekayuan anzalna tetap menten. korang pun biased. korang pun pilih kasih! tp bila kena kat korang, meroyan mcm org mati laki!

          tak tau malu ke korang ni. ada nara heran korang tak baca blog dia? tak payah baca, tak payah komen blog nara ni lagi la. menyemak je dgn komen mencarut ngan fitnah korang.

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku suke anzalna ko jeles??

          1

          0
        • Juliana Banoss says:

          anzalna nih, kalo pakai sopan2 mmg orang lagi suka

          0

          0
        • diana says:

          gambar #2, muka anzalna cam tepong gomak.beza gila dgn lengan 0_o

          0

          0
        • Olga says:

          Anzalna ni sesuai utk stok2 gundik je…

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          mak lelaki tuh dengar cerita somebody gak la

          0

          0
        • gogo says:

          Tgk pun dah tahu si anzalna ni mmg dah ‘kena’ dah dgn jantan tu…. huh!

          0

          0
        • Anonymus says:

          Dia bkan perempuan murahan macam neelofa!!

          0

          0
        • gogo says:

          Hey anon yg bodoh.. bg aku dua2 murahan.. ko tak pyh la nk ckp lofa jer yg murah & anzalna ni ada harga diri?? piiii rah mabukk!! Kalo anzalna ni bukan murahan, takkan la dia berpakaian mcmni, bercuti naik bot dgn jantan… ntah apa2 la ko ni anon… kalo ko minat kat anzalna, ckp jer lah… ksian ko tak reti nilai artis.. bodoh

          0

          0
      • Pilih Kasih says:

        kau org jgn suka2 sebut pasal lofa..kang ada y naik angin kang….kalau x pn nti komen kena blacklist walaupn kau org komen y x mencarut……jaga2….d blog ni ada pilih kasih antara artis….

        0

        0
        • torpedo says:

          kalu taw blog ni pilih kaseh, jom blah layan blog len…buang karan je komen kt cni…siap ruang komen, org bg komen ade lak yg rajin p delete…ape sengal la si nara ni….kalo ko xcaye ko tgk, jap lg komen aku ni kena delete…

          0

          0
        • Milo says:

          nyak la lu org. semak komen kat sini. tak abis2 nak kutuk lopah kat entri yg takde kena mengena ngan dia. aku sure nara pun lagi suka kalau lu org nyak.

          lu org kaki fitnah, poyo, kaki carut, racist, & bodoh. pegi la mati.

          0

          0
        • Anonymus says:

          Jangan bandingankan anzalna aku dgn lopak!! Dia lagi bagus

          0

          0
      • diyana says:

        cantik je…bf die pon ensem je…ok la tuh…ape nk haktuih2 kat org plak…kau kate org gedik ko sendiri pon prangai tahpape nk haktuih2 kt org…

        0

        0
        • Anonymous says:

          anzalna tak cantik pun, bf pun typical je.. cari publisiti murahan sgt anzalna ni, peluk2 tanpa segan silu. tu yg boleh nampak, yg tak nampak apalah lagi yg pompuan ni buat. murahnya anzalna ni

          0

          0
        • kesian kau anon says:

          typical??..kau laki ke pompuan? xkesahlah…kompem kau ni buruk kan anon…haahaha…kalau kau laki mustahil kau lg hensem dr bf dia..n kalau pompuan mesti kau xlawa n x mungkin kau akan dapat bf sehensem bf die…kalau da blaki pun mesti laki kau tu hanya boleh dipanggil hensem ketika tutup lampu je…hahaha

          0

          0
        • minah salleh says:

          anzalna berkemban je dgn lelaki bukan muhrim. dulu masa ada bf mat salleh gigih pakai baju tayang tetek. murahan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku rasa ‘kesian kau anon’ ni adalah Anzalna sebenar.. nampak sgt bermati2an dok cover line wpun muka buruk dan beraksi mcm pelacur. takde org pun yg minat anzalna. hanya diri kau sendiri dan peminat dua tiga ekor yg bangang mcm kau je anzalna oiii..

          0

          0
      • Anonymous says:

        bf die x hot? hot je aku tgk….. ko ni jeles kan sbenarnye…

        0

        0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        yg kau ni pesal ? jeles ke anzalna ada BF hensem ? hahahahaha kalau tk jeles takannnnnnnnnnnnnn lah marah sampai gitu hahahahahahaha cian nye kauuuuu….hot tk hot ke BF dia biarrrrrrrrr laaaaaaa yg kau merungut kan tu pesal ! dia bukan nk show off cuma sekadar suka2 ajeeeeeeee tkde ape2 yg berlaku kannnnnnn ….BF anzalna ni muka dia ada sikit macm muka Bobo bekas mateair si sharini kan bab tu banyak yg jelas pasal hensemmmmmm hehe…..ingat anzalna ! jangan pecaya ngan kawan baik ! takot nanti mateair u kena KEBAS ! ngan kawan baik u ! nanti jangan jadi macm si norish karman ! dlm baik punye baik punye baik dia kebas kawan dia nye laki !!!!!! ingat pesan minah jambu yg very very the exclusive ni anzalnaaaaaaaaaa ok …..! lov uuuuuuuu

        0

        0
      • Anonymous says:

        anzalna mulot hanjing penabur fitnah, bergambar mcm jalang je. kenapa tak ambik gambar tgh main je dgn jantan ni? anzalna bitch!

        0

        0
        • deknad says:

          Anjing jugak yang dipersalahkan. Padahal tak pernah pulak aku nampak anjing pergi rumah ke rumah duk sebar fitnah. haha

          0

          0
      • anzalna mmg fail says:

        Anzalna terkenal dgn muka buruk, mulut jahat suka bergosip, pakai ketat walaupun body kering dan bergambar tak senonoh

        0

        0
        • anzalna mmg fail says:

          kalau dah tunjuk tetek, tunjuk peha dan buat aksi pelacur mcm tu, pahala lagi ke? nampak sgt si ‘anon’ ni anzalna sebenar kan? mesti skrg kau tgh gersang tahap padang jarak padang terkukur kan? sedihlah kau anzalna…

          0

          0
      • pelik dengan perangai si anon says:

        amboiii,aku pelik betul dgn perangai si anon avatar kelabu ni.
        kalau korang perasan, setiap comment yang lain,dia mesti ada.
        kalau orang kutuk anzalna,kemain lagi dia curahkan minyak supaya api tu membara.
        kalau orang suka anzalna kemain lagi dia tambah2 kutuk2.
        then tak habis habis bandingkan anzalna dgn lofa and izara.
        apa lah masalah kau ni, rajin bebona, setiap comment orang kau alert kan.handal betul.kena bayar ke dgn artis ‘kesayangan’ kau tu untuk alert dgn setiap satu comment di sini?
        kemain lagi buat fitnah.
        setiap manusia tu ada baik buruk dia, kalau dia baik,alhamdulillah.kalau dia buruk, bantu nasihatkan ke arah kebaikkan.kau keji keji orang,kau tu pun baik sgt dijamin syurga ke?
        apa-apa pun kepada abang nara, boleh la kot delete entry ni,makin ramai orang comment,ada je yang tak kena dgn si anon avatar kelabu ni.tah apa yang dia panaskan sgt tu..

        0

        0
    • Anonymous says:

      hah…anzalna n lopa sama je dua2 berlakon kayu..xde aura yg mnyerlah pada dua2 nye..aku kutuk dua2.. biaq sama rata tk kutuk satu je ..

      0

      0
      • Juliana Banoss says:

        now aku tengok anzalna berlakon banyak peningkatan, sbelum ni mmg kayu

        0

        0
      • Dewi Remaja says:

        antara anzalna, izara dan lofa, yg pling berbakat dlm dunia lakonan adlh izara…… x mcm lofa n anzalna yg kompem2 kayuuuuu..
        plus izara xda lah kontroversi2 murahan, excluded lah cerita terkankang2 yg da basi tu.

        0

        0
      • kak som says:

        peningkatan apa ke benda.. dlm Adam Hawa, dia yg paling spoil habis. langsung tak hidup watak dia. kalaulah watak dia tu diberikan pada artis lain mcm Ana Dahlia ke.. aku rasa lagi sesuai dari Anzalna ni.

        0

        0
      • Imax says:

        Suka tengok adam dan hawa sebab watak perempuan ni sampai rasa nakkkk bagi ja!!! Good job anzalna!

        0

        0
      • adoyai says:

        aku ase anzalna blakon lagi ok dr lopa..ade cte kt tv3..cerekarama..tajuk lupe da..blakon ngn fauziah ghous..ok je lakonan dier..

        0

        0
      • Cantikketidok says:

        Dia ni terlalu berterus terang..takpe la anzalna asalkan bahagia

        0

        0
      • Neelofafafafa says:

        orang tau siapa baik dan siapa tidak… Kesian neelofa

        0

        0
        • Sponer says:

          kat komen nara ni terbalik. anzalna kecut sbb takda bukti bila nak kena saman. nampak sgt kuat fitnah. sebelum tu konon2 ‘berani kerana benar’. piirah, anzalna bimbo forever.

          masa kat dewi remaja perasan hot, konon2 menanglah kalahkan lopak, last2 top 5 pun tak terpilih.

          pastu bila dah kalah dia fitnah konon lopak bayar karangkraf utk menang. nasib baik karangkraf x layan dia. hari tu majalah remaja ada buat photoshoot bekas pemenang dewi remaja, sikit pun dorg x panggil anzalna. kalau korg perasan, anzalna x pernah jadi cover majalah kat karangkraf. sbb mulut busuk dia tuduh karangkraf terima rasuah supaya lopak menang. sendiri yg hancurkan reputasi sendiri.

          0

          0
        • Dua2 suke;) says:

          Yep kesian alzalna sbb kene jilat ludah sendiri…

          Tp dah2 la.aku ske tgk anzalna berlakon n at same time aku ske tgk neelofa jadik host nona,very sophisticated n matured.we as fans patut be grateful de artis yg improvekan diri.ni x, dok bergadoh sesama fans n kutuk2 artis cam kite n famili kite ni baik sgt…

          0

          0
      • Gerimissenja says:

        Menangis aku lepas tengok melodi kes dia dgn lofa! Tapi orang dapat menilai dia dari situ!

        0

        0
        • sinar pagi says:

          anzalna mulut jahat dan penyebar fitnah, tak hairan kalau anzalna dgn bangganya bergambar dgn aksi yg tak senonoh mcm ni

          0

          0
      • Mushiabdullah says:

        Budak smk mushi abdullah melaka dulu waktu sekolah dia pemalu tapi mcm tak sangka dia jadi pelakon.bangga juga budak satu skola

        0

        0
      • Juliana Banoss says:

        paling best tengok dia belakon dlam Sirrun

        0

        0
      • Mentari says:

        at least Lofa tak pernah nak bergambar berpeluk2 mcm si AZAB-NA ni.. dahla muka azab pastu bergambar mcm bitch! terang2 AZAB-NA ni gersang, lapar batang gamaknya betina ni

        0

        0
    • Mariam says:

      tengok je muka anzalna terus tahu bahawa pompuan ni suka buat fitnah dan sering tak puas hati dgn artis lain yg lebih berjaya

      0

      0
    • Fasha Sandha says:

      anzalna muka penyet dan badan kering mcm tak cukup makan. bajet ayu wpun langsung tak ayu

      0

      0
    • Mamat says:

      Biarla orang nak kata apa kat awek aku ni…tapi aku tetap akan mencintaimu anzalna
      ..

      0

      0
    • Anzalnafan says:

      Biarlah dia tak tercalon dalam ABP tapi aku suka dia!!

      0

      0
    • anzalna FAKE. HATE anzalna says:

      muka die macam fake kn? ke aku je berperasaan gini?

      0

      0
      • Anonymous says:

        muka anzalna bukan setakat fake tapi nampak jahat, anzalna ni ada iras Zila Bakarin tapi Zila Bakarin lagi manis dan cantik dari anzalna yg langsung tak cantik. mcm tenuk+babi bukit je muka anzalna ni

        0

        0
    • Papajahat says:

      Doakan kebaikan untuk mereka…amin..

      0

      0
    • Izaraaisyah says:

      Izara tu bukan pelakon la dia penari tiang

      0

      0
      • anzalna mmg fail says:

        apapun izara lebih better dari anzalna.. izara tak pernah nak beromen2 bagai mcm anzalna ni.. izara lagi cantik berbanding anzalna yg buruk n kering ni

        0

        0
    • Anonymous says:

      bagus apa kalau dah terang2 anzalna boleh bergambar mcm bitch gini.. mesti mlm2 anzalna dok fuck dgn jantan ni kan?

      0

      0
      • Anonymous says:

        mulut ko cam haram iblis la ko ni!!!woii nara ko delete komen c haram ni.. maki hamun anzalna yg bukan!

        0

        0
      • Anonymous says:

        mulot kau lagi macam laknat ‘Anon’, tahupun kau rasa terbakar jubor kan bila kau kutuk anzalna.. kalau kau kutuk neelofa bukan main lagi kan kau berhibur sbb iri hati kau tu terhambur kat Lofa kan? komen mcm kau lagi tak diperlukan di sini.. kau boleh mampus terbakar dlm neraka lah jahannam laknat ! anzalna mmg bitch.. mesti kaki fuck jantan anzalna ni.. anzalna is the cheapest bitch

        0

        0
    • Dee says:

      Shes hot! Tapi lagi suka bila dia berambut pendek

      0

      0
      • Green says:

        anzalna makin kering kerempeng dah mcm bini Popeye.. sebelah anzalna tu Popeye ke? eloklah tu.. hahahahaa

        0

        0
    • Paritbunga says:

      Lakonan dia semakin ok…so pegi mampos la pasal kontroversi dia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        lakonan dia mmg kayu, drama Adam Hawa best tp disbbkan adanya Anzalna ni terus rosak drama tu.

        0

        0
    • Melly says:

      anzalna pernah bagi mak aku bag dia..

      0

      0
    • Susila says:

      Haritu anzalna datang umah aku.. Dia cantik sangat! Kawan bapak aku dia ni..

      0

      0
      • Anonymous says:

        haritu Anzalna dtg rumah cousin aku, pakai baju takde lengan pastu nak control2 ayu.. pastu bila org ajak makan, bukan main lagi pelahap pastu dok kutuk2 artis lain.. bila dah kenyang si anzalna ni kentut kuat2 sbb katanya dia mmg jenis suka kentut.. last2 kena perambat dgn jiran aku sbb terlalu biadap.. hahahahahaa.. kesian dan biadap sgt si anzalna ni…

        0

        0
    • ADA ORANG PSYCHO says:

      AVATAR KELABU ORANG PSYCHO!!! BERHATI-HATI KORANG SMUA!!! AKU SELAMA NI DAH TGOK CARA DIA KOMEN KAT BLOG C NARA NI MMG MCM ORG GILA!!! DIA BUAT SOALAN PASTU DIA JAWAB SENDIRI!!! DIA MAKI HAMUN ARTIS TU DIA BACKUP BALIK!!! BERHATI-HATI!!!!!!!

      0

      0
    • Aninymus says:

      Nasib baik tak tayang tetek dia..kalau tak terus aku tak suka dia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        si anzalna ni jenis yg tak sedar diri dahla burok, tetek kecik mcm baru nak tumbuh pun nak tunjuk2 kat org ramai..

        0

        0
    • Anzalnathebest says:

      anzalna lagi hebat dari izara penari tiang dan neelofa perampas laki orang

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku rasa kau ni babi kot ‘Anzalnathebest’.. nampak sgt kau ni berckp tak ikut fakta dan fitnah membuta tuli.. bila masa izara penari tiang? si tasha shila yg menari tiang tu.. kau dok dlm hutan ke? nampak sgt tak ikut perkembgn..sedihla kau ni.. dan satu lagi bila masa si neelofa rampas laki org? dia takde masa nak rampas laki org mcm CT, Fasha, Waheeda tu dan bukan betina murah mcm anzalna.. dia ada cukup pakej n masih single, jgn kau nak propa atau buat fitnah kat diaorg sesuka hati, suatu hari bila kena kat diri kau atau keluarga kau barulah kau rasa.. lagipun izara dan neelofa dua wanita yg sgt cantik yg tak suka bergambar murah2an dan gedik mcm si anzalna ni.. lain kali berckp berdasarkan fakta, kalau setakat nak tabur fitnah camni org taknak layan. entah2 kau ni anzalna kan? tak malunya kau ni anzalna.. terang2 kau lebih jahat dan jalang berbanding izara dan lofa tapi masih nak mengata org.. kau mmg bitch sebenar anzalna!

        0

        0
    • Celinedion says:

      Anzalna will always love u…

      0

      0
    • Ahmad says:

      Dia ni lemah lembut tapi garang juga! Aku ex dia…

      0

      0
    • Ainon says:

      siapa kenal rapat dgn anzalna akan tau dia macam mana.aku suka cara dia..dia punya bf pun ok cuma tak suka sangat kat mak dia garang! Satu office ngan aku

      0

      0
    • kak timah says:

      pic yg nmber 3 dari bawah tu seksi xhengat pas tu yg pkwe dia selamber je pelok pnggang pmpuan tu ambik kesempatan lah tu . .ape2 je lah yg penting anzalna berlakon mcm tiang jamban

      0

      0
    • kak timah says:

      neelofa n anzalna dah tnjuk pkwe, izara aishah bila lagi???????????

      0

      0
    • kak timah says:

      pembetulan penari tiang jamban tu tasha shilla bukan izara aishah ok

      0

      0
    • Anonymous says:

      i love anzalna..de problem???

      0

      0
    • Anonymous says:

      itu kata2 kau, tapi anzalna lagi hina jijik berbanding Lofa.. anzalna pelacur murahan. tak malu gambar2 aksi dgn jantan dipertontonkan pd umum.. hahahaha.. jijik n hinanya manusia cam kau ni

      0

      0
    • tata says:

      i love anzalna ..

      0

      0
    • missa says:

      seksi betul gambar kemban2 anzalna.. tak pulak korang kutuk n maki hamun.. bias la korang ni… yang kuning n pic last tu…

      0

      0
    • Anonymus says:

      U willl always win my heart with your attitude

      0

      0
    • Anonymus says:

      Yang perempuan murahan lofa sampai nak rampas suami orang

      0

      0
    • Anonymus says:

      Anzalna sentiasa menraik perhatian aku..dah angau ni..

      0

      0
    • Mustaffa says:

      Aku kenal sangat dgn dia dan mulut dia tak selongkang neelofa yang suka burkkan orang kat set!

      0

      0
    • mak jemah says:

      alahaii pose anzakna ssemua sama je, tegak mcm golf stick, cover cun sgt la.. boyfriend dia pulak lg lay-back n cool

      0

      0
  2. aku bulat says:

    Baru pas tngo sepah the movie…
    Lakonan anzalna control ayu gitu…
    Tau la nma dlm tu ayu sofea tp mcm kayu la….

    0

    0
    • aku bulat says:

      Pelakon2 baru skrg semuanya kayu…
      X reti nk lakon…

      0

      0
      • Anonymous says:

        btl la apa y ko ckp AKU BULAT…siti saleha kt cite ruby pn aku tengok berlakon kayu…..

        0

        0
      • Entahlah aku..aku pun tak tahu says:

        dorg semua baru lagik..lofa..anzalna..sapa2pun..tk penah berlakon mmglah kayu..mcm bagus sgt ker korg berlakon ahhh…aduhai..kalo nyanyi plak korg kata tak sedap lah..apalah..mcm ni lah org melayu tk boleh tgk org lebih…sbb tulah bangsa lain makin maju kedepan..korng asik nak kutuk jer..dlm blog ni hampir 70% semua suka nak kutuk..yg 30% plak yg komen baik…

        0

        0
        • aku bulat says:

          Btul la apa sy ckp…
          Dah mmg btul kayu…
          Thats y la filem2 melayu lg suka ambi plakon2 mcm rita utk ambi watak 20an…
          Mcm tu korg nk kritik mcm dah xde plakon muda….
          Hbis tu plakon muda suma b’lakon mcm kayu…
          Klau ko jd pngarah pun mgkin ko fkir 2x nk ambi yg kayu ke yg bole m’jadikan filem ko meletup…
          Lain la klu ko mmg nk rugi kan…
          Dah tu dia nk jd artis,kena trima la kritik org rmai…
          Pndang kritikan org dgn positif jgn negatif…..
          Sy kritik pun bkannya m’carut ke memaki ke….
          Ayat elok susa…ayat memaki susa….
          APTB…..
          Mcm mna la pelakon2 nk maju klau x bole trima kritikan…
          Sy x kutuk filem2 melayu tp sy kritik lakonan
          Anzalna tu kayu…

          0

          0
  3. Anonymous says:

    Dh xde cite laen yg lebih menarik ke?

    0

    0
  4. Karim Bin Zema says:

    untung la sebelum kawen dah boleh peluk2…untung laa..ini semua poyoo

    0

    0
    • Kak Melah says:

      tengok je muka Anzalna ni terus teringat kes dia kantoi sbb fitnah Neelofa dulu. mula2 mati2 nafi taknak ngaku dia tak buat fitnah, last2 mahkamah sabitkan Anzalna salah sbb fitnahkan Neelofa. Time tu bila mahkamah dah sahkan Anzalna salah buat fitnah, barulah anzalna dgn muka tembok baru nak terhegeh2 nak mintak maaf dgn Neelofa. nampak sgt mintak maaf tak ikhlas anzalna plastik ni. mesti mintak maaf sbb nak cover malu je.

      0

      0
      • baby says:

        kena la maaf..zed zaidi jgk yg suruh…xde bukti kukuh..nk bt cam ne…tp klu nealofa btul2 salah cam ne? Xpe la…kes tu bia diorg selesaikan kat mahkamah Allah plk k…yg lps bia la lps…org dh truskan idup ko je nk bangkit2 kan lg…

        0

        0
  5. hijau says:

    boleyla, xde aksi keterlaluan sgat…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ckp xde aksi kerterlaluan sgt!!!?buta ke?klau da rapat2 brgambar tangan jantan pelok yg pompuan tu saje je??

      0

      0
    • fazura the gundeks dumped by TMJ says:

      tak keterlaluan? berlaga dah tetek anzalna dgn jantan tu. nampak sgt biased, cuba kalau lopak buat, mesti dorang dah sawan babi kutuk + fitnah lopak kat sini.

      0

      0
      • Joe says:

        terus hilang minat dgn Anzalna bila tengok gambar tak senonoh dia berpeluk2 dgn jantan ni, apa yg aku boleh cakap ‘anzalna sgt murah’.

        0

        0
      • inzal says:

        at least Lofa tak pernah pun nak peluk2 mcm anzalna ni. anzalna dah lapar btg gamaknya. benci sungguh aku tengok gambar2 dia ni. nampak sgt anzalna ni sgt gatal

        0

        0
  6. lopak says:

    ni gambo pra wedfing jgak ke???alahaiiiii…malu aku!!

    0

    0
    • yUyU says:

      ni gambo pre-engagement, boleh?? hahaha..

      0

      0
      • yiNa says:

        bukan pre-engage tp pre-relationship je.. baru couple dah lebih2 mengalahkan laki bini yg sah, pasni putuslah diaorg ni. tak heranlah. dasar anzalna murah

        0

        0
  7. tutupmulut says:

    mintak anzalna tukar style rambut. hihihiihihihi

    0

    0
    • Cik kak chik says:

      hahaa.. Aku igt aku sorang je yg xbp nk bekenan ngn stail rambut anzalna ni.. Ada geng jgk gupanye.. Kui3

      0

      0
    • bubu says:

      mintak anzalna tutup aurat ;)

      0

      0
      • Anonymous says:

        betina mcm ni bukan tahu nak tutup aurat pun. pakai baju mcm telanjang, dahla body kerempeng mcm keropok keping langsung tak best. pastu over dok peluk jantan. jantan tu takdela over sgt pun, anzalna yg lebih2. gersang sgt dah kot betina ni. bitch!

        0

        0
        • ko yg betina says:

          mulut sesedap rase ngata anzalna bitch!!kau ni yg betina gersang xcukup kasih syg dtg mai blog ni ngutuk anzalna..sakit la mu ni..gi mkn obat ye… wooohooo… hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          engkau lagi bitch ‘ko yg betina’.. anzalna bergambar peluk2 dan raba-meraba mcm ni pun masih nak back-up lagi kan. cuba kalau izara atau lofa bergambar camni, mesti kau kutuk membabi kan? kau dgn anzalna sama2 ugliest cheapest piggy bitch….

          0

          0
    • tutupmata says:

      aah kn Anzalna ni xpnh tuka image sme je aq tgk
      rmbot pdek ke pkai tdung ke kn kn hahahah

      0

      0
  8. Hullahoop says:

    Bagus gak cari boifren org biasa jer. AL ni aku tengok bkn yg gila glamer. Kalau dia nak awal dah ambik artis…Gud!!

    0

    0
    • Didie says:

      bukan tak gila glamour, dah mmg tak glamour pun.. anzalna mulut jahat dan suka dengki dgn artis yang lebih berjaya.

      0

      0
  9. kakak neelofa says:

    eh….ingat publish gbr2 ni blh tercalon 3 kategori ABPBH ker?

    0

    0
  10. Mak jemah pemalu says:

    Antara perkara yang tidak boleh dilengah lengahkan ialah berkahwin…

    0

    0
  11. burung ark ark ark says:

    kawen je la kamu ni.. upload gamba2 tayang kat org ramai ape motif??dunia ni aku nengok nk akhir zaman!!ramainye pompuan brpakaian tapi telanjang!!melayu… melayu…klau depa islam aku rasa tk buat camni… depa org melayu.. agama melayu..

    0

    0
    • Miss Sha says:

      anzalna ni dah habis idea kot nak cari publisiti. sedaya upaya nak ambik perhatian org tapi org tak peduli pun. kesian sgt dgn artis murahan camni. pakai baju bukan main ketat nak tunjuk badan kering dia tu, pastu berkepit2 dgn jantan mcm gaya perempuan GRO je!

      0

      0
      • diyana says:

        huh,,,sedapnye berkata2….sampasame je aku rase…org baik xkan mengata org macam2…so ape bezanya kau ngan die? sorang seksi sorang mulut puaka? at least die retis,duit byk,,,job byk,…kau ape ade? ingat mengata org dapat pahala ke?sejak bile?agama mane ajar mcm tu??

        0

        0
        • mulot biadap ko ni miss sha!! says:

          weii miss sha ko ni dengki de penyakit saraf otak yg perlukan rawatan!!busok hati.. saket otak..aura busok..tk abes2 ngutuk maki caci kat sini..cermin muka ko dulu beb..hati ko penuh dgn kotoran iblis syaiton!!ish,ish,ish..sahabat syaiton ko ni asyik nk maki caci anzalnah!!!ko jahat!!

          0

          0
        • Miss Sha says:

          woi ‘mulot biadap ko ni miss sha!!’.. kau tu yg mulot lagi sial dan celaka, tahupun skrg kau panas jubor bila org mengata anzalna bergambar dan buat aksi mcm pelacur camnikan? klu kau kutuk izara atau lofa, bukan main lagi kau seronok kan? eloklah sgt tu.. kau dan anzalna sama2 pelacur murahan tahap celaka.. entah2 kau ni anzalna sendiri, nak back up diri bila org benci kat kau! sedihnya hidup kau.. hehehehee

          0

          0
  12. bubu says:

    mintak anzalna tutup aurat ;)

    0

    0
  13. Audrey Hepburn says:

    Setiap kali tengok dia kat TV atau magazine atau surat khabar, entah kenapa terus perkataan ‘Bimbo’ muncul di kepala.

    0

    0
    • Shasha says:

      anzalna ni mcm takde arah dlm bidang seni, hanya sekadar nak menempel je. tak menyerlah langsung.. bakat mcm kayu pastu nampak sgt2 plastiklah dia ni. artis sendu

      0

      0
  14. benci anzalna says:

    Anzalna si betina plastik !!

    0

    0
  15. s jibeng says:

    agak-agak nyer si dolly parthon malaysia ni anak dara lagi ke ek. saja tanya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      entah2 dah ramai yg tibai minah murah anzalna ni. jantan ni pun yg dah ke berapa agaknya… very cheap slut!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        kau pun bukan nye baik sgt kalau dah sampai mcm tu ngata org…mentang2 komen pakai jari x nampak muka, beranilah mcm2 kan?

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko yg cheap slut!!mulot jahat.. hati busok.. perangai org yahudi dengki!!hope karma will hit u back kena balik kat kau setan!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          samalah mcm kau jugak yg dok back-up anzalna sama2 cheap slut tahap bangang.. kau pun dok ngata org jugak kan? kalau kau baik sgt kau tak mengata izara atau artis lain.. setakat kau tu aku tak heranlah, kau lagilah jenis yg melalak kat sini je lebih.. dasar hanjing+babi kau ni.. takyah ckp byklah klu diri kau tu lebih jahat dari org lain.. asyik cakap pasal karma je kau ni.. kau apa? buddha atau keling hindhu kau ni? semoga apa yg kau ckp kena kat kau balik..

          0

          0
        • Anonymous says:

          anon yg cakap pasal karma tu keling hindhu sbb tu dia bangang. woi keling, kalau nak cakap pasal karma better kau gi kuil sembah berhala kau. jgn nak sebok kat sini. karma kepala hotak kau

          0

          0
  16. Anonymous says:

    No body is perfect in this world. stop talking bad about others ok. You guys have no r8 to judge people. haiz…

    0

    0
  17. anzalna mmg fail says:

    citer pasal pompuan murahan ni ke? next pleaseee!!!

    0

    0
  18. Mentari says:

    kalau dah tahu kenapa nak tanya dan kenapa nak menyibuk kat blog ni lagi?.. sbb tu aku sayang Lofa yg lebih cun melecun dari Anzalna ni.. takdelah lofa nak berpeluk2 bagai mcm si anzalna ni.. anzalna ni lebih gedik, murahan dan mulut pula suka buat fitnah

    0

    0
  19. Anzalnafan says:

    Suka tengok dia dalam adam&hawa, syurga dari cinta dan salahkahaku dgn sein ruffedge ayu je pakai tudung

    0

    0
    • benci artis plastik says:

      kalau berlakon pakai tudung atau jadi malaikat sekalipun tak gunalah kalau realiti diri sebenar dah berkepit2 dgn jantan mcm tu. anzalna ni mcm pompuan murahan

      0

      0
  20. Anonymous says:

    apapun anzalna mmg penabur fitnah.. bila dah kantoi barulah nak ngaku salah, pastu buat muka seposen nak hrpkan org maafkan. masa buat fitnah tak fikir maruah org/family org tu tapi bila dah terpalit kat muka sendiri baru langit tinggi rendah. anzalna pompuan jahat!

    0

    0
  21. Makjak says:

    Cantik rambut dia..

    0

    0
  22. ezza says:

    Anzalna??? who ??? I love Fasha sendat, walaupun fasha seksi tapi fasha the best dari segi bab lakonan. yang ni kering , kayu semua ada, pahtu budget2 control ayu. style rambut da macam lofa, anzalna ke , lofa ke shah rukh khan is the best .. hahhahahhah

    0

    0
  23. Payme says:

    Aku tetap sokong anzalna!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    lofa jauh lebih jelita dari anzalna sbb tu lofa yg menang dewi remaja.. anzalna juga seorg yg sgt murah mcm pelacur sbb secara terbuka boleh bergambar berpeluk2 bagai dgn jantan. mesti mlm2 dah kena tibai dgn jantan ni. entah2 masih ada lagi jantan lain yg dah rasa betina murah anzalna ni. izara aishah juga lebih cantik dari anzalna ni.. anzalna is nothing = ugly + bimbo + big mouth !

    0

    0
  25. Sgbesi says:

    Artis lain patut contohi dia takda pun simpan bf!! Kalau yang lain nak popular punya pasal sanggup tipu

    0

    0
    • Anonymous says:

      artis lain patut boikot dan tidak contohi anzalna, jgn bergambar dan buat gaya slut mcm anzalna ni. zed zaidi mungkin ambil tindakan anzalna posing slut camni. mesti mak bapak anzalna malu tgk anak pompuannya dah mcm slut

      0

      0
  26. saya lalalala... says:

    tak payah la nak kutuk orang over sgt… hari ni dia macam ni.. esok luse akan dtg mgkn dia lebih baek dr kite sape tahu… dia berdosa dgn Allah… yg kutuk2 bagai berdosa dgn sesama manusia… papepun dia memang cntk… anugerah Allah yg tak boleh di sangkal…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Korang nie dpt ape eh nduk asyik dengki artis2 fitnah org smua sebut org pelacur smua… Kan tak baik… Dia tk de dengki n mengata kita for wat kita nak sibuk dengki n mengata tk baik kat org… Korang nampak ke dia pelacur ke ape ke so jgn fitnah org tk baik… Ingat kita ade anak smua besok lusa terkena kat kita balik ape perasaan korang…

    0

    0
    • Anonymous says:

      time ngutuk artis lain takdela pulak kau nak cakap pasal dosa pahala kan? skrg bila artis yg kau suka kena kritik baru kau nak ingat semua tu ya? sebelum bercakap cermin diri kau tu dulu, jgn reti nak cakap je sedangkan diri kau sendiri lebih jahat dan hina dari org lain.. kitaorg takkan mengata jika org2 mcm kau tak hina atau kutuk artis kitaorg terlebih dulu.. skrg kau terasa sbb anzalna kena kutuk kan? kau dah mula rasa berapi kat bontot kau ek? itula, lain kali sblm menghina mencaci artis lain, tengok dulu artis yg kau puja spt anzalna tu camana.. kalau secara terbuka bergambar tanpa segan silu camtu mmg elok sgtlah kena kutuk. cheap whore!

      0

      0
  28. datin atiqah says:

    yucksssss , i mmg tak minat si Anzalna nasir ni since dewi remaja lagi . Korg x tengok dewi remaja ke ? Betapa busuk hati n dengki bila Neelofa menang mingguan . Pernah dengar dia komen ‘lofa x layak menang n saya harap dia out ‘ . phuiiii punya minah . nasib baik ixara backup lofa .

    0

    0
    • Anonymous says:

      yes, apa yg datin atiqah ckp tu mmg benar. aku pernah juga terbaca komen anzalna dengki dgn neelofa tu. obviously anzalna mmg pendengki hati busuk no-1 sejak dulu lagi, sejak zaman dewi remaja hingga skrg. sbb tu dia kalah dewi remaja. mmg layak anzalna ni kena kutuk sbb hati busuk mcm penyokong dia jugak. izara aishah dan neelofa dua2nya cantik meletop dan tidaklah suka buat aksi sundal mcm anzalna ni.

      0

      0
  29. kiah keembong says:

    cara anzalna nih cakap mcm rozita che wan cakap. muka pon lebih kurang.. rozita muda-muda muka mcm nih kot

    0

    0
    • Anonymous says:

      jauh sgt tu klu nak dibangdingkan dgn RCW.. rozita ceh wan lagi jauh lebih jelita berbanding si anzalna yg burok ni.. anzalna mcm zila bakarin je aku tengok, zila bakarin lagi cun dari anzalna yg kering mcm sampah sarap

      0

      0
  30. minah salleh celup says:

    aku baca dari atas ke bawah…nampak sgt orang yg sama kutuk giler2 pastu backup balik..berulang kali…tergelak aku baca..dah macam meroyan tahap dewa dewi…harap bersabar la yer ^_^

    0

    0
  31. Fair n square says:

    Woahh terkejut aku tgk komen2 kat sini..semua mcm baik sangka gitu kat anzalna eventho die obvious seksi n siap peluk lelaki yg bukan suaminya…n kenapa ramai sokong n xmaki2 n infact siap doakan dia berubah tapi bila neelofa, korang kutuk2 gila n gave her no chance.pada aku nk benci suka artis xkisah tp jgn emotional sgt.tgk fasha sandha, from most hated dah jadik most beloved..xguna benci2 guys. Be cool jer

    0

    0
    • Glee says:

      setuju dgn kau. tergelak aku baca komen org2 kat sini yg konon2nya anzalna ni baik, walaupun terang2an anzalna dok meraba2 menempel kat badan laki tu. yg laki takdela over mana pun, anzalna yg nampak lebih2. gersang sgt kot anzalna ni

      0

      0
  32. pong says:

    terus terang je lah ya , cuba lah kalau si neelofa tu yg bergambar mcm ni,agaknya mesti kene hentam teruk , tapi bila anzalna bergambar mcm ni, makin dipuji pulak .. hehe.. tapi memang anzalna cantik :)

    0

    0
  33. nak msk tampoi ke tg rambutan says:

    bukan ko ke yg gile tuh?
    hebat beautifunara sampai org gile pon follow

    0

    0
  34. ratu says:

    amik gambar cam sial

    0

    0
  35. Cik Peah says:

    Macam ni yg ko nk respect Nara???bgambar terdedah sana tdedah sini..peluk2 bukan laki binii…..plss la nara ko suke ke ekkk diorang nie wt maksiat,?? siap respek lg tuuuuuuu….hasil rezeki dr blog mcm nie di tnya kiamat nti Naraaa..hehhe peace no warrrr…..hua2

    0

    0
    • Anonymous says:

      hek eleh poyo ye org tua ni….ckp pasal kiamat konon. weh makcik ko kutuk2 org tu tak ingat kiamat pula?, ckp mcm suci sgt je…

      0

      0
  36. JHudd says:

    Anzalna nih ada muker melayu klasik sket.. lawa tapi bofren dia tak lawa laa pulokkk

    0

    0
  37. Princess Pittu says:

    anzalna ni cantik..mmg pure putih..tp mcm x balance..badan kecik kepalanya besar huhuhuhu

    0

    0
  38. Ada aku kesah says:

    sblh pakwe anzalna tu kakak pakwe die….x perlu nak cakap org lah…kite tgk diri kite sendiri adakah kite lebih baik dr artis2 nie sume atau kite juga 2 x 5 je…artis pun manusia jugak….cube kite yang org biasa nie jd perhatian sama juga org lain menilai kite sprt mana kite menilai artis2 nie….baik mulut2 yang ade nie bnykkan berzikir dari mengata2 sesama manusia……

    0

    0
  39. Anonymous says:

    ko ni mesti anzalna kan.. dasar anzalna pelacur, bergambar peluk2 buat aksi sundal

    0

    0
    • rizal says:

      mulut perempuan yg suka mncarut sesama islam,byk2kan berzikir kak oi,takut aku dpt bini camni,mncarut,maki orang sundal,pelacur,,haiss,,dasyat kakak ni,,

      0

      0
      • Anonymous says:

        hai ‘rizal’, tukar nick ke.. time ko ngutuk artis lain bukan main lagi kan, bila artis kau suka kena kritik baru nak ingat zikir ya? mintak jauh dari manusia mcm kau.. mulut jahat, hipokrit dan hati busuk

        0

        0
  40. Anonymous says:

    Aku suka anzalina…..u are the BEST……semoga sampai kejinjang pelamin……..aminnnnnnn…..

    0

    0
  41. Rita says:

    Anzalna cantik n berlakon bagus! Love her! Love her black long hair!!

    0

    0
  42. secangkirkopi says:

    untunglahh..x kawin pun dh blh peluk2..

    0

    0
  43. missa says:

    pastu peminat plak sokong macam ni.. tah pape..

    0

    0
  44. Cik Melur says:

    Anzalna memang cantik….muka pun nampak lembut je.
    Kalu cik adik berpakaian sopan…lagi2 la nampak ayu.
    Sure ramai yg suka n sayang…

    0

    0
    • Anonymous says:

      takde maknanya muka lembut, raut muka keras kematu pastu bergambar seksi mcm GRO.. baru setahun jagung dah mula tunjuk perangai liar dan gedik, berlakon mcm kayu. anzalna nampak sgt murah berpeluk2 dgn jantan mcm tu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mlut ko lagi murah…esok2 pahala ko dpt kt dia…

        0

        0
        • Anonymous says:

          tak payah nak ckp pasal pahala sgtla ‘Anonymous January 23, 2013 at 7:50 pm’… mulot kau lagi tahap terkutuk / takde nilai dan perkataan ‘murah’ pun lebih mahal dari mulot kau. ko dahla langsung tak pernah ada pahala, sah2 dosa kau akan bertambah

          0

          0
        • sinar pagi says:

          nampak sgt si anon no-3 tak solat maghrib, bg komen pukul 7-50pm time org sibuk nak solat maghrib. gi solat dulula, ckp mcm bagus tapi diri sendiri tak solat. mungkin anzalna sendiri kot anon no-3 ni

          0

          0
        • sinar pagi says:

          pembetulan, maksud aku anon no-2 bukan no-3

          0

          0
  45. mamabosan says:

    nara.. nak tanya sikit, mana pegi komen aku ye? semalam ada org maki2 neelofa, pastu kata ko delete komen dorang, pastu aku respond la aku cakap mana ada nara delete, ada je komen ko mencarut2 ni, sekali dengan komen2 positive aku sekali tu pun dah tak de.. ko delete ke atau masalah teknikal eh? sebab aku x sokong sesape pun kena delete, so aku xrasa la nara delete khusus yang kutuk lofa aje..

    0

    0
  46. loli says:

    anzalna ni cntik tp aku tak suke gaye dia.mcm over sgt kot.dress up dia mcm too much.muke cntik tp dress up fail.mcm drag queen pon hade..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    nara,nak tye bley???
    yg kat atas nie,memcarut marut,hine maki2,
    sistem ko tak delete ke??
    ko tak tkot ke kteorang nie lari dri blog ko nie??
    tologla… please la adil nara..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kenapa? sbb org kritik anzalna ke? kalau kau kutuk izara/neelofa/emma maembong/diana danielle kau tak kecoh kan? dipersilakanlah kau berambus dari blog ini.. kitaorg lagi suka.. kau ni cakap mmg menipu, kata nak larilah.. taknak visit blog ni lagilah.. tapi PROPA je lebih kau nih.. tapi bila ada entry baru, kau lah org pertama yg sibuk dok ngutuk aibkan org dgn komen2 jahat kau… pasni takyahlah kau masuk blog ni lagi.. org mcm kau dan komen dari kau tak diperlukan di sini… faham??

      0

      0
    • sinar pagi says:

      setuju dgn si anon ke-2, macamlah org nak sgt si anon pertama atas tu masuk blog meletop beautifulnara ni. kalau dah bosan, tak payahla masuk blog ni.. tupun kecoh pastu mintak org berlaku adil sedangkan dia sendiri pun tak adil dlm memberi komen. pooodaaahhhh

      0

      0
  48. Anonymous says:

    Buat anzalina tingkatkn lgi usaha mu dalam lakonan….semoga yng terbaik buat mu…TERBAIK ANZALINA…..DRI ME BRUNEI……

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Buat Anzalna, jgn dengki2 dgn artis lain dan jangan suka buat fitnah lagi ya..semoga kejadian lalu tak berulang lagi, sudahnya diri anzalna yg jilat balik ludahnya sendiri…. DRI ME SINGAPORE………

    0

    0
  50. kenapa anzalna miang sgt? says:

    ingat anzalna takkan bergambar mcm ni. bye anzalna. kau pompuan low class !

    0

    0
  51. Xsuke sapa2 says:

    Bil tgk gamba2 ni memang rasa x patutla..sbb dia pun patutla jaga batas2 agama..n jaga nilai2 seprang artis..but bila tgk dia dlm lakonan rasanya dia ok dan boleh buat penanbahbaikan.besela retis2 baru..
    As for loofa, dia ni xla popular sgt dr segi lakonan but dia byk wat pengacaraan..only that kadang2 rasa dia ni mcm over n rasa lg best dr org yg dah lama dlm bidang ni..penah baca twitter dia ngutuk wardrobe nona makin hari makin teruk..sedangkan si fafau tu dok belasah je apa org kasi dia pakai..but maybe sebb loofa ni org kaya n dh bese pakai best2 tu yg memilih..but well..itu pun dia boleh perbaiki..masih byk ruang and peluang..
    2-2 pun ada kelebihan n 2-2 pun ada hal masing2…cuma personal view, loofa ni sombong tp anzalna lebih lembut..masing2 baru tp seriously tercalon abpbh ke apa ke x penting yg penting pandai jaga diri n kerjaya..
    Jgn nanti tak menang kata org tu undi diri sendiri, dah tau mcm tu, mulai skang p bli BH byk2..n undi diri anda…hahahah..

    Xpyh la pening ng sapa mulut puaka etc…jgn kita yg jd puaka dah….

    0

    0
  52. Samdol says:

    Aku rasa comment2 kt atas ni dari avatar yg sama, adalah orang yg sama..kejap puji, kejap kutuk..gila agaknya

    0

    0
  53. lolly says:

    haha tengok comment anon ni nampak sangat lopak punya clan ni. duk kutuk anzalna ngn fazura semua yg gaduh ngn artis kesayangan dia. ke kau ni lopak sbnrnye? kau dpt apa duk kutuk org lain backing si lopak gila2 tu? dia bg kau duit ke? nk tau kenapa org tak kesah anzalna ni mcm ni tp org pertikai si lopak tu? anzalna tu at least ngaku la jugak ada bf dr lopak mula2 tak nak ngaku. pastu duk meroyan nk kat bf org. muka pn fake habis dr anzalna ni.

    0

    0
    • speak up says:

      kau pun dpt apa dok kutuk izara dan lofa? kutuk org dapat pahala ke? maya karin jauh lagi bagus dari anzalna ni

      0

      0
  54. lolly says:

    mana comment aku

    0

    0
  55. Anonymous says:

    teruknya anzalna bergambar camni.

    0

    0
  56. Mat K says:

    anzalna dah lupa kat abang ke?

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Ini anzalna..korang tak tengok kakak dia Diana Nasir tu…perhhh! Aku pernah tengok dekat blog kawan baik dia

    0

    0
  58. cwest says:

    hanif ni baik orang nya,belajar sama tempat dgn dia.tak pernah sekali pun kedekut ilmu.untung dia dapat anzalna.anzalna ni pun baik orang nya.yang aku tak faham.orang buat mulut sikit pasal dia,korang punya la followup sangat kenapa.ni la melayu.percaya sangat benda karut.jatuh maruah melayu.

    0

    0