March 13th, 2014

Ya, berita sedih untuk gadis-gadis di luar sana yang memendam perasaan terhadap Sam Bunkface. Susulan tersebarnya gambar percutian dirinya bersama seorang gadis di Pulau Tioman, Sam mengakui sedang mengenali hati budi si gadis yang bernama Aida Azira Hussin. Untuk makluman, Aida merupakan seorang wartawan sebuah program hiburan.

sam bunkface aida

Amboi mesti Aida cair mendengar nyanyian “live” Sam Bunkface sambil memetik gitar. Nampak gembira sungguh mereka berdua kan? Jangan risau, kawan-kawan mereka turut sama ada dalam percutian ini. Mereka tidak pergi berdua. Kata Sam menerusi Kosmo hari ini:-

sam bunkface aida

Kalau sebelum ini Sam Bunkface pernah gagal dalam percintaannya bersama Juliana Evans, semoga kali ini ia akan berakhir ke jinjang pelamin. Rasanya umur Sam pun dah sesuai sangat untuk mendirikan rumahtangga. Sama-samalah kita doakan yang terbaik. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar RotiKaya.

P.S: Jerebu makin teruk, bacaan IPU tidak sihat

sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida

sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida
sam bunkface aida

March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.

July 7th, 2010

kekasih baru sam bunk face
Wah, berita panas daripada oven rumah Cik Kiah yang baru kami terima. Terima kasih kepada penghantar email yang sudi berkongsi cerita. Betul atau tidak memang confirmlah kami tak tahu kan. Tapi dengar ceritanya, Sam Bunkface kini sedang bercinta dengan seorang model Nestle. Kata penghantar email, kalau tak silap nama model ini ialah Jeany.

Katanya Sam Bunkface pernah membawa model Nestle yang cun ini ke majlis perkahwinan. Dan ramai peminat katanya terserempak dengan mereka berdua di tempat-tempat awam macam LCCT. Persoalannya di sini ialah, apa sudah jadi dengan Juliana Evans. Mengikut penghantar email tersebut, katanya Sam dan Juliana sudah pun clash. Malah Juliana Evans dah ada pakwe baru pun iaitu seorang anak VIP.

Betul ke tak betul? Sam Bunkface sila tampil ke hadapan untuk membuat pengakuan anda.