Written by AbangNara | September 30th, 2013

Lama tidak mendengar perkembangan terkini bekas awek Abang Nara ini. Semenjak dua menjak ini nampak seperti menyepi. Baguslah begitu. Sekurang-kurangnya tiada kontroversi dan boleh fokuskan untuk meningkatkan prestasi. Terbaru, Neelofa telah pun terbang ke kota Paris untuk rakaman episod Nona.

neelofa paris

Memang jeles jugak Abang Nara dibuatnya melihat gambar Neelofa di Eiffel Tower. Satu hari nanti, pasti Abang Nara akan sampai jua ke sana dan buat pose sebijik macam Neelofa buat di atas. Hehehe. Apa pun, kalau dah ke Paris dan tak membeli belah, bukan namanya ke Paris la kan?

neelofa paris

Fuh ~~ Banyak sungguh yang dibeli oleh Neelofa. Sekali sekala terapi diri apa salahnya kan? Yang penting kita happy. Lagi beberapa keping gambar Neelofa di Paris dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris
neelofa paris

154 responses to (10 GAMBAR)Neelofa Di Kota Paris

  1. Anonymous says:

    “Lama tidak mendengar perkembangan terkini bekas awek Abang Nara ini.”
    Hmmmmm…. kena sangat la abg nara dgn si lopa ni. Sama2 perasan…

    0

    0
  2. adeakukesah says:

    so?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    gamba dekat kampung xde plak nak post…huh poyos

    0

    0
  4. Mak bertudung says:

    Rancangan Meletop… lebih syok dgn Lisa Surihani.

    0

    0
  5. lu bacin says:

    NEXT!

    0

    0
  6. Plastik says:

    Neelopah sesuai jd pengacara di Nona…lakonan tak berape hawt.

    0

    0
  7. chelsea says:

    aku rasa kau jgn buat muncung mcm tu…tak sesuai.

    0

    0
  8. nor says:

    HI ABG NARA…NAK KENA BALING NGAN WIFE PINGGAN MANGKUK KAT MUKA KER? HAHA

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Btol… lisa jadi pengacara meletops lg bess

    0

    0
  10. saya ok jer!! says:

    tak kuasa sheols nak ikot dia. walaupun bagi FREE all in. puiii.

    0

    0
  11. cute says:

    Nara nie, x abih2 puji nalopak niee….
    boypren filem tak laku…
    dia sedap2 gi melancong….poyoooo sumee tuu…..

    0

    0
  12. xxx says:

    neelopa ni konon2 jer becinta ngn hans tu..padahal pasang spare ngn kerabat…bayangkan, neelopa mintak belikan handbag tuk kakak dia pun kena belikan harga 40k…dier ape tah lagi….dh lah curang…sanggup bergadai body utk pegi sopping around the world kononnnnn….

    0

    0
    • jeles says:

      bukan family n herself pon org kaya ke

      0

      0
    • Nok-Nok-Nok says:

      uoalzzz.,
      x baek carot org gadai body cenggitu.
      Nok rasa kan, yg uoalz nak bukak pekong dia tu, uoalz ni xdpt comolot dia ker.? or uoalz ngidam kat Hanz Isaac tu..?? or uoalz ni bini kerabat tuh.??
      Yg mna 1 idaman kalbu.? Gadai Body itu a.k.a Melacor.. xbaek aibkan org.
      Rezki dia la tu dpt sambar ikan beso..!!! heheheheh

      0

      0
    • anti otak singkat says:

      otak singkat la kau ni..aku tak de pasang apa pun boleh je jenjalan europe, jenjalan mana2 tempat yg aku nak dan mampu..aku belum kawen, aku ada biz sendiri, takde sapa support pun, aku asal pun org kg je, start biz pun mula dari bawah..jgn selalu sgt underestimate org mcm mana kau underestimate diri kau sendiri..rezeki manusia Allah berikan berbeza..yg penting kita kena tahu bersyukur..asal org tu shopping overseas kau jeles apsal? keluarga neelofa tu mmg kaya pun, dia tak perlu glamour utk shopping overseas..sebab sebelum2 ni pun dia biasa shop kat sana..kecoh tak bertempat la kau..

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Sokong ko Anti Otak Singkat( mekipon otak aku senget gak)..!!!!!

        Aku pon ank org susah dolu.. Now dah pusing 1 dunia(NOT FLIGHT attendance ok..!!!!) .. Nak carot org laen tgok diri dolu.. And selidik betol2.. Ada rezki jadi tukang cuci pon boleh g merata2 ble menang peraduan la..!! hehehehe
        Think positip ok..!!

        0

        0
  13. neloopass says:

    loffaaa.. kasut ko cantikk.. brand ape tu?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    kalau bab rakaman keluar negara utk nona je mesti lopa yang pegi.. kalau rakaman dlm negara je fara fauzana yng cover.. jrng tgk fara yng gi.. hmmm

    0

    0
    • ehh says:

      sbb fafau ada byk job kne buat kt mlysia..si lopa mne ada job sgt.dr trperuk dlm mlysia, of course la dia yg pegi kan..

      0

      0
  15. lopa aku suke baju dan kasut ko..nk beli x mampuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  16. anonymous says:

    to xxx : mana ko tau dia gadai body…kalau fitnah siap la ko kena humban dlm neraka…x bukti x ckp mcm tu…lagipun mak bapak dia orang kaya, dia sendiri ada bisnes..tlglah jgn ada PHD ye …mak bapak xxx miskin sbb tu dia jeles org shoping around the world..

    0

    0
  17. dia says:

    apa lee salah yg lofa buat sampai apa jew yg lofa buat ada jew yg kritik yg tak elok. susahnya jd retis nee kan.
    biar lee dah tu rezeki dia, dah dia mampu bersoping kat oberC kan.
    cuba lee berbaek sangka.

    0

    0
  18. Cik Salmah says:

    aku tgk kalau pasal neelofa ni..abis lah dikutuk, dikeji.. adoilah..dia shopping pun tak mintak sesen duit kita..tak suka.. lantaklah jgnlah direka2 cerita yg takde. Larat ke kita nak cari dia diakhirat kelak utk meminta maaf atas fitnah yg kita reka? jahat2 dia..kita tak tahu lagi mana arah dia akhirat kelak..baik2…kita..dah confirm syurga ke? Tak kiralah dia bertudung atau tidak..hidayah Allah tak kira pd siapa..masa dan tempat..jdi janganlah terlalu bangga dgn diri yg menutup aurat.. sbb jaminan kita belum tentu dan jangan dihina dia yg masih bertelanjang aurat..sbb tempat dia..kita pun bukan penentu nya…cool lah..tak suka.. hak korang lah..jgn smpai menmbah2 benda yg takde…

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Sokong ko Cik Salmah..!!!!!!

      Diaorg ni suke nk melacor kan org laen..!! Xbaek tau..

      Nok ni pakar shopping2., so biar pakar ni nak bukak kalkulator..!!!!

      Beg Coklet tu confirm LV- so ada 3 beg budget dalam RM20Hibu..
      Beg putih tu., Nok rase Vinci je kot.., opssssssssss, kat sane xde Vinci yer.. So Prada la katakan..!! heheheeh -RM10Hibu

      Baru RM30hibu uoalzzz.. Bini MatYo lagi kayer ada RM80hibu sebulan..!! xde pun dia tayang2 paper beg LV? Channel or Bonia bagai.. Baek Bini MatYo tu… heheheheheheehehheheh
      Opsssss salah topik..!!!

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Sejujurnya sebagai penonton setia NONA TV3 since aku reti nengok tv la kan, Fafau dgn Lofa xelegan sebagai penyampai NONA. Lontaran vokal fafau tak smooth ( serak ) dan lebih mengganggu bila dia buat voice over. Lofa pulak butir bicaranya terlalu laju dan [ernah beberapa kali tersilap tapi tidak lah sampai mencacatkan keseluruhan rancangan. Aku harap penerbit atau org kanan NONA bace pendapat aku ni sebab bagi aku NONA adalah rancangan berprestij.Perantara dia pun kene prestij tinggi. Puan Hajjah Ezzah sendiri contohnya.

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      FAFAU yg desperate dgn Aeril Zafrel tu ke ? sumpah aku geli tgk makcik tu asyik menggedik dgn Aeril, sekor lagi Shila Amzah..tu pun sama gatal nak menggedik dgn Aeril Zafrel. over giler…macam tu ke perangai perempuan zaman skrg?? tak ada maruah langsung.

      0

      0
  20. layan aje laa.. says:

    untung la kaye.. bpe bnyk hndbag n kasut die bwk??

    0

    0
  21. nurin says:

    kenape perlu jawab soslan math huh? dan la senang

    0

    0
  22. mat kepoh says:

    Berapa banyak beg celine dy nie ade? jeles i

    0

    0
  23. shahz says:

    to be honest aku lbh suke tgk dier jadi pengacare nona dari meletop.. nona dier nmpk natural dari meletop yg karektor nmpk mcm dibuat2..

    0

    0
  24. Peminat Nadya Nissa says:

    yg membodek neelofa ni semuanya lembu. that girl x ada bakat la. please grow some brains.

    0

    0
  25. […] meningkatkan prestasi Terbaru Neelofa telah pun terbang ke kota Paris untuk rakaman episod Nona Read More This entry was posted in Entertainment and tagged GAMBARNeelofa, Kota, Paris. Bookmark the […]

    0

    0
  26. BUNKFACE NO.1 says:

    Neelofa ni memang cantik, tapi kalau bab mengacara. berlakon dia memang OUT

    0

    0
  27. entahlerrr... says:

    Maaf cakap, Neelofa ni rasa dia lawa. Tak nafi pun, memang dia lawa.

    Tapi bagi aku, dia ni tak ada yang special. Pakai la brand apa, pose la macam mana pun, aku tetap rasa dia ni biasa.

    Kalau yang luar biasa mungkin macam Diana Amir, Heliza, Irma Hasmie.

    Korang faham tak apa yang aku cuba nak sampaikan?
    Yes, the value, the dignity, the pride and prestige make them beautifully presentable.

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      errrrrrr., uoalzzzz.,

      base on gosip2 liar yg smpai ke telinga Nok., si Diana Amir tu drop kan dr list dulu..
      KIV ker.. Jangan puji sgt yg baik2 tu sampai langit.. Awak knal dia pun dr media je, awak bukan kenal rapat ngan semua nama yg awak sebut.

      INGAT NI- Org kurang baek tu dah sah2 la kita tau keburukan dia tp org2 yg baek ni kita hanya tau kebaikan nye sahaja. yg buruk kita xtau lg.. Kalau kita turut berdoa pada Lopa ni, Insyallah berfaedah. Tak semestinya yg buruk/jahat sekarang akan buruk selamanye.. Wallahualam..

      P/S- dah mcm uztaz idrus pulak nk bg ceramah motibasi.. hehehehehehe

      0

      0
    • just my doposen says:

      salam.

      just nak merapu sket ni ha..hehe..reply to yr comment..

      value, dignity, pride and prestige is totally different from natural beauty..when neelofa was categorized as pretty, its because of her outstanding looks..she may not be the most pretty, but when we compare neelofa to most people out there, we tend to see the difference in beauty aspect..we cant deny beauty..

      what you focus on are more on the other category/aspect of a person, a Muslim lady in particular. Those are the values which a person may/may not have due to their education level, religion, society, etc..its considered bonus if a person with good looks have good religion base, practice his/her religion, have good attitude, know how to respect people, etc..

      so, what im sayin is that value, dignity, pride and prestige is something else, something which a person earn thru relationship and life experience between human beings, iman & takwa towards Allah…while beauty is something physical, somethg which we can visualize and value..

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Ya ampon.,
        2 kotak tisu abis.. ,!!
        Terharu baca komen ko Nok. Huhuhuhuhuhu

        Aku terbayang Adibah Nor yg baca script ko ni. Simple English but very touching a.k.a bit Sentap yet meaningful.. X payah aku bukak kamus.! Heheheheh suke sanget komen ko ni.. bagus ada Anak Malaysia mcm ko ni.

        Daaaaa…

        0

        0
  28. Mak Temah says:

    Dekat paris cuaca sejuk…semua pakaian Neelopak labuh2 dan pakai seluar,nampak permainannya di situ…Kalau kat Malaysia si Neelopak dah pakai skirt jer….tahu pun kau ye Neelopak cuaca sejuk kat sana.

    0

    0
  29. aziz says:

    Korang cakap bagai nak rak kutuk dia pun tapi hakikatnya Neelefo memang cantik!

    0

    0
  30. Tasha Sheila Yg Sesasi says:

    Lakonan fail dia ni.

    Layak masuk pertandingan “Bakat Ku Harus Dicampak Ke Longkang”

    0

    0
  31. Kak Ayu says:

    pelakon yg mentalitinya ditahap negara dunia ke 3.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Fake…thats her !

    0

    0
  33. lily says:

    aku dah lama x tengok nona semenjak die jadi pengacara..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    bakatnya yg sebenar…shopping !!!! :)

    0

    0
  35. Kak Anje says:

    gundik Hans…

    0

    0
  36. kaksemah says:

    untonggg PERUT mamat negro tu kene “gerudi” ngan nelopakkk.. bukan takat cik Ta jer bleh gerudi dada Jennn (Zain)

    hewhewhewheww

    0

    0
  37. nh says:

    oh my… berapa banyak handbag celine dia ni ada. setiap gambar dia amik dia pegang celine berlainan warna.
    kaya… kaya…

    0

    0
  38. Kitty says:

    pic lain aku tak kisah…..tapi pic dengan Gary Doudan tu aku sukaaaaaa!

    0

    0
  39. 8 pcs says:

    MASYARAKAT MALAYSIA MAKIN RAMAI YG SUKA TGK CELAH KAIN ORG DAN MAKIN BODOH..MINAH NI CUMA TUNJUKKAN GAMBAR2 DIA MEMBUAT LIPUTAN NONA DI PARIS..KALAU KORANG PUN AKAN AMBIL KESEMPATAN WAKTU SENGGANG UTK BERJALAN/SHOPPING/APA SAJA BILA DI ARAH BEKERJA DI LUAR..APA MASALAHNYA SAMPAI DIKAITKAN SOAL BAKAT DIA? DIA ADA BAKAT ATAU TIDAK, TV3 MAJIKAN DIA, BUKAN KORANG BAHLUL!! TGGU KORANG JADI CEO TV3 TU THEN KAU NAK AMBIK NENEK KAU OR TOK KETUA KAMPUNG KAU JADI PENGACARA KE, SUKA HATI KAU LA!! TV3 MUNGKIN MELIHAT PADA LINK YG MINAH NI ADA YG MENGUNTUNGKAN TV3 UTK JANGKA MASA PANJANG..FAMILY MINAH NI MMG LINK BAGUS SELAIN BUSINESS MEREKA SENDIRI BAGUS..STORY DI PARIS MUNGKIN DATANGNYA DARI MINAH NI SBB DIA ADA RAMAI KAWAN2 DI SANA..FAFAU MMG SEJAK MULA DULU DARI CROWD YG BERBEZA DAN BERWATAKAN BERBEZA..EH BENDA2 MCM NI PUN KORANG TAK BOLEH NAK FIKIR KE?? GOSSIP 24/7 MCM TAKDE KERJA LAIN..TAPI BERGOSSIP MCM ORG BODOH! GAMBAR CERITA LAIN, LAIN YG DIGOSSIPKAN..BEBAL!

    0

    0
  40. mat salleh paris dari kelate says:

    HOW I LOVE THOSE CELINE BAG.. SHES SO LUCKYY! i wish i have one of thosee… Celine baggg ~xoxo

    0

    0
    • malasnakkerjabolehtak? says:

      U must be bapok then..cos ur nick spells mat salleh..i suppose ur a man..
      ** err, jadi bapok berdosa bang..di laknat Allah.

      0

      0
  41. pretty says:

    jangan melampau mengutuk! dah confirm ker korang nak masuk syurga? suka suka letak hukum dan memfitnah….
    neelofa kemampuan, sebabtu dia shopping bagai, duit diapun bukan minta duit korang.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Lopa jau stay Paris sudah tak payah baleh….. Lisa bole ganti tmpat you.
    Hati har kau bole shopping amek gmbar menunjok2 betul ah.

    Tengok Lisa n Nabil relax aja mengacara @meletop’. Tak yah nak tukar kaki sekjap
    gini skjap gitu. Menyampah, action pandai aja kau.

    Tak yah terpekik pekik “penipu siapa tipu siapa” lagi kat meletop tu
    Dok sana diam2 noh

    0

    0
  43. Saya... says:

    Neelofa ni cantik… Senyum pn manis je.. Zaman sekolah pn cemerlang… Keluarga pn kaya raya uols… Dia ni brainy beauty.. Suka sgt dia.. Tak mcm sesetgh plakon.. Beg LV, channel bagai… Tp tak kaya mana pon.. Love u lofa!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ni mesti lofa yang jawab sendiri haha. Menyampah betul
      Tengok meletop ni sekarang

      0

      0
    • Anonymous says:

      tapi dia ini kelihatan perasan
      pendapat ini dari pemerhatian rambang saja
      mungkin dia tak macam tu sebenarnya

      0

      0
  44. Yaya says:

    Dalam Meletop asyik salah je dia ni… pas tu pandai2 nak kutuk Nabil.
    Diri sendiri tak betol.

    0

    0
  45. perempuan says:

    aku gn neelofa ni xde la minat sgt, tp xde la jeles gn die yg cntek ni mcm org laen asik duk mngutuk berbakul2..da tentu die cantek…belakon mmg kayu… n gedix tu biasala kalau da cntek, kalau korg cantek pon aku kompom korg pon menggedik ntah2 lbh dr si lopa ni..korg duk kutuk die rezeki die ttp ada… xmcm korg dapat dosa free.. so korg trima la kenyataan yg Allah da bg kecantikan ni kat lofa lbh pd korg… mayb korg kurg cntek dr lopa, tp Allah bg kelebihan lain kat korg… tp korg xnk guna, asek duk cr point nk mengutuk watpe….

    0

    0
  46. loli says:

    kesian btul dgn betina2 meroyan kat atas yg komen macam2…dah xmampo nak berjalan pegi europe diam jela.xpayah nk busok hati sgt.. anyways uolls beg celine biru neelofa tu sebiji macam i punya..jgn jeles uolls..dtgla umah i kat italy neelofa…buabye..

    0

    0
  47. mamat gatal says:

    suke betul aku tengok tetek lopa ni..bulat dan besar..kalo nyonyot ni mau seminggu kempis..aummm aummm

    0

    0
  48. kukubesi says:

    Jangan kerja nak cari kelemahan dan kutuk orang je. Neelofa ni ada business Bellavita kot..Company sendiri. buat research sikit sebelum mengutuk. Family dia pun sah sah kaya. yang kau orang kaki kutuk gelabah ayam sangat dah kenapa ko? Orang suruh banyakkan membaca malas,yg dibacanya facebook n website gossip memang tak kemana lah life kaki kutuk mcm ko.

    0

    0
  49. ???? ????? says:

    louis vuitton ???

    0

    0