Written by Bella | March 7th, 2016

Beberapa hari lepas, Rozita Che Wan dan keluarganya telah berangkat ke Mekah bagi menunaikan umrah.

Kali ini, Che Ta ditemani oleh dua orang anak bujangnya bersama Aaisyah Dhia rana dan ahli keluarga beliau yang lain tanpa kehadiran suami tercinta Zain Saidin.

Sudah selamat menjejakkan kaki di tanah suci, Che Ta sempat berkongsi beberapa foto beliau di sana menerusi akaun Instagramnya.

Jom lihat lagi foto-foto Che Ta di Mekah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

32 responses to (10 FOTO) Rozita Che Wan Dan Keluarga Di Mekah

  1. Benci Datuk Vida says:

    First…

    0

    0
    • No offense says:

      Pic second last tu aku tak tahan nak tegelak. Minta maaf sgt2!
      Pmpuan belah hujung kanan tu..
      dah mcm ninja turtle hello kitty aku nengok nye hahahahahah

      0

      0
      • dengki la tew says:

        No offense…mengata org ..kalau berani letak pic sendiri…meh nk komen pulak rupa ko cmana…

        0

        0
        • Anonymous says:

          jgn marahlah..saya tahu awak kan yg kat gambar tu..orang putih cakap..OMG are you kidding me????

          0

          0
        • No offense says:

          To dengki la tew :
          Sekurang2 nya aku tak kutuk maki hamun cheta & adik bradik nya. Tak pikir apa pun bila aku tgk gmbar2 ni. Suka aku tgk, tak suke aku tutup. That’s it.
          Tapi mmg betul itu yg telintas kat kepale otak bila nampak gmbar second last tu. Kau dah kenapa nak kata org dengki?
          Aku ckp mcm ninja turtle hello kitty tu kira baik la drpd mcm Melati tu tak habis2 dok komen neelofa bakal kawin dn khinzir la apa la.. Yg tu kau tak sound?
          Rilek la org main2 je bukannya serius wtf

          0

          0
      • wawa says:

        sanggup scroll balik..

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko cakap aku terus scroll..mmg tbahak2 gelak hahahahhahahahahahaha

        0

        0
      • Kak Kiah Propa says:

        hahaha jilake komen ko no offense.. aku pn rasa yg sama.. mcm pelik jer…

        0

        0
      • Anonymous says:

        memang..aku dok gelak skrg..

        0

        0
      • bibir bergula says:

        aku pun terkujat tgk pic tu..hahahhaha…nk gelak je pun kannn..bkn apa pun…ahhahahaha..

        0

        0
  2. rcw says:

    Second

    0

    0
  3. Orang Kedah says:

    Lama lama nmpk RCW ni makin ciwi serba tak kena. Nak pi umrah pun nak bawak photographer bagai. Nk pergi beribadat ka nk pergi berposing ka nk pergi berfesyen. Tah apa apa tah. Gila publicity smp camtu…

    0

    0
  4. laislabonita says:

    third… krik krik krik

    0

    0
  5. Orinoco says:

    Adoyai tak payah la nak cover cerita makcik ni pg umrah. gamba bagai.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Alhamdulillah…. semoga amal ibadat kerana Allah s.w.t…..

    0

    0
  7. Aku says:

    Geramnya aku tengok Ecah.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    maleh nk komen hanya Allah y tahu nawitu sesorg antara dia gn Allah..tpi mmg dlm ati ada sdikit kemyusklan hahaha

    0

    0
  9. nana says:

    takut kene ngorat dgn pak arab ke..siap cover muka huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau rasa diri cantik elokla tutup muka tu bila ke sana..selalu dengar citer2 orang yang balik haji pak2 arab memang tak boleh tengok perempuan cantik..kalau setakat kena kacau ok lagi tapi banyak kes anak dara hilang..sebab tu pompuan2 arab pun berpurdah..selain tu nak elak habuk masuk mulut & hidung

      0

      0
    • Anonymous says:

      i think sbb dia tak boleh bermekap so lebih baik cover up. jadi org tak nampak muka dia tanpa mekap.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ni bkn 1st time che ta pg umrah la..tgk balik gambar sebelum ni ms pegi dgn zain dulu pn dia xpakai make up..so xpyhla kita nk jd hakim..biar Allah je yg nilai niat & sbbnya

        0

        0
  10. nurrrrrr says:

    kenapa zain x join??

    0

    0
  11. nurrrrrr says:

    kenapa zain x join?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    che tah bagai arab sesat..

    0

    0
  13. chetaktaulah says:

    pakai niqap tu bukan fesyennista beb!
    syukurlah dgn kemewahan dan kecantikan yg Allah bagi,
    aku rasa Che Ta bukan nak menunjuk..
    Tetapi…Bila Allah jemput ke “rumah dia”
    Berendah diri lah…..
    sudah2 lah tu che ta and sisters..

    0

    0
  14. hassler108 says:

    FESYEN JE NI……DUNIA2

    0

    0
  15. Lorat says:

    I dah cuba fikir positif.. tapi I tewas. Tak boleh tak boleh tak boleh…. ni pun tengah usaha untuk tak komen jer ni.

    0

    0
  16. Ros says:

    Pergi umrah pon nk bawak beg Chanel…Kelas!!

    0

    0
  17. Tza Karin says:

    Itulah..
    Saya pun berusaha untuk tak komen apa2. Allah Che Ta.. Why?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    berapa result spm anak die ye?

    0

    0
  19. kaki tabur says:

    nak try barang pak arab kot…

    0

    0