Written by AbangNara | February 27th, 2014

Setelah berita perkahwinan mereka diketahui umum, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal tidak lagi malu-malu untuk menunjukkan kemesraan mereka sebagai suami dan isteri. Malah gambar anak sulung mereka, Attar juga sering dikongsi untuk tatapan para peminat di akaun Instagram masing-masing. Boleh dikatakan semua pihak sudah dapat menerima dan melupakan kontroversi yang pernah melanda pasangan ini satu ketika dahulu.

aeril dan wawa

Menariknya semalam, Aeril telah berkongsi gambarnya dengan Wawa Zainal menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang kedua. Terserlah menerusi pandangan mata betapa mereka saling mencintai dan menghargai diri masing-masing. Aeril juga menulis kata-kata romantis untuk isterinya yang tercinta:-

Happy 2nd anniversary sayang… Semoga cinta kita makin mendekatkan kita padaNYA.. Terima kasih kerana menjadi teman, isteri dan ibu yg menawan di dunia dan akhirat.. love you!

aeril dan wawa

Makin besar kan anak mereka? Comel macam mak ayah dia. Semoga kebahagiaan yang dikecapi oleh Aeril dan Wawa akan berkekalan sehingga ke akhir hayat di samping anak mereka yang comel. Mungkin tahun ini boleh tambah seorang lagi anak. Siapa tahu kan? Lagi beberapa gambar pasangan romantis ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
comel

P.S: Cantik berseri, menawan jelita dan tampil anggun dengan foundation terbaik daripada Naturactor Cover Face/Meiko yang diimport 100% original dari Jepun. Kaum Hawa pasti akan terkejut dengan perubahan jelas di wajah mereka apabila menggunakan produk ini. Tak percaya? Lihat lebih banyak testimonial di Facebook Naturactor, Instagram EleganceCosmetics dan blog Naturactor.

aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa
aeril dan wawa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (10 GAMBAR)Perkahwinan Aeril Zafrel & Wawa Zainal Kini Sudah 2 Tahun

  1. abang yang tak bangang says:

    walaupon tu anak luar nikah tp sekurang2 diorung sedar kesilapan dan berkahwin.

    0

    0
    • Akira says:

      suke2 ko je ckp anak tu anak luar nikah…klu xbtl dh jd fitnah bro…

      0

      0
    • mutiara says:

      suke2 jek..laen kali kena banyak membaca dan dalami islam..

      0

      0
    • Tahpape says:

      Abang yang tak bangang.
      Bahasa mu mencerminkan yang diri mu itu terlalu bangang

      0

      0
    • TIPAH says:

      meh sini aku nak ckp sket…jgn nak hina sgt anak luar nikah..dia bukan bersalah pon..mak bapak dia yg salah..sekurang2nyer depa x buang anak tuh…

      0

      0
    • akulahperempuanittew says:

      besar fitnah kor nih, kan depa dah nikah awai2 dulu..siap ada bukti bergambar lagi…kesian budak tu kor fitnah dia mcm tu..anak sah taraf tu, jgn pandai2 menfitnah smp mcm tu..dosa tu berganda utk kor!!

      0

      0
  2. kuku besi says:

    mcm norman hakim

    0

    0
  3. cik virgo says:

    suka gambar aeril main dgn anak dia tu. sweet gilo! >,<

    0

    0
  4. siti liza says:

    wow so romantik..jeles i.. tahniah

    0

    0
  5. Pucuk Kayu says:

    Doakan pasangan ni bahagia till Jannah…

    0

    0
  6. miss cun says:

    comel baby semoga bahagia …

    0

    0
  7. hamba Allah says:

    Semoga hubungan mereka , makin hari makin bahagia..makin hargai cinta..makin juga hati dekat dengan Tuhan..

    Aku n pembaca juga..

    Amin..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    aku tgk pic no 4 tu yg si aeril ni cm pakai subang je…ke mata aku yg rabun…

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    doakan yg terbaik saja buat mereka..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    nape aku tgk pic no 4 tu cam pakai subang je..ke mata aku yg rabun..

    0

    0
  11. erin says:

    tu bukan subang la… topi dia.. apalah korang ni. perati betul2 buka mata dan minda jangan busuk ati nak cari salah orang je. doakan depa bahagia dah la.

    0

    0
    • subang says:

      Bukan nak busuk hati..mmg subang pun kottt. Topi ngn subang tue boleh nmpak bezanya… cuba perati betul2 buka mata dan hati skali

      0

      0
  12. mulut celupar says:

    mereka mmg sgt sepadan..aummm…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    bang naraaaaaaaaaa…cuba la g selidik betul ke y si dynaz dh berceraiiiiiiii….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    moga dia orang bahagia hingga ke hujung nyawa…..

    0

    0
  15. ms. mom says:

    i penah suggest hubby i pkai snow cap cm aeril pkai dlm gmbar di atas. tp kne sound blik coz kata hubby itu budaya yahudi..so i senyap ajela n xkata apa2. betul ke statement tersebut. any comment?

    0

    0
  16. tonton.com says:

    snow cap budaya yahudi?? apa kehal nye.. london tu sejuk..kepala sejuk membeku..harus laa cover pakai snowcap..takkan plastik sampah itam kot

    nampak sgt tak pernah dok oberse…kampungnya

    0

    0
  17. Married says:

    Semoga berbahagia hendaknya hingga ke jannah. Aminn..

    0

    0
  18. themightydingdong says:

    pasangan visual.. walaupun aku bengang, tapi i loike yaww

    0

    0
  19. wanie says:

    yelah mmg subang…tgk btol2..emmm artis biasalah nak cover line mcm2 bleh dah nama pun pelakon…peace

    0

    0
  20. shaz says:

    Bg aku, aku tetap suka dgn couple nih…dulu aku pnah ckp dlm hati, klu dorg berdua ni btul2 kawen, best sgt…x sgka plak jd kenyataan…hihiiii…love aeril n wawa….. ;-)

    0

    0
  21. Kassan says:

    Orang dok seronok pasal Jebat ,tiba2 cerita Artis tak popular suam-suam kuku kat cni. Potongggggg!

    0

    0
  22. wutever says:

    tibe2 teringat mamat dkt tempat aku blajor memandu muke die sebiji cm aeril ..

    0

    0
  23. lulu says:

    ape2 jelah.. nexttt!!!!!!!!!!

    0

    0
  24. ladybird says:

    bam bam nya attar….boolat btol matanya…comel sgt :0

    0

    0
  25. anon says:

    One direction….l think you should go have your eyes tested, Harry kau kata hensem?? Hensem lagi aeril. Kalau dlm one direction tu yg lawa sikit cume zayn je, mat salleh + pakistan. Even Louis lawa sikit dari harry tu. Apelah duk puja2 sngt bangsa asing. Neway, si aeril ni bertuah betol dpt wawa yg puteh melepak and comel lote. Sb tu lah dia cepat2 tanam benih dia dlm wawa wlpun tau wawa tu tunang org. Good strategy bro…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Jgn ckp bukan2 lah. Doakan je yg terbaik utk mereka supaya hasilnye jyga terbaik utk ita semua. Rahsia kebahagiaan kita adalah dengan mendoakan orang lain(kata Dr Fadzilah Kamsah) Tp anaknye serius comelll… Ya Allah indahnye kurniaanMU comelnye secomel anak akak….hikhikhik..jgn marahhh…

    0

    0
  27. +fyalara+ says:

    salam..
    pelik tengok ragam manusia yang selalu mencuba utk menilai dan menghakimi.sedih pun ada.info tentang artis adalah sekadar pengetahuan umum tapi segalanya disalahgunakan oleh masyarakat khususnya peminat.pengkritik yang tidak pernah jemu utk melontarkan andaian yg akhirnya berbaur fitnah.apa salahnya anda semua baca dan diam.sekadar perkongsian bersama.tak perlu ditenangkan sesuatu gambar sedalam dalamnya hanya utk menjatuhkan dan mengaibkan artis itu.kehidupan kita sendri masih belum tahu pengakhiran serta titik noktahnya.apa benar kita juga sempurna atau kita sendiri masih tidak tahu?kita sendiri pernah ada kisah silam serta sebab2 kita melakukan sesuatu.biarlah antara kita dan Tuhan..jadi usalah menambah dosa kita tanpa kita sedar..salam jumaat ^_^

    0

    0
  28. SKETSA says:

    sukaq2 je kamurang mengata orng lain… diri sendiri belum tahu lagi.. macam la kamurang tu baik sangat… manusia2….

    0

    0
  29. lolo says:

    Apa lah kecoh sgt pasal artis melayu ni. buang masa je. g tgk keperitan dan kesengsaraan hidup ikhwanul muslimin sedara kita di mesir sana kan lg bagus. ni artis. yg tup2 beriman pulak tetiba. kalah ulama. hahahaha. kelakar la artis dah rasa malu dan2 baru nak kembali kpd ALLAH. MALU LAH OI! Muka pun budak lg, umur pun baru setahun jagung. sibuk2 nak tiru org yg dah besar konon nak berkahwin ada anak, gatai2 sgt dah, ouh patutla artis betina tu org sabah. gatai merenyam nya lebih. no wonder! tgk la nanti hidup korg 19, 20 tahun lg. belajar tinggi2 xnak, sibuk nak jadi artis pastu gatai2 kahwin. kelakar la artis melayush ni! masa buat maksiat tak ingat dunia. dah kantoi baru taw malu. dan2 jadi pak ustaz. artish melayush ni.hahahaahaha kelakar2. Sembang kencang lebih!!! dan2 la ko ni poyo je. sudah la cukup memperdagangkan ISLAM utk dpt attention org, wahai artish melayush! Hahahaha!

    0

    0
  30. abillah says:

    Comel wawa.semoga bahagia satu family.yg lain jgn jelez sgt lhh.

    0

    0
  31. […] (10 GAMBAR)Perkahwinan Aeril Zafrel & Wawa Zainal Kini Sudah 2 Tahun (43) […]

    0

    0
  32. […] sakit yang teramat. saya dah. Biodata wawa zainal | panas giler!! – djdanchef, Gambar biodata wawa zainal| profile penuh nur hawa zainal abidin seksi facebook twitter instagram. wawa zainal antara pelakon […]

    0

    0
  33. […] (10 GAMBAR)Perkahwinan Aeril Zafrel & Wawa Zainal Kini Sudah 2 Tahun (45) […]

    0

    0