Written by AbangNara | November 14th, 2012

Wow. Terkagum sebentar Abang Nara melihat keanggunan Ziana Zain dalam baju kebaya merah menyala ini. Memang cantik sangat-sangat. Nampak classy dan meletup. Gambar ini diambil ketika Ziana Zain menghadiri pertandingan Miss Kebaya Slimworld 2012.

ziana zain kebaya

Cantik kan? Nampak gayanya memang berkesan sungguh terapi Slimworld kepada Ziana Zain. Badan masih nampak macam anak dara. Pasti wanita-wanita di luar sana jeles melihat kecantikan badan Ziana Zain. Abang Nara pun masih tak mampu untuk menghantar isteri ke Slimworld. Kena simpan duitlah nampak gayanya selepas ini.

ziana zain kebaya

8 lagi gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Blackpepper Production.

telekung travel

P.S: Untuk pemborong yang berminat membeli telekung travel di atas secara pukal, sila hantarkan email ke sales@gudang.my. Minimum order adalah sebanyak 10 unit. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Gudang.My.

ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Bergaya Dengan Kebaya Merah

  1. Zianu Zain says:

    First

    0

    0
  2. First So what says:

    First so what?? Apa kau dapat dgn mengatakan yg kau first?? Takda menarik nya tgk Ziana Zain ni…da tua pun…cuba la insaf..bkn nya anak dara lagi..

    0

    0
  3. Botak says:

    Dahlah tu umur dah nak senja…. Nanti akhirat nanti bukan size body yg disoal

    0

    0
  4. hijau says:

    ni kbaya moden ke?

    0

    0
  5. Mak Encik says:

    Note to Abang Nara, this is not Kebaya.

    0

    0
  6. emma maembong says:

    merah cm aq je…huhuuh

    0

    0
  7. Jemah Jematon Jr says:

    Lantak la die…nak bergaya sakan..bukan pakai duit korang pun…janji die x sakitkan hati orang walaupun x bertudung litup..kita doakan yang terbaik untuk diri Ziana dan saudara seislam kita lagi baik dari terus menghina…hina2 kalo dapat duit takpe gak,ni dosa gak yg dapat…;)

    0

    0
  8. adoyaii says:

    Ini kebaya ke? Sesuai lagi klau kak ziana pkai baju ni masa ASK..ramai yg sama waktu dgnnya..

    0

    0
  9. Kepologi says:

    dah tua la..x ada aura aku nk tengok….sorry ye kak ziana….

    0

    0
  10. peace says:

    ramai budget alim…kutuk org sana sini..hrmmm..kita yg kutuk org blum tentu sempurna (setakat dressing ja islamik sgt yg lain2..apa macam??? mulut..keperibadian..akidah sendiri dah cermin dah..cth dh bersepah skrg..org yg budget dia la plg baik plh alim hakikatnya??…. padahal org yg kita kutuk tu ntah2 lebih baik dr kita….dia boleh berubah anytime….kita yg tadi perasaan alim sgt pun boleh berubah dgn sekelip mata..semua di Allah yg tentukan… lagi satu pahala kita yg kita ada sejemput pun akan dipindah pd org yg kita kutuk,,,kalau nak menegur pun secara beradab..beralasssss…..so berhati2 (peringatan utk semua dan diri sendiri juga) peace :)

    0

    0
  11. i melt u down like icecream says:

    kt mna kebaya nya ?????
    mcm bju red carpet sja …sesuai d pkai utk sapu lntai yg kotor …sori kak , u bkn stailista laaa…

    jap , aku pelik laaa , knp retis ni klau brgmbar , msti nk tanggan kt pinggang , tk pun dr arah blakang tunjuk bontot n ttek… mmg jurugmbar tkda cara lain ka ? ok2 …

    0

    0
  12. mrsnik says:

    satu yg aku kagum, ttg disiplin ziana ni jaga badan..duit berguni2 pon kalu x disiplin xder nyer boleh maintain. respect ah.. kalu korg sudah berkahwin, beranak, dan genetiknya berisi ,anda akan faham maksud aku, betapa susah giler nak maintain berat yg ideal. so, kudos to ziana zain. bab2 lain tuh, biarlah dia dgn Allah shj. kite duk kutuk pon x guna.

    0

    0
    • miss oppssss says:

      Aku pun kagum dgn Slim World yang bersungguh2 menaja ZZ jadi duta dorang….. so, anytime bley zz nak g slimworld tanpa kena bayar!!!!!

      0

      0
  13. Man says:

    ko wat lentik mcm mana pn x tergoda pn…dh berusia…x sesuai la…

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      eleheeeeee ziana pon dh ada lakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dia mana ada heran kan….!! dn ziana mana ada tua sangat ok ok aje pe….kalau macm seniwati mariani seniwati sarimah seniwati latifah omar baru lah leh di ketegorikn tua…..sarimah pon tk nampak tua cantekkkk je muka dia….

      0

      0
  14. lili says:

    ok la tu..walau dah pangkat makcik, muka & body mantain cantik.. bab umur tua memang x bole nak buat apa la..semua yg muda pasti akan tua juga akhirnya, macam la korang kekal muda remaja’ selama-lamanya..

    0

    0
  15. anna says:

    biarlah… asalkan dia x pakai terbuka sana sini… masih sopan lagi gaya zz..

    0

    0
  16. npv says:

    wow..
    patut haji Najib sukeee

    0

    0
  17. markonah says:

    to peace..mmgla dy mgkin bley brubh stu hr nt.tu pon klaula kn…xp klo brubah tros jdik cm hebi habadi tu cmne plak…for pkaian mmg da tup sume…cme tgal tdong gn kening jela trjogket sket xp molot tu puaka sgt….myindir org sne sni..ciap berentap gn mufti lg tu…hmmm…n mmg btol pon dn mmg knyataan ziana zen pye pkaian mmg x sosuai gn status bini org gn umo lg2 mak pd ank2nye tu….at least xnk bg org ckp bkn2 jgn pkai pkaian terlaluuuu sgt cmtu…..rata2 kt bn ni cm lbh pd menegur je…mghina tu no komenlah…hope moga dy brubh la one day..aminnnn..
    tol x whai bang nara??….

    0

    0
  18. mizamia says:

    motif letak gmbar nie..?

    0

    0
  19. cute semalu says:

    ala nara…xpayah nk pikir nk hantar wife ke slimworld tu…dulu2 mana ade bende2 ni, elok je nenek kte dulu. yg penting jaga makan & kene exercise, jgn nak belasah je makan..

    0

    0
  20. areve says:

    I would NOT hesitate to stick my face in? that ass! You could not get any hotter mum than her!

    0

    0
  21. kebaye merah says:

    KEBAYE???!!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kebaya hotak ko….

    0

    0
  23. sarang says:

    cntiknya….suatu ari nnt nk tg0k ziana bertudung..insyaAllah…

    0

    0
  24. oldmanstyle says:

    Cantiknya Ziana Zain..teringat masa duet ngan ZZ tahun lps kt hotel Shang Ri La, Penang..Lagu Sandarkan Pada Kenangan nyanyian Jamal & Sarah..Fuh, suara ZZ mmg best..tgk depan2 mmg lawa sgt kak ZZ..tq

    0

    0
  25. oiii says:

    teruja gak la nak tgk fesyen kebaya nya,tp takde langsung rupa kebaya.baru ingat nk tiru buat pakai raya taun depan.haha

    0

    0
  26. hell says:

    kebaye ke ni?

    0

    0
  27. pelik bin ajaib says:

    mcm ank dara la sgt abg nara ooi..melampau sungguh persamaannyer..body je lawo tp muke still aging

    0

    0
  28. OrangPKR says:

    Ramai yg alim2 watpe kt sini? Klu dh hina2 org, aku rasa korang in the first place tak patot ada sini. Pegi buka laman yg alim2 n komen2 positif sana. Bangang!

    0

    0