Written by AbangNara | August 20th, 2013

Maldives memang merupakan salah satu tempat paling romantik di dunia. Keindahan pulau dan pantainya memang mengkagumkan. Abang Nara masih tidak berkesempatan untuk ke sana. Itu yang bertambah jeles apabila melihat Aaron Aziz dan isterinya, Diyana Halik menikmati suasana romantik Maldives sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-10.

aaron aziz

Mereka berdua telah pun mendirikan rumahtangga sejak 3 Ogos 2003. Hasil perkahwinan, mereka telah dikurniakan 3 cahaya mata. Abang Nara suka sangat dengan pasangan ini kerana rumahtangga mereka tidak pernah dilanda kontroversi. Semoga kebahagiaan yang dikecapi berkekalan sehingga akhir hayat.

aaron aziz

Beberapa lagi gambar romantis Aaron Aziz dan isteri di Maldives dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 5 cara modifikasi enjin untuk tingkatkan prestasi kereta anda


aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz
aaron aziz

49 responses to (11 GAMBAR)Aaron Aziz & Diyana Halik Sambut Ulangtahun Perkahwinan Ke-10 Di Maldives

  1. jelita says:

    sweet couple :)

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Seronok tgk Aaron melayan anak-anak dalam Romantika Raya 2013. Tak sangka dia ni mmg romantik dan penyayang orangnya. Bini pon cantik, lembut dan maintain jer. Rezeki Aaron kan…

      0

      0
    • miss ynwa says:

      merajuk ngn abang aaron..takmo minat aaron lg dah…sebab abang aaron cakap kasar dengan peminat…puikkkkkkk!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        org singapore memang cerdik…hasil rezeki kat negara org mampu ke maldives.org meleis itu?? hua hua hua…lepak pulau pangkor jer lah..

        0

        0
        • anon 12:51 bangang says:

          aku n husband aku malay. kitorg honeymoon kt istanbul and 2nd anniversary kt maldives..ntah2 ko pangkor pn xlepas hua hua hua

          0

          0
      • ff says:

        alahai..ni mesti kes insta hari tue kan..dah orang tue pun ckp kurang ajar ngan aaron, xkan dia nak diam kot..actually aaron ni sangat sopan dan mesra dgn fans dia..seriously, ini pglmn jumpa aaron baru-baru ni..

        0

        0
    • Olga says:

      YANG LAKI LAGI SORANG TU MCM GAY JE TGOK????SPE TU?SPARE PART AARON KE?

      0

      0
      • zahira says:

        itu aide iskandar dan isteri…footballer dari singapura. awak napa tuduh2 org mcm tu… tak takut balasan dari Allah mengata org begini tanpa usul periksa?

        0

        0
      • watevausaid says:

        amboi si @Olga.. mulut macam isi neraka! asal kau sentap sangat??

        0

        0
      • Leavethemalone says:

        That’s Aide Iskandar ex team captain football in Singapore mulot kalau cakap biar bertapis! If you tak minat Aaron you can brush through this article and save your comment.

        0

        0
      • Sosha says:

        lelaki tu bukan ko ke Olga??…

        0

        0
  2. Chentha says:

    Suka tgk diyana halik…cantek…
    Sm cntek sm padan…

    0

    0
  3. feedingfish says:

    he is such a family man..bagusla..famous, blakon dgn heroin sane sini tp xde scandal..

    0

    0
    • Hantu raya says:

      memang la. baru 2 tahun jadi artis. Cer jadie lama sket mcm aidil / afiq kew, ada la tue

      0

      0
    • anonymous says:

      dia ada scandal daa..tapi scandalnya di Indonesia..jgn tak percaya, scandal dia tu jantan, versi lembut..so, aaron ni dua2 pun sebat..janji boleh je..

      0

      0
  4. mango says:

    berapa umur diyana halik ni ya. muka dia macam mid 20s. apa petua dia ya. syok betul kalau muka tak ditelan usia ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ha ah la..brp umo diyana ni ek? I google xjumpa pon..lawaaa n nampak muda la..

      0

      0
    • ff says:

      umur isteri aaron ni 31thn (1982)..comel jer dia ni kan..suka tengok romantika raya baru-baru ni..moga Allah berkati mereka dan kita semua..amin..

      0

      0
  5. lee says:

    I love the way how Aaron treats her wife and the family. Even he has full packed schedule, shooting and other programs everywhere, he still tried his best to take some time to spend with the beloved one.

    0

    0
  6. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    gambar yg last tu Aaron ngan Adi iskandar kan bekas pemain bola sepak SINGAPURA ….maseh hensem jugak si Adi ni …Aaronnnnn dh tentu la dia hensemmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuu Dayana pulak dia memang jambu…minah jambu dh penah terserempak ngan dia di salah satu tempat shopping di singapura dia cute je comel lov uuuuuuuuuuuu

    0

    0
  7. den la ni says:

    bjimat smsa ad wang ni..jgn blnja sakan

    0

    0
  8. kipas siling dan kipas tangan says:

    bezanya bcuti org dh kawin dgn org belum kawin. sekian.
    aaron kau jumpa Lee byung hun-Lee min jun tak? aku dgr citer dorg ‘hani mun’ dekat sana jugak

    0

    0
  9. Haishhh says:

    Betul..
    Honeymoon org dah kawin..aaron aziz n wife..
    Honeymoon org bujang..nora danish n nadeem..nabila n nasti..

    0

    0
  10. syurga says:

    syurga dunia

    0

    0
  11. hmm says:

    baju tengkorak??..ehmmm..sila bkk time solat yer

    0

    0
  12. hermmmm says:

    Kau ni @olga, kau jelous ke hape psl bini die ? Xkutuk org xbole hek ? Kejadian Allah tu sesdap hati jer ko ngutok yerk. Tengok2 muka ko terlebih boyan.

    ape2 pown aaron n wife, memang sweet couple. ske tngok. Hope bahagia selama nya. Ameen.

    0

    0
  13. rossa says:

    siapa kata Aaron kasar dgn fans?dlm intagram jekan tu pun sebab menghina anak2 dia..agak2 la wei…klo ko pon ko mrh kan?kan masa raya dia dah post status minta maaf kpd yg pernah dia termarah,terdelete,terblock…

    Apa2 pun wife dia diyana mmg lawa,aku pernah jumpa live,muka muda x dimamah usia…AAron plak baik gila layan aku dan kami semua sbg peminat,siap ucap terima kasih kpd aku.luvvvv uu aaron

    0

    0
  14. ahkak puaka says:

    DASAR BOYAN. DPT G MALDIVES HASIL LAKONAN KT M’SIA. NK HRP KAU BERLAKON KT NEGERI KO MMG XLA KN.. AKU MELUAT DGN BINI DIA. SAPE YG KATA BINI DIA NI LAWA, MEMANG BUTA SENI. LAWA JADAH. GIGI JONGANG. GIGI BESAR. KETET KECIK. PUIIII. LAWA LG RITA.

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      lor.. itu namenye rezeki! ko ade?? buta seni takpe.. tapi tak buta dalam menilai kecantikan yg Allah beri pada hambanya… ko jeles eh?? haha..

      0

      0
    • Mashi says:

      ada bunyi2 jealous kat situ.

      Dear @ahkak puaka, hope you can answer this question: macam mana pulak rakyat Malaysia yang beribu orang kat Singapore untuk mencari rezeki dalam bentuk Dollar? do you think they can get job here,in Malaysia? if you meet Aaron Aziz and his family, are you goin to shout to them, ask them to leave Malaysia because they dont deserve here. Thanks

      0

      0
    • hanis says:

      RITA LAWA? makan colagen boleh lah cam gitu. dahlah mulut puaka. oppss.

      0

      0
    • fafau dah expired says:

      BETUL KATA KO AHKAK PUAKA ! TAK PAYAH LAH PUJA BAGAI SI BINI AARON TU ! LAWA APE BENDENYE ! UMOR 31 TAPI MUKA DAH CAM BUYOT ! KURUS KERING ! TENGOK DEPAN RATA JE MACAM PONDAN ! TENGOK BELAKANG TAK GETAH LANGSUNG ! GIGI JONGGÀNG ! SENYUM SENDU ! NASIB BAIK JODOH NGAN AARON TU , BOLEH LAH PERBAIKI KETURANAN ! KOMEN KU BIKIN PANAS !

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        dia umor 31 tapi kau cakap muka dia dh boyot? ape dia yg boyot? minah jambu tengok dia okkkkk aje ….pompan dh beranak biasa laaaaaa muka jatoh tetek jatoh badan jatoh eh nk kate kan semua la yg jatoh !!! bab tu ada artis yg tknk beranakkkkkkkkkkkkkkkk pasal dorang tknk badan dorang jatoh n kembang macm badak berendammmmmmmm !!! dayana dh beranak pon badan dia cute je macm minah student….kalau dia bukan bini Aaron Aziz mesti banyak jantan yg nk tekle dia…kau cakap dia gigi jongan !! jongan2 dia pon dh tiga anak dia ngan Aaron Aziz huh !! rezeki ada di mana2 di Singapore di Malaysian ..kalau rajin boleh jadi kaya ! tk kira dollar ke ringgit ke tu kan duit jugak ! jangan nk hina2 ngan orang Singapore yg bekeja n berlakon n pengarah kt Malaysia ni ….kau ingat Malaysia ni nenek moyang kau yg punye !! kalau negeri Malaysia ni tkde minah jambu pon tk tau kau tu tercampak kt mana huh !!

        0

        0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      boyan boyan dia pon dapat kawin ngan Aaron jugak pengarah lagiiiiiii dn hensem lagiii hehe n dia dapat laki yg saying ngan jujor ngan dia…

      0

      0
    • neng noneng says:

      abis tu kalau org2 kita yg pegi berhijrah smpai ke UK la..US la utk cari rezeki tu ko nk ckp ape? bumi ni bukan kau punye la. dh rezeki AA ni di msia takkan kau nk halang. nmpak sgt kau dengki kan. aku rasa kau ni zed zaidi la…yg mmg tak habis2 dengki kat AA slama ni. hahaha

      0

      0
  15. mak temah says:

    Eleh….iolz tetap tak suker Aaron Aziz…….sib baiklah ko duduk M’sia…..bo laa nk mewah…balik Singapore laa wei…..

    0

    0
  16. Niyna says:

    Bini dia eauwwwww so kerengga, what a bad taste Aaron Aziz :P

    0

    0
  17. ciktom pulau pandan jauh ketengah says:

    ek elehh.. ape masalahnye badan cenggitu? apa masalahnye gigi jongang? apa masalahnye dia carik makan kat M’sia? owwhh come la.. bukak sikit minda tu, jgn jadik mcam org kurang akal kalau mengomen.. masalah mnusia ni satu je, bagi kesenangan, tak reti nak perbaiki diri. tak reti bersyukur pada yg memberi tu. jaga fmly sebaik2nya tu semua org bole buat. tapi tu bkn cara bersyukur.. bersyukur tu mcm2 cara. salah satunya. takut dengan Allah, jaga pemakaian ank isteri, paksa mereka tutup aurat..tu salah satu contoh. tp tu jugaklah punca kebaikan pada peminat ke, keluarga ke tak mendatangkan apa2 selain dari kemurkaan Allah..

    0

    0
  18. honestly says:

    honestly.. they tried too hard to show to the whole world that they are damnn happyly cuople.. but pity them,, mereka tidak sebahagia itu..kebahagiaan hanya akan dikecapi bila kedua2 matlamat yang sama,, dan ptuh pada perintah Allah.. tak perlu shout beritahu seluruh dunia + post photo2 bahagia anda bersama suami ke seluruh dunia untuk memberitahu yang anda sangat bahagia.. simpan kenangan tu diam2 dalam folder or famly album. btw.. husband anda xdela hensem mana bila lama2 sy tgk.. erm.. tp mst anda rsa tersangatlah takut org lain ngorat dia.. hm..artis katekan.

    0

    0
  19. Suyaaaa says:

    Apalah penat … family aaron aziz , korang yg kecoh .. Cenilah .. klu c aaron ni ada kat memane kan and kokorangs yg x puas hti, g belikan dia tiket balik ke singapore and halau je dia eh ? Aku nak tengok la kat melodi nnti ” seorg peminat yg rakus telah mnghalau aaron aziz blik ke singapore” and belikan skali ubat gemuk utk bni dia tu. x puas hti sgt kan ? Apalaaaa… biarlah dia .. bhgia dah kan.. msa kat sni je brani becakap, kat dpan bapakkk kau x brani .. ni lah org melayu, ckp x serupa bikin :)

    0

    0
  20. rossa says:

    hahaha..yg kutuk2 diyana bini Aaron ni act x puas ht sebab diyana dpt jd bini Aaron..jeleslah katakan..hahahaa….mulalah ckp psl gigi,badan,muka….hahaha…ko hader?ko xde la sbb tu Aaron xnak kt ko…semua tu ada kat bini dye

    0

    0
  21. rossa says:

    sekurang2nya dah ada anak 3 org,kelas ko diyana…..aaron betul2 sayangkan dia…klo x dah lama dia cr popuan lain….dia hanya cr kejujuran bukan kecantikan,bini dia sweet apa…x la hodoh mcm korg kutuk…

    0

    0
  22. Sofia says:

    sweet couple :)

    0

    0