September 26th, 2017

Risau dah cuba bermacam produk tapi jeragat tak pernah hilang ?? Jeragat makin lama makin tebal , nampak macam peta dah di muka ni ! Kena makeup tebal 10 inche baru boleh tutup jeragat tapi sampai bila nak tipu diri sendiri ?! Dari jauh dah nampak dah peta jeragat di wajah. Pakej dengan jerawat dan kulit muka kusam lagi kat muka.

Masalah kulit berpeta-peta dan berbintik-bintik seringkali menjadi masalah besar bagi wanita Asia khususnya. Secara tidak langsung ini menjejaskan penampilan diri dan menjadikan kulit wajah tampak lebih berusia.
pureganicPUREganic Organic Skincare diformulasikan khas untuk merawat kulit wajah yang berjeragat dan sensitif. Kadang-kadang rasa serik ingin mencuba produk di pasaran kerana seringkali kecewa dengan hasilnya. Jangan khuatir kerana PUREganic Skincare diformulasi daripada bahan-bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan dan pati yang diiktiraf Organik oleh badan USDA.

Mengapa harus pilih PUREganic Skincare?! Istimewanya teknologi PUREganic Skincare
– 100% natural
– Pati tumbuh-tumbuhan 100% Organik (diiktiraf USDA Organik)
– TANPA pengelupasan
– TANPA Paraben/ Hydroquinone/ Mercury
– Sesuai digunakan untuk mengandung & menyusu
– Mampu milik

Hanya perlu whatsapp www.wasap.my/60182089499 untuk pertanyaan lanjut

Produk ini membantu untuk:-
– Merawat masalah jerawat, blackhead & whitehead
– Merawat masalah jerawat pasir
– Meratakan kulit menggerutu
– Memudarkan parut
– Memudarkan pigmentasi & melasma
– Mengimbangkan kelembapan kulit
– Mengurangkan masalah kulit berminyak/ kulit kering
– Memperbaiki tona kulit tidak sekata
– Mengurangkan kedutan dan masalah kulit kendur

Antara testimoni pelanggan yang berpuas hati:-

pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic
pureganic

PUREganic Skincare sedang mengadakan PROMOSI ! gerenti menyesal kalau tak grab cepat..

WHATSAPP 0182089499

www.wasap.my/60182089499
www.wasap.my/60182089499
www.wasap.my/60182089499

Untuk lebih banyak testimony, sila lawat Facebook Pureganic

April 26th, 2017

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL.

Pureganic

Pureganic

Set skincare PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract. Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Pureganic

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.

Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi ! 

Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang
Info produk serum PUREganic

-100% Organik dan Natural (Halal)
-Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
-Diimport dari France
-Sesuai untuk lelaki dan wanita
-TIADA pengelupasan
-Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic
Pureganic

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan !
-TAK PERLU LASER
-TANPA PENGELUPASAN
-TANPA BAHAN MERBAHAYA
-100% ORGANIK!

Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic IG: Pureganic serum

November 20th, 2015

Risau dah cuba bermacam produk tapi jeragat tak pernah hilang ?? Jeragat makin lama makin tebal , nampak macam peta dah di muka ni ! Kena makeup tebal 10 inche baru boleh tutup jeragat tapi sampai bila nak tipu diri sendiri ?! Dari jauh dah nampak dah peta jeragat di wajah. Pakej dengan jerawat dan kulit muka kusam lagi kat muka.

‘Jeragat’ terutamanya masalah yang paling dugeruni oleh wanita- wanita diluar kerana masalah jeragat adalah sesuatu yang susah untuk dihilangkan. Bukan sahaja menjadi tompok kekal di kulit wajah malah sukar untuk ditutup dengan makeup. Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum Pureganic . Confirm berkesan !

pureganicpureganic

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum Pureganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah ! Anda tak perlu makeup tebal lagi ! Segala masalah kulit akan selesai !

Serum Pureganic adalah formula yang diperkaya dengan serum dan anti-oxidant dari 100% plany extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga Pureganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage ). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :) Nak lagi senang, terus PM di Facebook Pureganic. Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.

Diperbuat dari 100% plant extract dan diperkaya dengan anti-oxidant yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi ! Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Licorice yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik hitam ( jeragat hormon ),mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan sunburn ( kemerahan dan muka hangus )dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

Info produk serum Pureganic
– 100% organik. (Halal)
– Kaya denag anti-oxidant
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Wanita mengandung

Produk ini membantu untuk:Produk ini membantu untuk:
– merawat masalah jerawat , blackhead dan whitehead,
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti peneuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

pureganic
Jerawat bertahun2 kini selesai.

pureganic
pureganic

Masalah pori-pori terbuka makin berkurangan. Hasil selepas 4 minggu !

pureganic

pureganic
Jerawat kemerahan kecut dalam masa 2 minggu !

pureganic

pureganic

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan !

– merawat wajah yang rosak akibat mercury dan hydroquinon
-sesuai untuk kulit sensitive
-menghaluskan kulit

Harga
Semenanjung : RM90 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage )
Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic