Written by AbangNara | June 20th, 2014

Cantiknya gambar-gambar ‘newborn’ yang diambil oleh Camora Arts ini. Serius Abang Nara teruja dan terasa nak ambil khidmat mereka untuk anak kedua Abang Nara nanti. Ini hasil kerja Camora Arts untuk anak ketiga Lisdawati dan Fauzi Nawawi yang bernama Ahmad Nur Fyrdaus. Gambar-gambar ini diambil ketika Fyrdaus berusia 6 hari.

anak ketiga lisdawti

Lisdawati telah selamat melahirkan Ahmad Nur Fyrdaus pada 14 Jun di Hospital Selayang secara normal. Sebelum ini, Lisdawati dan Fauzi Nawawi mempunyai 2 orang cahaya mata perempuan. Semoga dengan kehadiran Fyrdaus ini, akan bertambah ceria dan gembira kehidupan mereka sekeluarga.

anak ketiga lisdawti

Lagi beberapa gambar Ahmad Nur Fyrdaus dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Camora Arts. Boleh hubungi mereka di sana sekiranya anda berminat mengabadikan detik-detik awal kelahiran anak anda.

anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti
anak ketiga lisdawti

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to (10 GAMBAR)Ahmad Nur Fyrdaus, Anak Ketiga Lisdawati & Fauzi Nawawi Daripada Camora Arts

  1. Anonymous says:

    Cute…suka tengok gambar baby…..tapi kalau bergambar pakai baju lagi cute. Semoga kebahgiaan berkekalan hendaknya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      euwwww… comel.. mcm muka abam Jebat! kenan ke? hehehe :)

      0

      0
      • miss ynwa says:

        hahahhahaha!!!!!!!..btul2…..muke jebat kowttt , omelllll gilew ni. da takmo gado2 dgn abg jebat lg, tgk anak pown da ikowt muke abg jebat :p

        0

        0
    • lislislisarrrr says:

      wow….. lisda beranak hosp selayang je? hebat la die ni… bgs bgs….

      0

      0
    • minah jambu merah biru pasti gerek says:

      cute anak lisda macm muka bapak dia si fauzi..minah jambu suka gambar yg last tu comel Nye diaaaaaaaaaaaaa muah !! eh helo ! bukan muka fauzi tau yg comel tapi baby tu ok !

      0

      0
  2. zzz says:

    omaigadd~~ comel gila!! x sabar nk ade bby…

    0

    0
  3. miss nana says:

    comelnye baby depa,,,.cute sgttt

    0

    0
  4. miss nana says:

    comeynye baby dorang…….suke sgt..:)

    0

    0
  5. Sukatengokbaby says:

    Ya Allah comelnye baby Fyrdaus ni… geram sangat.. perasaan nak sangat baby.. tapi belum ada rezeki.. ape2 pun Fyrdaus yang sangat comel !!

    0

    0
  6. Geliiiii ... says:

    Kena ke bapak dia tak pakai baju jugak???

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    sape tak suke tgk baby…..sejuk jer mate memandang

    0

    0
  8. mak mentua says:

    nape la d togel kan budak kecik tu…diam pulak !!!

    0

    0
  9. mimi says:

    Ha ah la, macam muka Abg Jebat ckit..hehehehe, da besar nanti ensemm ni… :)

    0

    0
    • Lea Rose says:

      poyo lah nko…
      orang dah bebaik dok laga2 lagik… apa ke jadahnya nak sama rupa ngan shannaz padahal bapak dia fauzi?
      dlm nifsu syaaban ngan nak ramadhan pun dok tak insaf…
      btw hensem ke sgt ke shannaz tu? tgk biasa je…

      0

      0
  10. ... says:

    xyah laa nak kait2 kan dgn jebat ke apa… nak melaga-lagakan org kan ???

    comel sgt baby … thanks diatas perkongsian pic baby kak lis..

    0

    0
    • Zira says:

      Statement ko yang nak melaga2..diorang kan da berbaik2..chill la, xyah nk sentap sangat la wahai …

      Muka same ngn si Jebat pun ok what, Handsome.

      Btw Fauzi & Lisdawati, Baby comel. Congrats!!! :)

      0

      0
    • Jazz says:

      … Ko dah kenapa…soalan xbole blah, nak melaga – laga kan org kan???
      Statement ko tu yang mengundang provokasi…just shut up…ko ni yang jenis fire stone, pendapat masing2, lg pun abg jebat tu good looking, ok ape.

      Menyampah btul pengomen yg fire stone cmni…

      0

      0
      • LESONG says:

        ko ni dah kenape Zira & Jazz?
        maksud … tu, ramai yg pembaca komen yg muke fyrdaus tu mcm jebat, so … x nk pengomen melaga-laga kan jebat dgn lisda dgn mengomen muke fyrdaus tu mcm jebat. lain kali bace kasi paham dulu. jgn terus nk bash org x tentu psl. kang x pasal2 kene maki dgn org lain.

        0

        0
        • Rihanna says:

          No wonder name ko pun LESONG…diam lah sume!!! masing2 nk tunjuk bagus, Punca sume dari komen si …

          0

          0
        • LESONG says:

          no wonder name ko pun Rihanna. batak sakai nk jd omputih kaaa?? patut la bahasa melayu si … tu simple, tp ko x paham. si … komen x nk pembaca laga2 kan jebat dgn lisda.
          ke ko mmg suke nk laga2 kan org?

          0

          0
        • Rayqal says:

          Lesong oii, HAHAHA…kelakar la ko ni…bajet2 pendamai & macam bagus.. :P

          0

          0
    • Helena says:

      DIAM LAH … !!!!!!!!

      0

      0
    • Teja says:

      Masalahnye baby tu comel, xkisah la muke de mcm si polan tu or ape.

      Dari mule, si … xpyh la komen gitu, ntah2 dorg ok je, ayat melaga – laga tu xpyh taip actually.

      si LESUNG plak back up…helokk sgt…

      0

      0
  11. suke tengok baby.. says:

    comey ny fyrdaus….smge mnjadi ank yg soleh…cpt tali pusat tertanggal..anak sy 12 ke 13 ari bru tanggal…

    0

    0
  12. Syaz says:

    Comel gilaaa baby diorang. Tapi bapak dia geli pulak aku tengok pakai baju takde lengan dengan yang tak pakai baju tu

    0

    0
  13. FJ says:

    muka abg jebat yeayy

    0

    0
  14. BOLA MANISS says:

    aku sorang je kot yg rasa gambo ni klakar_kematu mcm kayu. waka waka eh eh…

    0

    0
  15. mai penang says:

    gelak mami nengok pic poji kena edit… muka licin giler… hahaha…

    0

    0
  16. menoname says:

    Fyrdaus adalah antara baby2 selebriti yg paling comel yg pernah saya lihat…tak kiralah dia ikot muka Tuah ke muka Jebat ke, muka Lekiu ke…indah sungguh ciptaan Allah swt.

    congrats to Fauzi & Lisda!

    0

    0
  17. joreng says:

    eee gagah nye buat outdoor..outdoor palabapak ape ni..menyampah aku dua2 ekoq ni..poji ni dh la aritu gosip kuar ngn btine mne ntah..ee getikk ku nengok.tp anak tu xberdosa pon.anak muke dh mcm musuh hg sharnaaz tu.hah amek kau dok anti sgt org tu…..

    0

    0
  18. Sekretari Cun Yang Terseksa says:

    sebab utama nape aku bc gak BN ni…sbb komen2 pembacanya…IDOPPP PENGOMEN huhu…rilis tension waaa dgn bos wa yg suke meroyan neh….bang Nara, x de ke hadiah PENGOMEN TERBAIK? watla event tuk readers2 yg support blog bang Nara ni…ajak RR, kasi ZZ jelosssssss hahahaa…anyone agree tak?

    0

    0
  19. like it says:

    so sweet n so cutezzz..lovely…

    0

    0
  20. Linzy Longkang says:

    amboyyy licin puteh nyer muka poji nawawaz nokksssss edit gilerrrr

    0

    0
  21. Kupuji dikau poji says:

    Muka baby biasa je…tak ada lah cure sangat sebab ikut muka siPoji…

    0

    0
  22. anon says:

    Hmm…tiru kanye west dgn kim ke… Muka anak mcm bapak. Bila besar hrp2 tak ikut perangai playboy bapak. Honestly aku tengok muka pozi mcm gatal miang je esp first pic tu… Harap3 pozi berubah lah perangai tak elok dia tu sb anak dah ramai. Dgn ex wife lagi…. Lagipun umur dah tua, kematian blh datang bila2 masa je,.
    Tapi kesian jgk si nisda ni dah lah dpt duda, tak hensem…… playboy pulak tu..

    0

    0
  23. pecah rumah says:

    Comelnya baby depa 2 macam muka ayah dia ….. nanti besar mesti muka macam pecah rumah …….

    0

    0
  24. alahai says:

    Bajet brsalin kt hospital krjaan je sbb nk smpn
    duit tuk photoshoot.kok ye pn tnggu lh mak ngn
    anak stabil dlu..6 arituh,nmpk sgt x sabr2 !!!en poji
    byk2 lh brdoa firdaus x ikut baran ko.ckit2 nk saman.

    0

    0
    • sukati aku says:

      nmpak benor ko ni kurang ilmu pngetahuan.. hsptl selayang ada FPP la, beribu jugak bayornye. alahai siannya ko alahai oooi..ape ingt spital krjaan xbagus ke?

      0

      0
    • sukaambikgambarbaby says:

      Baby photoshot mmg kena buat seawal mungkin…normally umur baby dari 4 hr ke 2 minggu…sbb masa tu baby senang nak diuruskan, kurang menangis…tak payah beribu, guna kamera apa pun cantik as long as cukup cahaya dgn angle menarik…dan feeling ibu berpantang bila tgk gambar babynya cantik itu lagi best sebenarnya….tak ternilai…

      0

      0
  25. chok kendong says:

    Apa salahnya bersalin di hospital kerajaan. Itu pun nak jadi isu. Yang anak dan ibu selamat.

    0

    0
  26. sukaambikgambarbaby says:

    Baby photoshot mmg kena buat seawal mungkin…normally umur baby dari 4 hr ke 2 minggu…sbb masa tu baby senang nak diuruskan, kurang menangis…tak payah beribu, guna kamera apa pun cantik as long as cukup cahaya dgn angle menarik…dan feeling ibu berpantang bila tgk gambar babynya cantik itu lagi best sebenarnya….tak ternilai…

    0

    0
  27. […] (10 GAMBAR)Ahmad Nur Fyrdaus, Anak Ketiga Lisdawati & Fauzi Nawawi Daripada Camora Arts (44) […]

    0

    0