Written by AbangNara | February 25th, 2013

Orang kata, kalau wajah berseri semasa kehamilan, anak yang dikandungkan itu ialah anak lelaki. Kalau orang tua-tua tengok perut pun dah tau laki ke perempuan. Sayangnya Abang Nara masih muda jadi gagal nak meneka jantina anak di dalam kandungan Fasha Sandha.

fasha sandha

Kalau tak silap Abang Nara, tak sampai sebulan lagi Fasha Sandha akan bergelar seorang ibu. Pasti hati sedang berdebar-debar sekarang ini. Pasti banyak peminat Fasha yang tak sabar untuk melihat gambar Fasha junior apabila lahir kelak.

fasha sandha

Apa pun, Fasha tetap maintain cantik berseri sepanjang kehamilannya. Semoga urusan bersalin Fasha akan dipermudahkan kelak. Doa banyak-banyak. Yang penting, ikut arahan doktor dan jururawat ketika proses bersalin nanti. Lagi 8 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

95 responses to (10 GAMBAR)Fasha Sandha Semakin Sarat, Wajah Semakin Berseri

  1. nina says:

    semoga selamat bersalin kelak

    0

    0
  2. Anonymous says:

    cantik fasha…

    0

    0
  3. matjoe says:

    bro, gua teringat jejai blogger :(. al fatihah

    0

    0
  4. miss mong says:

    mak aku ckp klu perut bulat tu girl..klu sedikit lonjong tu boy..

    0

    0
  5. qsera says:

    cantik:)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    rs cm gigirl ni…perutnye bulat…mesti comel cm fasha…congrats both!

    0

    0
  7. Glamer Gilerrr says:

    apa yg cantik nyer kalo sarat ngandung camtu tp seksi & seksa mata menengoknyer

    0

    0
  8. Anonymous says:

    BERSERI APA NYA..AKU TENGOK SAKIT MATA JER….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hati kau busuk tu pasal sakit mata tgok fs…. Cuba tgok dgn hati bersih……

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        Ek eleh… hey anon!! Apasal nk cover sgt fasha seksi??? Kalo artis lain ramai plak yg condem seksi la, menjolok mata la, tak sedar umur dh meningkat la, bila nk berhijab la, bla bla bla… Kena la adil kat semua artis2 seksi nih. Dia lg la teruk, perut dh memboyot tp pakai mcm…… nauzubillah

        0

        0
        • Anonymous says:

          kau lg buruk..dh org xkenal engkau.buweekk!

          0

          0
        • puteri says:

          KESIAN…..komen pada komen dirik sendiri?? Ouch…nampak sgt arr menipu…tu logo sebelah tu sama….dah sah sah orang sama…tapi mengutuk diri sendiri dgn komen sendiri…udah sudah lah..nampak mcm orang gila taw

          0

          0
        • putera says:

          kesian ko puteri msih xtau lg pasal avatar…da sah sah ketinggalan zaman..udah udah laa..nmpak mcm org kurang ilmu taw..kesian kt kau…lain kali klu xtau diam..

          0

          0
        • Glamer Gilerrr says:

          Ntah! Kesian kat ko puteri… bodoh + ketinggalan

          0

          0
  9. . says:

    Pic no 8 buruk gila…..

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Mmg buruk giler sb pemakaian dia yang tersangatlah buruk.. seksi memanjang… cuba kalo tutup aurat skit, kan sejuk baby dlm kandungan tu… :-)

      0

      0
  10. Anonymous says:

    fasha memang cantik. muka ada iras azie, penyanyi 80an isteri kepada syed sobrie. muka fasha ni pada aku wanita melayu paling cantik.

    0

    0
    • hohoho says:

      aku setuju ko cakap fasha ni cantik.tp kalau wanita melayu paling cantik…aku memang xleh blah la bai.melambak lg pompuan melayu yg cantik aih.

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        yer… aku stuju sgt2 ngan ko… ramai lg p’puan melayu yg cantik lg dr dia kan hohoho horlicks!!

        0

        0
      • saya lalala.. says:

        ayooo… biorlaa dia nak ckp paling cntk… kan tu pandangan dia…. tu pon nk jd isu…

        0

        0
    • Anonymous says:

      hahahahahahaa~
      senyap**
      pastuh buat muka siyes**

      ko nih macam fasha sandha yang betul je nak puji lebih lebih..
      ataupun ko sure peminat fanatik dia giler giler..
      LOLs~

      0

      0
  11. siakap senohong says:

    adoiii lemas nye aku tgk ngandung pkai ketat2….kalo anak dlm prot tu bule besuara,lame dia mintak mak dia pkai longgar2 sbb kelemasan dlm prot tu pkai ketat sgt…

    0

    0
  12. lopak says:

    dia ni kturunan keling. melayu apa nya. buduh..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia keturunan apa pun..yang pasti dia memang jauh lebih lawa dari muka kau yang berlopak lopak tu kan. double bodoh!

      0

      0
  13. Qashmere says:

    Tengok perut macam BOY… Apa2 pon congrats to both

    0

    0
  14. wawa semput says:

    makin ketara bntuk bdan buah pear beliau..montot je besaq, nenen nada..

    0

    0
  15. baju hijau says:

    alamaks..skali baju hijau tu nampak pusat tersembul laks..

    0

    0
  16. ziaty says:

    rajinnya fsha pakai sluar biarpun da sarat. sy yg bru masuk 6 bulan ne lbh slesa guna gaun,.hee. apapun smoga fsha slamat lahirkan baby bila da smpai due nnt :D

    0

    0
  17. mulut celupar says:

    cantek

    0

    0
  18. pah says:

    cantik…berseri2 tp ketat sgt baju, sian baby tersepet…hihi

    0

    0
  19. Jossa says:

    aku confirm la anak FS ni boy…sbb pusat dia menonjol. aku dlu masa anak girl..pusat masuk. pastu bila anak boy pusat menonjol. Mak aku cakap memang camtu la beza die klu nak tau.

    0

    0
  20. Bnara says:

    Pic. 8 seksi? apa yg seksinya?pakai t-shirt n seluar jer pongggg..busuk hati dengki jeles cemburu

    0

    0
  21. Joyah says:

    cantik luar cantik dalam xper. perampas suami org !!

    0

    0
    • Anonymous says:

      helo! jejai yg xmo kat ND la. dia tak rampas hokey

      0

      0
      • agaga says:

        selagi seseorg pompuan tu wujud terkemudian dlm kehidupan pasangan suami isteri yg dah berkahwin + berjaya mendapatkn lelaki tu, tak kire la sape suke sape dulu, pompuan tu tetap akan dikira sbg perampas. harap maklum.

        0

        0
  22. apada says:

    2nd pic. tgn jejai kat situ. halamak. failed. mmg la halal tp segan lak aku nengoknye

    0

    0
  23. na says:

    mcm muke jlo

    0

    0
  24. mulut HOT says:

    cantek bakkkk hianggggg…….

    0

    0
  25. jgnlah jadi org yg fasiq…org yg tidak menutup aurat kamu agung2kn…nauzubillah…

    0

    0
  26. sayang sgt fasha sandha says:

    fasha sandha cute sgt…pembawakan baby boy ni..doakan fasha slamat melahirkan baby yg comel dan menjalankan tanggung jawab sebagai seorang ibu dgn baik pada baby nti…Amin

    0

    0
  27. fasha sandaran says:

    uolllllsssssssss kenapa fasha punye hidung jadi kembang sejak pregnant ni? rimas lah fasha tengok

    0

    0
  28. belacan says:

    org tgh pregnan pun korang ada hati nk mengutuk.. sat g bini ko ngandung org ngata baru ko tau…

    0

    0
  29. hulahop says:

    depan belakang lentik…hai manusia…malu la sikit…tak payah nak menunjuk2….

    0

    0
  30. kak non says:

    Kalau la anak fasha lelaki…

    Anak ND pun lelaki..agak2 la kan diorg kalau dah besar berebut perempuan yang sama tak??

    Macam bapak diorg la..

    0

    0
  31. Desa says:

    suka tunjuk perut, ape yg seksi sngt ntah

    0

    0
  32. yaya says:

    baby boy or girl? cube tekaaaa….

    0

    0
  33. kay arif says:

    i ms preg 2 kali…dua2 pusat tersembul….but my kids : boy & girl….

    0

    0
  34. zaza zizi says:

    da pregnant pon msh pkai seksi2 ke…tnjuk ketiak bagai….

    0

    0
  35. zaza zizi says:

    msa pregnant pon nk seksi2 ag ke…tayang ketiak bgai..
    cuba la bg imej elok ckit kt baby dlm perut tuh

    0

    0
  36. zaza zizi says:

    ngah pregnant pon nk seksi2 ag ke..tayang ketiak bgai..
    cobe la tnjuk imej positif kt baby kt dlm tuh =_=

    0

    0
  37. mak enon says:

    kesian tgk fs…. huhuhu

    0

    0
  38. mak jemah says:

    mmg kesian……………..!

    0

    0
  39. putihkaseh says:

    ngapa lah artis2 zaman sekarang pakai baju ketat2, kita org tahu lah kau org ngandung kalau x pakai ketat2 pun, geli i tgk, laki pun buta, suka org tgk perut bini dia terjojol, mcm kerbau dah i tgk …. moderm mum tu cantik2 baju mengandung, klau si sendat ni pakai mesti lawa n bersopan, mudah mudahan anak dlm perut tu bersopan nanti ……

    0

    0
  40. ayungbella says:

    suke tgk fasha..semoga selamat bersalin kelak

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Cam baby boy…

    0

    0
  42. Anonymous says:

    malunya tengok.. ketatnya baju, pakaila baju yg sopan sikit…

    0

    0
  43. Roundtable says:

    ganerasi dulu kalau mengandung amatlah sopan dengan baju mengandung yang longgar dan panjang…rasa segan nak tunjuk perut terutama pada orang luar.pemakaian baju mengandung ketat ditiru daripada artis barat…cubalah amalkan pemakaian cara islam.

    0

    0
  44. MULUT JAHAT GILER says:

    sila lihat gambar ke -5 (kat kedai Pandora)

    perghh!!! terkejut aku tengok gambar tuh…
    ingat setan mana tadi tertenggek belakang fasha..
    dengan baju kaler merahnya.. pastuh duduk belakang kiri fasha.. haha~ sebijik !!

    ooohh.. rupanya didi alias.. :D

    0

    0
  45. Lols says:

    wow.. perut tajam.. hmmm anak lelaki rasanya :) … selamat menunggu waktu bersalin! ;)

    0

    0
  46. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    rasenye dulu doktor kate yg due si fasha ni 9 februari… kalau ye pon lewat takkanlah lewat sgt.. dah msuk bulan mac ni.. takkkan si fasha blum bersalin lg @pun ,dah bersalin n senyap2.. errmmm.. abg nara tolog siasat ckit.. konpius plak siakap….

    0

    0
    • lala says:

      blom lagi bersalin.. confirm.. sebab ade jmpa die kt wangsa walk.. rasenye die salah check pregnancy test la 2.. xpun salah kiraan time period..

      0

      0