Written by AbangNara | April 21st, 2014

Amboi seronoknya setahun sekali dapat bercuti bersama keluarga tercinta. Cemburu pula Abang Nara melihat kegembiraan keluarga Shaheizy Sam dan Zizie Ezette bercuti di Bali. Untuk anda yang tidak tahu, Shaheizy Sam dan Zizie Ezette adalah adik beradik. Ibu mereka adalah pelakon terkenal Khaty Fauziah. Selain Shaheizy Sam dan Zizie Ezette, turut sama dalam percutian ini ialah Samzy Fuzette.

shaheizy sam dan keluarga

Dengan percutian sebegini, dapatlah mereka sekeluarga bertukar-tukar berita terkini mengenai perkembangan masing-masing. Si ibu pula dapat melepaskan kerinduan terhadap anak. Abang Nara nanti pun nak ajak kaum kerabat buat aktiviti yang sebegini. Confirm seronok gila-gila punya.

shaheizy sam dan keluarga

Semoga hubungan kekeluargaan antara mereka semua akan bertambah erat dan semakin kukuh dengan percutian ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ryaniez

P.S: Dengan harga SERENDAH RM1400, anda boleh mendapatkan khidmat jurugambar terkenal, Ryaniez Moments Photography untuk memastikan hari perkahwinan anda diabadikan dengan begitu indah sekali. Jangan lepaskan peluang promosi hebat ini. Mereka merupakan jurugambar rasmi perkahwinan Fasha Sandha dan juga Linda Hashim. Untuk melihat hasil kerja mereka, layari Facebook Ryaniez Moments Photography.

shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga
shaheizy sam dan keluarga

61 responses to (10 GAMBAR)Keluarga Shaheizy Sam & Zizie Ezette Bercuti Di Bali

  1. lara_hati says:

    Gebu2 belake…

    1

    0
    • Menara kembar says:

      Gambar lain aku tak kesah sngt da hidup cara gitu… halal haram suka ati dorang jer… tp yg uploadkn gambar zizie tngh posing no 8 ala cleoptra tu nape… sampai Bukit Semanggol, Menara Berkembar jijie ejet, 2 pokok buah buahan nampak condong mcm kena hempap tu …. elok ler simpan buat simpanan peribadi udah laaa… tunjukkn kat bung aka laki awk… Spy org llaki TAK SENGET OTAK dorng bila tengok menara kembar awk yg senget tu …. Aduhhhhh….. posing agk2 laa..

      1

      0
    • MDMB says:

      montoknye zizi. patot bung kecuncang di tangan zizi. ai brangan ade body hok zizi. kompen laki i sukaaaaa

      0

      1
    • Fahrin Ahmad says:

      masing2 nak tunjuk aurat,
      apa nak jadi ngn islam sekarang..

      1

      0
      • aku tergoda says:

        Alaaaa……. fahrin gambar ko tu pun aku tergoda tngk…. sengaja jer nak goda org…. buff lg lengn2 tu…dadamu yg bidang… uhk…! KLU GAMBAR KO KE BAWAH CIKIT JER LAGI …. DAH AURAT TAU… langsung aku tundukkan mataku yg telah d goda ini….. wlpn tergoda tp aku tahan krn INSAP…hehehe

        1

        0
    • lolo says:

      alamak kakak dia tu.. ingatkn dh insaf

      1

      0
    • mak mentua says:

      untungnyer dapat mak yg spoting giler ank menantu lantak la nk pakai ape,mak pun sekali cat kuku…makcik klu boleh igt sikit akhirat jgn jadi julie dahlan,sekarang d uji dgn ujian ALLAH yg amat dahsat,baru cari tudung ,dulu vouge giler …

      0

      0
    • anon says:

      alhamdulillah..keluarga islam..

      1

      0
  2. Anonymous says:

    untonglaa

    0

    0
  3. miss horny says:

    pak bung x ikut kerr??

    0

    0
  4. Biskut says:

    Abg Bung tak ekot sekali ker???

    0

    0
  5. gegirl says:

    Erkk.. Islam kerr ?

    0

    0
  6. Gadis. says:

    Untunglah Sam dikelilingi dengan gebu2.

    0

    0
  7. aladin says:

    posisi bini si BONGOS kalu bergambor.. kalau xbuka bahagian yg atas mesti buka bahagian dibawah.

    0

    0
  8. Mrs E says:

    Putri Najuwa dengan Shaheizy tu couple ke? Dia asyik ada je kat mana diaorg pergi bercuti. Hmmm Musykil2. Kalau tgk IG Najuwa ni macam nampak dia couple sebab ramai artist including Fazura comment kawin cepat2 please.

    0

    0
    • ada aku kesah says:

      dorg mmg penah couple lama dulu. tp katanya dah break pun.
      putri najuwa mmg rapat dgn family sam rasanya.
      tp skrg ni taktau cite dah le. hehehe

      0

      1
    • Anonymous says:

      sam dgn si syatilla melvin la..dorg bercintan senyap2

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Pak bung kecoh org non-muslim pakai skirt, tapi bini sendiri? kekekekeke

    0

    0
  10. ... says:

    asalkan bahagia dapat menayang kemewahan yer zizie.. umuq laki belakang citer. isk bung tak teguq ke pakaian begitu ? dear kawan2 sekalian.. begini lah dia kehidupan para pemimpin2 kroni2 BN…

    0

    0
  11. Kiah poret says:

    Gambar last sekali tu suka kak kiah nengoknye… sedap mata memandang yg ketat kat bwh :D

    0

    0
  12. compo says:

    jp yg gambo no 7 spe perempuan yg duduk antara abg sam ngn mummy sam tu? tu bukan ex sam ker?dorang still couple ker?atau silap pandang

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    meriahnyer family….best kalo bercuti ramai2 mcm ni,
    tapi nape seksi sgt smpi npk lurah dendam…..duh!duh!duh!

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      biarrrr laaaaa yg kau sebok tu kenapeeeeee…kau pun leh bergambar macm tu kalau nakkkk tol takkkk…..

      0

      0
  14. minah k-pop says:

    saya boleh nampak KEPALA LUTUT beliau

    0

    0
  15. ely sue says:

    wow….meriahnya…

    0

    0
  16. kambing hitam says:

    sam yang paling gelap antara adik beradik dia.

    0

    0
  17. joyahhhh says:

    mne bung tuh nk mrh , die ske tgk bini die centu yg mcm nk terkeluar semua bende . aq tgk maruah orang skrg nih macam murah sgt .

    0

    0
  18. TIPAH LEPAT says:

    bila melihat gambar percutian mereka, rasa sedih sangat. ingatkan masing-masing sudah berubah termasuk pn.khaty, rupanya bila di ‘oversea’ lain pula ceritanya. tudung hilang, masing-masing pakaian menjolok mata, lagi-lagi bila mandi pool. kalau rasa hendak ber ‘bikini’, tidak perlu upload di instagram untuk tontonan ramai, simpan sahaja buat koleksi sendiri. cara macam tu betul-betul memalukan kaum wanita yang beragama islam wahai wawa dan zizie. yang peliknya tidak ada langsung sikap malu terhadap lelaki yang bukan muhrim dan bukan mahramnya. ini adalah contoh manusia akhir zaman. astagfirullahullazim.

    0

    0
  19. TIPAH LEPAT says:

    sam dan wawa confirm couple balik ni. dah selalu ikut family pn.khaty bercuti kan. sekarang tinggal hendak nikah je tu. tidak perlu sorok hubungan cinta awak sam dan wawa. orang sekeliling tidak bodoh pun. dia orang boleh melihat dan menilai. bila tipah lepat berbicara, maka gegarlah seluruh kota.

    0

    0
  20. aku hodoh tak apa ko mesti DIVA says:

    inilah yg buah batang bung keras sentiasa. Kawen mamat melayu ni idup stress aje. Silap2 jadi serial wife nombor 1/2/3/4…Depa suka betina lain bungkus habis tapi bini mesti seksi seksa biar berahi. Dia sendiri bila tengok cermin di rumah nampak si Brad Pitt so how….HAHAHAHA.

    0

    0
  21. mimi says:

    1..seronok tengok mereka berkumpul happy saje
    2..zizie dh mcm che ta,posing dh x natural, x bole bezakn photo shoot dgn candid
    3..Shahizie sam juga yg ok.

    0

    0
  22. pari-pari says:

    sape kata mak zizie dah ilang tudung…kan ke dia pakai tudung saji tu…wow!!! zizie dah kurus n gebus.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    hmm…artis

    0

    0
  24. anon says:

    Bung kecoh non muslim pakai skirt tu bukan masa bersantai, ngok…..masa official. Ni bini dia tengah bersantai. … Kelakar pari2….mmg betol. Mak zizie bertudung tu kan, tak kiralah tudung ape2 pun, tudung saji ke. Tudong jugak kan. So you all takyah lah nak ngutuk3 dia org ni, kubor masing2. Kita yg duk condemn dia org ni pun berdosa jugak. We shud mind our own business. Anyway, jealous nya tengok kegebuan zizie…

    0

    0
  25. tania says:

    Zizie dah kurus sikit dr dulu….Nmpk mkin mude…

    0

    0
  26. alo says:

    muka comel2 tapi inilah yg dinamakan keluarga Melayu yg x ikut syariat Islam.

    0

    0
  27. subedah says:

    mana abg kembong? xde ponn

    0

    0
  28. iluvu says:

    Mana darling bung kebatangan aka bigfoot ?? Bini tua tk bagi pergi ler tuu

    0

    0
  29. balali says:

    Tak nampak macam di Bali pun.. asyik bergambar dlm hotel je..tak payah susah2 pi Bali.. sewa je Hotel 5 star kat KL then bergambar..

    0

    0
  30. malas nak tengok says:

    kalau bung ikut sekali, konpom orang ingat laki julie dahlan…

    dahsyat geboos zizie..

    0

    0
  31. […] Gambar Anak Fasha Sambut Hari Jadi Yang Pertama |Rasa macam sekejap sangat kita dapat berita Fasha Sandha melahirkan putera sulungnya, Putra Rayfal, tup tup sekarang dahpun cecah usia setahun. Di kesempatan tu jugak, Fasha Sandha & suami, Jejai dahpun mengadakan 1 sambutan istimewa untuk anak kesayangan mereka nie. […]

    0

    0
  32. Kakpeah Sendu says:

    Zaman sekarang ni semua artis tak blh ditegur..makin ditegur makin menjadi2 perangai. dah tegur jgn bukak aurat,makin pendek kain tu. dah sindir2 pasal botox,lagi ramai yg ubah muka. Dah lah tak boleh ditegur,dibentuk apatah lagi! ISLAM kah mereka?

    0

    0
  33. totoot says:

    alaa biarkan lah diorang, mungkin dah care hidupnye cenggitu, xkan nak komen je psal diri orang lain, jadi lah matang sikit, apelah.

    1

    0
  34. […] (10 GAMBAR)Keluarga Shaheizy Sam & Zizie Ezette Bercuti Di Bali (60) […]

    0

    1