Written by AbangNara | August 21st, 2015

Telah selamat bergelar suami isteri pada bulan Mei lalu, Ramona Zamzam dan suaminya, Rami Alashkar akhirnya telah terbang berbulan madu ke Pulau Gili Trawangan, Indonesia. Abang Nara suka melihat pasangan suami isteri ini kerana kesempoian mereka terutamanya Ramona. Jelas mereka berdua begitu ‘deep in love’. Semoga honeymoon ini akan mengeratkan lagi hubungan Ramona dan Rami.

ramona zamzam

Selamat bergembira di Gili Trawangan Abang Nara ucapkan kepada Ramona dan Rami. Balik nanti mana tahu ada berita gembira tentang kehadiran orang ketiga. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam
ramona zamzam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (10 GAMBAR)Ramona Zamzam & Suami Berbulan Madu Di Pulau Gili Trawangan

  1. lynna says:

    body dia lawa drpd kila fairyy #kipidap

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Gambar no 9 tu bukan gambar hanimun…
      itu gambo dowang depan opis aku…
      agak2 le… tmpt aku makan lunch dia ckp tmpt hanimun…

      0

      0
      • Nini says:

        Tau takpe. Nara ni main ambik je. Gambar kat KL Fashion Week, tgh lunch kat Starhill & Oasis di ambik nya skali kata gambar honeymoon dah kenapa???
        Btw nara patut upload video yg laki dia iron baju. Sumpah lawak dia org ni mmg sweet gilerrrrr

        0

        0
        • Kirana says:

          Nara gambar apa kau upload tu. Yg kat starhill KL & KL Fashion Week pun diupload juga kenapeeeee?
          Btw dia org ni bukan pegi gili trawangan je. Dia org pusing habis pulau2 berdekatan which is GILI ISLANDS, LOMBOK & BALI.
          Skrg ni kalau ikut IG ramona die org kat Nusa Dua dah..
          Tgk video laki dia iron baju. Tu patut upload sbb lawak. Bukan gambar kat starhill katanya honeymoon juga..

          0

          0
    • Rossa says:

      Body ramona mmg lawa walaupun dia tgkap gmbar biasa2 je kdg2. Bukan mcm Sakinah yg beria tunjuk pic work out sana sini tapi hakikat nya kerempeng je.
      Ramona aku penah jmpa kat luar dia walaupun kurus tapi ada curve, bontot tonggek, perut flat n tetek ttp ada..
      Cuma satu je kemusykilan camana die jga badan lawa pdahal die kaki mkn..? Untung org mkn byk tpi badan tak naik..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    view dia sgt cantik..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    lelaki dia dah akil baligh tak? macam budak form 4 kelas melati yang tak tau apa apa

    0

    0
    • Anonymous says:

      wakakakaka…kalo nak jumpa laki dia, pi foodcourt rasta taman tun..dia jaga cashier sana…

      0

      0
    • Kak Tijah says:

      Anon kalau nak tau. Pilih laki baik la kurus & nampak muda. Imagine belum kawin badan dah mcm org anak 5, yg si ramona ni pula jenis jaga badan. Kalau dia pilih laki yg badan berisi & nmpak matured, tak best la jadi nya nanti..
      Honestly sy fhm knpa ramona ni pilih rami.. Mcm sy dulu before kawin suami dah mcm teddy bear, skang anak 2 boleh agak la kot mcm mana badan suami sy.
      Boleh cuba nak turun kan berat badan tpi laki yg dah bkawin bukan senang oiiii. Lagi2 kalau dah busy kerja & badan mmg berisi sblum kawin.
      So kalau boleh pilih bakal suami yg nmpak budak2, & badan nya kurus, better la dari yg dah sedia chubby sblum kawin!
      Just my personal opinion..

      0

      0
      • Bella says:

        Yes kak tijahhhhhh. I agree. Because I know ramona penah reject sorg laki yg badan nya agak berisi before dia kawin dulu.
        Ramona artis kot, of corse kena pilih yg bukan gemok. Knowing her yg mmg jaga body work out sana sini, not surprised she picked rami.
        Baik la kurus skrg drpda belum kawin dah gemok. Uishhhh minta jauhhhhhh

        0

        0
  4. boyaness says:

    pulau gila bawean..my hometown..

    0

    0
  5. aihh says:

    untung dapat badan cam tu..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    untungnya org palestin ni..hurrmm

    0

    0
  7. Ranie Yang says:

    syok ler Ramona..papun Ramona cantik.kipidap!ehehehe..

    0

    0
    • Alakazam says:

      Ramona mmg cantik.. Mana video Rami iron baju?? Nara patut upload! Lawak gila hahahahhahahahah hahahah itu mmg sempoi habis laki bini. Terserlah happiness dia org

      0

      0
  8. Anonymous says:

    melayu islam mcm tu la.. tegur kang kena sembur blk.

    0

    0
  9. anon says:

    Kalau sesetngh artis dah kene tegur or maki sb tak tutup aurat, tapi bila time ramona takde pulak yg nak tegur. Kalau artis kesayangan buat or pakai ape2 pun, takde yg kesah. Tapi kalau artis yg disukai, siap kene hentam…

    0

    0
    • Azhar says:

      Tak yah jd online ustaz. Tak yah buka website. Duduk rumah baca quran.
      Menyampah dgn kaki2 penasihat tapi kote basah fikir perempuan berhijab, atau perempuan maki2 hamun tapi konon solat bagus.

      0

      0
    • Intan says:

      Laaa dia bukannya pakai bikini pun kau dah kenapa?????? Mcm la ramona tu pose pakai bikini telentang kat tgh2 pasir yg nak kecoh2 camni ? Org tgh honeymoon, chill bro.

      0

      0
      • Arrrhh says:

        x pakai bikini pun.. view bontot tu buat stok melancap sedap arrrhh..bini org pun gua sebat…arrhhh..

        0

        0
  10. Anonymous says:

    gambar no.5 tu klu wak doyok komen merecik ramai plk netizen marah tp ape beza kilafairy tayang bontot dgn ramona tayang bontot? klu aku malu kot nk upload gmbar mcm tu

    0

    0
    • senget sangat kannnn says:

      beza nya…ramai tgk tajuk post ni x bukak pn entry ni…so depa x tengok pn…org pompuan jek ramai cakap si ramona ni lawa la itu la ini la..yg lelaki kalau tanya rasanya x ramai yg minat die ni pn

      0

      0
      • Emo guy says:

        Kau patut rasa bangga zmn skrg pmpuan masih boleh suka pmpuan. Bukan gile kat retis laki je. Bnda mcm ni bagus tapi nak dikutuk pula. Tak phm aku. Drpda laki yg dok gila kat ramona (sdg kan dia dah jadi bini org), elok la pmpuan suka kat dia. DUNIA DAH TERBALIK FAK LA WEY

        0

        0
  11. Nini says:

    abg nara, sepatutnya tajuk diorang honeymoon di Lombok, Indonesia.
    Gili Trawangan tu salah satu tempat yang diorang pegi.
    gambar yg naik buai & yg duk kat kerusi tu kat Gili Trawangan (pulau).
    gambar kat buai tu kat Ombak Sunset, Gili Trawangan.
    gambar air terjun tu kat mainland kat Lombok.
    gambar 1st & yg ke-6 tu macam kat Senggigi (mainland).
    kami baru jer pegi Lombok 2 bulan lepas.
    memang cantik sangat2 tempatnya. kos nak ke sana pun tak mahal sangat.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mane cantik Bora-Bora Island ngan Lombok?Mcm cantik jek kan pulau ni..

    0

    0
  13. Kemek Suhaiza says:

    laki dia mcm budak sekolah mngh, ader duit ker gi jalan sana?

    0

    0
  14. Kak melah says:

    Bestnya .. Da main tongang terbalik ambik gambar , makan breakfast.
    Aku jgk la merana makan biskut kering gan Abg dollah ko ni dok tengok sungai depan jalan tu..
    Nasib nasib ..

    0

    0
  15. Lynn says:

    Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..ramona&rami
    Ex anak ikan stephanieliah …

    0

    0
  16. eyma says:

    nama zamzam tu bkn nama bapak dia yg sebenarnya…sila lah tukar kepada nama bapak anda yg sebenar ye…

    0

    0
  17. I just like the helpful information you supply for your articles. I’ll bookmark your weblog and check once more right here regularly. I’m quite sure I will be informed plenty of new stuff right right here! Good luck for the next!|

    0

    0