Written by AbangNara | September 26th, 2016

Tahun ini adalah tahun ketiga MDEC menjalankan acara jualan online terbesr di Malaysia iaitu #MYCYBERSALES2016 yang bermula dari 26-30 September 2016. Plebagai diskaun sehingga 90% untuk macam-macam jenis produk ditawarkan bersempena #MYCYBERSALE2016.

mycybersale nile

Nile.com.my, portal membeli-belah online yang dipercayai di Malaysia, akan turut sama menyertai #MYCYBERSALE2016 dengan menawarkan penghantaran percuma menggunakan Pos Laju di Semenanjung Malaysia untuk pembelian minimum sebanyak RM48 untuk tarikh 26.09.2016 sehingga 30.09.2016

Sepanjang tempoh ini, pelbagai produk akan diberikan diskaun sehingga 90% pada masa-masa tertentu. Setiap produk yang dijual dengan diskaun tersebut pada tarikh dan masa yang ditetapkan dengan kuantiti yang terhad. Siapa yang bayar dulu, dia yang dapat. Untuk keadilan, satu pelanggan hanya boleh membeli satu produk sahaja. Jom kita tengok apa produk-produk awesome yang boleh disambar sepanjang #MYCYBERSALE2016.

MycyberSale 2016 bermula pada 26/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 27/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 28/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 29/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 30/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

mycybersale nile

Banyak lagi produk-produk yang dijual pada harga super duper murah di Nile sepanjang #MYCYBERSALE2016 ini. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh tengok eksemua produk di http://www.nile.com.my/page.php?cd=116. Nasihat Abang Nara, tandakan kalendar anda dan bersiap sedia pada tarikh terebut. Diingatkan sekali lagi bahawa setiap produk mempunyai kuantiti yang terhada. Siapa yang bayar dulu, dia yang yang dapat. Siapa cepat, dia dapat. Selamat membeli-belah.

Written by AbangNara | January 20th, 2016

Setiap tahun, kaum China mempunyai zodiak haiwan yang berlainan untuk sambutan tahun baru mereka. Zodiak haiwan kaum China ini adalah putaran haiwan yang sama setiap 12 tahun, dengan setiap tahun diwakilkan oleh seekor haiwan yang mempunyai ciri-ciri tertentu. Secara tradisional, haiwan-haiwan zodiak ini digunakan untuk menghitung tahun.

Mengikut turutan, haiwan-haiwan tersebut adalah: Tikus, Lembu, Harimau, Arnab, Naga, Ular, Kuda, Kambing, Monyet, Ayam Jantan, Anjing dan Babi. Untuk tahun 2016, kita berada di dalam tahun Monyet, di mana kaum China akan menyambut tahun baru mereka pada 8 Februari 2016.

nile

Untuk memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru Cina yang berzodiakkan monyet ini, Nile.com.my, Malaysia Trusted Online Shopping sedang menjalankan satu kempen bermula 18 Januari sehinggalah 29 Januari ini. Kempen ini membolehkan anda membeli produk-produk yang ditawarkan dengan diskaun sehingga 90%. Setiap pelanggan hanya boleh beli 1 unit sahaja. Siapa bayar dulu, dialah yang dapat.

Jom kita ushar produk-produk menarik yang boleh kita beli bersempena kempen kali ini.

cny2

Produk: Men Shoes/ Loafer
Harga Jualan CNY2016 : RM21.50
Tarikh: 20/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 150 pasang sahaja

cny2

Produk: Special Design Men Jacket
Harga Jualan CNY2016 : RM21.90
Tarikh: 20/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

cny2

Produk: Haniya Geomatrical Stripes Printed Design Blouse – Red
Harga Jualan CNY2016 : RM19.90
Tarikh: 21/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

cny2

Produk: Fashion Trendy 5-in-1 woman Bags
Harga Jualan CNY2016: RM49.90
Tarikh: 22/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 450 set sahaja

cny2

Produk: Double Button Slimfit Jeans
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 25/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 400 helai sahaja

cny2

Produk:  Leopard OL Heel
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 25/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 230 pasang sahaja

cny2

Produk:  Student/Traveler Backpack 35L
Harga Jualan CNY2016: RM22.20
Tarikh: 26/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 240 unit sahaja

cny2

Produk: Fitness Chin-up Horizontal Bar
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 27/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 350 units only

cny2

Produk:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
Harga Jualan CNY2016:RM29.90
Tarikh: 28/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 500 set sahaja

cny2

Produk: Haniya Chevrons Stripes Design Blouse – Army Green
Harga Jualan CNY2016: RM19.90
Tarikh: 29/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

Pastikan anda menanda tarikh produk yang anda berkenan di kalendar untuk tidak terlepas. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada gunanya. Perlu diingatkan setiap produk dijual dalam unit terhad. Siapa cepat, dia yang dapat.

cny2

Lagi best, sepanjang sambutan Tahun Baru Cina ini, anda boleh menikmati PENGHANTARAN PERCUMA dengan pembelian minimum sebanyak RM48. Penghantaran percuma ini menggunakan pos laju hanya untuk pembeli Semenanjung Malaysia sahaja.

Jangan lupa untuk ushar laman web rasmi Nile di www.nile.com.my. Selamat membeli belah sempena Tahun Baru Cina ini.

Written by AbangNara | December 7th, 2015

Nile.com.my, laman web membeli-belah online paling dipercayai di Malaysia kini sedang melangsungkan Jualan Akhir Tahun 2015. Jualan Akhir Tahun 2015 ini bermula hari ini, 7 Disember 2015 (Isnin) sehingga 10 Disember 2015 (Khamis). Anda cuma ada 4 hari untuk bershopping sakan!!!

Produk yang termasuk di dalam promosi Jualan Akhir Tahun 2015 ini bakal diberi diskaun sehingga 95%. Banyak kan? Namun setiap pelanggan hanya boleh membeli 2 unit untuk setiap satu produk. Kenalah bagi peluang untuk semua orang membeli kan? Di bawah adalah beberapa produk yang pasti membuatkan tangan ada menggigil nak beli.

Jualan bermula 7/12/2015, 12pm

clearclearclearclearclearclearJualan bermula 8/12/2015, 12pm
clearclearclearclear

Jualan bermula 9/12/2015, 12pm

clearclearclearclearJualan bermula 10/12/2015, 12pm
clearclearclearclearclearclear

Jika anda nak ushar lebih banyak produk yang tersenarai dalam Jualan Akhir Tahun 2015 ini, boleh klik di link ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=107.

Untuk makluman, Nile.com.my sedang memberi PENGHANTARAN PERCUMA bermula 1 Disember yang lalu sehinggalah 12 Disember ini sempena bulan terakhir 2015.
clear

Selamat membeli belah.

Written by AbangNara | September 29th, 2015

MyCyberSale2015 adalah kempen jualan online terbesar di Malaysia yang dianjurkan oleh Multimedia Development Corporation (MDec). Kempen ini akan berlangsung sepanjang 28/09/2015 sehingga 03/10/2015. Di bawah ialah gambar ketika majlis pelancaran MyCyberSale oleh MDec dan juga KKMM.

mycybersale

Nile.com.my, Malaysia trusted online shopping telah pun dijemput untuk menjadi salah satu vendor premium bersempena #MyCyberSale2015 ini. Sepanjang tempoh kempen ini, nile.com.my akan memberikan diskaun sehingga 90%. Untuk menambahkan lagi keyakinan para pembeli, nile.com.my juga akan memberikan penghantaran PERCUMA menggunakan Poslaju untuk pembeli Semenanjung Malaysia dengan pembelian minimum RM48.

Jom kita tengok apakah tawaran-tawaran awesome yang boleh didapati di nile.com.my:-

mycybersale

Men Tee pada harga RM17.90. Tawaran bermula pada 29/09/2015 jam 11 pagi dengan kuantiti terhad sebanyak 120 helai sahaja.

mycybersale

HANIYA 3 Colour Patchwork Chiffon Blouse- Orange diskaun sehingga RM19.90. Tawaran bermula pada 30/09/2015 jam 11 pagi dengan kuantiti terhad sebanyak 120 helai sahaja.
mycybersale

Men Rider/Leather Jacket dijual pada harga RM33.90. Tawaran bermula pada 01/10/2015 jam 11 pagi dengan kuantiti terhad sebanyak 150 helai sahaja.

mycybersale

Canvas Shoes hanya RM15.90 sahaja pada tarikh 01/10/2015 bermula jam 2.00 petang. Kuantiti adalah terhad iaitu sebanyak 200 pasangan sahaja.

mycybersale

OL Woman Heels harga #mycybersale2015 price hanya RM19.90 pada 02/10/2015 tepat jam 11 pagi. Terhad kepada 100 pasang sahaja.

mycybersale

Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag harga selepas diskaun cuma RM29.90. Tawaran bermula pada 02/10/2015 jam 2 petang. Terhad kepada 500 unit sahaja.

mycybersale

Bukan itu sahaja, sepanjang tempoh kempen #MyCyberSale2015 ini, anda boleh mendapatkan PENGHANTARAN PERCUMA dengan Poslaju dengan hanya pembelian minimum sebanyak RM48 di nile.co.my (hanya untuk pembeli Semenanjung Malaysia sahaja). Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut, boleh klik di sini.

Kalau tak nak terlepas sebarang promosi dan informasi terkini, bolehlah ikuti nile.com.my di laman sosial di bawah. Selamat membeli-belah diucapkan, lebih-lebih lagi di hujung tahun sebegini:-

mycybersalemycybersalemycybersale

Ikuti akaun rasmi nile.com.my di WeChat

mycybersale

Ikuti akaun rasmi nile.com.my di Line

mycybersale