Written by AbangNara | July 26th, 2011

Entri dibawah ditulis oleh Amir Said, seorang blogger makanan terkemuka menerusi blognya, Oh Malaysia. Layari Oh Malaysia hari ini untuk mendapatkan resepi-resepi makanan yang super duper lazat. Jika anda berminat untuk menjadi penulis jemputan BeautifulNara, sila emailkan kepada [email protected]

Jika kita lihat, semakin ramai artis wanita di Malaysia yang mula bertudung. Antaranya ialah Irma Hasmie, Liza Hanim, Catriona Ross, Farah AF, Nora dan ramai lagi. Alhamdulillah, perubahan mereka ini sedikit sebanyak akan memberi impak kepada wanita-wanita di luar sana untuk turut bertudung.

Artis wanita yang bertudung sememangnya nampak lebih cantik dan ayu. Kalau tak percaya boleh lihat gambar 10 artis wanita bila mereka mengenakan tudung yang lengkap.

1. Fazura

10 artis cantik bertudung

2. Tiz Zaqyah

10 artis cantik bertudung

3. Fouziah Gous

10 artis cantik bertudung

4. Erra Fazira

10 artis cantik bertudung

5. Neelofa

10 artis cantik bertudung

Baca entri ini sepenuhnya untuk mengetahui 5 lagi artis wanita cantik apabila bertudung.

6. Nora Danish

10 artis cantik bertudung

7. Lisa Surihani

10 artis cantik bertudung

8. Maya Karin

10 artis cantik bertudung

9. Fasha Sandha

10 artis cantik bertudung

10. Dato’ Siti Nurhaliza

10 artis cantik bertudung
Semoga satu hari nanti akan terbuka pintu hati mereka untuk terus bertudung, InsyaAllah. Yang penting niat kena ikhlas, bukan bertudung kerana ikut trend ataupun sekadar nak dapatkan perhatian media sahaja. Sama-sama kita doakan.

Entri ini ditulis oleh Amir Said, food blogger di Oh Malaysia – blog resepi masakan dan review tempat-tempat makan menarik di Malaysia dan Australia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

204 responses to 10 Artis Wanita Tercantik Malaysia Bila Bertudung

  1. Armi says:

    Erk, apesal siti last ek? Rasenye siti paling cantik bile bertudung.

    0
    0
  2. maya says:

    maya karin cam cilake jer. hahaha.

    0
    0
  3. memey su says:

    some comel :-)

    0
    0
  4. Alaaaaa,fatiya latiff xde ke?
    hihi

    0
    0
  5. sasa says:

    fazura pling catexxx!!!!hehhehe

    0
    0
  6. Akmal says:

    YESS!!!!!!!!!!!!! 1ST

    0
    0
  7. Amin,mudah2han mereka akan terus bertudung

    0
    0
  8. Komputer Raba says:

    Artis wanita tercantik malaysia [yang xbertudung] bila pakai tudung.

    0
    0
  9. Lady Rose says:

    fasha cantik!

    0
    0
  10. Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

    Except pic # 4, 6, 8, & 10, ramai yg dah TAK VIRGIN dah Bang Nara weih!

    Sayangnyer atas tudung bawah pula dah barai!! tehehe

    0
    0
    • merempit says:

      ~ape punye perkataan la ko ni..diorg x baai cume udah kawin/janda..ape daa sinis lg terok..
      ~foziah gaus,lisa surihani,maya karin dlm gambo di ats xelok lngsung..patut masukkn fathea n ayu raudhah

      0
      0
  11. nadiah says:

    cantiknye subhanallah. :D

    Did you know Usain Bolt runs with PUMA?
    http://says.my/nadiahzulkifli188/puma-faas

    0
    0
  12. farid says:

    neelofa ada reject terus…..cantik ker????????????

    0
    0
  13. mizhowt says:

    subhanALLAH..cntiknya ciptaanNYA..

    0
    0
  14. azam shah says:

    erm yes fazura 1st…

    0
    0
  15. me2 says:

    npe xleh nk bkak seme gmbr?wuwuwuwu.. :'(

    0
    0
  16. qeen says:

    Saya paling suka Fazura pakai tudung…. nampak ayu..

    0
    0
  17. cek kem says:

    manis cam semanis kurma..:)
    sweet jep tgok fazura..

    salam Ramadhan semua..brape hari je lagi ..:)

    0
    0
  18. Manjakani says:

    Tudung Maya Karin cam kampung sangat..cam bebudak blik ngaji jek

    0
    0
  19. Ryta says:

    Semoga artis2 wanita bertudung litup sepenuhnya dan menjadi ikutan peminat2 di luar sana…

    0
    0
  20. Dauspozi says:

    Serius cair… LOL!…

    0
    0
  21. bell says:

    fazura plg cantik dan sejuk tgk!

    0
    0
  22. akunakjugak says:

    serius nora danish mmg superb……..:)

    0
    0
  23. peminat tiz says:

    tiz ZAQYAH palingggg cun pakai tudung,,awesome—the most beautiful artis malaysia….fasha sendattt pakai tudng cam mak limah nak p pasar so jelek….

    0
    0
  24. anabobo says:

    lawanya dorang ni kan.kan bagus kalau bertutup litup terus macam ni :)

    0
    0
  25. aley says:

    mana wardina?
    artis yang mempunyai kecantikkan luaran dan dalaman..huihui

    0
    0
  26. sayangselasih says:

    Paling cntik Fazura, Erra Fazira..dan kalo lepas nie Dato ct pakai tudung tu spt pic kat atas..dia mmg yg paling cntik skali

    0
    0
  27. sayangselasih says:

    paling cantik Fazura, Erra dan …sekiranya dato ct pakai tudung seperti pic diatas lpas nie..dia yg paling cntik…

    0
    0
  28. diana says:

    gambo yg pertama tu stuju sgt2.. mmg comey. But gambor yg ke7 dan ke 9, tak setuju sgt2.. Kata wanita tercantik memakai tudung kan.. mane waheeda, bienda dll? diorg pun cntik..

    0
    0
  29. zuarxpdc says:

    fazura paling cantik kalau dalam gambar ni:-)

    0
    0
  30. joyah joren says:

    tak setuju. Dato Siti patut top 5 ! hehe

    0
    0
  31. nyah ayu says:

    list ni dah terbalik ke abgnara oii…
    patutnye tok ti no.1 fasha no.2 dan seterusnye…
    si tiz tu tak yah masuk pun takpe kampong sgt..!!hehehe

    0
    0
  32. sukasuki says:

    siyes,,,fazura mmg cantik bertudung

    0
    0
  33. fiD says:

    terbaik lah AmirSaid @Oh Malaysia, hehe… BTW, neelofa tu cun ohhhhh!!!

    0
    0
  34. razer says:

    maya karin???….

    errk..

    0
    0
  35. lolo says:

    first ke? x pecaye kalu aku first.

    0
    0
  36. zuan says:

    hoyeah ct dlm senarai :)
    top ek fazura ;D

    0
    0
  37. bai says:

    Ha’ah la memang comel dan cantik mereka2 tu bertudung. Manis. :-D

    0
    0
  38. manusia biasa says:

    nape siti saleha xtermasuk..reject la fasha tu..huhu

    0
    0
  39. Ct says:

    Lawa lawa

    0
    0
  40. aku says:

    k..btol la tu…ingtkan 10 artis y pki tudung cantik…ruppenye 10 artis cantik bila pakai tudung…huhu..skg suke fazura..sooo mmg patut die no 1..hoho..tp irma hasmi pesal xde?

    0
    0
  41. langkah mayatnya dulu!!! says:

    mcm LAIN jak aku tgk lisa surihani, maya karin & fasha sandha pki tudung, others is sweet & beautiful ;-) kn cntik klu dato ct nurhaliza pki tudung lengkap mcm ni, jd ikutan ramai, dpt pahala bertimbun2. tp unfortunately, dato ct nurhaliza lebih tends to pemakaian ‘tudung’ yg ala2 macik2 & nenek2 kt kg aku slalu pki. can we call that ‘tudung’ or ‘topi’???

    0
    0
  42. dhiya.. says:

    fazura paling cantikkkk

    0
    0
  43. analulu says:

    nampak lagi cantik bila bertudung…..jadi mengapa memilih untuk kelihatan cantik dengan tidak bertudung….

    0
    0
  44. ana park says:

    nampak lebih cantik bila bertudung.. so mengapa memilih untuk kelihatan cantik dengan tidak bertudung

    0
    0
  45. Ms Nana says:

    Amin.. i like Fazura… sungguh manis! tapi ni ranking ke BN? kalo ranking saye kureng setuju la..

    p/s : Si sendat pun ade? hehe

    0
    0
  46. Isssshhhhh says:

    amin.. comey loteh semuanya.. ni ranking ke? if ranking sye tak setuju ah.. anyway fazura mmg suwitttt.. sangat.. i like!

    0
    0
  47. ana says:

    hahhaha…..ct no last…..

    0
    0
  48. na says:

    hahahhahha…………ct no. last….

    0
    0
  49. faris says:

    santek2 dorunk nie pki udong…especially yg no10… :D

    0
    0
  50. bbasya 411 says:

    tjuk entry ni ptutnyer ditukar,,bukan “10 WANITA TERCANTIK MALAYSIA’ tapi ‘ ARTIS WANITA CANTIK MALAYSIA’..sebab asenye ade rmai lg prempuan yg lebih cntik bila bertudung dalam Malaysia ni selain dari artis2 ni..
    itupun kalau nk bertepatan ngan tajuk Abg Nara wat tu r..hehehe =)

    0
    0
  51. siti Raja says:

    fasha natural..gadis melayu kampung~~

    0
    0
  52. cokelat says:

    fasha sandha?????sampai mampus pn dia x akn pernah berubah….dia tu xtakut langsung dosa…..ni pula nk pakai tudung?????pakai baju pn xcukup kain…nmpk tu la…nmpk ni la….semuanye nmpk……mmg setan dia ni….hahahahahahahhhhhh

    0
    0
  53. mimin_93 says:

    x setuju..erra n dato siti patut d tangga teratas

    0
    0
  54. Agogo says:

    aku xtau npe fazura yg paling cun!!! nmpak ada nur

    0
    0
  55. MeLia says:

    Dalam banyak2 gambar dkt atas, i suka tgk Fazura, Erra, Nora Danish & Lisa Surihani jer… Yg lain tu… ok je la.

    0
    0
  56. anymous says:

    1st

    0
    0
  57. cyclon says:

    cntik fazura..

    0
    0
  58. renoaz says:

    mmm..smoga dbukakn pnt hati mrk utk mnutup aurat kerana Allah~

    0
    0
  59. nonono says:

    the best entry from abg nara! yeay!

    0
    0
  60. didit says:

    cayalah amer!!

    0
    0
  61. aku ske irma hasmie says:

    rsnye irma hasmie lg cntik dr fasha tu..

    0
    0
    • merempit says:

      irma hasmiemmg dh pakai tudung le..yg ni cata artis yg xpakai tudng tp catik kot depe ni pakai tudung..

      0
      0
  62. hello says:

    fazura mmg patut 1st because cantik sgt kan,,

    0
    0
  63. niny says:

    nur fathia?

    0
    0
  64. fifie says:

    cantik2..sejuk je mata memandang artis2 malaysia bertudung….

    0
    0
  65. fifie says:

    cantik…sejuk je mata memandang artis2 malaysia bertudung….

    0
    0
  66. You says:

    Fazura paling cantik.. maya paling sempoi.

    0
    0
  67. Que says:

    comelnye fazura & dato siti…ermm kalau pkai trus kn manis
    Hot : [Video] Bila Johan Raja Lawak Cuba Jadi Gangster

    0
    0
  68. hantula says:

    mane pi nur fathia…lagi cunnnnn kalau bertudung btol2

    0
    0
  69. matmat says:

    Semoga satu hari nanti akan terbuka pintu hati mereka untuk terus ‘bertudung’….aku lbh suka klu perkataan bertudung 2 ditukar kpd ‘menutup aurat’.
    sbb kdng2 pakai tudung je x ckup klu brbju lengan pendek, seluar ketat.

    0
    0
  70. cewek blur says:

    cntiknyerrrrr pajura..mmuah..apsal la cun ek pakai tudung..sememangnye tudung tu lg menyerikan dr segala apa hiasan di kepala…huhu

    0
    0
  71. neyna says:

    fazura,fauziah gous n neelofa mmg nampak lagi cantik n sweet kalau bertudung..nmpk fresh semcm muka tu..much better than time buka hijab. Semoga kita semua diberi hidayah ke jln yg benar..amin

    0
    0
  72. haha says:

    Fasha dan Maya nampak innocent giler kowt…

    0
    0
  73. blacktie says:

    my choice : 1. fazura, 2. erra fazira 3. dato ct..

    hehehe

    0
    0
  74. Mbeki says:

    Irma Hasmie not in the list??

    0
    0
  75. nyonya manis says:

    Faz ttp yg prtama…

    0
    0
  76. sarah says:

    ingatkn nk cerite artis yg konpem dh bertdung….nie sume bertdung sebb keje jek

    0
    0
  77. lilo says:

    fazura paling lawa.. siyes

    0
    0
  78. Bell says:

    Aku plg ski nur fathia cte stanza cinta tu pkai tdg..cntik sgt..dri mle berlakon pun bnyk wtk die pkai tdg..smga allah buka kn ht mereka utk bertudung sepenuhnya..amin….

    0
    0
    • Bunga citra says:

      btol la..nor fathia too cntik ble pkai tdung…rmai je artis yg cntik ble pkai tdung..tp x stuju la dgn ranking kat ats….=(

      0
      0
  79. gladice says:

    siti last ek?? huhu…

    0
    0
  80. [YeOp] says:

    mana Tasha Shila? hehehehehe~

    cair lorh tengok dia pakai tudung dalam Ramadan Terakhir..

    0
    0
  81. nuin says:

    komen komen komen

    0
    0
  82. cella says:

    neelofa burok… klakar tgk maya karin pakai tudung cenggitu… fasha sandha buwok gilerrrrr… FAZURA PALING CANTIK

    0
    0
  83. nara cantik says:

    buang je le gambar maya karin 2….. cantik lg irma hasni…. nape irma xde dlm list bang nara??

    0
    0
  84. ano says:

    1. Fazura
    2. Siti Nurhaliza
    3. Farah AF2
    4. Irma Hasmi
    5. Nora
    6. Wardina
    7. Aida Khalida
    8. Nora Danish
    9. Daphne Iking
    10. Erra Fazira

    0
    0
  85. rara says:

    huhu cantik2

    0
    0
  86. ieda says:

    sejuk mate memandang…nak2 dkat ramadhan nie.. :)

    0
    0
  87. chicha says:

    yg lain ok laa… tapi neelofa tu takder la comei mana pakai tudung….. biasa jer….

    0
    0
  88. G'Na says:

    Cantik belaka semuanya kan?

    0
    0
  89. Piston Pecah says:

    yang ke-10 tu paling cantik ke ape?

    0
    0
  90. ya says:

    siyes cntik n ayu depa pkai tdung terutama nora n fazura…i like

    0
    0
  91. miezamomo says:

    maya karen plg santekkkk..ehehe.. :’)

    0
    0
  92. mieL says:

    1st,,,!!

    0
    0
  93. wait. hold on a minute. apsal wardina takde? die tu lawa gile boleh? tak accurate lah list nie.

    0
    0
  94. xsuke says:

    ayu. spatotnye sbgai seorg islam,perempuan mmg wajib brtudung kn?

    0
    0
  95. xsuke says:

    perempuan islam mmg wajib bertudung!

    0
    0
  96. amy says:

    fazura & ct paling lawa owhhhhhhhhhhh

    0
    0
  97. alfarabi says:

    wanita adalah seindah2 makhluk ciptaan Allah…dan sebaik2 makhluk yang indah ini adalah mereka yang sentiasa menutup aurat…

    0
    0
  98. nur says:

    FAZURA CANTIK!=)

    0
    0
  99. Eyefinity says:

    wanita adalah seindah2 makhluk ciptaan Allah…dan sebaik2 makhluk yang indah ini adalah mereka yang sentiasa menutup aurat…..Amin

    0
    0
  100. eyerfiniy says:

    wanita adalah seindah2 makhluk ciptaan Allah…dan sebaik2 makhluk yang indah ini adalah mereka yang sentiasa menutup aurat…amin..

    0
    0
  101. Eyefinity says:

    wanita adalah seindah2 makhluk ciptaan Allah…dan sebaik2 makhluk yang indah ini adalah mereka yang sentiasa menutup aurat…amin..

    0
    0
  102. zura says:

    fazura la cantik sekali…. (bangga.. sy 1st… hahahhaha)

    0
    0
  103. kid says:

    semua cantik2 dah indah belaka.. fazura.. hmmm.. manisnya bertudung.
    Trafik Melampau Aku Dapat!! | Komen di SINI

    0
    0
  104. Lynn says:

    sme nampak sopan n manis je. wlwpun maya karin nmpk cm opah sket tp still suwitt sgt. =]

    0
    0
  105. USB says:

    Testing

    0
    0
  106. Shacklesmith says:

    hahah.. adoi abe nara.. ingatkan yg da sedai ade btudong.. ni yg asal free hair.. bguz2.. good kickstart ;)

    0
    0
  107. Heran says:

    Heran gak.. takde yg comment entry ni

    0
    0
  108. AMMAR YASIR says:

    Cantiknya… tergoda pulak tengok

    0
    0
  109. lin says:

    so pretty. all of em.

    0
    0
  110. chiqui says:

    1st…yehaa….tiz……..i like…..

    0
    0
  111. NSI says:

    Alhamdulillah :)

    0
    0
  112. BumbleBee says:

    mcmana fauziah ghous bleh top 5 nieh?? kalo top 10 ok lagi… maya karin dlm list?? x kemass jerr tengok.

    0
    0
  113. dak aten says:

    dato’ Ct n Fazura paling ayu..love both of them <3

    0
    0
  114. vtectebo says:

    pkai tudung wajib hukumnya chor… xkire la iklas ke x… yg pasti WAJIB hukumnya

    0
    0
  115. Queen Cobra says:

    Yes! Setuju sesangat Fazura no. 1. Ayu sungguh..

    0
    0
  116. hahaboy says:

    Tidak! Dato’ Siti kat nombor 10? Ni kena buat demonstrasi nih.

    0
    0
  117. doraemon mon mon says:

    FOZIAH GOUS SHOULD NOT BE IN THE LIST!

    0
    0
  118. Datin Z says:

    So Gorgeous they are…! U’ols dah la cantik..bertambah jelita bila bertudung n mnutup aurat mcm ni.. So, thinking ’bout that ya! XD

    0
    0
  119. momo says:

    fazura…

    0
    0
  120. Miss Tudung says:

    ramai lagi yang bukan artis cantik bertudung.. mcam aku…hahaha

    0
    0
  121. dayang says:

    ~paling HANCUSSSSSSS pada pandangan aku MAYA KARIN,tak cantik langsung!!!!!!sory to say!!!!!!

    0
    0
  122. Penghuni alam says:

    terbaru irma hasmie ko tetap anggun dgn busana muslimah…..i like!!!!!

    0
    0
  123. mott says:

    nora danish comel gler suke cgt!

    0
    0
  124. malayman says:

    irma hasmie
    wardina
    heliza helmi

    0
    0
  125. AYU RAUDAH LAGI CANTIKKK..pkai tudung owh..npa tda dlm list pla :(

    0
    0
  126. madam propa says:

    Faz paling awesome! love..love..love faz!!

    0
    0
  127. ehem says:

    no 10 tu sparuh jalan je tutupnye

    0
    0
  128. topek says:

    first ker??? naper maya karin ngan fasha macam biasa jer… huhuhu

    0
    0
  129. pwincez says:

    CANTIK.. . . .

    0
    0
  130. ainie rock says:

    pe Dato CT no 10??? hahah..no 1 la, comey, no 2 erra.. maya karin serius mcm org kg..no 10 ler..

    0
    0
  131. z says:

    cantik siti ngan ND bertudung…

    0
    0
  132. lulu says:

    cikgu zakiah n nabila huda pn cun jgk klo pkai tudung…

    0
    0
  133. zack says:

    santek sangat……..

    0
    0
  134. mia says:

    maya karin paling comel

    0
    0
  135. ZAZA says:

    sepatutnya….

    1. Dato CT
    2. nora danish
    3. fazura
    4. tiz zaqyah
    5. lisa surihani
    6. erra fazira
    7.fauziah ghous
    8. neelofa
    9. fasha sandha
    10. maya karin

    0
    0
  136. badaksumbu says:

    1st..(“,)V

    0
    0
  137. wow! says:

    wow! chanteknya Neelofa pkai tudung!

    0
    0
  138. atin says:

    fazura paling cntik dan manis

    0
    0
  139. wakluuu says:

    orang pakai tudung pun nak jadikan ranking.. lepas nie ramai lagi la artis wanita bertudung sbb nak masuk ranking.. klu da bertudung org ckp cantik, maknanyer da tarik perhatian org, so dimana niat dan alasan islam suruh bertudung supaya menjauhi fitnah dan mengurangkan dosa mata nie da terbalik. dunia betul2 da kiamat..

    0
    0
  140. cikbittersweet says:

    sume lawa kalau pakai tudung…:)

    0
    0
  141. memang berat.. says:

    islam suruh bertudung supaya seorang wanita tidak dijadikan bahan pemuas nafsu mata lelaki.. tapi skunk pompuan bertudung pn da ader ranking siap tengok sape tercantik.. ini da kira terbalik! klu da sampai bertudung bole menarik perhatian org, maknanyer tak tercapai la niat bertudung yg sebenar..

    0
    0
  142. mar zarra says:

    cantek btl bila arts2 ni bertudung…lebih manis…

    0
    0
  143. Cik Bunga says:

    Kenape tak masukkan skali nur fathia.. dia pun cntik ape klau brtudung.. lakonan dia pn byk jgk yg pkai tdung.. sjuk mata mmandang..

    0
    0
  144. piras tarabas says:

    sepatut izreen azminda (Juvana) masuk top 3….termasuk Nur Fathia (Stanza Cinta)….sangat cantik bila bertudung.

    0
    0
  145. mirah says:

    fasha cam mak cik cleaner jer! hahaha

    0
    0
  146. kapal selam says:

    fauziah gous..
    x sesuai arr…

    0
    0
  147. pengkaji rupa says:

    Yang paling tak cantek aku tgk ialah NEKLOPAA..hahaha.patut la dia xnak pakai tudung.

    0
    0
  148. nana says:

    irma hasmie pon cantik jgk..

    0
    0
  149. shar says:

    fasha gn neelofa cntik laa pkai tudung. yang tak cantik tu perangai dyorang.

    0
    0
  150. merempit says:

    emm..foziah gaus,lisa surihani n maya karin dlm gambo di ats xelok lngsung..
    patut ganti ngn fathea n ayu raudhah..

    0
    0
  151. Huhu... says:

    Wah x sangka fazura di tmpt pertama! Org2 kampung aku ni cantik rupenye. Syg mase skolah dulu x satu skolah ngan die. Adik laki die satu skolah ngan aku. Hensem gak bdk tu. Bdk2 pompuan suke ushar.

    Anyway, aku suke sgt tgok tiz……cantik!

    0
    0
  152. bro kuat says:

    pasha sendat wnita pling buruk pakai tudung..

    0
    0
  153. songketmas says:

    dato ct last sbb die bertudung kadang2 macam nak tecabut dari kepala..kalo bertudung tutup abis macam ni kan elok..cantik je mata memandang..tapi salu..hmm..hampehhh…..baik takyah…..niat tu dah ada..tapi perlu dibaiki lagi..huhu..

    0
    0
  154. anak jin says:

    myampah jea..

    0
    0
  155. ermm says:

    lisa surihani xla lawa sangat pun pakai tudung..huhu

    0
    0
  156. shark says:

    semua mcm itik je hahaha

    0
    0
  157. girlZ says:

    yg lain semua cntk….so sweet!!!! except for fasha …… i don’t like her at all….

    0
    0
  158. girlZ says:

    yg lain semua cntk….so sweet!!!! except for fasha …… i don’t like her at all….

    0
    0
  159. girlZ says:

    yg lain semua cntk….so sweet!!!! except for fasha …… i don’t like her at all….

    0
    0
  160. girlZ says:

    yg lain semua cntk….so sweet!!!! except for fasha …… i don’t like her at all….

    0
    0
  161. girlZ says:

    yg lain semua cntk….so sweet!!!! except for fasha …… i don’t like her at all….

    0
    0
  162. maya celcom says:

    abang nara ni tak adil la. sikit punya byk gambar maya bertudung yg cantik2, yg ini yg bn pilih? nak kenekan maya ke? tak ingt ke dulu maya ada pakai tudung utk iklan celcom kelantan?? kan cantik! cuba tgk maya pki tudung kat link ni, lawa aper!

    http://3.bp.blogspot.com/_ul-VY3hCU2A/THXRJEFvccI/AAAAAAAAAhk/CeBP_fIs440/s1600/celcom.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-9Eq2EEKhdv0/TbgZvbJYdtI/AAAAAAAAANw/whfAOmXRu_w/s1600/FeGOq%255B1%255D.jpg

    0
    0
  163. mieza says:

    nape xde gmbr ayu raudhah?

    0
    0
  164. missy elliot says:

    ni bukan list artis wanita cantik bila bertudung. patut list artis wanita cantik dan gambar mereka bertudung. sebab kalau guna list yg 1st tu, biar betik nak kata maya karin cantik bertudung mcm makcik2?

    0
    0
  165. dyna_princess says:

    wow..canteknya faz…sejuk je mata memandang tgk faz ;-D

    0
    0
  166. ct says:

    Fazura mmg palling cantik,ayu,sopan…mmg cantik

    0
    0
  167. mimi says:

    ayu raudah tade pun. dy lg lawa n manis pkai tudung dr fauziah gous. bile dia berniqab lgi lah cantik sgt5. mata dia sgt cantik !

    0
    0
  168. azz says:

    semua perempuan pun cantik bertudung, xkira apa bentuk muka, warna kulit, asal, profesion etc…=)

    0
    0
  169. micha says:

    sepatutny ct no 1 bh. fasha 2. hahahaha undian tipuu….. apuuuu nyak

    0
    0
  170. love 02 says:

    bulak naaa !

    0
    0
  171. kiki baaa says:

    Neelofa santek ke ? Heliza AF lagi hawtt kut .

    0
    0
    • naaa says:

      neelofa biasa2 jek, tapi kalo nak bandingkan ngan heliza, cantik gila la neelofa sbb heliza langsung xcantik. heliza biasa jer, iras2 khiriah

      0
      0
  172. Gagahrio says:

    gua suka :

    1. Fazura n Tiz Zaqyah!!!!!! (terbaek…sgt2 indah)

    2. Neoleefa (nyum..nyumm…da nak posa…kena jaga nafsu…) hehe

    0
    0
  173. ayah maliki says:

    syg skali.. hakikatnye sume 2 xpkai 2dung… xmnisnye kurma ini~~~ haaaaaaaaa……

    0
    0
  174. jejaka says:

    Bertudung saja untuk suka2 nak tunjuk alim? Atau nak nampak lebih cantik?
    Sorry lah, perangai korang satu Malaya dah tahu macamana…………..Usah dok menyamar ler…….
    Kami semua dah tahu siapa yang pura2….

    0
    0
  175. kotak merah says:

    Especially yang no.5 tu.. bertudung semata-mata kerana berlakon dlm TV, kat luar tiba2 segalanya bukak terdedah sana sini segala jenis tanduk, lidah bercabang, mata keranjang, hati keras jadi hitam.. sebut je nama bukan popular kerana bagus mutu lakonan atau seninya tapi perosak hubungan orang nak2 VIP. Kejap VIP sana…. kejap VIP sini…., semua habis punah ranah dibuatnya! Semata-mata nak kejar glamour dan hanyut mcm ‘ayam kampung masuk bandar’ lidah habis cabangnya, pusing kanan dia kata lah dia ‘malaikat’.. pusing kiri dia lah segala ‘dajjal perosak’. Tak berjaya pecah belahkan orang, dia buat cerita bukan2, pukul canang kata nak jadi bini VIP. What??! Kalau takde cermin aku boleh belikan berapa biji kau nak??

    0
    0
    • shahrul says:

      haha kotak merah..jgn risau, dia ada belambak cermin…
      dulu kan kat skolah pun, dia sentiasa letak cermin kat bawah meja dia lam klas.. utk betulkan tudung, control ayu.. al maklumlah, ada boys n senior dok usha dia.. haha..minah nie mmg propa lebih.. aku caya kata ko kotak merah. aku dah biasa kena da ngan minah ni.. xbes mana pun as a lover.. pantang tgk lelaki yg jadi pujaan ramai, trus dia nak masuk line nak jadi milik dia. dasar pompuan murahan yg gedik tp terer control!

      0
      0
      • shahrul says:

        lagi satu dia ni, dia takkan couple ngan seseorg tu unless ada kepentingan utk diri dia, as a step up nak jadi model ke (A.N.), nak naik klas ke..or couple sbb laki tu konon2 plg macho kat skul k, student plg berkuasa dlm 1 institusi tu, athlete no.1 kat situ..yg pastinya, dia nak yg no.1 tu jadi dia punya.. so, no surprise la dia cuba nak attract perhatian vip ke,jejai ke..sapa2la.. aku pun,xsuka gak pragai vip n duda galak ni, tp aku lagi tak suka lopak nye prangai yg menjatuhkan maruah pompuan islam dgn span dia taruh kt tetek dia

        0
        0
  176. MiSz NoNi says:

    Wardina & Norkumalasari yang terbaek!!!

    0
    0
  177. hamba Allah says:

    sume wanita akan nampak lebih cantik n manis apabila bertudung…tudung kan dapat menutup keaiban seorng wanita….:)

    0
    0
  178. syntax error says:

    semua org cantik bila btudung

    0
    0
  179. Aiman says:

    perhhhh… tapi sayang… Bila Bertudung… mksudnya,, diorang tak bertudung selalu..

    mudah2an,, diorang dapat hidayah.. bertudung tu cantik..

    0
    0
  180. ayuni says:

    tiz zaqyah memang lagi cantik kalau bertudung

    0
    0
  181. yati yusof says:

    as salam. Tak baik kutuk fasha. patutnya kita doakan yang terbaik untuk dia bukan kutuk2 cam ni. jadilah insan yang menjadi contoh pada orang lain. gambar mereka bertudung ni pun diambil dalam filem2 yang dorang lakonkan cam maya tu dia cantik kalau bertudung tapi tu kan pemakaian tudung nak sesuai dengan watak dalam ombak rindu!

    0
    0