February 19th, 2013

Akhirnya wajah si comel anak hasil perkongsian hidup Faezah Elai dan Heykal Hanifah dapat juga ditatap oleh peminat-peminatnya. Pasangan ini telah sepakat untuk memilih nama Dealova Heyrinna Heykal untuk anak sulung mereka ini.

anak faezah elai

Pastinya Faezah Elai dan Heykal Hanifah sedang teruja membesarkan anak mereka. Banyak cabaran yang akan ditempuhi namun semua itu pasti berbaloi. Anak Abang Nara pun baru lepas baik demam. Semoga Dealova Heyrinna membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapanya.

Advertisement

anak faezah elai

5 lagi gambar Dealova Heyrinna Heykal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Banjir kilat di Puchong semalam.

anak faezah elai
anak faezah elai
anak faezah elai
anak faezah elai
anak faezah elai

Advertisement
December 3rd, 2011

Walaupun terlibat dengan kontroversi sebelum ini, pelakon Faezah Elai dan suaminya, pengarah Heykal Hanifah dikatakan sedang melangsungkan majlis persandingan atau resepsi di Tanjung Bungah, Pulau Pinang. Mereka mengenakan busana rekaan Hatta Dolmat, yang menurut beliau, bertema biru firus hitam.

Photobucket

Lagi 3 keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Hatta Dolmat.

Advertisement

***

Peserta-peserta Pertandingan Akhir Nyanyian Lagu Melayu Antarabangsa 2011 – 4 Disember 2011 (Ahad), Auditorium Perdana, Angkasapuri, 8.30 malam. Datang beramai-ramai atau tonton secara langsung di TV2. Majlis penyampaian hadiah kepada pemenang oleh Datuk Seri Utama Dr. Rais Yatim.

Photobucket
Photobucket
Ini pula kad undangan ke majlis hari ini, kredit gambar Twitter Fasha Sandha.
Photobucket

Advertisement
October 26th, 2011

Faezah Elai yang baru melangsungkan perkahwinan dengan Heykal Hanifah, pengarah drama televisyen telah tweets ayat-ayat yang agak kurang manis juga dan menimbulkan pelbagai spekulasi. Faezah turut merujuk pada individu yang dirujuknya itu sebagai ‘perempuan tua’ dalam tweets yang telah dipadam.

Kepada Faezah Elai, nasihat kami kurang-kurangkan ‘lambaste’ orang lain di Twitter. Kan anda selebriti, apa saja yang anda buat akan menjadi point untuk orang lain menghakimi anda. Tak puas hati kat orang lain? Faezah dengar je lagu The Beatles tu, Let It Be. Habis cerita.

Advertisement
September 22nd, 2011

Semasa majlis perkahwinan Faezah Elai dan Heykal Hanifah (pengarah drama Slot Samarinda TV3, Jiwa dan Lara) berlangsung, ada desas desus di Facebook yang dia tidak memberikan nafkah kepada anak-anaknya dengan bekas isteri pertama kerana sibuk melangsungkan perkahwinan. Dengar cerita Heykal dan keluarga telah berperang dengan bekas isterinya disebabkan desas-desus itu.


Faezah Elai juga dikatakan mengeluarkan kenyataan ini di Facebooknya:

Advertisement

Mak mertua pesan pada saya agar menjaga rumahtangga kerana dia tidak mahu apa yang berlaku pada anaknya berulang semula. Insya-Allah, saya akan ingat pesanan itu

Rumah sudah siap, pahat masih berbunyi?

Advertisement