Written by AbangNara | August 25th, 2013

Sebelum ini, pasangan suami isteri Zahiril Adzim dan Shera Ayob memang sangat jarang berkongsi gambar-gambar anak sulung mereka yang bernama Nadi Anaqi. Namun sejak kebelakangan, gambar si comel ini sering menghiasi akaun Instagram mereka berdua. Memang cute sangat-sangat anak mereka ini.

nadi anaqi

Usia Nadi Anaqi kini sudah pun mencecah 2 bulan. Sekali pandang, memang ada iras-iras Shera Ayob. Confirm besar hensem dan menjadi pujaan ramai wanita. Hehehe.

nadi anaqi

Semoga Nadi Anaqi membesar dengan sihat dan menjadi orang yang berjaya apabila dewasa kelak. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar si comel ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Model kereta termurah daripada Perodua tahun hadapan

nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi
nadi anaqi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to (10 GAMBAR)Nadi Anaqi, Anak Sulung Zahiril Adzim & Shera Ayob Yang Comel

  1. miss mong says:

    subhanallah..mmg comel sngguh baby ni.gmbr lps mndi tu plg comel

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 129 Thumb down 3
    • Ritu vs Aya says:

      Bertuah tol dapat badan mcm Sheira ni. Makan bertambah 3 pinggan tiap2 hari pon xper… xkan naik punya. Maintain cam tu jer. Muka pon ala-ala budak sekolah jer. Kalau badan macam ni, dah beranak 4 pon leh ngaku bujang lagi ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 4
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 29
        • wanita says:

          kepada minah jambu tukar kaler merah biru,
          jaga kata-kata kamu itu! setiap rezeki Allah yang tentukan. bukannya kite yang tentukan bila rezeki tu nak datang atau sebaliknya.. sekiranya betul jawapan “belum ada rezeki”, dan dia tidak menipu, jatuh fitnah sudah terhadap diri kamu. cuba kamu pergi ke kelab “mencuba untuk hamil” atau “trying to conceive”. kat situ ko akan nampak berapa ramai para2 isteri yang mencuba dan berusaha berbulan, bertahun2 semata2 untuk mendapatkan zuriat sendiri. berapa banyak duit yang dorang habiskan semata2 mahukan walau seorang anak. jadi jangan ditanya “bila nak ada anak?” kalau kamu subur sekali pun, setiap kali cuba dan terus lekat, kena ingat, tidak semestinya anak itu akan selamat sehingga dilahirkan.. sebab tu semua perancangan terbaik daripada Yang Maha Esa!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Me says:

        Mata sebiji mata Zahiril. Memang comel baby diorang ni..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • jogetaidilfitri says:

      Subhanallah..his eyes. woww. cayaqq tengokk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
    • jogetaidilfitri says:

      Subhanallah..his eyes..woww cayaqq tengokk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • shahayati says:

      sapa la yg unlike 2 x fahan toi la makhluk cm ni.. dh baby ni memang comei…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. rila says:

    comeel la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  3. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    3rd hehe korang boleh dapat tk ???????????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  4. yatt says:

    memang comel giler :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  5. SH says:

    Bahagia sesangat dapat anak secomel Anaqi ni. Time ini seronok tatang, dukung… semoga Allah (swt) memberkati kehidupan keluarga selebriti ini selama-lamanya…Amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
  6. Anonymous says:

    ok cantik

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. Safiyyah Hanzalah says:

    besarnye mata.. comel gile.. love the pic yg bapa & baby tidur bersama but the pic yg lepas mandi cute sungguh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
  8. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    cute Nye anak diaaaaaaaaaaaaaaa minah jambu suka tengok baby comel macm ni rasa nk pelok2 n ramas2 gitu hehe…mate dia besar bulat macm mate mama dia…memang comel betol lov uuuuuuuuuu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  9. TENGAH TEPI says:

    cute sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    comel betol. semoga membesar jadi anak yang baik dan soleh.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. meow says:

    comelnyaa mata dia, bulat,, dah la mak nya pun mmg comel :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. narareader says:

    Aku paling suka dengan pasangan Zahiril Adzim & Shera Aiyob nih..takda kontorversi, meningkatkan prestasi sendiri dan paling penting, buat hal sendiri ja..tak kacau orang lain..

    Ku doakan mereka bahagia sampai ke Jannah. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  13. MIRANDA says:

    Dulu ok je tgk syera ni…
    tapi lepas tgk romantika raya kot…
    mengada2 terlebih buat2 nampak sweet TOLONGLAH!
    sekarang jadi so-so jela MELUAT

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • lola dtng lagi says:

      sama lah kita miranda.. Aku tgk Romantika raya tahun lepas shira mcm mengada ngada sikit.. Aku pn jadi so so jugekk
      Tapi anak dorang mmg comelllma la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  14. […] Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0