Written by AbangNara | September 24th, 2012

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz

77 responses to (10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru

  1. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

    pes !!!

    0

    0
  2. giloo says:

    firsttt..

    0

    0
  3. boni kacak says:

    dah lama kawin pun tetap cantik dia ni

    0

    0
  4. cikti says:

    eh eh. xde komen lagi ka? anyway, still hot even dh ‘tua’.

    0

    0
  5. siti pakai sekup jala ikut kerana peminat says:

    wow anggunya! dah nampak saling tak tumpah mcm nelopak

    0

    0
  6. pizza says:

    Patut la terang2 ngaku xmo tutup aurat. Sbb perasan muda rupanya (the pose obviously shows).

    0

    0
  7. kokoro says:

    AT LEAST YUNA PAKAI TUDUNG JGK DR MUDA..AHKAK Z.ZAIN NI DUK BUDGET MCM CINDERELLA LG EVEN DA TUA.KAKI DAH BERURAT TAK PAYAH LA PAKAI SKIRT HOI.

    0

    0
  8. COCO says:

    AT LEAST YUNA PAKAI TUDUNG JGK DR MUDA..AHKAK Z.ZAIN NI DUK BUDGET MCM CINDERELLA LG EVEN DA TUA.KAKI DAH BERURAT TAK PAYAH LA PAKAI SKIRT HOI.

    0

    0
  9. simplyshiti pilihan ramai says:

    dah macam beruk jiran aku… tertenggek tenggek dkt kerusi mcm la comel

    0

    0
  10. TAK MACAM ARTIS SERKUP JALA says:

    SEKURANG-KURANGNYA DIA TAK HIPOKRIT

    0

    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      betol tu ziana walau pon dia tk bertudong or tk berselubong macm wahida tapi dia tak la buat kecoh kt program masak memasak yg di kate kn tipu penonton tu macm si yatt tol takkkkkkk walau pn tk bertudong tapi prangai tu buat elok2 jangan buat kecoh…. daripada yg bertudong prangai macm musibot suka buat kecoh nk tunjok yg dia tu alim sangat konon bwek !!!

      0

      0
    • Siti Nubaila Binti Inggot Kamarudin says:

      hipokrit x hipokrit! yuna is the worst! her vocal mcm suara burung kakak tua…

      0

      0
    • ko tu dah kerepot... sedar tak makcik ziana? says:

      betul tu! sekurang-kurangnya dia tak la sehipokrit diana amir yg pakai tudung sebab nak ustaz ncem >_<

      0

      0
  11. tatam says:

    napa x suke yuna???

    0

    0
  12. Yuna Artis Muka Kampong Katanya Urban Sangat La says:

    I hate Yuna…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    mana ade manusia dlm dunia ni maintain muda mcm 20,30-an…sedar2 la siket ZZ…make up, suntik mcm mane pon ade nampak pelik…ada paham???

    0

    0
    • la...la...la.....la.................... says:

      Jakun….jakun….jakun…..tenuk….tenuk….tenuk….kera….kera…kera……… siapa yg mengutuk zz mmg sah mulut puaka….kha..kha…kha……………….

      0

      0
    • zura says:

      muda dimuke… kedut dikaki..ekekkekee

      0

      0
  14. mak jenab cantik says:

    i think abg nara kene tapis la komen2 yang mengutuk2 ni… asyik nak kutuk mengutuk… yang tak berkait pun timbul… cerita pasal ziana zain.. kuarnya komen ngutuk yuna…kuar diana amir yang takde kene mengena. timbul plak fitnah2 lain.. tapis la abg nara… dah sampai macam2 fitnah kuar ni… macam abg nara bersubahat pulak menyebar fitnah…. ye tau benda2 camni la yang naikan reader blog ni… tapi blog2 jugak… buat ape wujudkan blog kalau jadi medan timbulkan fitnah.. wujudkan rasa dendam..tempat kutuk mengutuk.. takut tak pasal2 la abg nara pun dapat dosa kering… fikir2kan la abg nara…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Yang suke kutuk2 orang ni sbnarnye cacat otak..dlu mase kecik2 kene demam panas..nk tulis kat buku bodoh sangat..tulis kat cni kutuk2 orang pon jadi laa.sedeehh..dasar otak cacat.sekian..

    0

    0
  16. what the? says:

    i just think her outfit doesnt match at all .. akak dah tua tau ..

    ps: memangla pakai tudung tak semua baik, tapi menutup aurat tu wajib ye ,,

    0

    0
  17. Pelik says:

    abg nara..delete la sape y komen teruk sgt..kadang cite zz..tpi kutuk yuna..cite izara..kutuk lofa..apa la dia org ni..kalau x suka kat artis tu jgn la kutuk lbh2..enth2 diri sndiri lgi teruk dri artis y dia org kondem tu…hai..dunia..dunia..

    0

    0
  18. Mina Tan says:

    Ziana Zain memang anggun dan cantik.

    0

    0
  19. Diri Ini says:

    janji xhipokrit mcm artis lain…sbb tue aku suke dia…:D

    0

    0
  20. Anonymous says:

    dressing dia masih di zaman 80an…. tak mau keluar dr zaman tu lagi ke ziana… or berhijrah la… tak nampak kat mana anggunnya…. pastu keluar lagi ngan baju yg ada kembong kat lengan bahu macam spaceman…..

    0

    0
  21. aku syg ziana says:

    cantiknya kak ziana..lov u 4ever..

    0

    0
  22. Kepoh says:

    x manis la kak ziana ni dh berumo pki cam ni..cam patong baby versi tua la..

    0

    0
  23. bagaimana wajah kita di Padang Mashyar says:

    kesian makcik ni..lum dpt hidayah dlm berpakaian..ade jgk sorang dua retis yg seangkatan ngan makcik ni..yg masih prasan diri muda lg..terintai2 peluang bleh glamer cam dlu2..walhal umo da sendu…buat makcik ziana..slow2 down la sikit..tak bleh tidak kita orang melayu nie..klu da namenye Islam perlu tegur menegur kan..jgn smpi nak populer balik..syaitan pun ambik kesempatan usap muke kite..maaf klu ade terkasar dlm menegur..

    0

    0
  24. x.zana says:

    aku tgk k.ziana ni makin tua makin hebat berskirt & gaun pendek. tp xde pulak org kondem teruk. kalau RCW dah lama kene kutuk kaw2 punya padahal k.ziana ni lg tua tp x sedar diri, perasan muda selalu

    0

    0
  25. Terrific article! That is the kind of info that should be shared across the net.

    Disgrace on Google for not positioning this submit higher!
    Come on over and visit my site . Thank you =)

    0

    0