January 19th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada Fauziah Latiff yang bakal mendirikan rumahtangga pada tahun ini. Berita gembira ini telah disahkan sendiri oleh penyanyi tersebut melalui program Melodi semalam. Walaupun begitu, maklumat yang lebih lanjut seperti tarikh dan identiti bakal suaminya masih lagi dirahsiakan. Tak apalah. Yang penting segalanya diharap berjalan lancar.

jee kahwin lagi

Kata Fauziah Latiff yang turut dikenali sebagai Jee:-

Insya-Allah, kalau sudah ada ‘confirmation’ baru saya akan maklumkan dengan lebih lanjut. Dia orang biasa juga sama macam orang lain

jee fauziah latiff

Pastinya Fauziah Latiff excited untuk bergelar isteri sekali lagi selepas sekian lama menyendiri. Semoga segala perancangan berjalan dengan lancar. Sama-samalah kita doakan. Amin.
tudung bidadaryP.S: Tampil lebih jelita bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dengan tudung ekslusif daripada www.bidadary.my. Anda pasti akan berpuas hati dengan kualiti dan harga yang ditawarkan. Sekali dah pakai, mesti terasa seperti bidadari. Cubalah hari ini juga.

December 4th, 2014

Zaman muda-muda dulu, Fauziah Latiff ini merupakan salah seorang selebriti yang membuatkan Abang Nara tak tidur malam. Wajahnya yang penuh tenang, mulus dan jelita memang memukau sesiapa sahaja yang memandang. Terasa macam angau pun ada juga. Kini berusia 44 tahun, Fauziah Latiff atau lebih dikenali dengan nama Jee mengesahkan yang dirinya bakal berkahwin buat kali kedua pada tahun depan.

fauziah latiff kahwin

Jee sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan Johan Indot di London pada tahun 1997 dan telah berpisah pada tahun 2007. Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata. Bercakap mengenai perkahwinan keduanya, Jee mengakui berdebar-debar. Kata Jee:-

Ya… Insya-Allah tahun depan masa sesuai untuk saya mendirikan rumah tangga. Saya sendiri berdebar-debar untuk melangkah ke alam itu semula, tapi saya fikir ia adalah untuk kebahagian semua pihak termasuk anak-anak.

Saya tidak banyak buat persiapan kerana pada usia sekarang yang penting ialah untuk settle down sahaja. Alhamdulillah, anak-anak saya terima dengan keputusan ini dan mengharap yang terbaik buat kami

fauziah latiff kahwin

Anak-anak Jee pun dah besar dan dah pandai menjaga diri sendiri. Memang sesuai sangat untuk penyanyi ini berkahwin sekali lagi. Orang kata, mencari kebahagiaan sendiri. Lama juga Jee hidup sebagai seorang ibu tunggal. Lepas ini ada suami pasti lebih bahagia. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Amin. Sumber Mstar Online.

July 13th, 2012

Antara kehadiran selebriti yang tidak disangka-sangka ketika fashion show busana Hari Raya daripada 5 Stars designer ialah Fauziah Latiff. Kehadiran Jee sememangnya agak mengejutkan setelah agak lama tidak tampil di khalayak ramai. Abang Nara seakan-seakan tidak percaya apabila melihat wajah Jee yang masih nampak muda seperti tidak dimakan usia.

jee

Selain Jee, Zaquan Adha dan isterinya, Ayu Raudhah turut membuat penampilan istimewa. Malah Zaquan turut menjadi salah seorang model catwalk untuk busana Hari Raya 5 Stars. Ramai wanita yang hadir seolah-olah gugur jantung melihat kehenseman Zaquan membuat catwalk.

aidil

8 lagi gambar sekitar fashion show busana Hari Raya daripada 5 Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jee

P.S: Abang Nara selama ini memang teringin gila nak ada buku cek. Bukan apa, selalu orang-orang kaya dalam drama atau movie memang suka gunakan cek untuk buat bayaran. Keinginan Abang Nara tercapai jua apabila Citibank Ready Credit turut menyediakan perkhidmatan cek. Abang Nara dah berjaya bayar bil Astro guna cek minggu lepas. Fuh ~~ Terasa macam orang kaya sebentar. Hehehe ~~

jee
jee
jee
jee
jee
jee
jee

jee

July 30th, 2009

fauziah latiff

Lama sungguh tak dengar khabar penyanyi Fauziah Latiff nie. Masa muda-muda dulu memang hebat dia nie. Lagu dia semua mantap-mantap. Teratai Layu Di Tasik Madu tue memang salah satu feveret kitoarang. Memang layuuu je mendengarnya. Kak Jee punya vokal memang terbaik!!!

Yang terbaru Kak Jee bakal muncul dalam pementasan teater Muzikal Tun Abdul Razak di Istana Budaya. Oh ya, Kak Jee kini dah menjanda selama 2 tahun. Sejak bercerai dengan Johan Indot, Kak Jee lebih banyak habiskan masa ngan aktiviti-aktiviti macam menyelam ngan naik moto. Mungkin nak buangkan boring kot.

So sesiapa yang rasa berminat kat Kak  Jee leh la cuba hantar resume. Masih maintain cun tue. Badan pun tak kurus sangat tak gemuk sangat. Sedang-sedang ajerlah. Cuma dah dua kali menjanda la. Kalau yang tak tahu Kak Jee sebenarnya bercerai 2 kali.

Apa-apa pun kami ucapkan selamat maju jaya kepada Kak Jee. Lagi gambar terbaru Fauziah Latiff dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fauziah latiff

fauziah latiff

fauziah latiff