May 12th, 2010

gambar anak nabila huda

Cepat betul masa berlalu. Rasanya baru sahaja kami ceritakan pasal Nabila Huda yang dah mengandung 5 bulan. Tup-tup dah pun selamat dilahirkan anak perempuan Nabila Huda nie. Mesti comel macam mak dia jugak. Nama pun cantik molek dan sedap disebut. Kheisya Laila. Memang cantik namanya.

Tentunya orang paling gembira ialah Amy Search yang kini dah pun bergelar datuk dengan kelahiran Kheisya Laila nie. Pasnie mesti Amy yang paling sibuk nak menjaga cucunya. Tak boleh nak bayangkan macam mana keterujaan Amy Search dengan kelahiran cucu perempuannya nie.

Kepada Nabila Huda dan suami, ucapan jutaan tahniah dari kami kepada anda. Jaga kesihatan elok-elok. Berpantang elok-elok. Pastikan dah sembuh sepenuhnya barulah boleh berlakon atau pun menyanyi balik. Nanti kalau kami dapat carik gambar anak Nabila Huda nie, kami akan sharekan di sini. Tahniah sekali lagi dari kami.

February 5th, 2010

anak nabila huda

Diam tak diam dah lebih kurang 5 bulan si Nabila Huda nie mengandung. Bulan Mei 2010 nanti, bakal keluarlah seorang anak perempuan buat Nabila dan suami. Gembira la Amy Search bakal menimang cucu. Mesti abang Amy kita yang excited tak ingat sekarang nie. Harap-harap segalanya berjalan lancar dan tak ada aral yang datang melintang.

Kami suka ngan Nabila nie sebab dia mengaku yang bakat nyanyian dia tak sehebat ayahnya, Amy Search. Jadi buat masa nie dia hanya tumpukan perhatian kat lakonan. Sebab rasanya Nabila sedar yang dia lagi hebat time berlakon. Jadi baik tumpukan kat benda yang betul-betul dia boleh buat kan? Tak macam sesetengah artis kita nie, berlakon pun nak, menyanyi pun nak, jadi model pun nak. Padahal suara pecah, berlakon kaku, catwalk pun tak reti. Harap muka jer cun.

Buat Nabila, kami nasihatkan berhati-hati semasa mengandung nie. Kami tahu yang anda nie gila kerja. Tapi kandungan tue kena jaga. Jangan lasak sangat. Rileks-rileks sikit. Dan nanti bila dah terberanak tue, janganlah susah sangat nak tunjuk anak sendiri kat media macam sesetengah artis tue. Sampai dah berjanggut menunggu tak tunjuk-tunjuk anak dia. Jual mahal betul.