Written by AbangNara | April 7th, 2010

abpbh 2009

Banyak sungguh gambar-gambar artis di Malam Anugerah Bintang Popular 2009 (ABPBH 2009). Minggu nie asik letak gambar diorang jer. Yang penting korang kena layan ~~~~

ipad vshub

Di atas ialah gambar iPad yang tengah laris macam pisang goreng panas kat US sana. Setakat nie tak dijual lagi kat Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab ada vsHub yang akan membantu anda memiliki iPad.

Dengan vsHub Concierge, korang boleh beli iPad nie dengan mudah sekali. Anda cuma perlu isikan maklumat pasal Ipad yang korang nak beli di Apple Store menggunakan laman web vsHub Concierge.Lepas tue check email anda, buat pembayaran dan pihak vsHub Concierge akan setelkan segala urusan pembelian dan penghantaran. Korang goyang kaki je.

Senang kan? Nak tau lebih lanjut sila terjah vsHub.

 
Written by AbangNara | April 6th, 2010

tiz zaqyah red carpet abpbh2009

Wokei kali nie kami letak gambar artis caca merba masa Red Carpet ABPBH 2009. Bukannya pakaian artis tue caca merba, tapi kira gambar campur-campur la. Ada banyak artis dalam gambar nie. So layankan jer lah ek ~~~

Lagi 17 gambar sekitar malam Red Carpet ABPBH 2009 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.