Written by AbangNara | December 29th, 2010

shaheizy sam

Kalau pagi tadi kami dah kongsikan 10 fesyen red carpet paling pelik 2010, kali ini kenalah kongsikan dengan anda fesyen yang mantap-mantap pulak. Fesyen yang paling kami suka sudah tentu fesyen berani daripada Shaheizy Sam nie. Nampak ada karismanya yang tersendiri. Agak pelik tetapi still nampak kacak bergaya. Tak gitu?

Lagi 10 fesyen red carpet paling mantap 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Murai.

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

shaheizy sam

109 responses to 10 Fesyen Red Carpet Paling Mantap 2010

  1. darila says:

    ermmm,biase jer…

    0
    0
  2. lemonate says:

    OMG!!!ada yg ok…tp ade jgk yg KO:D

    0
    0
  3. tengkoRak says:

    haluuu

    0
    0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      vee ngan diana nampak elegen

      0
      0
  4. hajarul says:

    ok lah sikit

    0
    0
  5. hajarul says:

    sexy tetap ade..tp bettter la dari worst dress tu

    0
    0
  6. petra_dubies says:

    NAJWA SIMPLEEE,, VI CANTIK

    0
    0
  7. Lipstick Hijau says:

    Pakaian Sam tu dlm kategori hodoh……dlm fesyen had warna cuma 3…..

    0
    0
    • non says:

      ish ko ni.dprg ikut temalah samelah mcm enot ngan dd…tapi sam ni kira ok sket dr mereke bdua…tema pe ek.futuristik kot.hihihi…betulkan ak kalu ak salah yer

      0
      0
  8. latebloomer says:

    tak faham knp baju Dayang boleh tersenarai jugak kat sini..

    0
    0
  9. Lipstick Hijau says:

    baju diana tu adira ade pakai kan mase konsert af?

    0
    0
  10. pisau cukur says:

    rusdi ramlee smart juga no…

    0
    0
  11. anie88 says:

    adesssss…xleh trime r dress up dayang….

    ke laot beb…!!!!

    0
    0
  12. amy says:

    lalala

    0
    0
  13. Puteri Sejinjang says:

    Nurul dah semakin menyeksi…seksa tgokkkk… x sesuaiii…!

    0
    0
  14. hijau says:

    rusdi ramli terbaekk..mcam mr.bonds pun ade gak..

    0
    0
  15. shara says:

    wah..hensem la rusdi ramli…

    0
    0
  16. shinichi says:

    1st

    0
    0
  17. Cucu nenek says:

    Baju kurung nenek sy laaaaaagi mantap! Gojessss!

    0
    0
  18. Faisya says:

    sape artis atas pic nurul tu?

    0
    0
  19. Faisya says:

    mangai dayang!!! sape tu [pic atas nurul]?

    0
    0
  20. pOyo says:

    firrrrrsstttttt!!!!!!!

    0
    0
  21. RiRi says:

    mmg lawa …. huhu

    0
    0
  22. Maimoon says:

    Ape yg mantep? X pahem aku

    0
    0
  23. MuJE says:

    liyana jasmay win!

    0
    0
  24. poco poco says:

    xde yg tutp aurat pnye artis ke?????

    0
    0
  25. rehan says:

    nice sbb ada cerut dgn tongkat…mmg rare

    0
    0
  26. jokey says:

    xselera doww tgk dayang ngan legging tuh!

    0
    0
  27. lalalalala says:

    baju dayang tu mantap tang mana?sorila buta fesyen sikit..hehe

    nurul mantap tang bahu..cam model tu…huhauahau

    0
    0
  28. yuyu says:

    LJ..ur dress i likessss..menawan gitu

    0
    0
  29. Bbasya says:

    Vanida imran mmg the besh!!xperlu nk pkai seksi2 utk nmpk cntik..heh,,alagkah bgus klu sume artis cmtu..huu

    0
    0
    • wilmot says:

      xseksi pun, tutup aurat ke? kalau dia pergi jumpa rasulullah macam tu, agak2..rasulullah terima ke tak? fikir2 la ye :) yang lain tu takyah cakap la

      0
      0
  30. Merpati Putih says:

    DAYANG..abis2xsan plik…
    NURUL…bwa la istfar b4 u wear that dress

    0
    0
  31. i am xoxo says:

    najwa punye outfit in this list? seriously guys? not that hot!

    0
    0
  32. Tiffany says:

    Bang Nara, baju Dayang Nurfaizah adalah waldrobe malfunction. Kalo masuk Fashion Police, diorg akan vote dia sebagai WORSE.

    0
    0
  33. eva says:

    diana danielle the hottie…dress dia paling lawa
    sesuwaiiii sangat ngn body dia.like it

    0
    0
  34. aku female says:

    ish ape y dayang pakai mcm 2 mcm bru kuar dr zoo je aku tgk huhuhuhu… nurul bwa2 lah mengucap, rase ye leh pakai tertutup xyah lah TERBUKA MELAMPAU.. malu lah sikit pada generasi muda nie.. mcm ne lah nk jd idol nie memalukan je

    0
    0
  35. gigi says:

    cun!
    superb!
    tpi still x ckup kain!

    0
    0
  36. mak says:

    RUSDI RAMLI ganteng oowh

    0
    0
  37. nareiQa says:

    so hot :)

    0
    0
  38. myss S says:

    love liyana jasmay!! and shaheizy Sam!! muahhh… <3 <3

    0
    0
  39. bobob says:

    cantik

    0
    0
  40. Segaknya Rusdy Ramli. I like!

    0
    0
  41. hajimaru says:

    dlm kubur bukan malaikat tanya pasal baju glamer ko tu..kena punggal lg ada ar pkai sexy mexy ni..kuih akok tul la..

    0
    0
  42. royAkatsuki says:

    lisa surihani xdak…aku xstuju dgn artikel di atas!!!!

    0
    0
  43. yume says:

    terbeliak mata aku tengok fesyen MANTAP yang tersenarai… fesyen si Dayang tu mantap ker? disaster dah tu!
    Mak J si Nurul tu tahun depan gerenti singkat lagi baju tu… malu la sikit weh kat anak dara ko tu!

    0
    0
  44. Ntah says:

    Nape kasut nurul ngn kasut ank MY sama??

    0
    0
  45. basi says:

    biasa je

    0
    0
  46. cilipadi says:

    yg lelaki ok…yg pompuan ko…mangsa fesyen…sian..

    0
    0
  47. cilipadi says:

    kasut depa sama la sbb year end sale..buy 1 free 1…huhuhu…

    0
    0
  48. scorpioncat says:

    sedeh aku tgk nurul ni…patutnya dah ade title J tu, jagalah penampilan diri… igt ko pakai pendek2 tu cantek sgt ke? aduss.. bwk2 la bepikir sket akak ooii… makin lama makin tak cukup kain aku tgk ko ni…

    0
    0
  49. aja chocolazy says:

    semua huduh. .. .

    0
    0
  50. wani says:

    artis lelaki boleh pn sopan sedangkan aurat lelaki xbanyak maner…tp knp artis wanita cr pakaian mcm xnk pakai….mmmmm mmg xleh buat idola

    0
    0
  51. ewfew says:

    wow ,this is a great article !
    **Rich ‘ Flirts. ??M
    .If yo want discover the best approach to finding your perfect match and find compatible local singles in your area! –maybe you can try ——-**Rich ‘ Flirts. ??M-**—— is meant to be the place to connect with beautiful and successful people. Check it out and flirt with those wealthy, handsome or beautiful! love means more !
    @@@@@
    Toth is an agent for Creative Artists Agency. Witherspoon is a CAA client but is represented by another agent.

    0
    0
  52. ewfew says:

    wow ,this is a great article !
    **Rich ‘ Flirts. ??M
    .If yo want discover the best approach to finding your perfect match and find compatible local singles in your area! –maybe you can try ——-**Rich ‘ Flirts. ??M-**—— is meant to be the place to connect with beautiful and successful people. Check it out and flirt with those wealthy, handsome or beautiful! love means more !
    @@@@@
    Toth is an agent for Creative Artists Agency. Witherspoon is a CAA client but is represented by another agent.

    0
    0
  53. jane says:

    gambar no.8 tu sape…penyanyi kah pelakon kah…takkan model kot….

    0
    0
  54. cibiusagi78 says:

    dayang tu dah x mampu ke nak cari pereka fesyen utk dia?
    kesian………..
    hu…hu….hu………

    0
    0
  55. on9 says:

    haiyaaaa….tang mana mantapnya ni?? tolong explain…

    0
    0
  56. leha says:

    maya karin, shahz jasle, vanida, nurul. cantik
    dayang tu tak berapa nak sure sangat….

    0
    0
  57. Bunga kantan says:

    Boleh tak buat list 10 fesyen bertudung/tutup aurat red carpet yg mantap?

    0
    0
    • kurus says:

      ha.a
      aku nk tambah lagi..
      (1) fesyen tudung dgn baju kurung/jubah trbaik
      (bg kategori tudung jenis biasa n baju butik)
      (2) fesyen tudung yg kreatif n baju glam utk majlis sahaja
      (kategori kecantikan tudung n baju yg mencabar minda, berani n kelainan)
      (3) fesyen “just nice” yg paling “just nice”
      (bg kategori fesyen tk brtudung yg tk brapa mencabar minda)
      (4) fesyen lelaki yg paling macho
      (khusus utk kategori lelaki yg macho bergaya)
      (5) fesyen lelaki yg paling cool
      (kategori lelaki yg tk brapa nak mancho, asalkan ok)
      6) fesyen lelaki yg paling paling paling..
      (bg yg tk trmasuk kategori kt atas)

      0
      0
  58. Reena says:

    Taklah berapa mantap..sentap ada lah..

    0
    0
  59. penyebok says:

    bia ar die…ok ape…org yg xpndai mnilai ngan xd taste cm ko je ckap xoke…itu nme fesyen…ko da ar alien lipstick hijau dr planet mne ntah sbok nk ckap sal fesyen kt bumi….ko je ar yg g kt didie ngan enot…nyemak je kt sni…

    0
    0
  60. ST says:

    wow!! suka shaheizy sam

    0
    0
  61. Hantu Kak Limah Balik rumah says:

    semua cantik tapi dalam suatu peringkat semua ini x membawa kebahagiaan dalam diri mereka.

    0
    0
  62. silentgirl says:

    1. sam- cool n smart
    2. wowww!! super smart!
    3. vee- anggun je.
    4.liyana jasmay- dress lawa n pdn ngan die..black or red mary jane would much better with d dress.
    5. dayang-juz bese2 je..but leopard legging tu quit disturbing for me..hihih! i luv her hair!
    6.diana- is that really her?lawa gle wehh!muke lawa..baju lawa!
    7.maya-xlawo! bese je.
    8.xknal sape! nuthing special
    9. nurul-nape artis yg agak birat2 ni cm xsdar diri ehh ble pilih kaler dress? da ler itam…pkai merah terang kemain..pastu sexy plak..
    10.shah jaszle-smart!

    0
    0
  63. miss jah says:

    baju LJ je yg cantek aku tengok.. yg laen, alal-ala je

    0
    0
  64. aku.dia.dan kamu says:

    ini yg mantap..bang nara ni rabun ker…perempuan xttp aurat nie sume ko kate mantap…masya-Allah,manusia akhir zaman tol

    0
    0
  65. Nur Amina says:

    biasa je… boring

    0
    0
  66. perantaradunia says:

    nothing yang hebat…sume pn x tutup, artis lelaki pandai simpan kelelakian diorang, yang X FAHAM artis wanita kebanyakannya menunjuk2 hiasan dalaman kewanitaan…
    X reti malu, tiada perisai keimanan langsung!

    0
    0
  67. gadissadis says:

    mereka suma nmpak gojes!!tahniah sbb tengok CERMIN dulu =)

    0
    0
  68. lorh says:

    shahjazlee hensem seyh

    0
    0
  69. CT says:

    x suka si nurul nih..ntah apa yg nak ditayangnye ntah…

    0
    0
  70. ana says:

    vee anggun

    0
    0
  71. tok guru says:

    sembab aje aku tengok si najwa ni.. pinggang ngan bumper sama besar

    0
    0
  72. mat slenger says:

    GMBR LAST OK!STYLE

    0
    0
  73. Intrusa says:

    yang lelaki leh plak bertutup litup… nmpak sgt la org pompuan ni ‘panas’ sb tu terdedah sana sini.. kt dunia dah rasa bahang neraka…

    0
    0