Written by AbangNara | May 5th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada Marion Caunter dan suami atas kehamilan anak ketiga mereka. Insya Allah kalau murah rezeki, kali ini dapat anak lelaki pula. Marion Caunter kini berada di Seoul untuk menghadiri majlis pelancaran Chanel Jewellery. Bukan calang-calang orang boleh mendapat jemputan ke upacara terkemuka ini. Walaupun sedang hamil, Marion Caunter tetap kelihatan jelita dan memukau pandangan.

marion caunter hamil anak ketiga

Selain Marion Caunter, antara selebriti tempatan yang berada di Seoul untuk majlis pelancaran ekslusif ini ialah Zizie Ezette dan Zahida Rafik. Agak comel apabila Zizie Ezette berkongsi gambar dirinya dengan Marion Caunter dan melahirkan rasa ‘cemburu’ dengan kelangsingan Marion walaupun sedang hamil. Hehehe.

marion caunter hamil anak ketiga

Semoga kehamilan kali ini berjalan lancar sehingga hari kelahiran buat Marion Caunter. Tahniah sekali lagi atas berita gembira ini. Lagi beberapa gambar si jelita ini dengan membaca artikel sepenuhnya.


marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga
marion caunter hamil anak ketiga

81 responses to (10 GAMBAR)Marion Caunter Kekal Jelita Hamil Anak Ketiga

  1. penbiru says:

    Ehem:-)

    0

    0
    • puding jagung says:

      pregnant pun pakai high heels ke ?
      pakai flat shoes lagi elok untuk baby and mom.

      0

      1
      • Anonymous says:

        KECOH LU BAI

        0

        0
      • candy eyes says:

        high heels memang x elok untuk kesihatan… x kira lah peknen ke tak.
        struktur tulang betis akan membengkok bila pakai high heels.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ni dah kawin orang Islam, kencing berak cebok ngan air, beristinjak atau masih sengkelet lagi pakai toilet paper terus jalan keluar toilet.

          0

          0
      • mutiara says:

        die pakai kejap2 tu hrap2 lepas neh pakai lah macam gambar last..istiqamah

        0

        0
      • ChickFlick says:

        Pregnant tak pakai heels tak Hollywood lah gitu hehe. Kalau baju bag ribu riban tetiba flats mmg tak glem lol!

        0

        0
      • Entah Lah says:

        I also wonder, how she walk? Macam jenuh je tapak kaki tu menampung berat badan

        0

        0
    • Minah jual nasi lemak says:

      Nara sebut bukan calang-calang orang boleh dpt jemputan utk hadir function glamer mcm ini.jgn nak temperang. Semua orang boleh mendapat jemputan kalau you sanggup bayar tiket dia yg mahal.you pay to get invited to such event. Fashion show dan apa2 lagi event bagai di london ke ,paris ke. Bukan kita tak tau.

      0

      0
  2. penbiry says:

    First!

    0

    0
  3. zuanzuan says:

    kahwin dengan anak jutawan melayu islam dan masuk islam, tapi perangai kafir masih diteruskan dan dibudayakan, kesiankan keturunan melayu islam dibodohkan. Masuk islam sebab kahwin, aku rasa lebih baik jgn masuk islam nampak sgt niat semata2 harta warisan keluarga si arwah Naza. Kepada lelaki islam diluar sana tolong pelihara keturunan anda.

    0

    0
    • minah jambu sayng nenek says:

      dh rezeki diaaa biarkn aje laa .dh tuhan jodohkn dia ngan laki dia islam yg kaya banyak duit mewah biarkn aje laa..yg kau cakap keturunan melayu islam tu bodoh kenape ???????? kalau melayu islam bodoh kau pon bodoh jugak pe !

      0

      0
      • zuanzuan says:

        you say: dah rezeki dia? means dah rezeki dia nak pakai skrit, dah rezeki dia tak payah tutup aurat, dah rezeki dia tak belajar mendalami islam. Maaf, seolah2 ko menyokong tindakan dan cara hidup dia. saya tak tujukan kepada semua keturunan melayu islam adalah bodoh, tp saya tujukan kpd si Naza itu saya, dan harap keturunan melayu islam lain tidak ikut seperti si Naza.

        0

        0
        • hantu kacang says:

          naza tu company cik.. nasimuddin bapak dia. nasaruddin husband dia.sekian

          0

          0
        • zuanzuan says:

          blog gosip, tak payah nak detail oriented person sgt, bila sebut naza, mesti tahu company tue dan related dengan ahli lembaga yakni ahli keluarga Tan Sri SM Nasimuddin SM Amin.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Aku rasa klu ko nak kata pasal seksi semua takpe lg,tp klu nak kata dia khwin sbb harta ko dah terpengaruh novel sendu. Chinese pun ramai kaya raya,dia boleh je khwin bangsa lain klu dia nk harta dan dia sendiri pun orang berduit, dia tak perlukan kekayaan org lain utk sara dia. Keluarga naza sendiri ramai tak berpakaian seorang muslim, ko nak heran apa dengan si marion tu, habis klu melayu kahwin melayu dan sama2 muslim tu yg bini2 dorang mcm marion tu kahwin sebab harta jugak la? Isunya pemakaian dan ajaran Islam, tak patut kot tuduh khwin sbb harta semua, bukan semua pmpuan gila harta dn bnyk yg aku jumpa yg gila harta ni sbb dorang pun tak berduit pd mulanya, harap harta org. Ko sedih sebab takda lelaki kaya pilih ko atau kuarga pmpuan ko ke ape.

          0

          0
        • bodo zuanzuan says:

          ko minum air ketum byk sgt ke…. dia tak ckp pun apa2 pasal pakai skirt dgn tutup aurat.. yg ko nak melalut tu pasaipa ngooiiiiii….
          pastu ko ni plak bangsa jenis yg kalau org tego ko… ko pusing cara lain.. cthnya org tego ko psl Naza tu….. tau plak ko kata tak yah nak detail oriented person sgt…. gler punya annoying ko ni….

          0

          0
        • Anon says:

          Setuju zuanzuan.betul sangat ckp you.kita sayang bangsa kita bangsa Melayu dan Islam. Jgn rosakkan bangsa dan Islam kita. Pilihlah orang Melayu dan Islam dalam mencari jodoh. Sat lagi mesti ada yg backing melayu pun pakai dedah2 retis melayu pun pakai seksi2.sudahlah kita harus bina bersama generasi bangsa Melayu dan Islam kita supaya kukuh dan bersatu.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Well said zuanzuan

      0

      0
    • irin says:

      Kenapa cakap macam tu.. Silap orang Islam jugak sebab tak dapat bimbing dia. Even kita2 ni pun pernah ke sekali kita berjaya mendakwahkan orang selain dari baling batu sembunyi tangan kat Beautifulnara ni. Ini bukan pasal keturunan. Iman tu tak dapat diwarisi. Ianya perlu ditanam dengan didikan. Even yang lahir dalam Islam sejak kecik diajar nilai2 Islam pun tak berjaya pun jadi muslim sejati, apatha lagi dia yang historynya sgt berbeza. Doakan yang baik2 saja utk semua umat Islam. Kalau nak menegur, tegurlah orang disekeliling kita dulu. Lebih afdal.

      0

      0
      • Farah says:

        Selalunya non muslim yg kawin dgn muslim ni pon bila tgk yg si muslim tu jenis open, diorang pon okayla nak masuk islam. Sbb tau lepas tu bukan nk amal pon. Tp ada jugak pasangan yg sebelum ni open sgt tp lepas kahwin tu sesama nk beramal ke n mendalami islam.

        0

        0
        • bukan peminat marion says:

          betul tu, aku kenal ngan sorang wanita ni, dia peluk islam semata-mata nak kawen, tup2 pas dh berbelas tahun kawen, laki dia nk menikah satu lagi, dia mintak cerai..dah bercerai dia balik pada agama asal dia.. sbbnya masa kawen ngan laki islam tu, laki dia x suruh dia tutup aurat, biar je dia teruskan amalan berpakaian seksi dia tu.. yg amalan lain tu, kita berbaik sangka jelah yelah..tapi katakn lah masa dia islam tu dia ikutbetul2 ajaran islam, solat puasa semua, mesti secara automatik terbuka hati dia nk betul2 ikut ajaran islam, iaitu tutup aurat dgn sempurna..
          jd aku harap sgt si nasa ni dpt la bimbing marion elok2, bukan apa, langit tu tak selalunya cerah, sekian.

          0

          0
    • Tokioo says:

      Mungkin benar dia masuk Islam sbb perkahwinan tetapi selepas perkahwinan menjadi tanggungjawab SUAMI dia utk membimbingnya. Kalau suami hanyut, isteri pun sama

      0

      0
      • zuanzuan says:

        well, mmg betul selepas kahwin menjadi tanggungjawab si suami untuk membimbing si isteri. tetapi adakah dengan meletakkan tanggungjawab 100% pada si suami, maka dengan itu si isteri tak payah berusaha memperbaiki diri dan cuba mendapatkan hidayah? , mmg bila dah kahwin menjadi tanggungjawab si suami untuk membimbing si isteri, tapi si isteri masih mempunyai hak dan tanggungjawab pada diri sendiri untuk mengelak drpd masuk neraka.

        0

        0
    • anon says:

      Amoi ni kawin dgn melayu kerana harta yg bertimbun, bukan kerana mmg meminati islam. Skrg ni duit segala2nya. Apelah sngt tukar agamanya kerana nak hidup mewah. Tu dah beranak pinak & mengandung pun pakai baju yg nampak peha. Selalunya lelaki melayu yg kawin dgn perempuan yg masuk islam akan terikut2 dgn kehidupan si isteri seblm islam. Mcm ade satu jiran kawin dgn amoi jugak, kat rumah ade 2,3 anjing. Bila pergi rumah dia org rase mcm bukan rumah org islam…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ramainya yg kutuk si marion ni kawin pasal duit. i think nasaruddin tahu aper dia buat & tahu pompan cam ner dia nak buat jadi bini. mestilah dia pilih marion yg bergaya, yg intellectual & yg pandai bersocial di dlm majlis korporat & lainnya. Mestilah dia bangga tayang isteri dia yg package serba lengkap. Takkanlah dia nak kawin ngan bedah ker olga ker melati pondan ker semah ker tipah ker jenab ker yang cuma tahu bergossip pat BN ni. Marion a true socialite, sepadan & setaraf social standingnya ngan Nasa.

      0

      0
  4. dodo says:

    Moga dpt menutup aurat slepas kelahirn anak ke3.

    0

    0
  5. senget sangat kannnn says:

    suami camni la boleh dipanggil DAYUS ye semua…bukan yg pukul isteri sbb isteri x dengar kata suami tu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Setiap kali lihat Marion, terasa kesian pada Nasa…Betapa ruginya dia. Susah payah arwah ayah dia mengumpul harta, orang lain pulak senang2 menghabiskannya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Takyah nk kesian sgt la.. kesian kt family yg miskin kebuluran kat kg sana.

      0

      0
    • Anonymous says:

      If you don’t know anything bout the Nasa’s family and Marion jgn pakai sebut aje.. how would u know if dia sia-sia kan harta bapanya? harta dia biarlah dia yang handle. besides that, bukan ke tanggungjawab suami utk menjaga isteri dan anak-anaknya. Isteri susah penat melahirkan zuriat kepadanya…salah ke dia memberi kesenangan kepada isterinya? I smell hasat dengki from u.

      0

      0
      • bukan peminat marion says:

        semua ni dunia belaka anon oooiii…ko igt nanti mati kena kapan ngan kain jenama chanel? mati nanti kena kuburkn sekali ngan hermes? kalu ko nampak kesenangan tu sebagai harta dunia, aku kesian kat ko anon, sbb ko mmg org yg paling bodoh ngan org yg paling rugi..isk isk isk..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Kau ckp semua ni “dunia belaka”, yang kau masuk website nara napa? Bukan kah ini pon”dunia belaka”…tak suka tapi mai dtg tgk gakkk…Nak charot jugaakann..dosa kering jee dpt kat kau.. Ckp konon mcm ustazah/ustaz..Cakap guna akal fikiran laa.. Jgn nak suka hati nak bodohkan org.. Si anon ckp pasal tanggungjawab suami…habis takkan nak biar isteri anak2 kebuloq? Takkanlaaaaa nak kapan dgn chanel / hermes. Pls.. Guna otak skit.. Ada otak tuh biar pikiaq dalam2 skit.

          0

          0
    • Napa bodoh sgt says:

      Org lain? Napa bodoh sgt? Isteri dia dan yg melahirkan anak2 dia, dah jadi sebahagian dia la bodoh…habis khwin dengan ko barulah bukan org lain ke..bodoh tu simpan sikit..Semua pun org lain sebelum jd isteri dn suami msng2?
      Keluarga ko kahwin hanya sesama sendiri dan sesama sedare mare ke ngoks?

      0

      0
  7. Hanez Suraya says:

    Ramainye hasad dengki. Marion tak buat pape pun kat korang.

    0

    0
    • nona says:

      ha’ah…betul. dah tanggungjawab nasa kot. takkan nasa naik ferrari, marion nak naik kancil? even sebelum kahwin ngn nasa ingat marion keja jual nasik lemak ke? adohhh..tolonglah pegi jaga tepi kain sendiri. kang koyak rabak, tak sedar pulak nampak tutt..doalah yg baik2. kita kan ISLAM, ada cara menegur yang baik. guna kata-kata kesat tak menunjukkan awak tu umat Islam yang baik…(sila dislike banyak2 komen aku..haha)

      0

      0
  8. melayu oh melayu says:

    Memang jantan melayu kalau dah kaya x pandang lagi perempuan melayu dia cari perempuan bukan islam untuk dijadikan isteri dia. perempuan tu pun kalau jantan tu x kaya tak nak dia, ramai lagi perempuan melayu yang cantik untuk dijadikan isteri wahai jantan melayu yang kaya… sedarlah kalau bukan kerana duit dan hidup mewah perempuan tu tak pandang pun…

    0

    0
    • che ton says:

      jodoh letak kt tgn ko ke? bercinta bertahun ngn pmpn melayu, akhirnya kecundang.. kemudian kahwin dgn pmpn melayu, akhirnya bercerai… rupanya jodoh dgn org yg bukan islam… (ini hnya contoh) ingatlah, jodoh d tgn tuhan, x salah dia kawin dgn org non muslim, yg penting dia kne bimbing isterinya bkn jd lelaki DAYUS…

      0

      0
      • anon says:

        Kalau jodoh seratus peratus di tangan tuhan, kenapa nabi suroh cari jodoh dari keturunan yg baik2????????????? Kalau dah semua bende tersurat, kenapa perlu di cari ??????????????????????

        0

        0
  9. Anonymous says:

    Yg komen konon kesian nasa dan family dia bagai tuh cuma dengki kat marion jerr.. Ala keluarga melayu kaya yg kawin sama melayu pun perangai lagi batak dari kapir, pe cerr..

    0

    0
    • Anonymous says:

      biasa laaa nokkk… orang hasat dengki ni mmg takleh tgk kesenangan orang, harta orang… semua nya dia nak comment

      0

      0
      • Anonymous says:

        A’ah.. yg komen kunun2 ala2 kesian kat nasa dan marion tu lebih baik kesian kat anak2 yatim piatu ke, org2 nepal yg affected land slide ke, org2 kebuluran kat zimbabwe dan somalia ke… lagi berpekdah.

        0

        0
  10. Makni says:

    Minta beautifunara atau laman2 gosip lain2 tutupkan ruangan komen,drpd org dok bertelagah sesama diri dan mengeluarkan kata2 kesat

    0

    0
  11. kiki says:

    toksah lah gaduh2. kasihankan kelemahan, kejahilan, kekurangan mereka . kita doakan yg baik2 jer yer. kita doakan allah kurniakan mereka hidayah, dah masuk islam dan jadi islam, itu dah baik, tapi nak lebih baik lagi. moga keluarga ini akhirnya dibukakan hati oleh Allah utk jadi muslim yg lebih baik luar dan dalam. pepagi, jgn sebarkan aura negatif. be positive guys. peace yo.

    0

    0
  12. lia says:

    Marion & Zizie ni logik la jugak ada kat event tu sebab laki diorang kaya … Zahida Rafik tu apahal pulak?

    0

    0
  13. linda says:

    tunggu je adik nasa kawen ngan anak tan sri Vincent tan. tgk apa plak komen korang. :P

    0

    0
    • Anonymous says:

      LEPAS TU PI LA PLK CKP, KHWIN BANGSA LAIN SBB HARTA WKAKAKA! WALHAL ORG TU DH BERDUIT.

      0

      0
  14. ChickFlick says:

    Kalau anak ada maid yg terkejar2 kasi makan while mak dia sibuk dgn personal trainer and ada menu makan tersendiri mmg lah blh kurus badan. Kawin dgn empire blh maintain apa-apa pun. Maintain rmh maintain anak2 maintain badan. Yg tak blh maintain bila gi london dgn family laki bwk gf sekali tp tinggalkan kat accomodation lain. Just saying.

    0

    0
  15. ... says:

    bukan salah dia.. tapi salah suami nya yang gagal membimbing…

    belanjalah harta pusaka anda ke jalan yg diredhai .. kesian pada arwah bapa dia .

    0

    0
    • hantu kacang says:

      ni nk habaq sikit, fyi, harta dia tu ada jgk dia salur kn ke anak yatim, tahfiz, tmasukla time banjir kt pantai timur aritu n etc under yayasan tan sri sm nasimuddin.

      0

      0
      • ... says:

        ohh ingat kan asik dok beli baju tak cukup kain dan enjoy jer..
        ok bagus2 ..

        tapi ada baik gak dari dia menderma tu dia beli kain cukup untuk tutup aurat bini dia.. sbb derma tu sunat. tutup aurat tu wajib.

        0

        0
  16. Anonymous says:

    Jgnlah salahkan perkahwinan tu sebb jodoh tu rahsia Allah tp suami kenalah bimbing isteri dan isteri juga kenalah usaha mencari keredhaan Allah…InsyaAllah perkahwinan akan dirwdhai.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Haah…apesal K Ros xmaintain pun….duit juta2 tapi cmtu jek…g la sedut lemak ke ape ke…kalu aku dh g dh London ape ke bende tu haha

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Haah…apesal K Ros xmaintain pun….duit juta2 tapi cmtu jek…g la sedut lemak ke ape ke…kalu aku dh g dh London ape ke bende tu haha

    0

    0
    • Peah says:

      Hahaha.. Kan! aku pun heran knp mak mah tak kurus2.. muka dia makin hari makin menakutkan aku tgk.

      0

      0
  19. mrs pip says:

    marion nampak cantik … yang the rest, i have no comment … just doakan yang baik baik untuk marion and family … have a peace life …

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Bila pompuan bukan Islam kawin dgn lelaki Islam, pompuan tu tak ikut budaya Islam korang salahkan pompuan tu. Silapnya laki dia yg lahir sejati Islam tu yg tak tegur, tak bimbing dia. Laki dia 2×5 western style punya life. Nak suruh bini dia bertudung berhijab penuh bagai??? Boleh jalanlah weiiii….
    Ajar diri sendiri dulu baru ajar org lain. Kalau laki dia sendiri tak ikut budaya Islam, bini dia apa lagi…ke lautlah jawabnya.

    0

    0
  21. huhuhu says:

    lelaki yang baik hanya untuk pmpn yang baik saje…fikir2kanlah,hmmmm

    0

    0
  22. chempaka adilla says:

    Suami, kalau sygkn isteri krn ALLAH suruhla dia mnutup (bukan mbalut @ mbungkus) aurat.. aurat itu cantik dan tdak patut kcantikan itu dkongsi dgn mata lelaki lain.. yg trtutup itu lbih cntik dan trjaga..

    0

    0
  23. sofia says:

    suka tgk coupleni.sweet.happy kaya and ada anak2 yg sihat yang comel.on the other side..kesian jugak kat depa..mcm ni dah gayanya pakaian dia..bila non muslim yang baru kenal dia tanya u agama apa? apala dia jawab ya..nak kata islam..pakaian cmtu dah..nak kata non muslim dia mmg muslim..maybe dia sendiri confius..semoga Allah bg hidayah..in shaa Allah.semua manusia pun boleh berubah.xmustahil pengakhiran dia lebih baik dari kita yang mmg sedia muslim ni.

    0

    0
  24. Cik Anon says:

    pic paling cute ,, time si anak pegang perut ibunya .. comel ..

    0

    0
  25. naz says:

    nak ckp pasal agama jgn baca blog gossip. doakan yg terbaik je sudah…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Kat Mah badan mcm org angkat berat. Kalau masuk wrestling sure menang coz.bdn keras mcm besi haha..muka plastic pulak.ngeri

    0

    0
  27. islam itu mudah says:

    tak usah bimbang..tak usah cemburu..kecantikan itu pinjaman sementara.kekayaan itu hanya lah secebis nikmat Allah beri di dunia fana ini…kebahagiaan itu adalah pinjaman jugak…
    mana kita pilih>hidup dunia or akhirat?maybe bahagian marion adalah dunia sahaja…maybe akhirat sana dia TIDAK BERHAK terhadap nikmat Allah…hanya jika marion bertaubat nasuha dan Allah menrima taubat nya dan RAHMAT ALLAH diberikan..baru lah marion boleh menikmati kehidupan para ahli syurga…jadi..marilah kita mencari bekalan AKHIRAT…
    semua di dunia ini hanya lah sementara…DUNIA INI IBARAT WANITA TUA YANG HODOH…semoga kita bersabar dan berusaha melakukan amal ibadat dan berusah mendapatkan keredhaan Allah dan sentiasa berselawat untuk mendapatkan syafaat Rasulullah…sebab Rasulullah itu sendiri la patut kita ingat kerana Rasululah menolak dunia ini demi UMAT nya…inilah KEKAYAAN SEBENAR…MARI BERSELAWAT…baca gosip untuk pengajaran tentang dunia akhir zaman dan saling menasihati selagi terdaya….baca berita untuk pengetahuan am,,baca Al Quran untuk ilmu dan ketenangan hati,…

    0

    0
  28. Beautiful Norra says:

    alahai Zizie Ezette, rambut pelesu a.k.a extension hair u mmg pecah lobang…nampak fake sgt compare dgn rambut bahagian atas u tue…x kisah lah janji u look sweet walaupun dagu semakin tajam…ooppsss teett…kbye~

    0

    0