Written by AbangNara | February 26th, 2012

Abang Nara sanggu tak makan masakan Pak Engku hanya untuk memastikan anda semua dapat melihat gambar majlis resepsi perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani secara ekslusif daripada PICC. Buat masa ini, Abang Nara sharekan 10 sahaja terlebih dahulu. Bakar line orang kata.

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

Lagi 9 gambar sekitar resepsi pengantin baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

[jetpack-related-posts]

254 responses to (10 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani

  1. Maya Kering says:

    First!!

    0

    0
    • saya budak terpelajar says:

      sweet…tp dah xder cerita artis lain ker???huhu………..
      bbtw..tahniah to both of them

      0

      0
    • Anonymous says:

      lawo.. baju tu ala2 kate medilton jer..
      btuah yusri dua kali jd pgantin glamer

      0

      0
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      Tangan menadah berdoa kepada Allah tapi aurat terdedah. sungguh ironik.

      0

      0
      • someody says:

        alahai..ade je nk ngomplen..awk ni dh cukup sempurna ke? bila mengata macam ni lagi besar dosanya dari lisa yg buka aurat 2 tau x !! g cakap depan2 n tgur ar dengan cara yg baik..bkn kata belakang…tolong jangan terlalu pk dri awak 2 dh mulia d mata Allah..xde sape yg perfect..doakan yg terbaik walaup0n awk 2 xminat dengan cara nye..

        0

        0
    • [tgn ke dada, mata ke atas] says:

      OMG..gojesnye lisa!!!! best la jd yusry…dulu org sume gila kat erra..last2 yusry dapat..skrg org gila kat lisa, yusry gak yg dapat!! untung laaaaaaaaa…. hahahaha

      0

      0
    • adinda_faraa says:

      congrts to lisa & yusry, semoga bkekalan keakhir hayat amin! tapi prasan tak wedding dress yg lisa pkai tu ?? ala2 wedding dress kate middleton/catherine middleton ;))

      0

      0
      • pinky minky says:

        to “sabarjela”.. mcmla beruntung sgt sape dpt kawin ngn ko… komen cam good good je.

        0

        0
      • sabarjerla says:

        hasad dengki ish ishh…komen mcm tu pun x puas hati…so untung ker?? muhasabah laa diri sndiri yerr…

        0

        0
    • chiro123 says:

      sweet…tapi dh bosan asek2 citer sal dorang je seminggu nie…huhu

      0

      0
    • izyannissa says:

      pd lisa n yusry… xksh laa crown 2 senget yg penting mjlis 2 berjalan dgn lancar.. tahniah!!!

      0

      0
      • trendy says:

        aku rasa mmg trend skarang laa crown senget… wedding aku gi semalam pun pengantin perempuan dier pakai dress putih jugak…dan crown pun senget jugak… lagi laa crown jenis kecik tu pastu letak kt atas belah kiri kepala….

        aku jenis tak sker kutuk majlis kawen org…walaupun ade cacat cela…dah hasil kerja manusia kan? mestilaa ade yg cacat. Nak yg perfect tu kat atas YANG SATU tu jer yg perfect. so lebih baik dok diam2 tengok jerlaa takyah nk complaint ape2…

        mana yg blom kawen tu, kalo tiba masa korang nnt suker tak kalo terdengar dek telinga sndiri org mengutuk taste korang masa majlis berlangsung? tipulaa kalo xde rasa nak pukul org yg kutuk tu kan? bab gambar tak senyum… alaaaaahai, dulu time ngan erra senyum smpai ke telinga…3 thn jer jugak bertahan… lagipun ini gambar, bukan video. Shot yg Nara amik ni shot waktu yg sama…so nmpak obvious mcm keseluruhannyer masam jerlaaa…apedaaaa.

        moral of the story: dah taste dier gitu so tengok diam2 sudah…takkan dier punyer hari bahagia nak kene ikut taste org lain kot?

        0

        0
      • comei says:

        yes, setuju dgn trendy.org kawen, mjls dikutuk. x kawen kata gay. dah tu, suke betul nak compare2 dgn org lain.patutnye, kita doakan yang tbaik untuk semua pasangan yang mendirikan masjid.

        0

        0
    • joanna says:

      baju sebijik mcm kate middleton.. tp nape pengantin muka masam?

      0

      0
      • baju katemiddleton says:

        ha ah baju kate middleton>position berdiri pun ala prince charles n kate middleton. tangan letak kat depan

        0

        0
    • leon says:

      masam coz dia geram repoter komplen..hahahha…alaa korang ni..byk lg pics..yg senyum gembira..tgk sikit camni je dah mula nak wasangka..isshh..mende laa….

      0

      0
  2. Maya Kering says:

    macam baju Kate Middleton! Sweet sgt!

    0

    0
  3. Syima says:

    awaitnya macam sedih je …

    0

    0
    • cik n says:

      a’ah.. 2 2 muka cm x hepy jr

      0

      0
      • mak bedah says:

        muka lisa mcm menahan kesakitan…sedey je..awatnye nak oiii..

        0

        0
      • yana says:

        nape sedih n x hepi??..ade time2 dlm majlis tu disertai dgn selawat or bertafakur, or ucapan yg mengingati org2 yg tiada atau ape2 lah yg sedikit menyedihkan….rasenye tu sbb muke masing2 serius n cam x hepi jer…takpun muke penat tunggu kompang x abis2 n x sabar2 n turun nk turun pelamin tuk makan beradat cos lapar dah hehehe…penat wooo bersanding (pengalaman sendiri sumer nie huhuhu pastu bengang kat photographer nape amik pic time masam huhuhu)

        0

        0
      • ELAjb says:

        cik n oii…nie kan gamba y org ambik tampe lisa & yusri perasan so mmg la dia tak senyum..time aku & hubby kahwin dulu pun ade je gamba y masam..tampe org tahu aku semamangnye happy..ape la korag nie,same la if de org ambik gamba korg tampe korg sedar msti seleke & masam gile muke korg..bongok betol korg nie y pertikaikan muke masam dorg..HARAM MAKLUM NIE GAMBAR BUKAN VIDEO.

        0

        0
    • liz says:

      nara saja je letak gambar diorang masam bagi kena kutuk..

      padahal blog2 lain semua gambar diorang ceria..senyum sampai telinga..

      0

      0
  4. eija says:

    sangat cantek… :)

    0

    0
    • Nyah Cantek says:

      yg kahwin semua nya JODOH , yg bercerai tu sbb JODOH ada hanya sementara , so hopefully JODOH diorng berpanjangan smpai ke anak cucu cicit , and ke akhir hayat , sbb jiran I pnya nenek da umo 70 tapi baru nk bercerai , sbb org doakan “semoga berkekalan ke anak cucu” smpai anak cucu je la diorng bersama , kesiannye =(( , ADESS !

      0

      0
  5. y says:

    tak gatal ke pakai baju camtu lisa? hehe

    0

    0
  6. lolo says:

    untunglaaaaaa……………………

    0

    0
  7. ifah says:

    congrates both of them. but mcm x de seri je. senyum pn x. huhu sorry

    0

    0
  8. mesra alam says:

    apsal muka diaorang ni cam tak hepy jew….

    0

    0
  9. poison says:

    wah dah mcm baju kate middleton!! hehe

    0

    0
  10. tengok aje says:

    gaun kahwin lisa ni macam kate middleton eh? ker daku salah tgk.. tetap laawaaaa jugak.. :)

    0

    0
  11. Maya Kering says:

    muka dua2 monyok apsal?

    0

    0
  12. green vincci says:

    muka pasangan ni x hapy pn tgk…

    0

    0
  13. xyz says:

    cantik sgt Lisa…semoga berkekalan…amin

    0

    0
  14. AyuCandy says:

    Cute! Tahniah

    0

    0
  15. pie86 says:

    sweet je lisa.. tak payah pose gedik2 pon atas pelamin..

    0

    0
  16. imi says:

    lisa cantikkkkkkk sangat. moga allah berikan kebahagiaan dalam rumah tangga lisa and yusry :)

    0

    0
  17. xyz says:

    Lisa santek sgt…semoga berbahagia dan berkekalan…amin

    0

    0
  18. nourul says:

    am i 1st?

    0

    0
  19. wahhh cantiknyaaaaaaaaa…. abg nara terima kasih byk2.. sbb sanggup tak makan sbb nak bgi pembaca2 blog nak tengok majlis resepsi lisa n yusry..

    0

    0
  20. Liza surirumah says:

    Baju ala2 kate mid punya baju kawin

    0

    0
  21. peter says:

    Very nice & sweet couple..congrats to both ;-)

    0

    0
  22. lalala... says:

    cantik bju lisa

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cam baju kate william ja…

    0

    0
  24. poyo giler says:

    Perghhh..bgs btl pki bj ala kemban gitu..tahniah!! Haha

    0

    0
  25. mia sara says:

    bunga tu mampat dan byk color sgt. nampak serabut -,- btw, lisa cantik =) semoga bahagia sehingga ke nafas terakhir ^,^

    0

    0
  26. manjelara says:

    sian lisa…klu xsilap mte den laaa…crown atas kple lisa tu cam senget je…tp dorg memg sweet…smge jdh hgge ke syurga ye…..aminn…
    aku 1st ke???

    0

    0
  27. makmah says:

    @maya kering bukan monyok tapi muka diorang biasa2 je saya tengok, lgpun ok lah takde lah tersengih sengih and tergedik gedik atas pelamin macam…m…..hahaha

    0

    0
  28. Kak Limah says:

    Too obvious.. copy Kate Middleton

    0

    0
  29. buahkelape says:

    @poyo giler ,kemban ke? rasanya macam oke je. at least dia tutup sampai kebawah. okay lah dari artis artis yg lain, baju bersanding macam baju malam pertama. Peace yooo ^^

    0

    0
  30. Lisa Palsu says:

    apesal muka lisa n yusri masam je..dah ade krisis umahtangga ke?

    0

    0
  31. lali says:

    what happen to both of them..muka masam lain sgt dari gmbar pernikahan ari tu!

    0

    0
  32. aza says:

    mungkin diorang penat kot majlis diorg besar..tp 2la senyuman lisa waktu hari penikahan dia aritu sangat sweet banding gambar persandingan dia ni..dis is your big day lisa!!senyum la sampai tinge…heeee :)

    0

    0
  33. gee md zin says:

    cntek n sweet….

    0

    0
  34. orgtuo says:

    pakai baju….tapi telanjang…sebab jarang…pastu berdoa mohon rahmat Allah…adessssss cemana tuh

    0

    0
  35. murina mamat says:

    slmt pengantin baru buat lisa n abg.yusri..baju cantik,simple dan menarik..good lucky…

    0

    0
  36. fiza says:

    np masam je..pegang la tangan lisa tu

    0

    0
  37. Fanta says:

    what happened to her tiara? Macam senget! ;( anyways, as usual LISA is gorgeous!

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Tgh bace doa la..thts y serious je….

    0

    0
  39. kema says:

    apesal monyok? gaduh ke mlm td? kekekek. slamat pngantin baru. moga kekal ke akhirnya.. amin

    0

    0
  40. makcik bedah says:

    tolong2 aku first ke…sbb aku dgr yg first ni disanjung dan dihormati trus jd glame.tlon2 aku nak first * mata di atas tgn di bahu*

    0

    0
  41. cikikaka says:

    muka lisa ni mcm ade iras ana rafali sikit la….

    0

    0
  42. wizza says:

    semoga d panjang kan jodoh kalian hingga ujung nyawa………… lisa chantek sgt2.

    0

    0
  43. Lisa Surihani says:

    ada jugak la yg nak mengutuk…..sabar je lahhh

    0

    0
  44. peot says:

    uh masamnye muka..xkan la time bediri tegak pun x dpt nak senyum.

    0

    0
  45. mL says:

    kenapa gambar kali ni Lisa banyak muram..
    tak macam gambar masa nikah..hampir setiap gambar lisa senyum sampai ke telinga

    0

    0
  46. kak chik says:

    muke dua2 monyok.. macam cite dlm novel kahwin paksa.. hahaha

    0

    0
  47. munah says:

    ayokk awat masam ni muka? knp gmbar b4 kawin bole pegang ni dah kawin tak pegang tgn? hihi just tny jeee. btw congrats! :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      kejap lg pegang2 la kak munah oiii…xnampak ke org tgh baca doa tue.. lg pun mjlis baru nak bermula..relex la derrrr….

      0

      0
      • Anonymous says:

        ayokk anon.. masa baca doa tu i paham ler..maksud ai tu masa berdiri tegak..sj la sbb nmpak lain..pic masa akad sweet sgt..sgt2 sweettt..

        0

        0
    • Ciksurirumah says:

      kejap lg time posing2 senyum letewwww…..xcaye tunggu abg nara updatee..xyah pening2 pikior nape x senyum….masam….

      0

      0
      • lisa surihani says:

        comment lepas tuh respon sendiri…hehehe…tak payah menyamar lah, munah, cik surirumah, kak chik,peot, mL, lisa surihani..nampak sangat org yg sama tapi pakai nick lain2…

        0

        0
  48. mamarazzi says:

    huhuhu.. kenapa kah ini? … baru je gelak2 menarik tgk gambar + astro ++lisa yusry++ punya majlis akad nikah.. tetibe gambar majlis kenduri lain pulak.. masam je pengantin baru???.. hhohohohoh????? x mo … x mo… x mo….

    0

    0
  49. nazri says:

    so sweet

    0

    0
  50. creative says:

    kita jangan cepat bersangka buruk dengan sesama manusia, mungkin ketika gambar ni di ambil pengantin sedang menghayati bacaan DOA atau SELAWAT. kita tak tahu kita jangan buat buat tahu. Jd bersangka baik la kita sesama kita. Bila da lihat dengan mata kita sendiri baru lah tahu. Mungkin pengantin sedang berasa sayu sb terharu akan kegembiraan majlis mereka sb susah payah mereka membuat persediaan, dugaan yg mendatang…kita tak tahu….yg kita perlu buat…bersangka baik selalu…doakan je mereka bahagia dunia akhirat.sekian terima kasih ;)

    0

    0
  51. cikgu as says:

    cantek… tp lg cantek menutup aurat

    0

    0
  52. mL says:

    eh kenapa gambar kali ni macam banyak masam?
    tak macam masa nikah haritu..lisa senyum sampai ke telinga

    0

    0
  53. cikarooo bobby says:

    xkan time bace doa nak sengeh2..senyum2 sumbing pulak…suke sgt tafsir org melalui sekadar tgk gmbar je…lain la korang ade kat majlis tue…rendahnye mentaliti korang.

    0

    0
  54. awatif says:

    seriously, lisa biasa je..

    0

    0
  55. angelyn says:

    membaca doa sambil aurat terbuka..wah2 bgusnya..anyway congratz :)

    0

    0
  56. suker2 je says:

    Betul gak tu…xkan la nak tersengih2…ketawa plak ms time bc doa…okla tu dia senyum sket2 ms atas pelamin…klo aku pun xnak la tergedik2 atas pelamin tu..relax2 suda….neway,mcm perkahwenan diraja plak nampak…myb sbb baju mcm kate kot…huhu

    0

    0
  57. salina sophie says:

    cute..but why macam tak happy jer….

    0

    0
  58. nor says:

    eh2…npe diowg x senyum pn mcm ari nikah 2….spoil….

    0

    0
  59. Blog Pink says:

    awat kak lisa masam semacam…seriously dpt mmbace wajah itu…walupun orang bace doa die diam dan kusyuk tp nampak something fishy la…=(

    0

    0
  60. suker2 je says:

    alah…xdela senget mane pun crown lisa tu….kepoh sgt la…haha

    0

    0
  61. zarra says:

    seyes sbb bru nk ddk atas plamin ngek ngok..hidup xkondem org
    xsah..doa sama2 yg leklok xbole ke?papepon terbaek both!!!

    0

    0
  62. Ustaz Don says:

    “Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini – dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) – sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan.”

    So selidik dahulu jgn pandai2 assume sndiri…

    0

    0
  63. yat says:

    diorg tu gabra, sbb kat depan tu semua yg berhormat kot. Apa2 pun tahniah!

    0

    0
  64. Anonymous says:

    piyet kot..:-P

    0

    0
  65. ariana says:

    Baju mmg ala2 Kate Middleton la..tp apa la salahnya kalau pakai baju yg tak jarang..baru la nampak lebih kemelayuan..

    0

    0
  66. milyto says:

    cantik and like the of dress lisa..so vintage!!

    0

    0
  67. FARID says:

    Pn. Lisa..kalo berdoa menadah tangan tuh, sila la letakkan tangan kanan di atas… apelaaaa…..tuhla die, kate middleton sgt.

    0

    0
    • natural mineral water says:

      rseny xde syarat utk bdoa mn satu tgn kat atas..tgn kanan or tgn kiri, its doesn’t matter, yg pntg doa tu biar bsungguh2..insyaAllah d makbulkan..

      0

      0
      • FARID says:

        Lebih elok tangan kanan di atas…kita makan pon menggunakan tangan kanan kan..berwuduk pon wajib tangan kanan dahulu…sesungguhnya sunat sekiranya kita mendahulukan tangan kanan…=)

        0

        0
      • Cube says:

        ntahnye…mcm pandai sangat. Sampai tahap tu nak cari salah org. Tak ada salahnya mana2 tangan pon….

        0

        0
      • kodok says:

        setuju dgn natural..lagipn lisa ni kidal..

        0

        0
  68. […] Lebih banyak lagi gambar sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani di SINI. […]

    0

    0
  69. wendy martin says:

    1. nk ucap congratz to both of you..
    2.pasal aurat, apapun bangsa mu,cuma berdoa agar anda berubah.selebihnya, antara kamu dan tuhan.
    3. gown ikt middleton? ermm.. it’s ok if mok follow,tp iktlah dari cara agama sendiri..
    4. congratz to erra n yusry sbb kmu bdua tdk bmusuhan.. :)

    0

    0
  70. xde nama says:

    salam..bkn nk mngutuk,,tp teguran dr saudara sesama Islam..pakaila baju yg tidak jarang dan tudung,,kan lbh manis,,Allah dh bg hidayah 1400 lalu,,jgn kata nk tggu hidayah Allah lak..dah lama Allah bg hidayah..jgn ada yg nk marah lak,,sama spt sahabat yg lain,,teguran diberi utk sama2 saling mengingati,,kan itu yg dituntut dlm Islam..pepun,,tahniah dn moga berkekalan dan disirami dengan keberkatan dari Allah swt..

    0

    0
  71. yUyU says:

    Yusry dan Lisa nampak tak ceria maybe 2-2 letih kot….. cian dorang, banyak sangat majlisnye …

    0

    0
  72. […] Abang Nara sanggu tak makan masakan Pak Engku hanya untuk memastikan anda semua dapat melihat gambar majlis resepsi perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani secara ekslusif daripada PICC. Buat masa ini, Abang Nara sharekan 10 sahaja terlebih dahulu. Bakar line orang … Continue reading → […]

    0

    0
  73. sayala says:

    nape xde seri pegantin mulai akad nikah lg…penat sgt ke?

    0

    0
  74. rai says:

    tension kot tgk muka lisa n yusry..ketat semacam..xde senyum…ana raffali seribu kali lagi cantik n manis kot..huhuhu…

    0

    0
    • matahari says:

      aku tengok muke ana rafali pun mcm biase je. xde seri jugak.
      da biase tgk ana rafali mekap2 mcm lisa gak so ape yg naik serinye? mindset ko kut

      0

      0
  75. ade aku kesah says:

    muka derang tu mmg arr nampak mcm masam…ok wat…mane ade raja n permaisuri yg dok atas kerusi dok tersenggeh2….jgn jdi mcm memey suhaiza….tgk masa wedding dia dok atas pelamin gedikssss senggeh memanjang….nampak nar muka plastik prasan santek n lawa arr tu….AAK tgk dh mcm berok mak yeh…lagi satu Baek pelakon Baek penyanyi kalu dah kerap mekap mane nak adenye SERI WAJAH….muka pon dh nampak nek lunyai….anyway congrats to yusri n lisa….semoga berkekalan ke akhir hayat….amin3! (p/s: Yusri n Lisa kite jumpa dkt europ nanti Okeh! Wink2!

    0

    0
  76. teha says:

    macam tak sesuai je.sorg mcm kemelayuan sorg mcm kebaratan..

    0

    0
  77. crownku tegak says:

    eleh kalo artis peberet tu pakai kemban ke crown senget ke muka masam ke sumanya OK, suma boleh.. nampak sgt bias! btw, mana fans2 yg ckp lisa tu sopan? sopan ke ni?HAHAHAHA

    0

    0
  78. ditto says:

    adohai korang ni pun.. nak sibuk2 depa tak senyum la, apsal kelat la.. kang tgh bacaan doa tu.. surelah dua2 sdg menghayati la mungkin.,.
    apsal.. korang kalau tadah tangan berdoa.. korang sengehhhhhhhhh mcm kerang ke? lol!

    0

    0
  79. zp says:

    Readers, jgn slh fhm, pix abg nara ni diambil masa majlis br nk start, dimulakan selawat ke atas nabi saw. Mgkin sbb tu both of them npk serious.. spjg majlis ni, diorg mmgnmpk Sgt happe..

    0

    0
  80. kecohlalala says:

    ni mase awal2 majlis.. nampak abang nara ngn laptop nya ke hulu ke hilir.. update live nih.. gila lahh..

    0

    0
  81. nana says:

    abg, pinjam gambar ekk..mohon share gambar ye :)

    0

    0
  82. mawar says:

    apalah u all ni .. tu bukan masam .. tapi letih .. majlis kahwin pasti letih .. macam tak faham je ..

    0

    0
  83. Lols says:

    Eek baju Kate! Cuma kurang kembang jer…. Hmm tahniah dan semoga bahagia selamanya.

    0

    0
  84. pompom says:

    pucat nye makeup

    0

    0
  85. gi says:

    Jangan lepasni wartawan Joyah tu kondem lagi majlis resepsi Lisa dgn Yusry ni. tak bole pakai punye wartawan. Orang tgh hari bahagia so cerite la bende baik. Jangan difikir hati dan perasaan sendiri. Tu majlis dorang, mestila ikut keluarga dorang takkan nk ikut plan wartawan kot. Itupun nasib baik wartawan dijemput.Aku still geram bace kat pancaindera harini. To Joyah, orang tu berkawin, cerita la elok2 sikit. Bertimbang rasa kat orang. FYI, skarang orang tgk blog dulu la. lagi cepat berita sampai. Bace paper pun sekali sekala.

    0

    0
  86. cek moon says:

    semoga mereka akan dapat hidayah petunjuk dr ALLAH swt hendaknya..

    0

    0
  87. zulkbo says:

    salam..
    nape Lisa masam je muka tu?
    letih gamaknya..

    0

    0
  88. che moon says:

    semoga mendapat hidayah dr ALLAH swt….

    0

    0
  89. Anonymous says:

    hm,kalo nk tegur baju seksi,ke ape,msti ade org yg cakap,”cermin diri dlu” ,”jaga tepi ken org” etc…bukan ke wajib tegur tuk bnda yg salah?hm

    n pada yg nak menegur,kte ade adab2 nye kan,so,jaga2,jgn wat org len sakit hati,tq!

    0

    0
    • matahari says:

      tegur pala otak hang. kalo hang btul2 ikhlas nak tegur, hang pi la tegur kat twitter lisa sindri. tp aku tau la mesti hang kecut nye kan.
      yg hang menyalak panjang2 kat sini dgn sekutu2 hang tu buat pa? nak tunjuk baek boleh la, tp mesej hang tuh x sampai ke lisa pon. sheeshhh

      0

      0
  90. Anonymous says:

    memang tak nampak seri la lisa kawin.rasanya sebelum2 ni lagi berseri kot muka die.mekap pun pucat je..sape la tukang mekap lisa ni..

    0

    0
  91. apa2 je... says:

    congrats to newly-wedded couple…:) xyah fkr komen negatif yg pentg da sah kwin hehe…
    *lucu la baca certain komen…fikir la positif kn…tp besala public figure ni kn, slalu ja dtgk negatifnya tp yg positifnya enta ke mna…btw, muka masam hnya msa pic kna snap ja…but throughout the reception, for sure la couple happy kn…overall yg pentg bkn hnya 1 pic…
    *credit to photographer – pic lisa pandagn sisi cntk…hehe…:D

    0

    0
  92. amoikajang says:

    muka dorang masam,
    dorg letih mlm td..

    0

    0
  93. lady gaga yg gagap says:

    aku rasa dia tmemang nak pakai gaun mcm kate..good idea…nak tahu sapa makeup dia,sweet n muka dia berseri,btuk muka dia kn 4 segi bole jadi bujur sireh mcm tu..sentuhan makeup terkini,tak brkilat sgt,tak nampak shading sgt

    0

    0
  94. ana says:

    boring la baca komen2 ni semua.. mesti ada je yg nak mengutuk2.. komen lebih2 mcm bagus sgt.. haish cerminlah dulu diri masing2. dan kalau nak tegur ttg aurat dan sebagainya beritahu terus kpd lisa tak payah cerita pjg di sini dia takkan baca pun.. doakan yg terbaik utk mereka, sesama Muslim.. mungkin bukan kali ni tapi siapa tahu akan dtg dia bertudung pula, insyaAllah…

    0

    0
  95. KS says:

    Nak komen jujur lah

    1. MAKE UP – BIASA2 AJE..TAK ADA YANG ISTIMEWA PUN
    2. PELAMIN-TULIS DALAM ARTIKEL (PROMO) MACAM GEMPAK. TAPI BILA TGK MAK ANDAM SABAK BERNAM BOLEH BUAT.
    3.BUNGA-BIASA AJE..TAHAP DEKORASI MAIN LETAK2 AJE. FLORA ETC LAGI KREATIF. MUNGKIN DISEBABKAN SPONSER KOT. ITU PASAL BUAT MACAM TAK NAK BUAT. COZ BAJET CIPUT.
    LIGHTING-OUT. MACAM KAT FANFAIR AJE.
    LISA-KENAPA TAK SENYAP. SURE ADA YANG TAK KENA.
    YUSRY-PUN SAMA TAK SENYUM.

    0

    0
  96. SYANI says:

    Lisa macam tak cantik jer… Cantik lagi masa akad nikah… Agaknya sebab dah biasa tengok lisa berlakon kot… tu yang nampak biasa2 jer.

    0

    0
  97. Lisa suri nani says:

    Korang sume komen mcm cibai…. Jeles la 2…. Aku tgk lisa dah mcm selena gomez dah comel nye….. Yusry segak di hari persandingan…. Korang komen mcm wedding korang gah sgt…. Ingat yusry cikai mcm korang ke nak kawen bt loan kerajaan???? Bahlol!!!! Wedding dorang mmg nmpak simple but it spends a lot of money ok torkk….. Len la korang kawen bt loan 20k ngan bank pas2 anak dah 2 3 hutang xperabih ag….. Hahahaa…. Sedihhhhhh……

    0

    0
    • surirumah says:

      haa, part ni sokong sangat. Skali nak kutuk wedding org (x kisah laa wedding artis ke org biasa2 je) bukan maen!!! Padahal kawen org tu grand x grand tetap guna duet sendiri. Haihhhh… masyarakat yg suka kutuk mengutuk ni mmg tak senang nampak orang senang ni.

      0

      0
  98. HAHAHAHAHA! says:

    PERHATIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kasut biru polka dot,
    AKUkauDIA,ifah,
    mesra alam,
    liza surirumah,
    Mia sara,
    Mak, Makcik bedah,
    Lisa surihani,
    Peot
    Ml
    Kak chik,
    Munah
    Cik surirumah
    creative
    cikarooo bobby
    Nor
    ustaz don
    farid
    yuyu
    sayala
    teha
    pompom
    ana
    lisa suri nani
    ***kesian manusia ni… ade masalah mental ke.. beri komen, then jawab komen sendiri.. kjap memuji lisa, pastu tuka nama lagi, then kutuk balik… jgn jadi hipokrit.. :)

    0

    0
    • HAHAHAHAHA! says:

      nama sperti diatas adalah org yg sama…huhu

      0

      0
      • sabarjerla says:

        dey macha… lu ni ketinggalan kereta lembu kaaa???. Itu org lain2 laa… lu pun kalo mau jadi ‘grey avatar’ / avatar kelabu pun boleh laa chaaa… syaratnya lu jangan taruk itu email address masa submit komen…grey avatar itu default avatar kalu tara letak itu email add… apa laa lu ni chaaa…. gelak dekat orang padahal lu yang patutnyer kene gelak laa chaaaa…

        0

        0
      • just for laugh says:

        “sabarjerla” juga adalah org yg sama…terasalah tuh…huhu

        0

        0
      • sabarjerla says:

        nak terasa ape nyer? just nk bgtau kt org2 yg ketinggalan keretapi ni supaya tak membodohkan diri sndiri…gelak2kan org padahal tak tau info terkini… ko pun just for laugh pakai grey avatar jugak… so aku bleh ckp ko juga org yg sama dengan aku? derrrrrrr~

        0

        0
    • AKUkauDIA says:

      kau pon same je bahlol. kutuk org. ingat kau baik sgt? cermin dlu diri tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..!!

      0

      0
  99. ck slmh says:

    gambo ke-3 last, lisa sughihani dah mcm muke ana raffali aku tgk.

    0

    0
  100. […] kredit kepada beautifulnara.com Posted in Artis Malaysia, wedding | Tags: Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Lisa Surihani dan […]

    0

    0
  101. adnil says:

    apsal semua gambar x senyum?

    0

    0
  102. jejari dompak says:

    nak tunjuk cincin diri jari….menadah tangan berdoa guna tangan kiri diatas….hurmmmmmm….

    0

    0
  103. aklima says:

    a’a la..sebijik baju akte middleton. siap dgn tiara sume..
    xde identiti sdiri la pulak..

    0

    0
  104. Pondan gemok says:

    Dah la ye uolss.. Skrg giliran iolss menutup mjlis… SELAMAT PENGANTIN BAHARU LISA & YUSRY… xmo gado2 tau..

    0

    0
  105. cik n says:

    kate mmg la cantik tp apsal nk kna ikut omputih plak..tk rasa malu ker berdoa dgn pkaian mcm tu…menampakkn isi kulit.. erm…apa2 pun semoga bahagia.. ^____^

    0

    0
  106. cammy says:

    saya peminat lisa…tp nak komen ckit la…nape dorg ni muke masam.? kalo nk kate penat tu adat lah.tp kalo atas pelamin.bg lah pose yg cntk ckit. xnmpk seri pengantin lgsg..muke lisa mcm kena paksa kwen je..kesian sggh..xcntk jadi gmbrnye huhu..arap2 masa majlis resepsi nanti gambar cntk la ye

    0

    0
  107. Albinia Anuar says:

    tahniah kepada kedua-dua mempelai…. semoga perkahwinan kalian hingga ke akhir hayat… amin….. dan cepat2 lah dapat zuriat ya kerana tu lebih mengeratkan lagi hubungan suami isteri….. dan sini saya meluahkan sedikit kecewalah bila membaca komen2 di atas…. saya hairan napalah ada masih nak kutuk2 mereka kan baik kalu kita sebagai sesama umat mendoakan saja kebahagian mereka bukannya memberi komen yg tidak ada kena mengena….cantik tak cantik ke dedah tak dedahkah jgnlah dikomen…. bukan kita yg menentukan hukumnya… yg boleh menghukumnya adalah allah… kita sebagai manusia ni jgnlah terlalu mengata berika doa yg terbaik untuk mereka… sekali lagi sya ucapkan tahniah kepada yusry dan lisa. seandainya ada kata2 saya yang mengusik jiwa para2 pengomen mohon maaf ya cuma saya hendak mengingatkan aje … mohon maaf sekali lagi…..

    0

    0
  108. Lisa Sengal says:

    Pe hal Lisa @ Yusri ni masam jer???xkan pasal xdpt malam pertama kot???ho3

    0

    0
  109. Ana Lee says:

    mcm baju Kate middleton… inspirasi le tu.. cantekkk cantekkk……..

    0

    0
  110. kucinghitamkakipanjang says:

    kenape muka masam? lg manis senyuman diorg masa hari nikah… btw mungkin penat dgn jadual….

    0

    0
  111. JEJARI KONTOT says:

    Menyampah pulak aku tgk org yg comment2 ni.mcm pukimak!typical nak mampos! oii diorg masam muka sebab time ni diorg tgh bertafakur! takkan nak gelak nampak gigi kot! kang senyum meleret ckp tak hormat pulak

    0

    0
  112. putihkaseh says:

    Sapa lah ko org nak judge org, kita hanya boleh memberi pandangan jer, dosa pahala tu biar lah DIA yg menentukan, lagi pun dia dah kwin, biarlah suami dia membentuknye nanti, cam org kata lah, x semestinye yg mahal tu bagus dan yg murah tu x bagus, bertudung or x bertudung tu peribadi dia, mana tahu dah berkwin nanti dia akan kearah tu, org nak berubah sekejap jer, oleh itu doakan lah yg baik2 buat mereka dan semua umat muhammad di bumi Allah ni ……aminnnn
    Yg komen pasal crown tu memang fesyen senget, baru lah nmpak kelainan …….

    0

    0
  113. good job papa nara sggup xmkn tuuu..lisa comel sgt tgk inai pon x ukir2 mcm sesetengah pngntin tu kan!

    0

    0
  114. hazel says:

    abg nara…plsss masukkan entry lain…dh boring laaa….:(

    0

    0
  115. Anti Tiara Senget says:

    Muka dia masam sebab Tiara dia senget laaaaa..
    kekeke..

    0

    0
  116. rosnita says:

    tahniah pada pasangan pengantin ini…moga jodoh mereka berkekalan hingga ke akhir hayat…. pada papa nara… good job… dan pasal tiara tu… sebenarnya bukan senget… tetapi fesyen masa sekarang… sebab dah ramai yang membuat gaya cam gitu… ^_^

    0

    0
  117. didi says:

    see,,btapa jahatnya nara publish gamba yg leh timbulkan fitnah,,napa nk post gamba dorg mcm ni,,ni tgh acara selawat bc doa xkan nk sengih gelak sakan,,lg pn ni gambar snap skali 10 tgk la post yg sama ja,,korg suma otakmsempit mudh tpngaruh dgn nara suka propa ni..bodoh,,klu ko baik iklas nk ltk gamba kawen lisa yusri mst ambik yg tgh hepy…xpyh nk create fitnahnkat sini…sbb tu aku xsuka nara ni..si penabur fitnah..xjg aib org.

    0

    0
    • papa says:

      betul kata kau didi..takkan lah hari kahwen muka nak masam..tingal gambar ni je kot tak senyum…gelak lebih kena marah pulak..cam bini angkasawan hari tu. semuo tak keno..adehh..

      0

      0
  118. ntah ape2 la korang ni... says:

    suke hati lisa la nk pakai bju wedding ala2 middleton…korang ade? busuk hati betul la..

    0

    0
    • PAPA says:

      NTAH NYER!! INGAT KATE TENGAHTON TU AJER KER YG MAMPU PAKAI BAJU PESEN GITU?? KERANI KAT OPIS PAPA PUN PAKAI BAJU ALA-ALA GITU TURUN OPIS TAU..TAK HERANLAH…

      0

      0
  119. aiyaaarrkkk says:

    suke hati dia la nak pakai baju ala2 kate middelton..bukan duit korang pon dia pakai..cam xiaalll jak mengomen…nak tegur org tapi kata2 mcm org kafir..banggang toll…jgn lebih2 nak komen dorang nie..silap2 dosa sendiri yg berlambak..gara2 nak sgt menasihat dah menimbulkan fitnah…weiii..lu pk la sendiri…

    0

    0
  120. haihhhh! ~sigh~ says:

    ape la slhnye mendoakan kebahagiaan org..ni tidak..asek nk kondem org je..aku thu yg komen2 x baik tu bukan dlm kategori muslimah n soleh..saje nk tunjuk baik…ALIM KUCING..!

    0

    0
  121. lala says:

    tak cantik pun lisa…ske g tgk ana rafali kawin…xtau nape tah..mate aku kero ke..si lisa ni kawin ke tak kawin ke..same je..tak de beza..nal wish jgk la..smoga bahgia..tahniah..

    0

    0
    • Lovely says:

      Memang mata engko kero,baru tau kah?pergi check kat clinik la wahai cik/encik Lala whtever u are,pergi klinik n check kang tak pasal2 engko buta plak…ksian..

      0

      0
  122. ziela says:

    abang nara boleh zoom gmbr cincin lisa surihani tu tak..hehe..

    0

    0
  123. alaaaaaaaaaa…napa pki putih jgk…bosan arrrr…ce try kaler ceria2 ckiT..bru naik seri..dhlh nikah putih..sanding pon putih…apa CELOPPPPPPPPPPP…

    0

    0
  124. lara says:

    untungnye badan ai yusry 2x kawen sume grand majlisnyeee…..
    harap pkre dlu xberulang yg sama ye…harap jgak yusry pndai2la jaga lisa yg cantek ni.. dlu i minat sgt kat lisa skrg da low la…..

    0

    0
  125. AKU says:

    WOW!!cantek nya!!!!! compare dgn time nikah.ni br la nmpk seri pengantin.. TAHNIAH LISA & YUSRI…

    0

    0
  126. aku pakai fesyen sopan jer.... says:

    yang si laki bukan main berbalut dari kepala ke kaki. yang si bini pulak separuh telanjang. kalau yang kawin pakai tudung pulak walaupun berbalut kemas dah macam Mumis piramid. ketat seketat-ketatnya. same je la korang artis-artis semua…

    0

    0
  127. damia says:

    dorang mungkin serius sbb sedang menanti ketibaan tetamu kehormat…itu pon blh jd fitnah ke

    0

    0
  128. dave says:

    nice but motif nak sama dengan kate?dah tak kratif lagi,crown tu salah mak andam,sooo sad tapi nape semua tak perasaan or memang cam tu.

    0

    0
  129. kirana says:

    xsalah klu nk pakai mcm kate,klu aku mampu,aku akn carik mcm gaun yg aku suke…n dress kate 2 mmg cntk pn…org tgh bce doa,ne de mse nk senyum2…g pn gmbr sme je..

    0

    0
  130. MATA SPARROW SEMUA. says:

    AKU NAK CAPSLOCK!!! ADE AKU KESAH.

    SIBUK LAH U OLS U OLS NIH. PENYIBUK NYE. CANTIK JE AKU TENGOK?? ITU TASTE DIA LANTAK KAN LAH DIA NK MACAM MANA PUNNNN, U OLS KE YANG BAYARKAN BAJU/MEKAP/PELAMIN DIA?? HA??? ISH ISH ISH. CERMIN DIRI DULU SEBELUM MENGATA, U OLS APA PUN TADAK! HASAD DENGKI JE BYK!

    0

    0
    • motif nak emo says:

      ala..sebab pengantin nyer lisa surihani so back-up laa kannn… cuber kalo yg pengantin tu artis yg ko tak suker…mcm zarina ann joulie lavocah tu ker…memey ker or sape2 yg ko tak suker laaa… ntah2 ko pun mengutuk sama kan? walaupun aku juger tak setuju ramai yg dok sebok komen negative pasal majlis org…tapi takyahlaa nak emo semacam…

      0

      0
      • MATA SPARROW SEMUA. says:

        HAHAHA. HAHAHHAHA. HAHAHAHAH. KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH.

        terima kasih tuan, tuan”AMAT” mengetahui isi hati saya. terima kasih. memang “TEPAT” telahan tuan.

        tak emo pun, tapi tuan pun emo??

        0

        0
  131. SEMUA MATA SPARROW. says:

    AKU NAK CAKAP LAGI. (ADE AKU KESAH?)

    MUKA SERIUS PUN JADI ISU, KAU KAT SITU KE? KAU TAU KE APA JADI? KAU TUHAN KE? KAU NAK JUDGE ITU INI. KAU NI BODOH.

    BODOH.

    APASAL TEMA PUTIH JE, BOSANNYA! KAH KAH KAH. KAU NI PUN , BODOH.

    BODOH.

    CROWN SENGET? U OLS APA KES MEGGELABAH? KAH KAH KAH.

    SUPER BODOH.

    “TAK GATAL KE LISA PAKAI BAJU MCM TU?” KAH KAH KAH.

    ULTRA BODOH.

    AKU BUKAN NK BACKUP SGT LISA&YUSRY CUMA AKU WAJIB MENYATAKAN PERASAAN AKU BILA BACA KOMEN2 BODOH U OLS.

    AKU ALERGIK ORANG OTAK BODOH.
    sekian.

    0

    0
  132. supernova says:

    cant anybody notice the obvious?lisa is so copying kate middleton’s dress!

    0

    0
  133. zain says:

    sapa nak tahu duit hantaran lisa berapa yusry bg? haha… banyak nk mampus. 3million! wowwww!, tu dirahsiakan, dpt tau from aunty yusry issued cheque dkt bank tmpt dia kerja ;D

    0

    0
  134. supernova says:

    cant anybody notice the obvious? lisa is so copying kate middleton’s wedding dress!

    0

    0
  135. kakak neelofa says:

    ala bang nara…..retiss lain lah plak…dh sminggu ngadap menda sama jer….

    btw, kalau lisa senyum skit adalah nmpk sweet…..ye dop?

    0

    0
  136. oh lisa kenapa engkau masam says:

    bukan pic ni je dorg masam..boleh kata most of the pics mmg she looks unhappy..tak caya cuba tgk ohbulan

    0

    0
  137. test says:

    i just wan to test.. hehe

    0

    0
  138. Adibah says:

    cantik betul baju pengantin and props diorang…heheh
    berbaloi amik gambar cantik2…lepas tu makan puas2!
    tapi apasal muka yusry mcm muka cuak jer? ;)
    nebes ke? ala, mcm tk bese kawin kan… dah ade experience tu..

    0

    0
  139. red rose says:

    kenapa muka masam2 jer ni ek….

    0

    0
  140. mizz umie@me myself n i says:

    Tahniah L&Y Bertuahnya!!!!…

    0

    0
  141. nzayu says:

    gmbr nie kn diambil ketika sdg bce doa, xknla nk ketawa n senyum2 pulak..pas nie mesti ade gmbr lain lak part yg dieorg senyum…hmmm..pe2 tahniah yusry n lisa..smg berbahagia selalu..n cpt2 dpt baby..

    0

    0
  142. red rose says:

    YUSRY —–> SEDIH
    LISA —–> MARAH

    cuba u olz nilai kan..btl x apa yg sy nyatakan tue?

    0

    0
  143. sha says:

    nape lisa nampak biasa je..cover majalah cantik dari kawen..

    0

    0
  144. zyrin says:

    sungguh syg..mekap n rambut spoil..seyes mekap dia out…xdela lawa sgt…klo tgk mekap ct lg 100x ganda cantiknya..btw congrate…

    0

    0
  145. bintang hati says:

    korang ni semua kelakar laa…. pasal reaksi muka diaorg pun jadi hal… cuba tgk betul2..

    1. masa duduk..kan tgh baca doa… tak kan la nk senyum2 kambing lak kot..
    2. masa berdiri…suasana serius..maybe masa ni ada ketibaan VVIP ke.. pun tak kan nk sengeh memanjang jekk…

    jgn la tgk jek gambo terus kutuk…manusia2…cuba berhati mulia sikit…hehehehe…

    0

    0
  146. blackberry says:

    nice! sweet n simple. love the backdrop n wedding gown. :-)

    p/s: muka ketat sebab penat sangat kot. kan diaorang handle majlis sendiri. :-p

    0

    0
  147. Anonymous says:

    sabtu lepas lisa cakap dia nak concept ala2 puteri..maybe the designer buat gaun mcm kate middleton.tp sweet sgt.

    0

    0
  148. Idir says:

    aku suka baca komen2 kt blog ni..byk sungguh ustaz/ustazah…tapi kalau betul2 alim apasal singgah kt blog ni yek…byk gosip aka fitnah..bohoo

    peace!

    0

    0
    • otak sempit says:

      ade ke org x alim singgah masuk blog dakwah? so cmner dakwah tu nk tersebar pada mereka kalo org yg berdakwah tak cari org2 yg perlu mereka ajarkan?

      0

      0
  149. NTAH! says:

    Suka kat lisa and yusry. Love their wedding too. Tapi tak puas hati sikit kat Pak Engku yg kuat mengampu. Rasanya tak perlu la nama makanan utk wedding ni diletakkan skali nama lagu/filem dorang. Kalau namanya rendang, rendang je la. Kalo lauk ayam, ayam la. Ni ayam dibius cinta la, rendang adamaya la. Just give the best for the presentation and taste. Not giving a crappy names for the dish!

    0

    0
  150. AKU says:

    AKU SKE BACE KOMEN2 DISINI.. TAPI AKU TERfikir, NAPE SOME OF THE PEngomen DI SINI SEAKAN2 XBEROTAK>>(still wondering)

    0

    0
  151. baby102 says:

    ha ambik kau comment sampai 200++.

    1. Yg mana asyik tak habis2 kondem tu dah la tu, tak kisahla baju dia nak copy Kate pun, apasalahnya, dah dia suka fashion tu.

    2. Heran betul knp la ramai suka mengutuk, x de seri la, tak pakai tudung tak cantik la aku rasa actually ramai yg jealous sebenarnya.

    Cukup2la tu mengutuk.

    Sebagai sesama manusia tak kirala agama apa sekali pun, doakanla terbaik for the both pengantin.

    Congrats Lisa & Yusry

    0

    0
  152. Sue says:

    Nak tgk foto Puan Lisa senyum….. sila2 jenguk official photographer punya FB Ministry Of Moment. Tq (^_^)V

    0

    0
  153. Reena says:

    Chantekkkkkkkkkkkkkkkk…

    0

    0
  154. Sue says:

    Eh silap Ministry Of Moment (MOM) bkn official photogpaher lerrr….. pening dah x sure sapa official photogpaher coz byk sgt photogpaher !!!!! hihihihi

    0

    0
  155. Sue says:

    Sorry silap der…. Ministry Of Moment (MOM) bkn official photogrpaher …… byk sgt photographer ;) x sure who’s the official

    0

    0
  156. mizz umie@me myself n i says:

    Yusry-Kacak
    Lisa-Lembut
    kesimpulan:sama cantik,sama padan, bagai pinang dibelah dua…harap mahligai berkekalan,sehidup semati biar berdua..

    0

    0
  157. Sue says:

    Pretty Peektures OP <— hahaha bersungguh2 mencr who's the OP

    0

    0
  158. OBSERVER says:

    NARA, ENUF WITH THEIR NEWS, BRO… ANYWAY, LISA’S NECK LOOKS LIKE A TURKEY’S NECK—> CUBA TENGOK BETUL2. AND THE PHOTOGRAPHER MUST BE AN ASSHOLE–> WHY AMIK GAMBAR MUKA MASAM JE???

    0

    0
  159. AnakAyamCUTE says:

    COMOTNYE LISA

    0

    0
  160. Anonymous says:

    cantek sgt, aku rasa ada byk lg pic2 yg cantek.. cm sengaje jer letak pic yg cmtu… huhuhu..

    0

    0
  161. midah says:

    la awat crown yg lisa pakai 2 senget…ka pala aku yang senget tengok gambaq ni….yg mak andam 2 pun kalau dah tau x suka lisa kawen jgnla dok buat lagu 2…sian dia….lisa dahla 1st time kawen…yusry xpala dah 2x…huhuhu

    0

    0
  162. lantakpilah says:

    dasar kaki gosip suma benda pn nk komen. lantak diorg la. senget ke, xsenyum ke, kate mid ke… ada kacau duit poket korang ke? lol. layan suda.

    0

    0
  163. VaNadiaHudgens says:

    ala haiiiii… cantik n same padan la 2 pengantin ni… pape pun doakan yang terbaik dunia akhirat tuk diorang…tiada yg lebih indah selain ciptaan allah swt…syukur… :p

    0

    0
  164. wenny says:

    Kalau pakai tudong lagi cantikkkspa make up yer…aku rasa make up artis tym lisa berlakon ceta Ombak Rindu lagi cantik..ni simple jer,,rambut pun tak kemas sangat…kan byk lagi make up artis yg blh make upkan lisa…

    0

    0
  165. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenape muka lisa macm sedih? ai orang kawin suka n hepy tapi kali ni kenape sedih ni lisa? ha lisa? yusri ganas sangat ke?

    0

    0
  166. senyum says:

    sedih tengok gambar ni.. bukan apa. kita dah biasa tengok gambar Lisa n Yusry senyum. sekali dlm ni mostly gambar dia mcm tak senyum. ingat kan candid ke. kalau bukan official photographer faham la. ni alahai cam sedih lak aku tengok. ke sebab nebes? gabra.. cer tengok kalau gambar Lisa dlm magazine. sweet..n crown n rambut dia errr cam tak kemas lak… sian Lisa. mekap ok dah.. kut ada gambar lain ke.. aduhai. apa pun tahniah

    0

    0
  167. nina says:

    awat la crown lisa tu senget. hahaha. kelakar plak raseny tgk gmbr dorang. baju nk tiru ala2 kate. adoyai, sape designer die? idea da kering ke? ;P

    0

    0
  168. kike says:

    eeeeee abg nara ni x reti amek gambar la…smua masam je gmbr…amek la time die tgh senyum..tu pon nak ajar.

    0

    0
  169. RARA says:

    YG KOMPLEN BANYAK TU SEBENARNYA JELOUSSSSSSSSSSSS……

    ANYWAY CONGRATS TO BOTH OF THEM….HOPE HAPPYLY EVER AFTER..

    DAPAT ANAK BERDOZEN-DOZEN.

    TAK MO CERAIBERAI…

    0

    0
  170. zen says:

    baju masa nikah sopan, yg ni seksi sikit. tak sedap pulak mata memandang..

    0

    0
  171. ron97 says:

    ex bini – erra xdijemput kah?

    0

    0
  172. Petai Wangi says:

    congrt…semoga kekal selamanya…

    0

    0
  173. ummu kamil says:

    pengantin lawa…senyum ke serius ke…tetap lawa…tahniah…

    0

    0
  174. kepooo says:

    alhamdulillah..at least dorang dh bina masjid..kita xpyh la nk kutuk2 org..sepatutnya kita sentiasa doakan kebahagiaan dorang.sape kita nk tentukan dorang bahagia ke x. jgn nk kutuk2 org dan belom tentu kita ni sempurna sgt ..! peace no war!!!!

    0

    0
  175. Anonymous says:

    so sweet.. Semoga berbahagia sehingga akhir hayat..

    0

    0
  176. Nampak cantik lah kedua-dua nya..:D

    nak buat majlis macam ni jugak ler kalau ada masyukkkkk………..:D

    0

    0
  177. ct_kuning says:

    hehe.. suke la tgk design bju pengapit lisa tuh.. sape tau kt mne nk tgk full image pengapit lisa tuh yer?? ingt nk buat bju mcm tuh la jgkk.. hehehe

    0

    0