March 30th, 2012

Tak ada angin tak ada pokok, tiba-tiba di Harian Metro hari ini ada artikel berkaitan dengan Rozita Che Wan yang dikhabarkan bakal menjadi isteri baru suami Siti Nurhaliza iaitu Datuk K. Menurut Rozita Che Wan, ini satu fitnah yang sangat besar dan tidak masuk akal langsung.

rozita che wan datuk k

Dakwaan yang khabarnya dikeluarkan oleh laman blog dan portal hiburan ini menyatakan yang Rozita Che Wan bakal menjadi isteri baru kepada Datuk K. Rozita Che Wan berkata:-

Sejak saya putus hubungan dengan seorang jejaka Singapura yag dikenali dengan nama “S” dua tahun lalu, saya masih belum bertemu jejaka pilihan hati. Saya dan anak amat meminati Datuk Siti Nurhaliza. Saya tidak mahu dakwaan berkenaan boleh menyebabkan hubungan baik saya sebelum ini dengan Datuk Siti terus dingin, lagi-lagi kami sama artis.

siti
Rozita Che Wan mengakui yang pelik bagaimana isu ini boleh timbul sedangkan dia tidak pernah berjumpa, mengadakan temu jani apa lagi merancang untuk berkahwin dengan Datuk K. Manakala Datuk Siti Nurhaliza yang dihubungi enggan memperbesarkan perkara ini kerana sudah lama dan sama sekali tidak wujud. Kata Datuk Siti:-

Saya berharap mana-mana laman blog portal hiburan yang mahu mencetuskan kontroversi, jangan palit kepada orang lain, sebaliknya menyampaikan maklumat secara telus dan berdasarkan bukti

Diharap Rozita Che Wan, Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K tidak ambil pusing dengan dakwaan yang sangat tidak logik ini. Semoga kebahagiaan akan terus menjadi milik 3 insan ini.

September 22nd, 2010

gambar rozita che wan seksi

Memang gambar Rozita Che Wan dalam Majalah EH ini mampu membuatkan para datuk-datuk di luar sana terkeluar air liur sebentar. Tak nampak macam seorang janda. Nampak macam anak dara tue beb. Sila ushar air liur di mulut anda sebab kami pasti ianya sudah terkeluar semasa anda menatap gambar ini.

Oh ye Rozita Che Wan hanya tinggal 3 bulan sahaja untuk berkecimpung dalam dunia seni ini. 2011 nanti dia akan bersara sepenuhnya. Tiada lagi gosip, tiada lagi gambar-gambar seksi dan tiada lagi kontroversi buat insan yang bernama Rozita Che Wan.

Mungkin sebab tue kot RCW amik kesempatan buat posing maut untuk peminat-peminat dia di Majalah EH ni.

P.S: Kalau anda nak buat printing name card, letterhead atau apa-apa jenis print, kami cadangkan guna PrintingStudio. Harga berpatutan dan kualitinya boleh tahan jugak. Info lanjut boleh lawat website PrintingStudio.

May 21st, 2009

dato k

Tak habis-habis dengan gosip Dato’ K dah berkahwin dengan Rozita Che Wan. Yang terbaru kononnya diorang berdua nie dah bernikah kat Kedah. Kalau betullah gosip nie, memang sahla misai Dato’ K mampu mencairkan hati wanita-wanita Malaysia.

Kesian betul kami dengan Dato’ Siti Nurhaliza. Tapi nak buat macam mana. Masa nak kawin dengan Dato’ K pun dia dah meruntuhkan rumah tangga Dato’ K dan isterinya. Mungkinkah ini balasan Tuhan?

Kepada lelaki-lelaki di luar sana, simpanlah misai selebat Dato’ K agar peratusan anda untuk berkahwin lebih dari satu meningkat selepas ini. Hehehe.

May 14th, 2009

ayu raudhah
Kami sebenarnya hairan kenapa Ayu Raudhah kurang mendapat publisiti dari media-media kat Malaysia nie. Dah la masih single, cantik dan menarik, Ayu gagal menandingi kepopularitian akaknya, Rozita Che Wan yang janda.

Sikit-sikit keluar skandal Rozita Che Wan dengan Dato’ misteri, gosip Rozita Che Wan dah kawin dengan VVIP tue dan yang paling haru Rozita Che Wan kononnya bini no dua Dato’ K. Adiknya yang single mingle sekadar kantoi gambar keluar shopping dengan Pekin jer.

Mungkin ke sebab trend lelaki sekarang lebih minat dengan janda berbanding dara? Maklumlah nak carik yang berpengalaman. Mudah sikit melayari bahtera rumah tangga.

Lagi gambar Ayu Raudhah di majlis produk kecantikan Giena Skin Cara dan Francais Beauty Palace dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah