February 1st, 2010

natasha hudson

Kalau anda baca BiPop semalam, pastinya anda tak akan terlepas membaca kebengangan Natasha Hudson kepada seorang rakan artis bukan Melayu yang mengacau rumah tangga dia. Kami rasa kami tau siapakah artis bukan Melayu tersebut tapi saja nak bagi anda teka dulu. Klunya ialah artis tue memang cun dan femes sebagai seorang pengacara. Kalau tak silap kami dia pun merupakan seorang model yang agak popular la jugak.

Mengikut Natasha Hudson, si artis bukan Melayu nie memang seorang penggoda. Malah time dia goda bekas suami Natasha Hudson nie, diorang masih lagi bergelar suami isteri. Itu yang Natasha panas sangat tue. Kawan baik Natasha sendiri katanya pernah nampak artis bukan Melayu nie keluar dengan bekas suaminya.

Ok kami akui kalau kami digoda oleh artis bukan Melayu nie berkemungkinan besar kami akan cair jugak. Memang cun beb. Tapi Natasha Hudson pun cun jugak. Kiranya dua-dua pun sama cun la. Mungkin teknik godaan yang digunakan agak tinggi sampai mampu mencairkan hati bekas suami Natasha Hudson.

Dan kalau anda pernah terbaca bahawa Natasha Hudson pernah buat ujian DNA untuk menentukan siapakah ayah kepada si artis bukan Melayu nie, semua itu bohong belaka. Bak kata Natasha, tak ada kerja dia nak gi check DNA anak orang lain. DNA anak sendiri pun tak tercheck lagi. Tak gitu?

Rasa-rasa korang tau tak siapa artis bukan Melayu yang pernah mengganggu kebahagian rumah tangga Natasha Hudson nie? Meh teka jom!!!