Written by AbangNara | August 24th, 2010

gambar bung dan zizie

Serius jeles dan terasa nak kawin cepat melihat gambar kemesraan Bung dan Zizie Ezette nie. Teringin pulak berpuasa dan beraya dengan seseorang yang bergelar suami. Nampak bahagia dan best jer ada orang tersayang di sisi. Tengok gambar Bung dan Zizie pun dah tau ke”happy”an diorang.

Bak kata Zizie:-

[note]Paling saya suka apabila menyediakan juadah kegemaran suami di waktu berbuka dan bersahur. Kami juga menunaikan solat Tarawih bersama dan pastinya ia moment yang indah buat saya.[/note]

Lagi gambar Bung dan Zizie dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.