Written by AbangNara | August 28th, 2013

Hanis Zalikha atau lebih dikenali dengan nama  Keknis di kalangan pembacanya memang orang yang sangat sempoi. Kalau anda follow Twitter dan Instagramnya, penuh dengan lawak jenaka. Untunglah bakal suami Hanis. Dapat bini cantik dan kelakar pula tue.

hanis zalikha raya

Salah satu contoh kekelakaran Hanis Zalikha dapat dilihat menerusi gambar di bawah. Comel sangat kot.

hanis zalikha rayaHehehe. Funny kan? Untuk tahun 2013, nampaknya bintang Hanis semakin bersinar. Semoga tahun depan dapat menang ABPBH untuk kategori Artis Wanita Baru Popular. Mana tahu ada rezeki kan? Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda Accord bakal dilancarkan dalam 3 varian untuk pasaran Malaysia

hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya

hanis zalikha raya
hanis zalikha raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to (10 GAMBAR)Hanis Zalikha Menyambut Hari Raya Aidilfitri

  1. mariam kampung pantat says:

    ewww….kaki hanis ade duit syiling!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hanis zalika= langsung takda bakat nak mengacara. rancangan dia ngan pak nil hari tu sgt membosankan. aku terpaksa tukar chanel lain. nak tau kepoyoan mu mengacara, bandingkan dgn pengacara tv3. baru tau engkau level mana.

      0

      0
  2. amoi says:

    first–nyampah

    0

    0
    • miss ynwa says:

      menyampah jugak..
      urm….x bpe minat….dah blogger tu blogger jela…nak over…
      ehhh ehh adik pakai tdung …kakak??

      0

      0
      • kebenaran says:

        kenapa nak menyampah? bukankah kita sesama manusia.. xperlulah nak menyampah antara satu sama lain.. cuba kalu yg tu gambar awak? then org kutuk awak n menyampah kat awak? apa awak rasa? semua ARTIS bt tak kene… nak cari keburukan dorang.. macamlah awak tu perfect sgt.. nasiblah awak bukan ARTIS..

        0

        0
        • miss ynwa says:

          @kebenaran

          sentap lebih nmpk? ckup2 la ustaz/uztazah segera dlm beautifulnara ni…semak plak aku negok…yg tak tahan tu..kalo dah bjet baik sgt tarbiah org..tp gatal gak singgah blog ni nak taw gossip apehal….ke ini keknis sndiri yg komen?kuikuikui

          0

          0
        • mentol71 says:

          lega aku ada jugak yang ber”otak” kat sinihhh!!!! tq kebenaran.

          0

          0
        • betik says:

          hekelah si miss ynwa ni..

          asal ckp baik sket je kata org ustaz la ustazah la..

          gelaran ustaz/ustazah tu terlalu mulia tau untuk dibagi kat sapa2 yg bukak blog artis ni..

          si kebenaran tu ckp btul ape.. yg nk dok menyampah sgt buat apa.. minah hanis ni x buat apa2 pun..

          ramai lg pengacara sendu yg mengacara.. neelopa lagi kayu..

          tp dh adat industri kat malaysia.. asal ada rupa , apa pun boleh.

          kalau letak pengacara muka pecah tp bagus.. nnti ko ngata xde muka yg lebih cantik ke nk letak..

          atau senang.. ko je jd pengacara.. kalau muke ko lepas lah.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          bukan ape…yang x tahan tu nak tegur org ayat punye mulia kann…diri sendiri 24jam layan gak blog retisss..nak update tahu gosip2 liar kat sini kann..then act like gud2…fake sgt!
          biarla nak menyampah pon…bak kata keknis sndiri “you cant make everybody likes you…you dont even like everybody” terpampang cer tgk headers blog dia…so what ? ske la iolss nak menyampah ke tak becozzzzzz she even dont like comments from miss ynwa…~ see see see see

          0

          0
        • xxxzero says:

          ada nengok blog dier.,,, ummm
          dier pown mst ada x ske kat saper2,,, so xbleh harap sumer pown sker dier..
          huhuhuhuhu
          header mgmbrkan personality apprience

          0

          0
        • miss ynwa says:

          you quote : bukan ape…yang x tahan tu nak tegur org ayat punye mulia kann… <— aduyaiii lawak2.. bila org tegur kasar2,, nanti kata tak berhemah la bla bla bla… bila tegur ayat suci murni, dikatanya konon terlebih mulia… masalah lah ko ni!!! wakakakakaka

          0

          0
        • miss ynwa says:

          WOII betik…..tak payah nak mencapap pakai nick name aku la setan..talk to the hand u loserrrrrrrrrrrrrr

          0

          0
        • wekkk says:

          takyah nak jd penceramah bebas sgtla

          0

          0
      • K.A.A says:

        mungkin pada lelaki dia nampak kelakar.. pada pompuan dia nampak gedik kot… aku nampak dia biasa2 je…

        0

        0
      • arbaiiiiiyah says:

        haniss okey la hoi! korang ni dah kenapa dengki sangat? janji dia jadi diri dia sendiri!

        0

        0
      • mentol71 says:

        suka hati dia la … kor ader????????

        0

        0
      • Anonymous says:

        haha..confirm jelezzzz

        0

        0
      • anna says:

        ini komen orang yg tak boleh tgk orang lain lebih sedikit dari dia..bila dah tak suka yg buruk2 je lah nampak..terlalu cepat buruk sangka..cemburu..apalah salahnya kalau menegur biarlah dengan hati yg ikhlas dan bahasa yang berhikmah. bila cara menegur lebih kepada menjatuhkan orang, macam mana nak diterima teguran dari kita. hope kita sesama muslim sentiasa berbaik sangka, saling nasihat menasihati dan kasih mengasihi. hati yg ikhlas akan sentiasa tenang.

        0

        0
      • Miss ynwa bodoh says:

        Hek eleh mis ynwa ni…Dok sibuk perli org pakai tudung bagai..bahasa serupa haram juga ko ni..Mesti ko jeles sbb dia lawa kan? Lg satu at least “kebenaran” tu ingt juga pasal agama berbanding dgn ko…Menegur org pandai, tp diri sndri ditegur, melenting..Narrow minded..Bila org nasihat berunsur agama ckp semak bagai la…Ni la bila semua ikut pakai logik akal je..Buat malu jela dgn kaum adam woi..Mulut longkang! Simpang malaikat 44 dpt bini serupa ko ni.

        0

        0
    • Anonymous says:

      dia cantik, tapi oleh kerana gelagatnya yang perasan cantik itu…maka kureng sikit.

      0

      0
      • Lols says:

        actually, kalau baca blog dia, Hanis mmg sempoi dan suka gelakkan diri sendiri. Saya tak rasa dia perasan cantik, malah kadang2 dia perasan yg rupa dia pun ada kekurangannya, especially tang kulit gelap huhuhu.

        0

        0
        • lolas says:

          kulit die gelap ke? pastu x fhm yg ketiak itam tu..
          exlain plz….

          0

          0
        • Anonymous says:

          lolas nyer komen memang longkang…huhu…kesian anis zalikha nak jawab balik,,hehehe

          0

          0
        • lolas says:

          eh anonymous…
          aku tanye kau ke?.. boooooo…
          aku rasa cerah je die…
          mulut kau je yang longkang kot..
          so pathetic . .. *facepalm*

          0

          0
        • izzlin says:

          orang cantik memang akan cakap dia tak cantik. orang kulit cerah akan cakap dia kulit gelap. orang kurus akan cakap dia gemuk. semua tu utk mendapatkan perhatian. nak orang puji dia cantik, cerah dan kurus. sekian.

          0

          0
        • Lols says:

          Jangan pecaya la dgn warna kulit yg kamu tgk kat majalah dan tv tu.. tgk depan2 baru kamu tau dia tu gelap atau tidak. Hanis mungkin takderlah gelap mana pun, tapi bagi dia gelap la kut, sbb mungkin dia bandingkan dgn kawan2 rapat dia yg lebih cerah. Apadaaa. Ketiak hitam? hmm i tak tgk ketiak org, so i tak tau.
          Izzlin.. pandangan kamu sgt menyedihkan.. sesgt la pessimistic dan negatif. Cheer up please.

          0

          0
    • wanda says:

      Ntah….xminat pn try gak buka blog dia nothing interested, org dia mmg cantik hope cantik dalaman jgk yer. sekarang ni blogger pn dh mcm artis asal top + cun + pandai bergaya leh dh jd artis..

      0

      0
    • Olga says:

      GAMBAR EXPECTATION DGN REALITY TU APASAL YG REALITY XLETAK GAMBAR BASUH JAMBAN???????SETAKAT GAMBAR BASUH LONGKANG SPE PON BLEH

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      aku selalu gak singgah IG keknis nak tgk dia post gambar makanan…fuh terliur beb. semua gambar makanan dia post tu sedap2 belake. memang betul2 buat aku rasa lapar tgh malam buta

      0

      0
  3. amoi says:

    **first -nyampah

    0

    0
  4. amoi says:

    first-nyampah

    0

    0
  5. Anonymous says:

    mane ad kelakar bang nara…tergedik ada le….

    0

    0
  6. lol says:

    aku x minat

    0

    0
  7. Mirai Suenaga says:

    cuba tengok adik perempuan dia~

    0

    0
  8. mak tiri says:

    knp pakai selipar..tak cantik

    0

    0
  9. jiran says:

    hanis ni baik.aku komen buruk2 dkt blog dia pon, die reply dgn berhemah dan publish komen tu.tak mcm setengah artis, mesti maki blk pastu tak approve.respek hanis.

    0

    0
  10. DiDi says:

    aku pelik kenapa orang tak suka dia. dia okay what? pandai, cantik dan humble. err.. cuma mak dia over sikit. but overall, dia sangat okay! baca blog je dah tau kot.

    0

    0
    • Lols says:

      Setuju. I bukanlah minat sakan, cuma suka baca blog dia dann gelagat yg kelakar tu. Semoga Hanis akan terus berusaha ke arah yg lebih baik, fizikal dan iman.

      0

      0
      • leen says:

        betul!! dye sempoi… mmg klakar… mybe pd org nmpk gedik… tp,.. dah mmg cara dye… bace ar blog dye… sgt humble.. dye kan dah jdi retis… biar ar dye ‘up’ gmbr dye… mcm ar kite gk nk ‘up’ gmbr raye bagai… cume,.. kite ‘up’ gmbr kite xde sape nk msukkan dlm blog gosip retis2 ni…hehehehe….

        0

        0
    • ;) says:

      btl mak dia ade over skit+++…entah!! but she’s humble..

      0

      0
    • Woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saper nak handbag prada coach gucci original
      jom pi sini skarang naaaaaaaaaa..jommmm

      0

      0
  11. scha says:

    laaaa.. xsuke xpyhlh scroll bawah tgok pic keknis.. aiyoo menyampah kt org tp org lain nympah kt ko tu ko taw ke??? .. yg penting keknis happy :P

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Knp nak menyampah kat org yg tak buat salah kat ko. Hati tu kasi cuci jangan berdaki sangat. Kalo ko menyampah kat org lain, org lain 10x menyampah ko tak sedar.

    0

    0
  13. shinjuku. says:

    suami untung ke dapat isteri tak tutup aurat… huuu… yg skrg ni.. kesian ayah dia..

    tapi dia ni kelakar dlm blog/twitter je.. dlm mad markets tu mcm lame je… meluat aku tgk..
    belakon pun tah ape2..

    0

    0
    • Mimi says:

      Kot esok dia pakai tudung awak nak cakap apa pula?
      Awak mesti peminat setia dia kan, siap baca blog follow twitter dan tengok dia kat mad markets bagai. hehe Siap tengok dia berlakon tu. Kelasss.

      0

      0
  14. mami says:

    semua ampa tak suka..sapa yang ampa suka pon tak tau la..

    0

    0
  15. hamba says:

    minat dekat hanis masa dia aktif jadi blogger,tapi lepas tengok youtube pasal malaysian dream girl kot kalau tak salah,masa tu dia umur 18,seksi sangat.terus tak minat. 18 tahun tu kira umur dah matang,boleh fikir baik buruk =)

    0

    0
  16. saya says:

    keknis tak gedik la. korang ni suka sangat judge orang dari luaran.

    0

    0
  17. niny says:

    dia bkn perasaan cantik,tapi dia memang cantik okeh

    0

    0
  18. ayam says:

    Walaupun rupa mu cantik
    tetapi ketiak hitam mu tetap menjadi pohhjaann hatiku..

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      ko ni tak abes menjaja aib orang.. kalo ketiak ko putih baguslaa..

      0

      0
    • dd says:

      tak kisah pun….aku sebagai lelaki tetap tertarik dgnnya…cantik….kepada perempuan ato pondan yg tak d takdir kan cantik mcm hanis….terimalah takdir…..tak kira mcm manapun ko kutuk…dr pandangan lelaki hanis tetap cantik…tak kisah ketiak hitam

      0

      0
  19. ANTI FIRST says:

    betina nie penah keluarkan statement ”saya kalau membeli brang x suka tawar-menawar mcm org tua….” huh…bakat tah kmana blagak je lbih

    0

    0
    • Mangkok Tingkat says:

      Ye keeeeeeeeeeeeeee….baru lah VALUE FOR MONEY……. macam orang tua la plak macam ko tak jadi tua ke satu hari nanti… MOLOTS very der hannnnnnnnnnnnj

      0

      0
  20. ella says:

    menyampah!!

    0

    0
  21. Mangkok Tingkat says:

    Aku kadang-kadang tergelak orang orang yang komen dekat blog nara ni. Semua cranko. Otak senget. Citer pasal ketiak la, pasal menda meraban2

    0

    0
  22. keke says:

    Dia gedik dan perasan bagusla….aku sekelas dgn dia mase kat uitm dlu…brape ramai yg meluat dgn dia….hipokrit and perasan bagus sgt…

    0

    0
    • wanda says:

      Yeke? ataupun ko dengki ngan dia??? dia mmg cantik tp dlm blog nothing interested…biasalah org yg perasan cantik ni mmg gedik lebih zaman aku bljr kt U dlu2 pn mana2 yg perasan cantik mesti akan gedik nk tunjuk yg ramai jantan berebut diorang…hahahahaha

      0

      0
    • Rara says:

      Sure ke kawan kawan kau yang meluat dengan dia tu bukan sebab jealous? Aku dengar dia selalu dalam Dean List. Aku pun perempuan, sapa tak jealous kalau dah lah cantik, pandai, masuk dean list, banyak kawan pula tu. Sure ke u bukan yang jenis forever alone tu? ehem.

      0

      0
    • Better says:

      Dia talented, cantik, humble dan yg paling jelas, dia pandai. Budak ANC, 3.9. Nampak sgt kau ni classmate “kawan mkn kawan”. Ckp belakang2. Jeles lettew. Ahaks !

      0

      0
    • Keira says:

      Kau meluat dengan dia tapi cakap kat sini buat apa? dah sekelas dulu, direct lah sound depan-depan. aku tengok dia dengan kengkawan dia ain, meor semua tu okay je pun. ke kau sakit hati sebab tak dapat clique dengan dia?

      0

      0
    • Lols says:

      Eww kamu classmate yg sgt jelik perangainya. Ni mesti jenis pendengki dgn kawan2 yg bijak cantik peramah dan famous kan? Rugi la kamu tak belajar dgn Hanis bagaimana untuk dapat ramai kawan.

      0

      0
  23. ju-on says:

    gedik+tak best+tak cntik pon..mcm burung je muka dia …tp tak kisah la jnji jgn perasan..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Hanis zalikha? Erm kalau baca dia punya nukilan mmg nampak sempoi kelakar la tp bila interbiu mcm dia xlah kelakar sngt pon.. ckp slang pulak..blog pun kdg2 mcm syok sendiri dahtu sekarang update kadang2 je tu pun untuk tujuan penajaan… Paling bosan bila menyendeng retis fofuler siap beradik kakak lah konon..cer tgk crita mama mama miang tuh dia bnyk tulis pasal lisa je lg sorg pelakon dlm crita tu langsung dia x tulis apa lg nak insta pic. Fake la hamis jalika.

    0

    0
  25. ahkak puaka says:

    AKU BC BLOG DIA & MAK DIA SKALI. TP BLOG MAK DIA TU ADE MS MCM SUKE KONDEM ORG. N SUKA UP KN ANAK DIA MCM ANK DIA SORG JE HEBAT DLM ALAM MAYA NI.. ADE MS MELUAT JGK BC BLOG MAK DIA…
    PASTU 1DAY TU AKU TUNJUK LA GMBR HANIS NI KT SORG OFISMATE AKU, MS TU AKU PUJI HANIS NI AKU CKP LAWA, THEN AKAK TU CKP LAWA KE, PD AKAK BIASE2 JER.. MULAI HARITU AKU PUN TGK DIA MCM BIASE2 JER.. GEDIK JE BLH. SEKIAN LAPORAN AKU.

    0

    0
  26. ohhh says:

    Time raya mengacara dengan Aznil, terus I tukar channel tv
    semua cerita la yang ada hanis terus tukar, tak tahu la meluat menegok Nye.

    0

    0
  27. Julia says:

    HANIS ada sifat “bongkak yg samar-samar”. (bongkak samar-samar tu makna nya, tersembunyi riak disebalik merendah diri yg die tunjuk). Bagi aku la. Kalau org lain aku tak tau lak. Pasal mak dia tu, sume org tau mmg agak SS sket. Suke angkat bakul hentak kat kepala sendiri :PPP

    0

    0
  28. Cik Kay says:

    sejujurnya, aku tak kenal sapa dia ni..naseb baik aku baca few comments kat atas untuk dapatkan idea sapa dia ni..oo..blogger rupanya..patut lah tak kenal..sedangkan artist pun ramai yg aku tak kenal, sampaikan bulan puasa hari tu aku sound seorang minah sengal (dengan mak dia kot or mungkin gak kawan dia) yg nak potong barisan masa nak membayar di shopping centre..dah kena sound boleh plak dia pandang aku buat muka menyampah dan mengomel2 dengan mak/kawan dia tu sambil pergi berbaris mcm org lain..lepas tu baru lah kakak beratur belakang aku kata dia tu artist..hmmph! pedulik apa aku!..haha

    kesimpulannya, aku nak bagi soalan kepada Nara : kenapa kau masuk cerita blogger plak ni? kau bukan cover bab artist2 je ke? blogger pun dah macam artist ke sekarang?

    0

    0
    • Anonymous says:

      awak, dia artis jugak. berlakon cite mama mama mia, mariam kg putat, gangster celop.. sat lagi nak keluar filem dengan bang eren ajis pulak. dia mengacara mad markets dan byk lg la. sekian terima kasih

      and yes dia mmg blogger. dan dia juga sorang model.
      sekali lagi sekian mekasih

      0

      0
  29. Anonymous says:

    hanis zalikha aku suka diaaaaa hahaha dia baik, sempoi, kelakar. paling suka dia x cepat melatah. orang kutuk2 pun dia balas baik je. berhemah lah kiranya. blog dia best! suka baca blog dia. kelakar je. paling suka dengar cara dia bercakap. awwww macam fazura.

    Keknis terbaikkkk!

    0

    0
  30. ketiak hitam says:

    cantek ke??

    0

    0
  31. jeng jeng jeng says:

    abg nara,abg nara.. post pasal artis tetibe org yg komen tu mengutuk. tak ke dapat dosa kt abg nara??? klu boleh update jela pasal artis. tak payahla nk bg org komen bagai. dah byk mna dosa yg abg nara dpt pn wallahualam.

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      kalau macam tu komen jela yg baek2.. yg tak baik jadikan iktibar.. watpe nak pertikaikan dosa pahala org lain.. rezeki dia halal atau haram.. rezeki sndr tak tau mcm mane.. agak2 bdosa tak payah singgah mane2 blog hiburan.. kalau tak nak bg org lain berdosa..

      0

      0
    • jeng jeng bongokk says:

      yang ko sibuk msuk sini dah kenape???abg nara hnya update,pembaca ada otak,tahu betul atau salah cara komen…knp nk salahkan abg nara atas komen haram jadah org lain plak.

      kalo rse ko xberdosa kau jgn masuk sini lg!!paham tak????
      perasan bgus lagi bodoh

      0

      0
    • lala says:

      betul tu. la abang nara ni, sini mcm tempat org mengumpat, menghasut, menjaja cerita entah betul ke tidak, tempat bergaduh,.. berdosa bang oi. banyak keje lain boleh buat. harap duit yg abang nara dpt dr keje mcm ni bukan untuk beli susu anak, bagi istri makan la.. kesian, smpai bile dlm drh dging mcm tu.

      0

      0
  32. Joyah mengerang says:

    Suka dgn cara dia..yg sakit ati n org kmpung je pkir dia gedik.Suma ok,tp x dnafikan pasl btudung.tu je pon…

    0

    0
  33. Malebes says:

    Pd aku muka dia biasa je, tak jelita tp sweet. Aku suka gak baca blog dia kdg2 bleh la gak buat aku ketawa. Cuma ada gak ms dia mcm syok sndiri. Biasa la tu, kdg kita pun ada gak time syok sndiri. Cuma nye aku tak suka kalo dia berpakaian singkat. Suar pendek, skirt pendek. Tak brapa gemar tgk dia pakai cmtu. Pakai sopan pun cantik dik cam gmbr2 raya ko kt atas tu. Cantik2 bju raya korang. Hehe ye ke ketiak dia hitam? Pe la korang.. Haha..

    0

    0
  34. anonym says:

    At least kat instagram dia takda la penuh dengan selfies jarak dekat, pakai camera360 muka nmpak gebu tu…

    0

    0
  35. yanto says:

    Ahaha..die pkai la camera360 tu.. magic skin fresh.. tgok pn tau.. anon2..

    0

    0
  36. keknis cantiknye lahai! says:

    org cantik khennn, buat benda tak kelakar pon org kate kelakar, padahal biase2 jw. hehee.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    hahahaha boo hatersssss. apa masalah lah korang ni nak jeles2 dengan hanis zalikha ni. semua org ada kecantikan dia msg2. tak suka senyap. xyah baca gosip ni. apalahhh. kutuk orang bagai nak rak macam lah dia tu sempurna.

    0

    0
  38. nanu says:

    aku tak suka die kapel ngan hairul azreen…tu je

    0

    0
  39. suhana says:

    bek aku minat fatin liyana lagi bagus!

    0

    0
  40. Better says:

    She was my senior masa uitm dulu.. She’s very humble and very clever. Most of our lecturer suka dia. So, kalau tak kenal dia, jgn nk judge bukan2. Susah la jd typical malay ni, tak bole buang PhD (perasaan hasad dengki). Da mmg dia cantik and talented, korang nak bising buatpe. Annoying !

    0

    0
  41. ketiak saya putih says:

    sape yang kata die reply komen berhemah walopun pengomen tu kutuk dia?? sape cakap? aku selalu kutuk seluar ketat dia tu…..pastu dia banned aku dari komen lagi kat fesbuk die…BERHEMAH SGT!!.die ingat aku nak sangat ke tengok gambar – gambar show off die tu….berlagak nak mampos……aku masuk cume nak kutuk die je..hahahahha….

    0

    0
    • Anonymous says:

      nampak sangat kau takde keje. atau pun kau jenis suka kumpul dosa. bhahahahahahhahahaha

      0

      0
    • kucing says:

      eleh tak minat konon..abis tu kau buat apa kat fb hanis?? jadi stalker berjaya ke?? tak minat tapi terhegeh hegeh kat fb hanis. nampak sgt nak stalk kan. kalau tak ada kerja sgt..pergi lah bantu bersihkan smpah kat tepi jalan. boleh jugak jd insan yg berguna, tak gitu?

      0

      0
    • lyss says:

      Kalau selalu masuk hanya untuk mengutuk, saya rasa memang harus awak di banned pun. Cara awak tu la BERHEMAH SGT …

      0

      0
  42. Anonymous says:

    bajet ketiak kau tak hitam. ntah2 berlumut.

    0

    0
  43. anon says:

    we fatin liyana nak buat hape. lgla perasan. belagak.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    hmm..her face shape kinda weird..

    0

    0
  45. trigyy says:

    hanis zalikha.. hohoho

    0

    0
  46. kesian abg nara says:

    ha’a kesian abg nara… dok tambah dosa jek ….

    0

    0
    • Anonymous says:

      apehallllllllllllll abg nara punya dosa plak?????????????????
      aku lg kesiaannnn kat ko nih
      xpyh sebok kaji dosa org..dosa ko yg melambak2 tu sedar ke tidak????
      cuba habak mai ape dosa abg nara kt sni.
      baik ko renungkan dosa ko yg dh brp tuh..
      bangang yg rasa suci…yg ko msuk sini knp

      0

      0
  47. edora says:

    “I can’t make everbody like me cuz I don’t even like everybody”- monolog dalaman Hanis Zalika

    0

    0
  48. bobcat says:

    personally, aku suka tgk ms hanis ni… because she’s REAL. she’s cute for sure, and that explains why certain haters kata dia gedik… she’s multi talented; she CAN act (although not perfectly PURRRFECT), she is a good writer (love her sarcasm), and she is a good cook (don’t deny it..)! how i wish i could be like her… to ms hanis, ignore all the negative comments, take only the positive ones. kalo tahap gambar basuh carpet pun korang nak kutuk and ckp gambar basuh jamban lagi elok, you better get your head examine la… losers!

    0

    0
  49. haha says:

    Orang melayu kalau tak dengki sesama sendiri tak sah.

    0

    0
  50. zull says:

    9-7 = 2
    ape2 pn ketiak miker masih lagi itam haniss..tq

    0

    0
  51. Hanya Dikau says:

    comel giler baby tu . .. i loike

    0

    0
  52. Rita Rorita says:

    ni yg mana ekh yg ketiak itam aritu ke..duhh malunye artis baru ni yg ketiak aritu ade lam tv tu kan???

    0

    0
  53. Bekas KFCM says:

    Abang Nara, masukkan cerita pasal Bekas Tunang KFCM bole? Die slalu gak kuor majalah segala. (MODEL)

    0

    0
  54. ada aku kesah? says:

    secara jujurnya, memang lakonan @ pengacaraan Hanis tak best. flat. tapi bila pose dalam gambar sangat vongue! saya rasa better Hanis sambung modelling & blogging je.

    0

    0
  55. Arshadd says:

    haiyoo korang ni. si nara ni post pasal lofa, korang kutuk2 lofa maki2 dia. post pasal hanis zalikha, pon sama. pasal kilafairy pon sama. siapa je yg korang takkan kutuk kalau abg nara gosip pasal org tu?

    0

    0
  56. nemo says:

    like her an individual. dont like her on tv.. acting and hosting… need lots and lots and lots of polishing to do

    0

    0
  57. AA says:

    apesallah korang nie fanatik sgt, tah ape ape

    0

    0
  58. ss says:

    hahah…lawak gile..aku bukak beautifulnara bkn sbb nk thu gosip artis tp sbb nk bace komen org2 malaysia.. lagi sronok bace komen dr gosip sbb kdg2 ad yg ckp ikot sedap mulut dye mcm dunia ni dya yg control n confirm2 bnd tu xrewind kat diri sendiri..ksian… ksian gak pd aku sbb tulis komen..hahaha..papepon komentar ag besh dr gosip retisss… good job everyone…:)

    0

    0