Written by Bella | June 28th, 2016

Siapa masih ingat dengan pasangan Pelamin Fantasia, Fiqa dan Syawal? Untuk pengetahuan anda, mereka telah menimang cahaya mata sulung mereka pada 16 Mei lepas.

Demi menunaikan hajat isterinya, Syawal telah mengadakan satu sesi newborn photoshoot pada 8 Jun lepas dengan kerjasama jurugambar terkenal dari Camora Arts. Ketika sesi fotografi dijalankan, usia anak perempuan mereka yang diberi nama Sofia Azzhara baru berusia 24 hari.

Kali ini team Camora Arts telah  membuat 2 konsep  iaitu ” Cow & Milk Theme” dan “Rainbow Theme” yang sangat bertepatan dengan tema yang diinginkan oleh Syawal dan Fiqa.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar newborn photoshoot Sofia Azzhara dengan membaca entri ini sepenunya.

Kredit Foto : Camora Arts

23 responses to (10 FOTO) Sekitar Newborn Photoshoot Sofia Azzhara, Anak Perempuan Syawal dan Fiqa Pelamin Fantasia

  1. Bunga says:

    Hmm..Camora Art !anak Aku da 8bulan umur,album X sampai lagi..datang shoot masa Anak umur 10 hari..di ulang ,10 hari.Janji 2-3 bulan siap.Agak2 Anak Aku da khatam Quran baru Nak siap kot album ?

    0

    0
    • ainew says:

      Really? Wow lamanyaaaaaaaa

      0

      0
    • Pekerja Gomen says:

      Lamanya 2-3 bulan baru siap. Lagi lama bila tak siap2…
      Berapa harga pakej ko ambik tu?
      Aku rasa dia siapkan gambo anak artis dulu…
      Lepas tu baru rakyat marhaen…
      ekekkeek

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anak retis dorang ni shoot terus edit and publish..yela Marketing kan.Arini shoot esok da publish.Tapi tak beragak album anak aku da 8bulan x sampai2..Pakej premium aku ambil Rm1600 ko!bakau darah btol

        0

        0
      • Bunga says:

        Anak retis arini shoot terus edit esok da publish..Marketing kan
        Tapi tak agak-agak album anak aku da 8bulan x sampai2..payment da kaup
        Pakej premium RM 1600
        Siap kena sediakan makan and minum ok untuk team ni..x kisah la bab tu.Kisah nya album aku bila nak siap ?bakau darah btol

        0

        0
        • Saper2 je la says:

          Rm1600??? Humanggggg aiiihh….melopong jap mulut aku tanjat berok! Uiii kaya la ko ni

          0

          0
    • semogatabah says:

      semoga tabah

      0

      0
  2. minah jambu terlajak habis says:

    mak bapak comel jadi anak dorang pon comel..semua gambar2 baby ni comel2 semoga di murahkn rezeki ..

    0

    0
  3. aku tetap aku says:

    biase je gmbr ni.. tak de yang menarik. tema cow tu entah ape2..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bapak dia kan ternak lembu,,harusla ada tema cow

      0

      0
      • aku tetap aku says:

        fiqa tu cube lah make up sikit. pakaian selekeh je aku tengok. muka putih leher hitam.. kalau dah tahu nak pegi shooting gmbr mahal, berhias la sikit. tak dapat nak ulang balik sesi penggambaran ni anak membesar setiap hari.

        0

        0
        • sape je says:

          ni namenye iri hati.. haha.. manusia.. manusia..

          0

          0
        • AKU says:

          ok je pakaian dia…ape masalah ko

          0

          0
        • nobody is my name says:

          Oiiii mangkuk..kalau ko x tau pasal orang preggy jgn nk mcarut bagai. ada org yg tengah preggy kulit di beberapa bahagian akan kelihatan hitam. even after bersalin pun kulit still hitam sampai beberapa bulan. pastu kebanyakkan orang after bersalin bukan fikir pasal make up n fesyen segala…sebab keutamaan no 1 is baby.

          0

          0
      • jiran skodeng says:

        lawak

        0

        0
    • sape je says:

      nmpk sgt iri hati.. manusia.. manusia..

      0

      0
  4. Breakeven says:

    x lawa la gambar..

    0

    0
  5. Pekerja Gomen II says:

    Biasa jer, takda perkataan WOW pun…

    0

    0
  6. sofia says:

    Comel sangat anak dia…

    0

    0
  7. adudu says:

    kualiti gambar tak cantik

    0

    0
  8. lynda says:

    anak mmg comel….tp kamera n prop x cantik… x kreatif…. x Nampak wowww pun. baby n parents comel je. tahniah….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    biasa2 je aku tengok…x de wow…

    0

    0
  10. Team x suka says:

    Ank comel dh.. Tp prop x lawa.. Jgn la bg kedut2 prop pun.. Fika duta dnars kn.. Muka je la putih.. Leher x sapu kott..

    0

    0