March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.