Written by AbangNara | August 5th, 2013

Pergh~~ Izara Aishah sememangnya sudah cantik orangnya. Namun apabila Izara tampil dalam persalinan pengantin, kecantikannya boleh dikatakan naik satu tahap lagi. Memang cantik menawan sungguh. Boleh buat semua jejaka yang melihat jatuh cinta pandang pertama.

izara aishah pengantin

Dengan tajuk “Epilod Cinta Agung”, pilihan majalah Pengantin untuk menjadikan Izara sebagai cover majalahnya memang satu pilihan yang tepat. Abang Nara yang dah kahwin pun rasa nak beli. Hehehe. Adakah Izara berbicara mengenai kekasih hatinya di dalam majalah Pengantin kali ini?

izara aishah pengantin

Kalau nak tahu, kenalah beli majalah Pengantin di kedai-kedai buku berhampiran anda. Lagi beberapa keping gambar si cantik manis Izara Aishah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kit badan Proton Preve R3 akan mula dijual September ini

izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin
izara aishah pengantin

36 responses to (10 GAMBAR)Izara Aishah Tampil Menawan Dalam Persalinan Pengantin

  1. syasha says:

    cun…=)

    0

    0
  2. syasha says:

    serupa kawan i la dia ni

    0

    0
  3. izara aishah mmg lawa says:

    mmg la…biasa2 pn die mmg lawa pun

    0

    0
  4. lovelyly says:

    izara lg cantik n bbakat dr neelopak…tuihhhh

    0

    0
  5. ddd says:

    mmg cantik sangat aih…. kalau lalu highway nampak billboard brands camu2 tu mesti rase mcm kagumnya ade manusia secantik ni… kalau tgok kt keek alahai comel je.. pemalu yg amat…

    0

    0
  6. Shhh says:

    thanks abg nara..kan saya dah ckp..mmg cun betul izara dlm majalah ni……tk jemu tgk muka dia..lupakan lah kes lama dia tu…biasalah bila org nak berjaya da jer yg tk suka…

    0

    0
  7. ehh says:

    try amik model yg hitam legam nk tgk lawa ke tak diorng ubah..kdng2 org itam nmpk cntik jgk klu kne cara

    0

    0
  8. kak chah says:

    budak comel izara aisyah ni..suka kak chah tengok muka dia yg comel :)

    ** tapi kalau boleh, bulan2 puasa ni jgn la bergambar dgn pakaian yg terlalu menjolok mata..kurang sedap mata melihat..

    0

    0
    • ersalina rose says:

      tu maybe sebelum bulan ramadan, selalunya utk cover magazine ni dorang dah shoot awal2 then baru release

      0

      0
  9. Lady Red says:

    Memang cantik… tapi izara nampak kurus sikit dari sebelum ni.. may be terlalu sibuk kebelakangan ni..

    0

    0
  10. blueberry says:

    memang cantik..indah sungguh ciptaan yang maha esa.

    0

    0
  11. Seketoi says:

    Sekadar bertanya, pada pandangan peribadi aku kenapa gambor pertama kat atas tu body Izara macam mak-mak orang pulok aku lihat? Maafloh kalau fan2 Izara marah yerr…

    0

    0
  12. seh says:

    Biasele, teknik kamera..izara org nye kecik je..xdenye mak2 org..

    0

    0
  13. Linzy Longkang says:

    Canteknyer dierrrr, sopan nampak, tapi pesal model lelaki tuh muke tak nampak abg nara, rembesss gakzzsss tuh tunjuklah muka model tuh abg nara

    0

    0
  14. agung says:

    cinta agung. kenalilah dan carilah cinta agung yang sebenar.

    0

    0
  15. Hush says:

    Dia ni even kurus tapi jenis pinggang lebar. That’s why bila pakai baju yg ketat kat badan nampak dari tepi shape punggung mendatar.Rasanya bagi ppuan yg punya shape badan mcm ni bagus pakai corset yg tertumpu kat atas & sampai aras pinggang jer. Kalau tak buncit, tak pyh pakai full set. Biar bontot tu nampak lebar.

    0

    0
  16. dhania says:

    Serius Lawa…dan baju tak sendat macam lofa..Yes, Lofa pun lawa..but I prefer Izara’s classy looks!Sangat Hollywood!

    0

    0
  17. mimi says:

    sekali tgk muka dia ada iras Kristine Hermosa, heroin sanay wala nang wakas tu.. hehe kan3?

    0

    0
  18. […] Fakta Menarik Tentang Pelakon Malaysia Izara Aishah | Adakah anda merupakan kenalan rapat izara aishah? Jika ya, baca dan samakan dengan persepsi anda tentang pelakon cantik kita ni. kalau fakta ini […]

    0

    0
  19. […] (10 GAMBAR)Izara Aishah Tampil Menawan Dalam Persalinan Pengantin (35) […]

    0

    0