October 21st, 2009

“Maaf jika saya bersalah” , tu lah yg Lisa Surihani kata kat semua orang disebabkan kes ada wartawan tu tulis Lisa Surihani ni sombong.

Lisa Surihani sendri kata dia terpinga-pinga bila baca berita tu. Mesti dia baca 2 3 kali nak pastikan yg diri sendri kena kutuk. Tu lah, takkan lah Lisa Surihani yang comel lote ni sombong, selama ni imej dia memang bersih. walaupon umur 23 tahun, ramai produser kata dia ni kerja macam pro.

[note]”Sejujurnya, saya terkejut dan agak keliru sebenarnya bila timbul cerita seperti ini. Di dalam cerita tersebut, saya dikatakan berlagak dan seperti malas layan peminat ketika berada di satu majlis hari raya[/note]

Lisa Surihani penat je tu nak senyum….lenguh dah ah mulut dia senyum kat peminat. Sekali dia tak senyum, cubalah tegur lagi.. Tak pon mungkin masa tu dia tengah period pain kot. Lek aa, takkan sekali tak senyum terus kena report suratkhabar kot…

[note] “Apapun, maaf jika saya bersalah. Alhamdulillah, respon yang saya dapat setakat ini amat positif. Dan saya sendiri akan cuba perbaiki kekurangan diri dari semasa ke semasa,” katanya. [/note]

Kami di BeautifulNara maafkan anda. takde mendalah lah Lisa!

____________________________________________________________