May 29th, 2009

Selongkar punya selongkar koleksi gambar-gambar lama artis Malaysia yang kami ada, terjumpa pulak gambar Fazura yang agak seksi. See through baju yang dipakai oleh cik Fazura kita nie.

Harap-harap tak kena marah dengan peminat-peminat Fazura sebab letak gambar nie. Kalau ramai tak suka akan kami buangkan artikel ini.

UPDATE: Atas nasihat ramai, kami buang gambar Fazura nie. Tak ada niat nak burukkan sesiapa. Maaf ye Fazura yang comei.

May 28th, 2009

nur fazura

Susah betul nak dapat cerita terbaru tentang Nur Fazura nie. Lepas settle hal kat mahkamah dulu, Fazura dah sepi tanpa sebarang kontroversi. Tapi dalam senyap-senyap, banyak jugak projek dia yang tengah berjalan rupanya.

Tak lama lagi filem lakonan terbaru Fazura dan Maya Karin yang bertajuk Pisau Cukur akan keluar kat wayang. Dan kalau anda betul-betul tak sabar dan rindu nak tengok muka si Fazura nie, tengoklah rancangan realiti terbaru Anak Wayang di Astro. Fazura jadi hos dalam rancangan tue dengan Rusdi Ramli.

Buat Fazura, teruskan usaha anda untuk popular tanpa sebarang kontroversi. Anda ada pakej yang lengkap. Cantik, berbakat dan pandai bergaya. Ramai peminat-peminat anda di sini yang pasti akan terus menyokong anda.

Lagi gambar terbaru Fazura semasa sidang media perasmian program realiti Anak Wayang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura

gambar terbaru fazura