Written by AbangNara | November 10th, 2011

Abang Nara pelik sungguh macam mana artis-artis Malaysia nie lepas beranak terus slim menyelim macam zaman anak dara dulu. Mesti diorang nie ada rahsia turun temurun di kalangan artis. Salah seorang artis itu tak lain tak bukan ialah Elyana. Nanti Abang Nara akan cuba korek rahsia mereka, tapi buat masa sekarang ini, serious cute anak sulung Elyana yang diberi nama Cinta ini.

elyana

Lagi 9 keping gambar Elyana dan anaknya, Cinta dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk mengikuti perkembangan terbaru Elyana, boleh ikuti blognya.

elyana

elyana

elyana

elyana

elyana

elyana
elyana

elyana

elyana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (10 GAMBAR)Elyana Dan Anaknya, Cinta Yang Terbaru

  1. e says:

    Comelnyaaa, semoga menjadi anak yang solehah Cinta :)

    0

    0
    • LelakiKacak26 says:

      Ko PROPA sgt nara oii… mane de mcm anak dara.. da terang2 nmpak cam bini org da tu.. kalo anak dara xde muka chubby cam tu dehh… xpyh la nk KIPAS sgt.. jelek aku~

      0

      0
    • kamariah says:

      comel….comel….penyeri keluarga….

      0

      0
      • skru says:

        nih klau x jaga bole kembang lagi ..

        0

        0
        • hah sempottt~ says:

          normal la lepas branak bdn kembang…smua tu pengorbanan besar seorang wanita melahirkn zuriat dan keturunan…snggup mnerima prubhan bntk bdn cmtu, jgn la dok mengata wanita yg dh branak ni….

          0

          0
        • mulutpuaka says:

          kalau yang mengutuk tu perempuan,harap2 lepas beranak,badan korang lagi kembang..
          kalau laki,harap2 bini korang badan kembang..

          sedap mengata orang
          kena batang hidung sendiri baru tau langit tinggi ke rendah..

          0

          0
      • momtobe says:

        tgk baby kiut mute chubby2 nih…xsabar nk beranak gak..hehe..insyallah next yr….hope everything will be ok

        0

        0
        • tak paham says:

          aku tak paham ngn korg ni.sukati nara la nak puji ke nak kutuk, ni blog die…sdn bhd. bukan public listed blog pon yg kene concern sume orang pasal die nak post ape.korg xde share pon kt blog ni, suke baca…tak suka blah!

          0

          0
        • abg nara says:

          btol 2 dik klu korg x suka pegi men joh2….shuhhhh,,,myampah mak…overrrrrr taw korg!auwww…hahahaha lol

          0

          0
        • AnakIkanEnsem says:

          tak paham oiii… blog sdn bhd ke, hak org ramai ke.. suke xsuke aku peduli hape~ moral of the story sila bercakap jujur.. since ramai y 25hours dok suke mengemut msuk blog ni kannn…. kalo nara letak gamba bogel pn xsalah kann? blog die, die punye suke lah~ tak suka blah~!! mmg mcm hareemmm ko nih~

          0

          0
    • ilmu putih says:

      elyana tahniah……………..
      anak comel………..

      0

      0
  2. kunangkunang says:

    comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! mak dia pun comel jugak! :)

    0

    0
  3. a says:

    wah, comelnyer….

    0

    0
  4. sue says:

    nice n sweet name…CINTA..
    mmg trend skrg kan letak name qaseh…cinta…
    besnyer…

    0

    0
    • heyhoi says:

      itu bkn trend itu nk glamor laa konon..

      0

      0
      • Heytolol says:

        Hotak kau nk glamor.dari pada nama bebelit2 mcm mat saleh,tapi nama mak bapak kampong mcm nama kau ngan mak bapak kau,elok lagi nama senang eja ngan ingat ni..tolol!

        0

        0
  5. cahaya says:

    cutenya…^_^ semoga kak elyana dengan baby tercinta sihat selalu…

    0

    0
  6. Alin Marlini says:

    alahai Abg Nara..sekarang ni ada duit jek..semua blh slim melim..hehehe

    0

    0
  7. lolyat gang says:

    makin tembun elyana,nice la

    0

    0
  8. gelang emas says:

    Semoga Elyana dan suami dapat mendidik baby ni dengan baik. Anak perlukan bimbingan yg utuh dari ibu bapa. Harap elyana akan berubah menjadi insan yg bertambah baik/soleh demi zuriat mu dan keluargamu.;)

    0

    0
  9. Saya cantik says:

    Comel gila anak dia. nt wife abg nara lps besalin slim menyelim mcm ni jgk la. skg dh maju, mcm2 boleh bt BN.

    0

    0
  10. blacktie says:

    nama klasik… bes!

    btw.. si elyana ni takde la kuwos sangat.. masih berisi aje aku nengokkkan…

    0

    0
  11. Kacang Soya says:

    TOMEY NOMEY BABY ELYANA. Nara ni lebey2 plak. mana ada si Elyana ni kurus lepas beranak? agak2 la guna ayat tu Nara ooooi. bukan sume orang akan ingat apa yg ko cakap tu 1 pujian. dibuatnya tuan punya bdn anggap ko perli ke, ejek ke nahas je ko kena saman! ape pon tak boleh la ko ni Nara!

    0

    0
  12. […] Here : Beautiful Nara Anaknya, Cinta, GAMBARElyana, terbaru, Yang Share Tweet Previous postSuper Seksi: […]

    0

    0
  13. Moshi moshi says:

    Emak dan anak sama2 comel.elyana makin cantek selepas bersalin.

    0

    0
  14. ayu says:

    comelnya elyana n baby,congrates…

    0

    0
  15. joev says:

    comelnye….

    0

    0
  16. cik kelsom says:

    yela. comel, comel gak. bergetah pn yela jgk. tp aurat tuu.. nnt bla anak xpkai tdung, pkai bju xckup kain, seluar mcm ngka, xle la nk melenting n benafas dlm air plak.. sbb ank bkk majalah tunjuk kat mak n ckp.” ni mama pgg bby dlu pn pkai g2, tekenan la sme..” lol.

    p/s : parents tu role model kalo nk msuk syurga tiket kelas pertama. wallahua’lam.

    0

    0
  17. hannah says:

    hehe..sgt comel laa ank elyana ni..semoga terus bahagia hendaknye..

    bang nara..sy tau ape rahsia artis kta ni tetap maintain slim melim walaupun dh beranak pinak..hanya dengan memakai Premium Beautiful corset..beauty and healthy corset and corset no.1 di malaysia okay..setahu sy laa kan,Dato CT n Isma AF7 pun pakai korset ni..thats why laa body cantekk jek..hehe

    0

    0
  18. MamaYatie says:

    nara, apsal nuffnang tu keluar hak tak brapa nak senonoh tu?iklan baby pegang B**ST pompuan???

    0

    0
  19. adrina says:

    comel!!!

    0

    0
  20. mommy says:

    NAMA ANAK DIA.. Cinta Sumayyah

    0

    0
  21. mommy says:

    NAMA ANAK DIA.. Cinta Sumayyah ok..

    0

    0
  22. adrina says:

    clmel!!!

    0

    0
  23. abg terlebih Nara says:

    heheeh alhamdulillah jer laaa

    0

    0
  24. meeradiana says:

    anak artis zaman sekarang kiut miutlah..
    nama pun tomey² belaka..

    0

    0
  25. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    comel nye anak diaaaaaaaaaaaaa geram minah jambu lahhhhhhhhhh ! tapi cmana si serina leh terselit kt situ? oi cik serina cuba awak kurus kn badan awak tu sikit boleh tk !!!!! dh membuak buak minah jambu tengok…………..liyana kira ok cuma pipi nampak tembam al maklom lah baru branak kn………..

    0

    0
    • Roy says:

      Hoi minah jambu. ape menda nye si serina tu nk kurus. tgh mengandung kot. komen pon agak2 la ptuiiihh

      0

      0
  26. aaa says:

    yg pasti kopek semakin besar dan meggeleber…heheh

    0

    0
  27. kudabelang says:

    tgk gemuk ada laaa..hahaha

    0

    0
  28. xde sluor says:

    pehh selambak!!!

    0

    0
  29. Firefox says:

    heheeh alhamdulillah…..

    0

    0
  30. shine says:

    ala,baby dia comel..mak dia pun comel…biasalh klu badan perempuan dh beranak mengembang semacam,lau ada duit leh la g kuruskan…

    0

    0
  31. lalu lalang says:

    suke sgt mengutuk korg ni..
    bear lah dea nk gemok ke
    kurus ke
    jnji dea bahagia dah lah..
    korg buat dosa mengutuk org ni apehal?

    0

    0
  32. cikcinta says:

    mmg trend kan letak name qaseh n cinta nie..
    nanti nak letak name anak, sayang pulak laa..:P

    0

    0
  33. mart says:

    Tomeiinyeee….smg besor nt jadik awex solehah yer Cinta….Aku mau baby jgk..T_T Spe nk jdk bini aku sile angkat tgn!!huhu

    0

    0
  34. It's me says:

    Tahniah elyana…
    abg nara… tu belum slim la… masih bambam…
    caner la mata abg nara ni…

    biasalah ibu2 baru melahirkan..sure amik masa sket nak turun kan badan….
    katanya breastfeeding….
    apade hal kalau berisi sket badan tu… demi anak!

    0

    0
  35. ocheeno says:

    kalau bg breast feeding lagi comel….

    0

    0
  36. Reena says:

    Slim katanyerrrrr…biasalah pompuan lepas deliver, tak semua cepat turun..tp aku nasib baik cepat pasal bf.. alhamdulillah..

    0

    0
  37. okmkm says:

    haha tak lawa dah ..makscik2 sangat..tu lah org pompuan jgn kawin cepat2 kalau nak berkarier lagi..dah rasa nak berenti melawa atau jadi artis baru kawin..kalau tak mmg kesian la korang..tgklah elyana ni muka pon takde konfiden , nampak penat jaga anak..badan menggelebeh dah siann

    0

    0
    • hah sempottt~ says:

      normal la lepas branak bdn kembang…smua tu pengorbanan besar seorang wanita melahirkn zuriat dan keturunan…snggup mnerima prubhan bntk bdn cmtu, jgn la dok mengata wanita yg dh branak ni….

      0

      0
  38. kimi kardishan says:

    banyak susu ni…stok utk baby ngan papa!

    0

    0
  39. hehehe says:

    ok per elyana nih….tgk x la gemuk sgt n x krs sgt…dah jd ibu lg2 pulak menyusu bdn mmg la nampak pent…tengah2 mlm anak nak menyusu…mak kene bgn bg susu badan kat anak…bapaknye mana ada susu badan nak bg kat anak…kr msh cantik lg lar walaupun penat jd ibu nih…cb la korang alaminye…mlm 2 ke 3 jam sekali bgn baby nangis nak susu…jgn mengutuk bdn kembang atau x…coz ada yg lps beranak jd kembang ada yg x kembang2 pun lps beranak(mcm aku x kembang2 pun lps beranak)…yg penting ibu sihat…susu tuk anak byk n anak pun sihat n comel…yg lain tolak ketepi…

    0

    0