Written by AbangNara | February 17th, 2014

Melihat anak membesar di depan mata adalah satu anugerah yang tidak terhingga buat mereka yang bergelar ibu dan ayah. Mula-mula meniarap, lepas tue dalam tak sedar dah pandai berjalan. Pejam celik pantas je masa berlalu. Abang Nara suka sangat melihat kebahagiaan tersebut yang dikecapi oleh Farid Kamil, Diana Danielle dan anak mereka, Muhammad.

ragam anak farid kamil diana danielle

Sekali pandang wajah Muhammad memang lebih iras kepada emaknya. Besar nanti pasti kacak bergaya. Mana tahu ada rezeki boleh jadi pelakon Hero Malaya gantikan ayahnya nanti. Tak gitu?

ragam anak farid kamil diana danielle

Lagi beberapa gambar ragam Muhammad bersama ayah dan ibunya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Muhammad.

P.S: Bilakah kita perlu menukar bateri kereta?


ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle
ragam anak farid kamil diana danielle

66 responses to (10 GAMBAR)Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle

  1. Anonymous says:

    kurus nya d

    0

    0
  2. Anonymous says:

    sejak kawen ni makin nmpk tua lak muke Diana…

    0

    0
    • tahpape says:

      Biasalah dah ada anak kecik ni…
      kdg2 xde masa utk penjagaan diri…malam berjaga ….tido x cukup…mandi pun tkejar2…sumenya dibuat secara express…
      itulah pengorbanan seorang ibu…lama2 oklah balik muka DD tue…
      ko apa tau??? #kbai

      0

      0
      • akusukadia says:

        betul tu….
        aku penah tengok kawan aku…siang bkerja, malam surirumah+jaga anak lagi…tapi bila dia tak sihat,kelam kabut rumah sebab husband dia panik mane nak jaga anak tengah nangis, wife tengah sakit..kemas rumah,nak masak lagi…
        once korang dah kawen,korang tau la macamane tanggungjawab wife+mom tu.,.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Komen ko ntah ape2..bile komen tak pk..
      nama pun dah anak, plus ank tgh membesar …
      kalo ko nk komen ank dara aku boleh terime ..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Mungkin gaya rambut pendek tu agak tidak bersesuaian dengan muka dia.

      0

      0
    • mum2mum says:

      Maybe sebab Diana semakin susut badan dia. Tu yang nampak agak tua. Lg 1, rambut dia kot? Tapi bila dah ada anak memang terkejar-kejar. Sampai tak menang tangan pun ada.

      0

      0
  3. kertu says:

    diana danielle nape maken xlawa????????????? ni diana danielle ke???????????? n y baru arini nak publish gambar baby?????????????? yyyyyyyyyy????????????????????????????????????

    0

    0
  4. ali says:

    sungguh mulia nama anakmu…
    haha

    0

    0
  5. RABEKA says:

    comel la mcm mak pak dia..nnt besa jgn jd mcm mak pak dia plak..pusing2 putaq2..eh Diana daniele ni tak smbung belaja lg ke..dah habes eh..(tgg reply peminat Diana Daniel back-up artis kesayangan depa)

    0

    0
  6. lily says:

    Diana ni berlagak masa rancangan Meletop hari tu!

    0

    0
    • doremi says:

      setuju.. Diana berlagak mase MELETOP aritu.. tekejut jgk tgk mase tu.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kalau ditengok rancangan MELETOP tu, bukan si diana yg berlagak tp si fazura yg asyik nk conquer keadaan. Memula rancangan lagi fazura dah sindir diana dgn bertanyakan kpd penonton dan pengacara, “cantikkan dd?”. Berubah aku tgk muka diana pastu. Dan soalan2 yg pengacara meletop tanya sume dirembat nk dijwb oleh fazura sampai nabil dan yana kena mencelah untuk bg ruang diana jwb. Itupun kalo diana jwb fazura asik mencelah… wtf? Mcm gila glamor btol minah tu. Diana tenang je yg lelebih sekor lg.

      0

      0
  7. nok gebuzzz says:

    comey nyer muhammad…..nnty besar mesti ancem mcm daddy n cute mcm mummy dy…

    0

    0
  8. SWEET says:

    wow..comelnye anak dia…cm muka diana la

    0

    0
  9. Anonymous says:

    muke DD dah mcm mak dia..

    0

    0
  10. mimi suka milo says:

    pada sape yg mengomen pasal rupa d tu..kita tggu lihat muka dia lepas beranak nanti…xder nyer muka ko nak lawa mcm anak dara…sibuk dgn anak..suami lg…

    0

    0
    • Anonymous says:

      mcm le si DD ni seorang je retis y beranak n penat jaga anak dia..retis lain pn ad beranak jugak..tpi ttp lawa pn n x nmpk tua…tengok mcm kak irma tu..berseri j..izreen pn sama..jgn wat alasan bodoh la jaga anak penat sb tu muka nmpk tua…

      0

      0
      • Kanji says:

        apa masalahnyanya pun muka dia nampak tua? lain orang lain lah. ada yg badan cepat susut. ada yang tak. ada yg muka nampak tua, ada yg tak. tak payah sibuk hal orang lah. tak susahkan sapa2 pun muka dia jadi macam mana.

        0

        0
  11. lulu says:

    Ape2 jelah labu.. ko kan bajet artis hollywood nk tayang anak pnye susah. skung da boley tayang2 ank la ni?? tnjuk byk lg gmbar pasni bru puas ati aku mnengoknyer…

    0

    0
  12. noradanishicupcupcup says:

    i bet muka pengkomen yg duk kutuk ni lebih caaaaaannnntttiiiikkkkk dari muka DD ni kan. jemputlah datang ke mana-mana casting untuk menjadi bintang filem meletoppzzzzz. smoga anda adalah antara yang bertuah. sekian.

    0

    0
  13. nina says:

    anak dd ni,kecik-kecik fotogenik dah,jap-jap lain muka.

    semoga jadi anak yang baik yer muhammad

    0

    0
  14. Felixia Yeap says:

    Mak DD pernah ke jumpa cucu? If not… Kesian….

    0

    0
    • mmm says:

      macamana kau tatang anak kau sayang sgt macam tu lah mak kau tatang kau dulu2 diana.. tak de ke rasa nak bawak anak jumpa mak kau? tak tau lah aku nak kata apa.. sampai hati kau buat mak kau yg dari kecik besarkan kau memfamouskan kau. hmmm

      0

      0
      • bucuk says:

        pasal jantan ibu dilupakan. kesian lah kat mak awak tu. esok muhammad buat kat kau baru lah kau tahu langit tinggi ke rendah.

        0

        0
      • markonah says:

        DD anak derhaka… kalo FK tinggalkan dia nanti, confirm dia cari balik mak dia… Sian mak dia…huhuhuhu… dah ler anak dia cuma DD sorang je

        0

        0
        • Anonymous says:

          anak x mengenang budi ibu..jgn esok2 jadi batu macam tanggang udah ler..jantan yang ko pilih tu pun bukannya bagus sgt..tunggu masa jer dia nak tendang ko..,baik ko carik mak ko mintak maaf DD

          0

          0
  15. Agnes Monica says:

    i like

    0

    0
  16. aku adalah aku says:

    dh berapa bulan ank DD ni? mcm besar x seusia dia je.ahaks…

    0

    0
    • buDaK mEdIk says:

      Betol2.. Tngok pada fizik die mcm dh besar.. Mcm nk masuk setahun da.. Padahal bru 7-8 bulan.. Mungkin gene orang PUTIH kuat kot.. Dorang kan genetic besar2 dan tinggi.. *aku ckp berdasarkan apa yg aku belajar..

      0

      0
  17. pisang tanduk says:

    sejak dah kawin beranak pinak tak semenggah rupa macam org tua kurus sangat. dia ingat cantik kot kurus sangat. tak sesuai lah dgn u diana image kurus kering ni nampak kertu dah. memang berlagak pun dlm meletop tu nyampah nengok baru kawin dengan farid kamil dah budget diva kesian nabik dgn yana u’olls. macam org bodoh aje. dah lah suara tak sedap bila menyanyi. perah santan aje lebih.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bukan apa,diana ni simple je orangnya…tak seksi or heavy makeup macam artis2 lain…

    0

    0
  19. menyampah says:

    nape aku tengok DD ni menjak kawin x berapa lawa…mcm nmpk tua plk…dh mcm ad imbas2 muka mk dia plk..atau d sebkn rambut atau d sebabkan kurus…ramai retis y dh kawin..ad anak..tpi makin berseri..jgn wat alasan plk sb jaga anak sb tu muka nmpk tua….wat DD..badan tu jgn kurus sgt..dh kerempeng makin nmpk tua…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    baru aku perasan..diana ni lepas kawin muka dia dh mcm mak dia..kalau dulu x perasan..tpi skg dh nmpk…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    dulu kecoh kata DD ni anak angkat…anak bosnia la….la ni muke dh ade iras mak dia dah…

    0

    0
  22. tinot says:

    aku pun perasan masameletop tu nape dia tgk nabil semacam..konon macam pandang rendah je kat nabil ngn yana shamsudin..konon dia tu mat sallehla agaknya…nabil n yana ni macam takde klass..muka kerek sgt.siap kata jgn igt dia suka tgk maharaja lawak..sama je dgn fazura..dua dua mat salleh wannabe..bukan cantik sgt pun..ramai lagi cantik dr dua orgtu..belagak macam ape..konon film yg dia berlakon ckp lawak yg standard n ade klas utk international market.konon raja lawak ni cap ayamla…kot yepun dia tu bukan melayu ke?makan belcan jugaklaa daaa

    0

    0
    • cepah tu ku kelaut merah says:

      ye noks si pajura ckp pasal filem bersiri sampai org dah tahu ending dia. sambil mata kerling yana. filem bersiri pun filem yana tetap meletop top 5 artis wanita lagi. ko hado? serius perasan gila minah 2orang ni. loya nengok attitude diaorg pajura ok lagi. si diana ni muka tak puas hati aja dgn nabil.

      0

      0
    • wakakak says:

      tak tengok ML tak semestinya tak melayu..dan lawak2 ML semua cam kimak,merindukan lawak2 seperti Pi Mai Tang Tu..tak membodoh dan memperbodohkan org…Ciet

      0

      0
  23. hajah makjah says:

    sangat comel.. mudah-mudahan hidupnya dipenuhi keberkatan menjadi anak yang soleh taat pada perintah Allah dan kedua ibu bapanya….insyaallah… juga kepada semua pembaca BN yang ada baby ( termasuk saya)

    0

    0
  24. makkau says:

    Dulu aku tertanya2 DD ni btol ke ank mak dia..sbb langsung xmirip.dh lps bsalin ni, muka DD seiras mak dia.

    0

    0
  25. ayam says:

    aku rase DD ni ikut laki die kot FK.. serabai….sebelum kawen melawo..lepas kawen mungkin laki die ajar cara serabai…tgok laki pun tau serabai

    0

    0
  26. Linzy Longkang says:

    takder la muka mix sgt anak dia nih, mcm melayu jer

    0

    0
  27. diana lempir says:

    mohamad ni dah besar misti keje polis ke askar ke…kaaannnn

    0

    0
  28. ned says:

    semoga bahagia ke jannah…sy pn nk mcm ni huhhuhuhu….

    0

    0
  29. sukabacacitartispropa says:

    i pn anak srg gk kepada mak i yg also single mother. baby i lahir beh kurang anak DD ni. mak i punya excited syg giler kt baby i tu. i cant imagine camana mak DD ni lalui saat tkleh nk timang cucu dia tu. huhu… dlu kehulur kehilir dgn mak now ada laki sukati je nk lupa mak. FK tu tk sedar diri, dh buntingkan anak org buat mcm tu plak kt mak mentua. and yes DD ni mmg eksyen berlagak. pnah tgk show quickie ke die menjerit bangga sebut ‘we must proud we frm Sayfol yo!’ tau la sekolah ko mahal mak ko yg byr now tgk apa jd. g belaja ostolia dh la propa. uweekkkzzzz

    0

    0
  30. kak bedah says:

    ntah kenapa kak bedah dpt merasakan nama budak ni bukan muhammad sahaja
    tp mak pak dia yg bajet eksklusif ni konon2 nk rahsia cm anak retis hollywood sgt

    0

    0
  31. ikan says:

    haihh hensemnye farid kamil ni..

    0

    0
  32. eheheh says:

    She’s actually pretty.. mcm jessica alba~

    0

    0
  33. gadis semasa says:

    kata farid kt diana : you have my baby, i promise i make u get your body back.
    thts why diana kurus mcm tu. mcm xckup mkn lak.sorry, dia mude dari i tapi die nmpk tua dari i k?hoho

    0

    0
  34. Anonymous says:

    yeke berlagak..saya pernah jumpa dia di taman permainan kawasana perumahan kami.. siap lambai2 anak saya ajak main dengan anak dia tapi anak saya menonong ke tempat lain. saya tengok dia elok je sembang dengan jiran yang lain..

    0

    0
  35. […] (10 GAMBAR)Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle (62) […]

    0

    0
  36. […] (10 GAMBAR)Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle (63) […]

    0

    0
  37. […] (10 GAMBAR)Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle (64) […]

    0

    0
  38. […] (10 GAMBAR)Ragam Muhammad, Buah Hati Farid Kamil & Diana Danielle (65) […]

    0

    0