December 9th, 2015

Gulp. Hujung tahun sememangnya masa yang terbaik untuk membeli-belah secara online. Bulan Disember ini pelbagai tawaran, diskaun dan promosi diberikan sampai boleh rambang mata dibuatnya. Yang terbaik sudah tentu ZALORA 12.12 Online Fever yang kembali buat kali kedua. Diskaun sampai 80% tue. Memang confirm Abang Nara akan shopping kaw-kaw punya!!!

zalora 12.12 online fever

Dimulakan pada tahun 2014, ZALORA 12.12 Online Fever untuk tahun 2015 telah pun bermula hari ini (9 Disember) sehingga 12 Disember (Sabtu) kelak. Ada lebih 100 rakan kongsi dan jenama di seluruh Asia Tenggara, Hong Kong, dan buat kali pertama – Taiwan yang bakal memeriahkan lagi acara membeli-belah atas talian terbesar ini. Jenama-jenama antarabangsa seperti Aldo , Dorothy Perkins, Mango, Desigual , Nine West , Steve Madden, Topshop, Topman dan Velocitech diberikan potongan harga sehingga 90% bersempena promosi awesome ini.

zalora 12.12 online fever

Wife Abang Nara sejak semalam lagi dah terpaku di depan komputer untuk membeli baju-baju kegemarannya di ZALORA. Sesekali Abang Nara terdengar jeritan daripada wife yang berbunyi “mak aih murah gila baju nie“. Memang kaum Hawa akan akan bergembira dengan potongan harga tak masuk akal bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Contoh terbaik ialah baju rekaan Jovian Mandagie yang diberi diskaun 50%. Kalau tak beli memang rugi sangat-sangat.

zalora 12.12 online fever

Kaum Adam jangan bersedih pulak. Baju-baju, kasut-kasut, jam tangan dan aksesori untuk lelaki pun ada diskaun juga bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Abang Nara dah ushar dah baju-baju dari TOPMAN. Mak aih cantik-cantik semuanya. Lagi cantik bila ada diskaun 50%. Abang Nara dah “add to cart” dah beberapa helai kemeja dan t-shirt. Tahun depan makin hensemlah diri ini. Hehehe.
zalora 12.12 online fever

Kalau Abang Nara nak senaraikan satu-satu jenama yang diberi diskaun memang sampai ke minggu depan tak habis. Korang pergilah buka sendiri laman web ZALORA dan tengok sendiri. Nasihat Abang Nara, kalau berkenan tue, terus tekan beli. Takut-takut stok habis. Perlu diingatkan bahawa promosi ZALORA 12.12 Online Fever akan tamat pada 12 Disember jam 12 tengah malam. Silalah bersegera!!! Jangan lepaskan peluang ini.

zalora 12.12 online fever

Khas untuk pembaca BeautifulNara, ZALORA bermurah hati untuk memberikan ekstra diskaun sebanyak 15%. Anda cuma perlu masukkan voucher kod “BNARA12” ketika membuat pembelian. Diskaun ini adalah diskaun tambahan. Maksudnya kalau baju Jovian Mandagie dah diberi diskaun 50% sempena ZALORA 12.12 Online Fever, bila korang gunakan voucher “BNARA12“, maka jumlah diskaun yang akan diperolehi ialah 65%. Awesome kan?

zalora 12.12 online fever

Tunggu apa lagi? Shopping hari ini juga di ZALORA, destinasi fesyen atas talian di Asia.

December 11th, 2014

Wife Abang Nara adalah pelayar setia laman web ZALORA. Satu hari kalau tak buka memang tak sah. Semalam ketika Abang Nara sedang menonton televisyen, tiba-tiba terdengar wife menjerit. Terus melompat diri ini daripada sofa. Ingatkan anak jatuh katil ke apa. Dengan cemas Abang Nara bertanya apa yang telah terjadi. Sambil tersenyum wife Abang Nara berkata “ZALORA tengah buat sale gila-gila sempena 12.12 nie. Belanja boleh?“.

zalora 12.12 sale

Abang Nara pada mulanya tak adalah percaya sangat dengan kata-kata wife. Biasalah orang perempuan ayat manis. Dengan segera Abang Nara menaip www.zalora.com.my di laptop untuk memastikan kebenaran kata-katanya sebentar tadi. Pergh!!!! Memang betul pun. Diskaun sehingga 85% sedang ditawarkan di ZALORA bermula 10 Disember sehingga 12 Disember ini. Hanya untuk 72 jam sahaja. Bukan wife je yang terasa nak shopping, Abang Nara pun terasa nak beli sehelai dua baju.

Menariknya bukan barangan fesyen sahaja yang menawarkan penjimatan untuk para pembeli di ZALORA, ada juga makanan, kecantikan, kelengkapan untuk melancong dan banyak lagi. Untuk makluman, lebih daripada 100 rakan kongsi di seluruh Asia Tenggara dan Hong Kong terlibat dalam menjayakan 12.12 Online Fever ini. Antaranya Malaysia Airlines untuk tiket penerbangan, HotelQuickly untuk tempahan hotel, Rakuten, Reebonz, MilkADeal dan pelbagai lagi untuk tawaran hebat fesyen serta barangan berjenama.

zalora 12.12 sale

Telah pun bermula pada 10 Disember sebagai pengumpulan promosi dan tawaran terhebat untuk pengguna pada 12 Disember,banyak kempen-kempen menarik yang akan ditawarkan buat pengguna sebaik sahaja bermula 12 Disember 2014. Antaranya kempen “everything at 12RM campaign“, hadiah-hadiah percuma, diskaun sehingga 85% dan macam-macam lagi. Memang boleh rambang mata dibuatnya. Salah satu yang Abang Nara nantikan ialah tiket penerbangan antarabangsa daripada MAS Airlines yang bermula pada harga RM177. Bolehlah terbang pergi Korea tahun depan. Yeah~~~

Wife Abang Nara telah pun mula membuat senarai baju-baju, jubah-jubah, dress-dress dan juga alat solek yang ingin dibelinya. Tunggu masa je promosi nak dimulakan. Kemungkinan besar wife Abang Nara akan stay up untuk memastikan dirinya mendapat harga promosi. Diharap dia tidak berbelanja lebih sangat sampai tak ingat dunia. Perempuan dan shopping memang sukar dipisahkan lebih-lebih lagi bila ada promosi seperti ZALORA 12.12 Online Fever ini. Contohnya baju Jovian Mandagie daripada RM450 jadi RM270 je. Gila tak beli?

zalora 12.12 sale

Abang Nara pun tak habis explore lagi kesemua promosi yang sedang dijalankan di ZALORA ini. Banyak sangat produk yang best-best pada harga yang murah. Semua Abang Nara tekan masuk ke dalam cart je dulu. Nanti baru pilih mana satu yang nak beli betul-betul. Nasihat Abang Nara, korang pun silalah bersegera ke www.zalora.com.my sekarang juga. Kang nanti terlupa dan ter’miss’ pula promosi mereka. Stok pun takut habis. Silalah pantas. Selamat membeli belah.