October 18th, 2009

sharifah sofea syed ismail

Wah. Cantik berseri si Sharifah Sofea nie dalam gambar perkahwinan dia dengan Syed Ismail. Rupa nampak matured tapi baru umur 24 tahun rupanya.  Dengar citernya perangai si Syarifah Sofea yang gila-gila adalah sebab si Syed Ismail nie terpikat kat dia.

Tengah hari tadi (Ahad 18 Oktober), kat Masjid Wilayah Persekutuan yang kat Jalan Duta tue, secara sahnya Sharifah Sofea telah bergelar isteri kepada Syed Ismail. Macho tue beb. Sekali akad jer. Memang penuh berkeyakinan tinggi suami Syarifah Sofea nie.

Yang paling best adalah sebab kedua-dua mempelai ini jatuh cinta. Memang terbaik. Cuba baca apa sebab Sharifah Sofea jatuh cinta kat Syed Ismail. Jiwang karat gitu ~~

[note]Saya suka sebab ‘he’s him’. Dia suka membuat saya ketawa dan perasaan suka dan sayang itu datang begitu sahaja tanpa saya sedar..,[/note]

Syed Ismail membalas baik dengan ayat jiwang penuh karat:-

[note]Dia melengkapi hidup saya kerana dia suka membuat saya gembira dan seorang yang kelakar[/note]

Tahniah daripada kami, BeautifulNara kepada Sharifah Sofea dan Syed Ismail atas perkahwinan mereka. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Lagi gambar majlis perkahwinan dan pernikahan Sharifah Sofea dan Syed Ismail dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

sharifah sofea syed ismail

sharifah sofea syed ismail

sharifah sofea syed ismail

March 17th, 2009

gambar sosial jue aziz dan jehan

[note]Artikel ini ditulis sambil mendengar lagu “C.I.N.T.A” dari XPDC agar lebih feel mengimbau kenangan cinta antara Jehan Miskin dan Jue Aziz[/note]

Sila cari benda-benda tersembunyi dalam gambar bercinta Jehan Miskin dan Jue Aziz di mana Syarifah Sofea turut serta. Mungkin teman Jue Aziz date ngan Jehan kot. Benda-bendanya ialah:-

  1. Sebatang rokok
  2. Pusat Jue Aziz
  3. Lemak-lemak lebihan Jue dan Syarifah Sofea
  4. Tangan Jehan Miskin
  5. Bra Jue Aziz dan Syarifah Sofea(jika ada)

Sila beritahu kami jika anda dapat mencari 5 barang tersembunyi di gambar di atas. Hehehe

February 18th, 2009

gambar tetek artis malaysia

Baru lepas membaca ruangan hiburan di Utusan Malaysia yang bertajuk “Betul ke dia bedah payudara?” Bila disebut sahaja bab besar membesarkan payudara ni, mulalah dalam fikiran nie terpikir nama-nama artis wanita yang saiz badannya mula nampak pelik semenjak dua ini.

Siapakah artis wanita Malaysia yang membesarkan saiz payudaranya? Meh la share dengan kami yang kekurangan info ini. Kalau macam artis yang di atas ini, tak perlu nak besarkan dah sebab Syarifah Sofea punya memang dah cukup mantap.

Kalau anda tau silalah komen dan berikan nama artis itu untuk kongsi bersama-sama.

February 11th, 2009

Just a simple update of the latest pictures from one of beautiful Malaysia female celebrity, Syarifah Sofea. She is now featuring in the famous drama Spa Q II.

We once posted sexy pictures of collection of Syarifah Sofea.

More facebook pictures of Syarifah Sofea/Sofia by reading the full article.