July 15th, 2010

tom tak ada myspace

Wah. Diorang nie memang suka berbalas-balas kenyataan la. Keluarga mangsa keluarkan bukti SMS dan bukti mesej kat MySpace, Tom balas balik pasal SMS tue. Katanya dia diperangkap untuk menjawap SMS tue secara kasar. Bagi kami, nampak macam tak logik sangat alasan nie. Mungkinkah ini cara terakhir Tom untuk cover line?

Tom claim yang adik kepada mangsa yang mula-mula hantar SMS kesat kepada dia. Tapi bila ditanya pasal bukti, Tom kata dia tak simpan SMS itu semua. Sebabnya dia tak sangka benda macam nie akan terjadi. Memang Tom-Tom Bak betullah.

[note]Ya saya ada SMS dengan dia, tetapi dia yang mula menghantar SMS dengan mengeluarkan kata-kata kesat terhadap saya terlebih dahulu. Dia yang mulakan dengan cara kasar untuk membangkitkan kemarahan selain bertujuan mengumpan saya untuk mengaku mempunyai hubungan dengan abang iparnya. [/note]

[note]Saya tidak simpan SMS yang dikirimkannya kerana tidak mahu memanjangkan perkara ini, tetapi mereka simpan SMS saya sebab ada agenda tersendiri. Saya mengaku ada telefon Miera sebab sudah tidak tahan dengan SMS yang terus menerus membangkitkan kemarahan saya. Mereka asik bertanyakan tentang hubungan saya dengan lelaki tersebut, walaupun saya sudah berkali-kali menjelaskannya ia adalah perkara lepas. Kalau anda di tempat saya mungkin akan melakukan perkara yang sama. Mereka serang saya guna SMS bertubi-tubi sehingga membuatkan saya membalas dengan kata-kata agak kesat. Memang silap saya kerana melayan SMS tersebut. [/note]

Sila baca berkali-kali ayat “kalau anda di tempat saya, mungkin akan melakukan perkara yang sama”. Jadi kami nak tanya anda pembaca BeautifulNara yang bijak budiman, adakah anda akan melakukan perkara yang telah Tom lakukan? Sila jawap dengan jujur.

Dan mengenai mesej MySpace pulak, Tom cakap dia tak pernah pun ada akaun MySpace. Katanya itu semua fitnah belaka. Tiada yang benar melainkan bohong belaka.

Kami tahu anda bosan dengan cerita artis tak popular ini, tapi kami cuma nak update perkembangan buat mereka yang mahu mengetahui apakah finale kisah ini.

July 11th, 2010

tom mystarz LG

Ingat lagi tak dengan artikel artis juara realiti TV pukul isteri orang yang pernah kami keluarkan baru-baru ini? Rasanya semua orang sudah sedia maklum yang artis dimaksudkan ialah Tom Mystarz LG atau nama sebenarnya Raja Farah Afzal. Kalau anda tengok Melodi petang tadi, pastinya anda percaya yang nama Tom sudah dibersihkan kerana suami isteri tersebut telah mengaku sebenarnya perkara ini tak terjadi.

Tapi tunggu dulu. Ada kejutan di sebalik rakaman Melodi tengah hari tadi. Sebenarnya pengakuan tersebut bukanlah pengakuan ikhlas pasangan suami isteri yang terlibat. Ini kerana mereka berdua telah diugut oleh pihak tertentu untuk tidak mengeluarkan cerita sebenarnya. Semua yang ada lihat di Melodi adalah palsu semata-mata. Itu hanyalah drama.

Mengikut sumber yang memang sangat boleh dipercayai, kini pasangan suami isteri tersebut telah mengambil langkah berani dan sedang berada di Balai Polis Damansara untuk membuat laporan polis mengenai kes ini. Maknanya gosip yang menyatakan Tom Mystars LG memukul isteri orang sebenarnya memang berlaku. Kalau tak terjadi buat apa nak report polis kan?

Dengar ceritanya beberapa media turut hadir di Balai Polis Damansara untuk membuat liputan lanjut. Kita nantikan perkembangan kes Tom Mystarz LG ini. Nampaknya ada suatu konspirasi oleh pihak tertentu untuk menjaga nama Tom Mystarz LG.