March 14th, 2018

Kisah putus tunang Elfira Loy dan Sufian Suhaimi masih hangat diperkatakan Netizen. Ada desas-desus mengatakan pertunangan itu terputus kerana ibu bapa Elfira meminta hantaran terlalu tinggi dan  masih belum mampu dilunaskan Sufian.

Terbaru, melalui Instagram, ibu Elfira telah mendedahkan jumlah hantaran sebenar yang diminta.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Pendedahan ini disertai dengan dua IG Story yang dipercayai ditujukan buat Suian:

“Sepatutnya dia sendiri rasa terhina tinggalkan anak dara orang lain dan ambil anak dara orang lain secara tak baik. Tak seharusnya dorang ni tak jumpa dirimu ……………………………………………………(?).”

“Kenapa perlu nak ucap terima kasih dengan media? Kata masih contact dengan dia? Mungkin tak cukup ikhlas ke tak cukup……………. (sensasi?) ” Mungkin pembaca BN boleh membantu dengan membuat telahan apa perkataan yang jelas di situ kerana terlalu kecil untuk dipastikan penulis).

Pendedahan ibu Elfira ini telah dimuat naik di Twitter dan sehingga kini telah mendapat 2,400 retweets. – beautifulnara.com

Sumber: @dylawok

 

February 25th, 2018

Pasangan Fazura dan Fattah Amin sedang diraikan dalam majlis resepsi perkahwinan mereka di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur dan sekitar jam 9.10 malam, keduanya telah muncul di majlis.

Mengenakan sut dan gaun, pasangan sama cantik dan kacak ini memasuki majlis diiringi lagu yang digunakan dalam video perkahwinan mereka nyanyian Harissa Adlyn iaitu Aku Sayang Kamu.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Gambar dan video akan dikemaskini dari semasa ke semasa. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @shahrizanshafie

February 20th, 2018

Sejak semalam, kecoh di media sosial bekas pengacara rancangan berbentuk majalah 3R telah berkahwin di Australia dengan pasangan sejenisnya. Rafidah dikatakan berkahwin dengan wanita itu di Australia kerana terdapat gambar mereka berdua menunjukkan cincin yang tersarung di jari masing-masing.

Rafidah melalui screenshot perbualan dengan seorang pengguna Twitter bagaimanapun menafikan berkahwin dengan wanita itu dan mendakwanya fitnah.

Rafidah mengatakan dia rileks saja di samping kucingnya tersayang dan mempersilakan kaki gosip membuat semakan pendaftaran kahwin dan passportnya, kerana ia tidak pernah berlaku.

Instagram wanita yang dikatakan pasangan Rafidah yang memuat naik gambar-gambar dan kapsyen-kapsyen tersebut bagaimanapun didapati telah dinyahaktifkan atau ditukar kata namanya kerana akaunnya tidak lagi wujud. – beautifulnara.com

Sumber: Andy Telasai

January 20th, 2018

Hari ini berlangsung majlis resepsi perkahwinan Abam dan isterinya Hidayah di Kampung Sungai Salak, Jalan Gombak, Kuala Lumpur. Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan dan Hidayah mengenakan sepasang busana songket warna merah.

Abam yang merupakan salah seorang pelawak kumpulan Bocey, 29, telah selamat bergelar suami Siti Nurhidayah Mohd Ali, 25, pada * Disember lepas.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Antara tetamu yang hadir meraikan Abam ialah Datuk Rosyam Noor.

Kalau diperhatikan, wajah Abam dan isterinya hampir serupa, itu tanda berjodohan kata orang, kan? Semoga perkahwinan Abam dan Hidayah berkekalan hingga ke Jannah. – beautifulnara.com 

Kredit gambar: iphotoshoot2u