March 10th, 2010

johan raja lawak

Dulu kami tak berapa suka sangat dengan si Johan Raja Lawak nie. Sebabnya masa tue kami ingat bagi kenyataan yang agak poyo pasal gambar dia berpelukan dengan Ozlyn. Sedangkan pantai lagi berubah, inikan pula hati manusia. Sekarang ini kami tabik dan respek kepada Johan sebab kenyataan dia yang tersangatlah machonya. Cuba korang baca:-

[note]Jika artikel yang ditulis tentang saya hanya berunsur fitnah dan boleh memburukkan nama baik dan karier, lebih baik tak payah beri publisiti pada saya langsung. Saya faham dan hormati tugas wartawan tapi jika setakat menulis cerita-cerita tidak betul yang menyelak kisah ‘dalam kain’ saya dan keluarga, lebih baik jangan tulis apa-apa tentang saya langsung. [/note]

Pergh. Pedas jugak kata-kata si Johan nie. Tapi kenyataan dia belum tamat lagi di situ.

[note]Adakah wartawan itu atau orang luar mengenali saya sedalamnya? Hanya keluarga saja yang tahu siapa diri saya.  Apabila wartawan itu tampil dengan penulisan yang mencalar nama saya tanpa mendapatkan penjelasan saya, tentulah saya tidak senang. [/note]

Dan kami paling suka kenyataan terakhir dari Johan nie. Memang macho dan menampakkan kematangan sebagai seorang suami dan seorang ayah.

[note]Jika wartawan itu benar-benar bersikap terbuka dan beretika, tentu dia berani untuk bertanya dan berbincang dengan saya terlebih dahulu dan bukannya menulis cerita bukan-bukan tentang saya tanpa usul-periksa. Terus-terang saya katakan, saya tidak perlukan sebarang publisiti yang hanya merosakkan nama saya dan keluarga. [/note]

Tahniah buat Johan Raja Lawak  yang mempersetankan wartawan-wartawan hiburan demi anak, isteri dan keluarga yang tercinta. Memang lelaki sejati. Apa-apa hal pun, family comes first. Benda lain belakang kira. Kan Johan kan?

March 24th, 2009

gambar johan dan ozlyn berpeluk

Anda dah tengok gambar di atas? Sila nyatakan kepada kami jika ada secebis perasaan di hati anda yang mengatakan gambar di atas menunjukkan 2 orang manusia sedang berbisik.

Apa kau ingat kitorang nie bodoh sangat ke Johan Raja Lawak? Nampak sangat la kau tengak berpeluk sakan dengan awek kau si Ozlyn tue. Kau ingat kitorang nie belajar tak lepas sekolah darjah 6 macam kau ker?

Kalau si Johan dan Ozlyn nie dah kantoi gambar berpeluk, mengaku ajerlah. Cakap dah sangap ke, ledakan asmara tak dapat dibendung ke, nak tunjukkan rasa cinta yang terpendam ke. Boleh jugak kami cuba belajar nak terima kenyataan yang macam tue.

Ini ada hati nak menipu kitorang lagi. Itu yang bikin kami makin panas. Kami memang tak boleh terima kalau artis-artis Malaysia ini nak menipu peminat-peminat dia. Sebab selalunya alasan yang diberikan langsung tak boleh diterima akal manusia. Akal lembu boleh la kot.

Lagi gambar si Ozlyn dan Johan Raja Lawak berpeluk dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar johan dan ozlyn berpeluk

gambar johan dan ozlyn berpeluk