October 30th, 2015

Nama Mia Ahmad mula popular selepas membintangi drama Hati Perempuan. Watak Yuhanis yang dibawakan oleh Mia Ahmad telah menjulang namanya. Daripada seseorang yang tidak dikenali, terus popular sekelip mata. Ramai jejaka-jejaka di luar sana yang berangan ingin menjadi Tengku Zaril, sekaligus mencuri hati Mia Ahmad. Kalau tak silap Abang Nara, drama Hati Perempuan telah ditayangkan sekitar April yang lalu.

pesona ayu

Mia Ahmad dan Syarul Ridzwan dalam drama Hati Perempuan

Abang Nara bukan nak bercerita tentang drama Hati Perempuan yang pernah menjadi fenomena satu Malaya ini. Abang Nara cuma tertanya-tanya dan mempunyai satu persoalan. Wajah Mia Ahmad ketika membintangi drama Hati Perempuan dengan wajah Mia Ahmad sekarang, ternyata sangat berbeza. Wajah Mia Ahmad yang sekarang memang lebih gebu, lebih mulus, lebih berseri-seri, tampak lembut dan semakin jelita.

Beza kan? Kalau dulu Mia Ahmad tak masuk dalam senarai “10 selebriti yang buat hati Abang Nara bergetar”, sekarang nie dia dah ada di Top 5 dah. Hehehe. Untunglah siapa yang dapat mencuri hati Mia Ahmad.

renungan matamu, dap dup dap

Apa yang bagusnya tentang Mia Ahmad ini ialah dia tak kedekut berkongsi rahsia kecantikannya. Benda baik buat apa nak sorok kan? Kalau semua gadis-gadis di Malaysia ini memiliki wajah semulus Mia Ahmad, kita sebagai lelaki juga yang untung. Rahsianya tak lain tak bukan ialah set penjagaan kulit wajah Pesona Ayu.

patutlah makin melepak-lepak putihnya kulit Mia Ahmad

Mia Ahmad merupakan duta produk Pesona Ayu Skincare ini. Kalau korang tengok kat Instagram Mia Ahmad, memang tiap-tiap hari dia cerita tentang kebaikan serta kelebihan Pesona Ayu ini. Ramuan yang digunakan pun terdiri daripada bahan semulajadi seperti aloe vera yang terbukti dapat mengurangkan kesan parut serta anti radang kulit. olive oil untuk merangsang dan menanggalkanl set kulit mati secara semuala jadi dan juga minyak daripada pokok teh yang berkesan untuk mengecutkan jerawat,

sekata je kemulusan kulit wajah Mia Ahmad. Beautiful!!!

Dengan harga cuma RM79 sahaja, Pesona Ayu Skincare mengandungi pencuci muka, krim siang dan krim malam yang boleh digunakan untuk tempoh sebulan. Kalau korang ada masalah kulit berjerawat, kulit kusam dan tone kulit tidak sekata, memang Abang Nara syorkan guna Pesona Ayu ini. Paling penting Pesona Ayu TIADA bahan chemical berbahaya seperti hydroquinon atau merkuri yang boleh menggelupaskan kulit anda di dalamnya. Ia selamat digunakan 100%.

Ok mungkin ada yang cakap “ala Mia Ahmad muka memang dah cun, guna apa pun confirm cun jugak”. Baiklah untuk menunjukkan keberkesanannya Pesona Ayu, ini beberapa testimonial daripada pelanggan-pelanggan yang telah cuba menggunakannya.

untunglah boyfriend awek nie. Kulit putih dah!!

bintik putih hilang, hati gembira!!!

jerawat kecut dalam masa 2 miinggu je, apa lagi anda mahu?

Puas hati? Kalau nak tambahkan lagi kepuasan hati korang, 1 November ini, satu majlis “Meet & Greet Mia Ahmad” akan diadakan di Giant Batu Caves. Inilah peluangnya untuk korang belek puas-puas muka Mia Ahmad (yang pompuan je, yang laki-laki jangan gatal). Siap boleh ambil gambar dan autograph lagi.

Jadi tunggu apa lagi? Belilah Pesona Ayu Skincare sekarang juga dengan LIKE Facebook Pesona Ayu dan juga follow Instagram @pesona_ayu_skincare. Kalau nak lagi senang, boleh terus Whatsapp ke 017-354-4147. Abang Nara berani jamin ini adalah RM79 yang paling berbaloi korang akan gunakan. Selamat mencuba!!!