Written by AbangNara | March 8th, 2012

Fuh ~~ Salji. Lama sungguh rasanya tak main salji. Memang satu pilihan yang tepat oleh Yusry dan Lisa Surihani untuk pergi berbulan madu di Zurich. Cuaca yang sejuk pastinya menambahkan lagi kemesraan mereka berdua. Pasti berkepit sepanjang masa.

gambar honeymoon lisa dan yusry

9 lagi gambar romantika di Zurich pasangan pengantin baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry
gambar honeymoon lisa dan yusry

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

166 responses to (10 LAGI GAMBAR)Saat Romantis Bulan Madu Yusry Dan Lisa Surihani

  1. cik licha says:

    auwwww…shuweet gileee!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 9
    • holley says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 164
      • hyde says:

        tak jeles langsung tapi suke sesuke suke sangat….
        sbb apa? yusry da berumur tapi maintain hensem plus yusry pun jenis lelaki misteri dn pendiam..
        lisa plak? muda tapi sngt matang and lucu and suwet…
        perfect couple…. smoga cpt2 dpt baby….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 183 Thumb down 7
      • abg borhan says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 127
      • yacun says:

        jijik r abg borhan ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 9
      • abg borhan ni mcm bohjan says:

        bukan jijik lagi malahan kekejian yg teramat, kat rumah xde cermin ke abg borhan? tu cermin sket poket tuu, klu setakat ade 2-3hinggit,berangan nak lisa surihani..blahhh la woii

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 5
      • abg borhan says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 41
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
      • fafaulu says:

        hi erra..holley konon…??

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • linot says:

      jeles 1000x..hahaha..best giler..
      bertuah badan…
      makin cantik..makin hensem…
      drp start diaorg umum nak kawin smpai ke honeymoon..smua cntik..
      aku dah tak larat nk jeles…everything perfect..congrats!
      peluk2 lepas kawin lg sweet dr sebelum kawin..
      selamat bermanja2 yusri and lisa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 10
    • kecoh siak says:

      suka time gmba diorg, yg blkg lisa tu ada sinaran matahari. semmart itu gmba! cun! hihi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 7
      • blacktie says:

        smoga berbahagia sampai ke hujung nyawa… yusry… ko dah tua.. takkan nak main2 dalam perkahwinan kan.. jgn keciwakan lisa.. aku jotos ko nanti.. ciss

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 5
    • papa says:

      lovely!!pasangan yang sangat cantikk! macam romeo n juliet.hahaha!! papa harap mereka bersama sampai akhir hayat… sila kan jeles ya anak2 sekalian..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        They r so gorgeous. We want more, x jemu2 tgk gambar artis artis yg sama cantik dan sama padan mcm ni, Klu tgk artis yg sorang lagi tu masa honeymoon dulu, tgk pun geli.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • mac says:

      betul sgt suwiiittt..
      lisa nampak sgt2 bahagia.. yusry pon bahagia.. tahniah. semoga hubungan berkekalan <3

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
    • selitone says:

      Thehehe… Aku honeymoon dulu-dulu pun main salji gak…

      …main salji dalam ESBOK (peti ais…)

      Hahaha (huhuhu sebenarnya)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
    • Abg Rustam says:

      CUACA SEJUK2 CM GINI MENINGKATKN HORMON & TAHAP KEINGINAN NAK` MENGAWAN` NI..KOMPEM HUJUNG TAUN NI DPT BABY..HEHEHE

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • youseri says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 68
      • Anonymous says:

        laaaa…macam tahi lg komen….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • Aku laa tu says:

        Bodoh..kalo menyampah xpayah tgk..ramai lg nak tgok..ntah2 jelas kot sbb xmampu nk wat mcm dorang..kahkahkah

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • nana says:

        bukan diorg yg jaja gambar lah.
        diorg post gambar tu kt instagram utk follower diorg je tp fhm2 la blogger2 nih amek pastu post kt blog gosip cmnih without them knowing it. kau sedap2 je ckp diorg jaja gambar eh. bukan diorg personally email kt certain website ckp “ni gambar kitorg tengah honeymoon sila la post kt blog”
        durhhhhh~ ntah2 lisa n yusry xtahu pun gmbr diorg ada kat sini.
        so jgn nak pandai2. x suka diam sudah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      Bila kita menayang gambar2 betapa bahagianya kita, betapa mewahnya kita, betapa bertuahnya kita untuk tontonan umum, pernah x terfikir perasaan orang-orang diluar sana yang tidak berkemampuan bila melihat gambar2 kita?

      # Live simply, walk humbly, love genuinely #

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 26
      • Lols says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 21
      • che irfan nazri tengku ahmad says:

        Dalam Islam, cara hidup yang bersederhana itu lebih berkat…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
      • pokemon says:

        betul la..x ingt ustaz mane ckp, klu kite post kt fb gambar2 kite brcuti tmpat2 best..boleh menimbulkan riak..n iri hati kpd yg menengoknye

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • BIOR LE... says:

        bior ler…duit dia. Yg abis pon harta dia utk bini dia. Yg bergamba pon dia dgn bini dia. Dah sememangnyer halal. Tkder kene mengene gan kita. Klu kita asik nk memikirkn prasaan org2 di luar sana ke hapa…bila kita komen yg bukan2 @ negatif pernah tk kita fikirkan prasaan org yg kita komen tu…renung2 kan lah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 10
  2. y u no shut up? says:

    so sweet.. kekal sampai akhirat hendaknye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 9
  3. nana says:

    wow…sweetnyer….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 12
  4. Sweet like me says:

    So sweet…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 11
  5. aku dia lisa says:

    sweeettttt……smOga kkal bhagia hngga akhir hayat…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
  6. yuslisa says:

    akhir tahun ni @ tahun depan, post gambar baby lak yer. amiinnn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 7
  7. noriko says:

    sgt2 sweet….semoga berkekalan hingga hujung nyawa to both of u :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 10
  8. akuabby says:

    so cute n so sweet.. Ya ALLAH panjangkanlah jodoh mereka (yusry & lisa)..amin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 8
  9. alamaya says:

    ;) sweet…. sangat bahagia sinar wajah mereka… semoga kekal hingga ke pintu syurga… amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 10
  10. situt says:

    dekat metro, soseh soseh…klu klu yg diberi rasa mcm menjurus kepada yusry? wallahualam.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 18
    • sini says:

      aku pun ada bc. siap mention ‘dan adik beradiknya’ lagi. kalu tgk clue tu mcm mmg betol. tak taula kot2 org lain

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • kool says:

        tu laa hanya yg mengenali yg tahu …. so tak yah la nak puji lebih2 …

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • anak mama says:

      bukan yusry..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • kelas kau maria says:

      wahh sok sek sok sek apa plak tuw…hummmmm..apakah? apakah?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • soseh soseh jeles says:

      ala…soseh soseh dlm metro tu jeles xdpt kawin ngn yusry….tu yang create cite bukan2 psl yusry…xpenah dgr pun cite company diorg 3 beradik buat hal sblm ni…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
    • leon says:

      soseh tu jeless pasal nk gi zurich x bole hehehhe…anyway tu kan hal company…nape dia direct hentam yusri je….soseh2 ni pun x payah la nak memburuk2 kan org sgt…kita tak tau the real stori punn….tq nara..gambo2 yusri lisa memang mcm goreng pisang panas !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
      • faizal says:

        mmg x pernah dengar company dorang ade problem..sampai la kwn aku punye kakak cite sbb dia keje bank..b4 cicakman keluar..company dorg mmg ade financial problem…hutang dekat sejuta lebih..bank sampai panggil dorg discuss macam mane nk settle..mase tu yusry pakai Honda NSX tu lg,dengar cite dorg buat loan tp yusry bantai beli kete tu…x tau la betul ke..aku pun x caye…sbb aku tgk dorg boleh je survive b4 involve film biz…x tau la betul ke x..tp lepas cicakman keluar..semua dah settle..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  11. jejari dompak says:

    sukeeee tgk loving each other….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
  12. Anonymous says:

    teringin nak baring sebelah lisa kat salji tu. tapi skang dah jadi milk yusri. tinggal mimpi je la. sob sob :( :(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
  13. neelopaks says:

    sweet2.. tp, x sejuk ke pakai cmtu ? aku yg duduk kt malaysia ni pulak ase sejuknye.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  14. ahkak puaka says:

    ALAAA GMBR LEBIH KURANG SAMA MCM SEMLM JER. ORG NK YG “LEBIH” ROMANTIK.. AISEHHH NARA NI!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • kentut says:

      nak yg lebih romantik .. atas katil ler .. huhuhu ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • papa says:

      ntah nye..takde gambar yang akrab sikit ker..boring lah asyik tema salju jer.. tema bantal lah pulak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • echah says:

      terlebih romantikkan org meluat pulak…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
      • ahkak puaka says:

        ECHAH ~ terlebih romantik lps kawin org nk ngata pun dh xblh sbb dah sah.. yg org MELUAT ni yg belum kawin mcm SHARNAZ AHMAD & SHILA AMZAH tu hahhh! tu mengalahkan org dah kawin & anak pinak !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 1
    • adoiiiiiiiii says:

      bukan salah abang nara pun..dah ni je gamba yg dorang upload kat instagram tu. mana la pulak si nara ni nk korek gamba yg “lebih” romantik tu. xkan nak ikot dorang g zurich tu jadi spy pulak kan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  15. titi says:

    teringin pulak nk p animun kat swiss bila tgk pic nih ;p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. bekas gf yusry says:

    uwaaaaa…tak tido mlm I tgok pic2 nie…selama nya i menanti kan mu yusry…dulu erra..now lisa..like old folks says…”if u love’em set him free”…i redha…huhu..:(….just pray for ur happiness

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  17. APE PON BOLEH says:

    serius! nie la artis yg kedua kawen ak suka tgk selepas erra fazira…korang mmg gojes n terbaek ! Semoga hbungan kalian berbahagi hingga ke syurga… Plis xnk dengar psl korang divorced or whatever… Luv dr peminat lisa & erra :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
    • kekasihbotak says:

      yes..thats true..same to me..
      dlm byk prkahwinan aku suke tgk erra&yusry
      even jodoh dorg xlame,siap beli cd kawen dorg lg..
      n then yg ini,cantek sgt..romantik.
      smoga berkekalan la prkahwinan dorang..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Era Erra dah expired says:

      Yusri n Lisa.. sgt shuweet.. Pengomen2 yang asyik2 bandingkan dgn erra tu… cukup2 la. Bosan kot. Sorry ye. Masa Erra n Yusri dulu rasanya, erra yang lebih2. Nak glam. Nampak sgt lakonan, not real.Teringat masa Erra bertunang dgn Awie, plan nak sanding kat dataran merdeka la, naik kereta kuda la. Bila tgk Yusri n Lisa, nampak sgt serasi n sincere. Semoga both of them, bahagia sampai ke syurga.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
  18. nehi says:

    awww so sweet lisa prepare lunch@dinner utk si suami…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 8
  19. jaja says:

    semestinya bukan yusry…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  20. farie says says:

    i like loving couple muga bahgia ke akhir hayat
    n dpt anak-anak yg comel and cute…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  21. [...] Fuh ~~ Salji. Lama sungguh rasanya tak main salji. Memang satu pilihan yang tepat oleh Yusry dan Lisa Surihani untuk pergi berbulan madu di Zurich. Cuaca yang sejuk pastinya menambahkan lagi kemesraan mereka berdua. Pasti berkepit sepanjang masa. 9 lagi … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. milo air semalam says:

    yusri ke yang kedekut tu?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • memyself says:

      korang pe kess yg pasal soseh2 tu?citer la…iols tak baca laaaaaa..plsssss

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • sitty says:

        http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/SosehSoseh_Kahwinmeriah_hutangtakbayar_/Article/index_html

        Soseh Soseh: Kahwin meriah, hutang tak bayar?

        E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel

        MALAS rasanya SS nak mendengar kisah seorang artis yang hebat dengan empayar perniagaannya ini kerana sudah banyak kali SS mendengar orang menyampaikan kisah ‘liat’ bayar hutang mereka.

        Dulu hanya kisah gaji pekerja yang tidak dibayar dan sistem bayar separuh-separuh saja, kali ini SS dengar sampai ke seorang pelakon popular pula tidak dibayar selepas siap membuat kerjanya.

        Kisahnya seorang pelakon comel ini khabarnya menjadi pengacara untuk sebuah program televisyen terbitan syarikat artis tadi. Sampai nak pengsan dengarnya si pelakon cantik tadi menyiapkan semua kerjanya mengikut kontrak. Bukan saja menjadi pengacara, malah si pelakon tadi siap membuat kajian dan penyelidikan sendiri sebelum mengendalikan program televisyen tadi.

        Tapi apabila sudah siap dan program itu ditayangkan, sampai ke sudah bayarannya tidak diterima. Macam-macam alasan yang diberikan oleh artis tadi yang juga seorang penyanyi dan pelakon.

        Padahal yang kelakarnya, si artis yang susah nak membayar hutang tadi baru saja melangsungkan perkahwinannya dengan gilang-gemilang. Bukan main lagi meriahnya majlis itu.

        Tapi nak bayar duit orang yang sudah bekerja alasannya tiada duit lagi.
        Kononnya dana yang sepatutnya diperuntukkan untuk program itu masih belum masuk. Sampai ke hari ini dengarnya si pelakon jelita tadi tidak dapat duit kerjanya.

        SS pun terkejut kerana berani sungguh si artis yang memang terkenal dengan perniagaannya itu tidak membayar duit artis lain sedangkan dia tahu yang cerita sebegini dengan cepat boleh diketahui orang lain.

        Tapi memang SS pun susah nak cakap apabila menyentuh mengenai artis ini kerana sejak dulu memang sudah macam-macam cerita yang disampaikan. Bergaya dengan kereta mewah dengan deretan filem yang bukan main kutipan tiketnya, tapi masih kekal dengan sikap yang ‘liat’ nak bayar duit dan gemar sekali meminta harga murah.

        SS harap si pelakon yang sudah pun menjalankan kerjanya itu tidak berdiam diri.
        Pergi minta duit sendiri atau ugut saja untuk memberitahu kepada pihak media.
        Biar takut sikit si artis tadi dengan adik-beradiknya yang kedekut dan berkira.

        Kalau betul hebat berniaga, mustahil tidak tahu etika orang menjalankan sesebuah perniagaan.

        SS: Ada pelakon yang berhutang dengan bekas kekasihnya. Bila nak bayar tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xsukaartisprasan says:

      metro arini ke? nk bc gak la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • chinta says:

      bukan yusry ada hamba allah yg lain.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • wawa says:

        over juga durang ni..biasala mula2 kawen :-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 20
  23. Kak Nita Vass says:

    Kawin meriah, Honeymoon meriah… Tapi hutang bile nak bayar?
    Dah baca kat H.metro hari ni? —-> http://www.hmetro.com.my/articles/SosehSoseh_Kahwinmeriah_hutangtakbayar_/Article

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. No name says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 60
    • papa says:

      elehh…meluat konon..yang kau tengok sampai abis jugak pa hal? silakan nara, tunjuk lagi gambar yusry n lisa bebanyak..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 6
    • sunshine says:

      kesiaannn… ade org meroyan kat sni.. tak boleh nak tgk kebahagian org lain.. ishh..ishh… kesiannya dia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • akirakaede says:

      salam,

      tapi betul apa abang nara cakap?.kata yang terakhir nak letak gambar lisa dan yusry.nak buat macamna..takde thread yg hot,tak masuk pula income abang nara kan?..;)..cukup2la cerita depa ni..ye,saya akui lisa memang sweet and innocent…manis je tp sayang,aurat masih lagi kelihatan..kan elok picture ni disimpan sebagai hak milik persendirian..
      kita doa yang baik2 sahaja ye untuk mereka berdua..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 19
      • Pehal says:

        tak nak tgk aurat..jagn bukak blog ni.. dan ape jenis hiburan skali pun.. duk kat umah diam2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 10
      • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

        sokong sgt…menyampah..abg nara pun satu janji x ditepati…berpegang pada janji la skit..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
    • org bodoh je komen pakai caps! says:

      oi no name bodoh! cikgu kau dulu ajar taip pakai caps je ke??die x tunjuk mcm nak off caps lock..kata org bodoh kau lagi bodoh!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • kim kedeshen m'sia says:

        ntahnye si no name ni tetibe je meroyan..sindrom2 org yg xde bf la ni kot…dok mendengki org tgh bahagia..ntah ke dia anak dara tua..mmg suke la xpuas ati dgn org lain…rs dia je bagus…bodoh3000x! punye no name..(ha amik ko balik bodoh!!)

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  25. Adibah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 39
    • sunshine says:

      dh teknik gmbr camtu..dh edit..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • adibah baru kuar gua sam poh tong says:

      adibah ni hidup dlm gua mana?xtau instagram tu ape????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  26. nyonya mansur kakak ipar najib says:

    Yusry kena pegi buat rawatan rambut kt 101 hair care ,yun nam ke or mana2 la yg ok sebab dah nmpak jarang2 dah rambut tu terutama bahagian depan.klu tidak nti jelas pulak botaknya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  27. SUEDAYANA says:

    muka pun seiras so rasanya bole kekal la cinta sejati mereka tu, cepat2 ler dapat baby mesti ada owang putih sikit muka nye sebab angin iklim sejuk kan ahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  28. kakak neelofa says:

    owh sguh syok skali yusry & lisa honeymoon…. memey & norman xhoneymoon kat zurich ker? hahahahahahah!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • abuya says:

      masa memey/norman kahwin kata nak gi paris honeymoon, tapi sampai la ni tak pi pun……sibuk le kekononnye…………

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • memeykkkkkkkkk.......... says:

        xdo org nak sponsor…kami manade duit..kawen kan sume org sponsor…ni tgh tunggu org nak sponsor kami pi hanimun la ni..sampai ke sudah x de lagi..i x sabau nak buat anak dgn abe normang ni..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  29. chentalove says:

    mkin suweett bln madu kak lisa n abg yus…
    bez nye…romantisssssssss gtuuuuuuuu…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  30. Miss tak Perfect says:

    Tengok gambar dorang ni terus seolah2 boleh terhidu bau perfume Lisa sebab pernah terjumpa dia and Yusry kat jabatan pendaftaran negara… dorang tengah buat mykad baru kot… Bau perfume lisa boleh terhidu dari jarak 10 langkah aku dan dia duduk…… Wangiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  31. ibu says:

    nampak riak muka kebahgian mereka berdua..
    harap biarlah berkekalan hendaknya..
    now ramai artis artis yang bkahwin tup tup lepas tu dengar bercerai dah mcm trend la pulak macam artis hollywood..
    harap biar lah yus n lisa bkekalan hendaknya… suka u allssss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
    • apo2 je la.. says:

      riak tu adalah perasaan dr hati..bukan boleh nmpk dr air muka kita…
      ni namanya muka org bahagia…
      kita yg dh kawen pun, gi honeymoon takkan muka sedih2 plak kan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Whadda F says:

    ZUGHICH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  33. cun sangat gambo diorang
    tapi rasa macam bukan husband n wife
    bila tengok yusri n lisa ni more like abang n adik..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 20
    • pokemon says:

      rabunkah?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • Miss tak Perfect says:

      Abang dan adik bagus laaa jugak bunyiknya… kalau MAK dan ANAK atau AYAH dan ANAK????……… dah jodoh orang, biarlah…… mulut kena jaga, sebab bukan kita sorang yang hidup kat dunia nie.. Kita masih ada generasi kita, anak, cucu, cicit…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  34. tukang ajar budak says:

    sweet.sgt sweet……harap2 kita semua dimurahkan rezeki dpt ler pergi zurich ni, x gi honeymoon pn xper, gi jenjalan bawak anak2 pon best..rindu nak gi europe lagi..isk…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  35. wawa says:

    over juga durang ni..biasa la mula2 kawen :-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 23
    • yan says:

      yela wawa..aku pn rasa camtu juga..byk2 artis pengantin baru d malaysia..ini la pengantin yg byk minta puji..dh kawen sdh2 la..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 32 Thumb down 26
      • kiki pemalu says:

        dorang tak mintak dipuji… cuma orang luar yang dok suka upload balik gambaq depa… :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 14
      • menyampah dgn pendengki dua ekor ni says:

        apa yg over ?? klau bab mendengki bg la kat korg yan ngan wawa.. bila dia mintak puji?? die tepon ko dr zurich mintak ko puji diorg romantik ke?? bawak2 la cari laki, klu x selagi tu duk mendengki tgk org lain bahagiaa

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 11
      • huhu says:

        dorang upload kat instagram dorang je pun.. blogger2 hiburan ni yg upload balik..bukan dorang saje sent gamba ni kat nara sbb nk mintak upload. yg tu logik la nk mintak puji2. biase lah tu org tgh bahagia..berbunga2.. doakan je lah biar berkekalan ke syurga..and semoga dgn perkahwinan ni, masing2 dpt berubah ke arah lebih baik..insyaAllah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • im says:

      nanti kalau wartawan tanya pasal anak, jgn senyap plak. jgn time kawin dgn honeymoon je dok tayang2..anak jgn lupa tayang nnti k??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
      • Sweet says:

        bukankah anak2 itu adalah rezeki dari Allah?bukan ikut hati jer nak beranak bila2 masa,semuanya ketentuan Nya bukan ketentuan yusry dan Lisa..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  36. bella says:

    x habis2 nk mngutuk owg lain..bwk2 la mngucap….doakan je la y terbaik tuk diaowng…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 21
  37. horey says:

    semoga bahagia hingga ke akhir hayat…
    both of u memmang secocok… & sweet couple…
    suka bangat tengok lovely couple nie..untuk lisa & yusry jgn gaduh2 tau..pls..pls..i like u all lovely forever and ever…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  38. double ss says:

    so lovely n sweet cpl..semoge kekal ke anak cucu.. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  39. bukan lisa says:

    honeymoon pon lisa tetap masak untuk suami okeh..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • errk says:

      eh cmne ko tau die memasak? haha baru tgk cedok amende entah dr bowl dah cakap die memasak..kikiki

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  40. huhu says:

    cepat2 la dpt anak!huhu :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  41. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geram betol minah jambu tengok muka lisa ni lah cute betol !!!!!!! yusry pn makin hensem padan lah dorang ni….eh eh ada snowwwwwwwwwwwwww minah jambu suka ngan air batu cejok….kalau minah jambu nk main snow minah jambu gi singapore kt snow city eeeeeeeeeeeee cejok nak mampos !!!!! cejok cejok pn GEREKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
    • sedey haku nengokkk.... says:

      Ntah hapa2 ko nih minah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • abe norme says:

      minah ni klo post nk meroyan sokmo..org lain pon excited gak tp xde la mcm ko..ish3..minah3..p la mgadap dapur plak..dk mgdap pc 24jam ntah2 nasi pon adik ko yg masak..hakhakhak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. MemBesar says:

    http://www.hmetro.com.my/articles/SosehSoseh_Kahwinmeriah_hutangtakbayar_/Article

    rasa2nya wtwan yg penakut ni tgh kutuk Yusry kot..BN sila korekkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. Reena says:

    Lawanya ko Lisa…mmg natural gituh!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 15
    • Anonymous says:

      bimbing lah lisa supaya menjadi wanita yg solehah…mulakan dgn menyuruh lisa bertudung

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  44. sukati says:

    sejuk sangatt mata memandanggg…sejuk lagii diorangg..baby made in zurich..cepat2.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  45. utk pngetahuan korang2 sume,akulah yg sent pic2 bhgia honeymoon c yusry n lisa nie……=) AKU KAN ” PA ” DIORANG

    p/s : sorry la klau merapu…al-maklumlah,nak cari publisiti murahan
    nak rse jugak camne rse nye jadi org sllu wat ” 1st komen “,,,,,LOL

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  46. baby says:

    dah dah la tu abg nara,,xyah la asyik nk letak pic lisa n yusry ni,,biarla diorg brbahagia ,,kang terlalu publish tkot pisang berbuah dua kali,,i cuma sian kat lisa jer,,mcm erra dulu,,tabah bebenor,,dah la abg nara erk,,,,biar senyap dulu,k

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
    • hijuhak says:

      pergilah mampos abg nara nk letak ape pun.. yg ko sibuk apehal ?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  47. Anem says:

    Abg Nara,

    bagus share gmbr dia tp tak payahla banyak2 sangat dah. Bukan apa, takut orng yang tak suka salah anggap dia nak show off. I’m sure kita semua honeymoon mcm tu – lovey dovey tp pada mata yang tak suka – nanti dikatakan lisa saja ngada2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
    • Anonymous says:

      ngko yg ngade anem…biar la aku nk tgk..mn bleh kira ko sorg je…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  48. tiada nama says:

    1) Dari gambar akad nikah, kawin sampai honeymoon semua sweet, cantik sgt tapi…..
    2) semuanya aku nampak kelabu asap, suram, warna tak ceria langsung

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  49. Shuerin says:

    Xde sbb nk nyampah bila tgk dorg ni…lg suka ada. Smoga jodoh dorg panjang. Insya Allah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  50. dekat padamu.. says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
  51. zainal says:

    cantik gambar lisa.suke tengok dia org.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
  52. laila says:

    kenapa ya pasangan ni diminati dan pasangan jutaan tu x diminati.and coming soon pasangan bali pulak macamana ya.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  53. amboi says:

    lisa dah tak virgin..eh tapi sebelum kahwin lagi dia dah tak virgin.yuci tak keliru ke kenapa dia longgar sangat?ooh yuci tak kisah,sebab erra dulu pun species yg sama.ehek ehek.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 16
  54. OO999 says:

    pasni pic ape lg???suma nye nk tayang kt org…huhuhu…bosan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
    • podahh... says:

      Bosan x pyah tgOk..rmai yg x bOsan nk tgOk dOrang..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  55. otak kiri says:

    bestnyerrr…sape la nak sponsor aku pergi zurich

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  56. mekma says:

    dah jodoh mereka dan nasib badan lisa dpt suami hansem dan kaya kita sebagai peminat berdoa semoga hidup meraka bahagia hingga anak cucu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  57. CGPA AKU 3.89 says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 24
    • jajjj says:

      alahai CGPA 3.89 konon… bodoh mampus ko ni..
      ckp mcm org tak de iman dan akal…sape ko nak tentu nasib org?
      jgn celupar sgt mulut ko tu..takut nnti ko yg bercerai…baru kau tau CGPA tu tggi ke rendah…hohohoho

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
      • sijil dekan says:

        CGPA 3.89 tapi english education & rukun iman ke laut… =__=

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  58. laila says:

    kenapa ada makhluk Allah yg susah nak doakan kebahagiaan org lain.kalau x nak doakan yg elok untuk org lain lebih baik jgn ckp apa2.menambah kn dosa je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  59. skudiver says:

    mmg sweet sgt..best dpt honeymoon kt sane..huhu tp cian cz pic dorg xde sape nk amik kan?bnyak pic amik bgian muke je..so sad…huhu..len kali gne la setting time tu bru cantek amik gmbr full…walaweiiii!!!=p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. naz says:

    mula2 xsuka pastu suka lak,,,,, weee,,,,, smoga hapy n smpai ke hujung nyawa,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  61. lisa surihana says:

    Mmg romantik kawin ng org berumur ni..tp bkn berumur tua kerepot ok..like sgt pic ni..xkisahler xdpt g cam dorg.kt malaysia pun ada per.wlwpun salji tipu2 klo pndai amik gambar cantik aje.huahahaha..semoga mereka dikurniakan cahaya mata yg comei2..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  62. mOshie~ says:

    macam citer twilight laa merekaa…so suwettttt…silaa laa jelesssss~ ;))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  63. not wise says:

    zaman sekarang, semua nak share. honeymoon pictures pun one world can view. will create goodness or otherwise
    will create happiness or otherwise

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  64. Encem says:

    tok sah nak heboh-heboh sangat…takut tak ke mana…dulu dah terjadi

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • aku says:

      Masalahnye bkn dorg yg nk heboh. Mcm kte2 jgk bl pg mne2 mst nk upload kat facebook ke, instagram ke, twitter ke. Blogger je yg amik post bg sume org tau.Haaaa so bkn salah dorg okeeee

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • apo2 je la.. says:

      dah nama pun artis beb…. kalau jatuh luka sikit pun masuk paper…, ni kan pula hot2 gini… kita doakan yg terbaik utk mereka….
      benda lama jd kan pengajaran, mungkin tu yg yusri dpt dr perkahwinan yg lalu…

      ala, org yg bukan artis pun sama, kecoh gak kalau update2 status kt fb ke, mana2 ke…hak3..cuma abg nara tak bwk masuk sini jer sbb kita bkn artis…
      kalau x, aku rasa kisah kau lg kecoh kot…..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. wkwkwk says:

    pas ni penin la pala smua laki2 yg nak kawin t,sebab awek masing2 smua stat berangan nak g honeymoon kat Zurich hehehoho

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. yayazz says:

    smoga berbahagia..if ak tk minat sgt at c lisa ni tp ak hpe dy dpt jd wife terbaik tok yucii…maklomla ak ni pminat setia yuci n erra wkt dulu2 ag klu ikut mata mmg ak suka yuci ngn erra slumber jerr..tp jodo kan d tgn tuhan tadak cpe2 pon taw jodo kita mlainkan dy now erra pon da bahagia n dpt lak aleysa yg makin tomeyy..so kita suma doakan la yg terbaik pd pasangan msg2..yuci n lisa..erra n emran..aminn

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  67. hamba Allah says:

    lisa mmg comei klu pkai tudung lagi btmbh2 comei…peace=)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  68. babyalexzahid says:

    happy sgt tgok dorang berdua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  69. Sweet32 says:

    Dulu aku minat diaorg sikit2 je.. Semenjak diaorg kawin trus jd minattt sgttt… Suke tgk muke lisa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  70. yayazz says:

    huhuhuhuu…kpd fans fs sory to say laaa..apa yg kteowg ckpkan just dr pndgn yg c pasha 2 kuarkan …kat paper2 sblum nie..tada pon nk mfitnah sume dtg dr sumber yg di ketahui but tntg nasi kangkang too..huhuhu..better kowang keep quiet la ckot isu sensitif owg kite,buatnya tk btl masalah gakk..maybe cinta jejai kat pasha 2 yg da wat dy jd buta,n kpd chaters yg dok ckp kteowg jeleskan c pasha 2 better ko siasat n teliti statement tgkp leleh ko tu tak kuasa kteowg nk jeleskan pasha takdo maknonyaaa..kteowg just mluahkan apa yg pasha too penah ckp mak xrestula apalaa..so pd ND truskan usaha dlm bdg lakonan pasti akan bjaya tntg jodoh sure ramai yg tgu punyooo…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Mizz apple says:

      Yayaz baru nak tegor… Tapi x pe kteowg faham emosi yayaz skunk ny..hehhehehe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. yayazz says:

    gengs sori silap possss….hahhahaha…konpius glew link abg nara niee..adui emosi siottttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. Mesti sejuk salji tuh..Tngok si baju Lisa lerr..teballl….:C

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. mizz apple says:

    nak honeymoon kat zurich pastu teros ke paris patah balek korea amik penerbangan ke bali ehhhhhhh x nak lah nanti jumpe fasha plak…….. tukar tiket penerbangan ke jepon je la….hehehe saje je berangan itupown kalu suami cam yusry…. lisa jgn marah au…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  74. kentutbusuk says:

    lisa dh xde dara
    ohohohohohoohohoh
    sdp kena jolokk
    hahahhha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  75. yayazz says:

    mizz apple i like ur statement..hahahhaahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. matcintabunga says:

    apala pngomen2 yg dok marah2 ni..xphm aku.. tu laki korang ke? tu bini korang ke? manteliti rakyat mlysia ni mmg pndek akal btul…sukahati la dorg nk share gmbar diaorg.. bkn gmbr korang pn…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. akuabby says:

    lari dari topik jap..a.nara..semalam beli majalah media keluaran terbaru..kesian artis Islam kita ni pergi kenduri Y & L tak beradap langsung..taw la awk tu kawin ngan bangsa lain tak perlu la nak pakai macam tu..kalau a.nara nak taw saper,cari artis yang pakai baju sengtengg wane putih tapi pasangan nya wane hitam..malu lah ngan orang bukan Islam..pakai pun sopan je..buat malu jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. abang kuat says:

    yusri mau tak kopi strongman?abang kuat nak taja khas buat lisa….sure lisa tak bangun keesokan harinya..hari2 mau…fapfapfap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Anonymous says:

    sweeet sgt…semoga bahagia hingga akhir hayat…aminnn………. : )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. dewi says:

    wahhhh sweetnyaaaa!!! rasa nak kahwin pulak. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0