March 23rd, 2015

Seperti yang dijanjikan, inilah penjelasan daripada isteri Ejump (bukan bekas isteri seperti yang ditulis oleh Putri Mardiana) terhadap dakwaan Putri Mardiana yang menyatakan dia memerangkap pelakon tersebut buat kali kedua dengan suaminya. Untuk makluman, isteri Ejump bernama Nor Hasni, masih belum bercerai dengan suaminya. Kes mereka masih lagi dalam perbicaraan. Banyak fakta-fakta menarik yang didedahkan oleh Nor Hasni tentang penangkapan khalwat Putri Mardiana kali kedua ini. Terkejut Abang Nara dibuatnya.

ejump dan putri mardiana

Putri Mardiana dan Ejump, suami Nor Hasni

Paling menarik ialah fakta Putri Mardiana dan Ejump ditangkap khalwat kali kedua di atas katil di dalam bilik tidur Nor Hasni. Pergh!!! Parah sungguh. Kalau itu yang dinamakan perangkap, tak tahulah Abang Nara nak cakap apa. Malah, selepas tangkapan pertama dilakukan, Putri Mardiana dan Ejump terus tinggal bersama seperti pasangan suami isteri. Tulis Nor Hasni menerusi Facebooknya:-
isteri ejump

Jelas Nor Hasni lagi:-

isteri ejump

Lebih menyedihkan, Putri Mardiana menerusi laman Facebooknya telah menggelar Nor Hasni sebagai kerbau tua. Tidak mahu diambil kesempatan, Nor Hasni juga memberi jawapan kepada semua kata-kata Putri Mardiana di Galaxy TV9.

isteri ejump

isteri ejump

Rasanya semua orang boleh tahu siapa bersalah dan siapa yang benar di dalam hal ini. Tak perlulah tegakkan benang yang basah. Takkan nak tunggu kena tangkap khalwat sejuta kali baru nak insaf? Kalau duit dah cukup, hati memang cinta, ajak je lah si Ejump tue kahwin. Takut-takut Putri Mardiana pun kena main dengan Ejump. Kalau dah sampai kena tangkap atas katil, takkanlah tak tahu buat apa. Mana maruah sebagai seorang ibu dan wanita? Sedih!!!

isteri ejumpP.S: Tawaran istimewa yang amat hebat daripada Ryaniez Moments Photography untuk mereka yang bakal berkahwin. Hanya RM5,000 untuk mendapatkan gambar dan video perkahwinan anda dirakamkan oleh mereka yang profesional. Kualiti terbaik, penghantaran album pantas dan paling penting, orangnya memang baik serta jujur. Hubungi mereka di Facebook Ryaniez Moments atau telefon/Whatsapp terus ke 019.204 4408 | 013.945 1436.