September 26th, 2016

Tahun ini adalah tahun ketiga MDEC menjalankan acara jualan online terbesr di Malaysia iaitu #MYCYBERSALES2016 yang bermula dari 26-30 September 2016. Plebagai diskaun sehingga 90% untuk macam-macam jenis produk ditawarkan bersempena #MYCYBERSALE2016.

mycybersale nile

Nile.com.my, portal membeli-belah online yang dipercayai di Malaysia, akan turut sama menyertai #MYCYBERSALE2016 dengan menawarkan penghantaran percuma menggunakan Pos Laju di Semenanjung Malaysia untuk pembelian minimum sebanyak RM48 untuk tarikh 26.09.2016 sehingga 30.09.2016

Sepanjang tempoh ini, pelbagai produk akan diberikan diskaun sehingga 90% pada masa-masa tertentu. Setiap produk yang dijual dengan diskaun tersebut pada tarikh dan masa yang ditetapkan dengan kuantiti yang terhad. Siapa yang bayar dulu, dia yang dapat. Untuk keadilan, satu pelanggan hanya boleh membeli satu produk sahaja. Jom kita tengok apa produk-produk awesome yang boleh disambar sepanjang #MYCYBERSALE2016.

MycyberSale 2016 bermula pada 26/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 27/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 28/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 29/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

MycyberSale 2016 bermula pada 30/09/2016 – 11.00am

mycybersale nile

mycybersale nile

mycybersale nile

Banyak lagi produk-produk yang dijual pada harga super duper murah di Nile sepanjang #MYCYBERSALE2016 ini. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh tengok eksemua produk di http://www.nile.com.my/page.php?cd=116. Nasihat Abang Nara, tandakan kalendar anda dan bersiap sedia pada tarikh terebut. Diingatkan sekali lagi bahawa setiap produk mempunyai kuantiti yang terhada. Siapa yang bayar dulu, dia yang yang dapat. Siapa cepat, dia dapat. Selamat membeli-belah.

June 7th, 2016

Selembut embun dipagi hari, tengaduh tangan sepuluh jari, ucapkan salam setulus hati, selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan. Amboi berpantun pulak Abang Nara. Di hari Ramadhan kedua ini, Abang Nara ingin berkongsi sedikit tip untuk Aidilfitri yang bakal menjelma. Tips ini untuk memas
tikan kita dapat menyambut Hari Ray dengan penuh keindahan, kejayaan dan kegembiraan.

Tips 1: Biasalah bila Ramadhan kita akan terlebih bershopping disebabkan banyak sangat offer dan diskaun. Kalau pergi Jalan TAR tue lagilah rambang mata dibuatnya. Tipsnya senang sahaja. Plan dulu apa yang kita nak beli dan bawak wang hanya cukup-cukup dengan apa yang diplan. Jadi tak adalah tiba-tiba terlebih bajet ketika shopping. Nak kasi lagi padu, tinggalkan kad kredit di rumah.

Tips 2: Kerapkan makan di rumah, jarangkan makan di luar. Selalu bukak puasa banyak yang perabih duit buka puasa di hotel lah, makan dengan kawan-kawanlah dan belanja sakan sampai tak cukup di pasar ramadhan. Puasa dan raya kali ini, apa kata kita belajar masak, buat kuih sendiri dan siapkan juadah pagi raya sendiri. Tak payah beli-beli nie.

Tips 3: Bagi duit raya dan berbelanja mengikut kemampuan kita. Umpama pepatah, ukur baju di badan sendiri. Jangan berbelanja sampai kena pinjam duit dari mak ayah, adik beradik dan juga rakan-rakan. Contohnya, belilah baju raya yang dijual dengan harga yang kita mampu beli. Jangan beli yang ratusan ringgit tapi diri sendiri yang sengsara.

Di bulan Ramadhan yang mulia ini, Haniya Muslimah Wear telah pun melancarkan beberapa siri Koleksi Hari Raya khas untuk anda semua. Selain daripada tampil bergaya dan sopan, harga Haniya teramatlah berbaloi dan memastikan anda tidak terlebih berbelanja.
haniya The Special Flora Lace Blouse menutup bahagian hadapan dengan corak lace yang cukup istimewa. Bahagian sisinyada potongan dan bahagian belakangnya adalah lebih panjang daripada bahagian depan. Sangat sesuai dipakai ketika kasual. Harganya cuma RM38.90 sahaja.

haniya

Haniya Tribal Printed Blouse menggunakan teknologi terkini di dalam industri fabrik. Ia menghasilkan pattern yang special pada blouse anda. Material yang digunakan ada chiffon berkualiti tinggi menyebabkan anda begitu selesa menggunakan ketika keluar berhari raya. Kuantiti adalah terhad iaitu sebanyak 250 unit sahaja. Harga cuma RM34.90.

haniya

Satu-satunya rekaan dengan PU leather padanya, ini adalah konsep baru untuk blouse dengan special PU Leather di sekelilingnya. Di hadapannya ada zip untuk memudahkan ibu menyusu. Materialnya adalah chiffon tebal tetapi anda akan terasa ‘lembut’ apabila menggunakannya. Sekarang dijual pada harga RM45.90.

haniya

Hari Raya mana boleh lupakan pasal jubah kan? Untuk raya kali ini, ada koleksi istimewa yang diberi nama Haniya Special Tribal Sequin Jubah. Rekaannya berbentuk V adalah Chevron stripes yang membawa maksud bentuk V dengan pelbagai layer of sequins. Didatangkan dengan zip untuk memudahkan pengambilan wuduh. Sangat sesuai dipakai ketika berkunjung ke rumah saudara marah. Hanya RM85.90 sahaja.

haniya

Tema bunga sudah semestinya akan menjadi pilihan ramai gadis di hari raya kelak. Haniya Chiffon Floral Blouse ini diperbuat daripada kain chiffon berkualiti tinggi di mana rekaan bunga dicetak dengan begitu indah sekali di atasnya. Ia juga disiapkan dengan ‘lining’ untuk memastikan menepati syariat sebagia seorang muslimah. Blouse ini terhad untuk 250 unit sahaja dengan harga RM35.90.

haniya

Haniya Chiffon Polka Dots Blouse mempunyai rekaan yang lebih kurang sama seperthi tahun lalu. Tahun ini ia datang dengan keunikan apabila rekaannya seolah-olah berbentuk huruf A. Malah kualitinya adalah jauh lebih bagus dan akan memastikan anda teramat selesa menggunakannya. Dijual dari saiz S sehingga XXL, harga blouse ini adalah RM36.90 sahaja.

haniya

Yang terakhir sekali sudah tentulah baju kurung untuk hari raya. Tak lengkap rasanya pagi Aidilfitri tanpa baju kurung di sini. Jika anda melihat Haniya Baju Kurung dengan teliti, anda akan nampak bahawa ada rekaan istimewa dicetak padanya dan bahagian bawahnya pula berbentu A, membolehkan si pemakainya tampak lebih moden. Didatangkan dengan warna kopi dan biru, saiznya bermula dari S sehingga XXl. Hanya RM79.90 sahaja.

Kalau nak tengok lagi koleksi hari raya Haniya, ikuti pautan di bawah:-

1. Haniya Raya Blouse
2. Haniya Raya Jubah/Dress/Baju Kurung
3. Haniya Raya Skirt/Pant

haniya

Jangan lupa anda boleh dapatkan PENGHANTARAN PERCUMA bermula 30 Mei 2016 sehingga 18 Julai 2016 apabila anda membuat pembelian maksimum RM48 untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Semua ini hanya di Malaysia Trusted online shopping – www.nile.com.my . Selamat membeli-belah untuk hari raya dan ingat, pastikan ia di dalam bajet. Selamat berpuasa.

January 20th, 2016

Setiap tahun, kaum China mempunyai zodiak haiwan yang berlainan untuk sambutan tahun baru mereka. Zodiak haiwan kaum China ini adalah putaran haiwan yang sama setiap 12 tahun, dengan setiap tahun diwakilkan oleh seekor haiwan yang mempunyai ciri-ciri tertentu. Secara tradisional, haiwan-haiwan zodiak ini digunakan untuk menghitung tahun.

Mengikut turutan, haiwan-haiwan tersebut adalah: Tikus, Lembu, Harimau, Arnab, Naga, Ular, Kuda, Kambing, Monyet, Ayam Jantan, Anjing dan Babi. Untuk tahun 2016, kita berada di dalam tahun Monyet, di mana kaum China akan menyambut tahun baru mereka pada 8 Februari 2016.

nile

Untuk memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru Cina yang berzodiakkan monyet ini, Nile.com.my, Malaysia Trusted Online Shopping sedang menjalankan satu kempen bermula 18 Januari sehinggalah 29 Januari ini. Kempen ini membolehkan anda membeli produk-produk yang ditawarkan dengan diskaun sehingga 90%. Setiap pelanggan hanya boleh beli 1 unit sahaja. Siapa bayar dulu, dialah yang dapat.

Jom kita ushar produk-produk menarik yang boleh kita beli bersempena kempen kali ini.

cny2

Produk: Men Shoes/ Loafer
Harga Jualan CNY2016 : RM21.50
Tarikh: 20/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 150 pasang sahaja

cny2

Produk: Special Design Men Jacket
Harga Jualan CNY2016 : RM21.90
Tarikh: 20/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

cny2

Produk: Haniya Geomatrical Stripes Printed Design Blouse – Red
Harga Jualan CNY2016 : RM19.90
Tarikh: 21/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

cny2

Produk: Fashion Trendy 5-in-1 woman Bags
Harga Jualan CNY2016: RM49.90
Tarikh: 22/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 450 set sahaja

cny2

Produk: Double Button Slimfit Jeans
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 25/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 400 helai sahaja

cny2

Produk:  Leopard OL Heel
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 25/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 230 pasang sahaja

cny2

Produk:  Student/Traveler Backpack 35L
Harga Jualan CNY2016: RM22.20
Tarikh: 26/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 240 unit sahaja

cny2

Produk: Fitness Chin-up Horizontal Bar
Harga Jualan CNY2016: RM18.50
Tarikh: 27/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 350 units only

cny2

Produk:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
Harga Jualan CNY2016:RM29.90
Tarikh: 28/01/2016
Masa Bermula: 2pm
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 500 set sahaja

cny2

Produk: Haniya Chevrons Stripes Design Blouse – Army Green
Harga Jualan CNY2016: RM19.90
Tarikh: 29/01/2016
Masa Bermula: 11am
Masa Tamat: Selagi stok masih ada
Kuantiti: 300 helai sahaja

Pastikan anda menanda tarikh produk yang anda berkenan di kalendar untuk tidak terlepas. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada gunanya. Perlu diingatkan setiap produk dijual dalam unit terhad. Siapa cepat, dia yang dapat.

cny2

Lagi best, sepanjang sambutan Tahun Baru Cina ini, anda boleh menikmati PENGHANTARAN PERCUMA dengan pembelian minimum sebanyak RM48. Penghantaran percuma ini menggunakan pos laju hanya untuk pembeli Semenanjung Malaysia sahaja.

Jangan lupa untuk ushar laman web rasmi Nile di www.nile.com.my. Selamat membeli belah sempena Tahun Baru Cina ini.

December 7th, 2015

Nile.com.my, laman web membeli-belah online paling dipercayai di Malaysia kini sedang melangsungkan Jualan Akhir Tahun 2015. Jualan Akhir Tahun 2015 ini bermula hari ini, 7 Disember 2015 (Isnin) sehingga 10 Disember 2015 (Khamis). Anda cuma ada 4 hari untuk bershopping sakan!!!

Produk yang termasuk di dalam promosi Jualan Akhir Tahun 2015 ini bakal diberi diskaun sehingga 95%. Banyak kan? Namun setiap pelanggan hanya boleh membeli 2 unit untuk setiap satu produk. Kenalah bagi peluang untuk semua orang membeli kan? Di bawah adalah beberapa produk yang pasti membuatkan tangan ada menggigil nak beli.

Jualan bermula 7/12/2015, 12pm

clearclearclearclearclearclearJualan bermula 8/12/2015, 12pm
clearclearclearclear

Jualan bermula 9/12/2015, 12pm

clearclearclearclearJualan bermula 10/12/2015, 12pm
clearclearclearclearclearclear

Jika anda nak ushar lebih banyak produk yang tersenarai dalam Jualan Akhir Tahun 2015 ini, boleh klik di link ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=107.

Untuk makluman, Nile.com.my sedang memberi PENGHANTARAN PERCUMA bermula 1 Disember yang lalu sehinggalah 12 Disember ini sempena bulan terakhir 2015.
clear

Selamat membeli belah.